2013. november 7. csütörtök

nov. 7
0:06
BL: Mourinho ismerte korábbról Hildebrandot, tudta, zavarni kell (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Chelsea hazai pályán Samuel Eto'o duplájával, valamint Demba Ba találatával legyőzte a Schalkét 3–0-ra, a német együttesben végig a pályán volt Szalai Ádám.
nov. 7
0:24
NS: André Alves visszatér? Gera a kapitánykérdésről - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
nov. 7
4:36
Ők az új fiúk a Fradi-családban (Blikk)
Győr – A Ferencváros labdarúgócsapatától évekkel ezelőtt távoztak, ám a zöld-fehérek iránti szeretetüket gyermekeiknek is átadják.
nov. 7
6:24
Elindult a Nemzetközi Űrállomásra az olimpiai láng (Infostart)
Elindult a világűrbe csütörtök reggel a 2014-es szocsi téli olimpia lángja.
nov. 7
7:00
NHL: nagy verésbe szaladt bele a Pittsburgh; nyert a Chicago (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport éllovasa, a Pittsburgh Penguins idegenben 5–1-re kikapott a legutóbbi öt találkozójából már a negyediket megnyerő New York Rangerstől, így négy meccs után ismét vesztesen hagyta el a pályát. A címvédő Chicago Blackhawks magabiztosan nyert a Winnipeg Jets ellen, míg a Colorado Avalanche elszenvedte szezonbeli…
nov. 7
7:18
NBA: továbbra is hibátlan az Indiana; az első Boston-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport listavezetője, az Indiana Pacers szezonbeli ötödik meccsét is megnyerte, áldozata ezúttal a Chicago Bulls volt, míg az eddig egyaránt nyeretlen Boston Celtics és Utah Jazz csatáját a hazaiak nyerték tíz ponttal. Az Oklahoma könnyebben, a San Antonio nehezebben nyert saját közönsége előtt.
nov. 7
7:54
El: Kötelesék Ausztriában, Gulácsiék Belgiumban - program (She)
A labdarúgó Európa-ligában érintett két magyar légiós, Köteles László és Gulácsi Péter klubja éppen egymás országába látogat: a Genk a Rapid Wien, míg a Salzburg a Standard Liege vendégeként lép pályára.
nov. 7
8:12
BL: Allegri elárulta, miért csak a padon kezdett Balotelli (She)
Massimiliano Allegri, a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője a Barcelona elleni, 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést követően kifejtette, hogy miért csak a második félidőben vetette be Mario Balotellit a Camp Nouban rendezett találkozón.
nov. 7
8:14
Légiósok: Magyarország? Nigéria? Összetett kérdés - Otigba (She)
Melyik válogatottat választja Otigba Kenneth? A futballista nigériai-magyar kettős állampolgár (édesapja nigériai, édesanyja magyar), s mivel egyik felnőttválogatottban sem szerepelt eddig, mindkettő mellett leteheti a voksát. A Heerenveen középhátvédje egyelőre a magyar U21-es válogatott tagja, ahová most is meghívót kapott, ám – amint arról korábban már beszámoltunk – a légiós kihagyja a…
nov. 7
8:30
MLSZ: az elnöknél Sven-Göran Eriksson az egyik favorit (She)
Az M1 Telesport reggeli adásának vendége volt Móré Imre, az évtizedek óta Svédországban élő labdarúgóedző, aki elmondta: a Magyar Labdarúgó-szövetség egyik kiszemeltje a válogatott élére Sven-Göran Eriksson.
nov. 7
8:48
BL: Martino szerint Messi fenomenálisan játszott (She)
Mint beszámoltunk róla, a Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-re nyert a Milan ellen a Bajnokok Ligája H-csoportjának negyedik fordulójában. Gerardo Martino, a spanyolok vezetőedzője a két gólt szerző Lionel Messit emelte ki a továbbjutást jelentő győzelem után.
nov. 7
8:50
Videó: „Van, amiért nincs bocsánat, de Egervári sikeres volt” (She)
Hajnal Tamás, a német másodosztályú Ingolstadt légiósa Berlinben, a magyar nagykövetség rendezvényén elmondta, egy külföldi kapitány új színt vihetne a magyar labdarúgásba.
nov. 7
9:06
Berdych legyőzte Ferrert (Infostart)
A cseh Tomas Berdych két szettben legyőzte a spanyol David Ferrert a Londonban zajló tenisz ATP-világbajnokság szerda esti csoportmérkőzésén.
nov. 7
9:06
Győri ETO: Rudolf a jövő héten már társaival készülhet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO támadója, a DVSC-Teva elleni szeptember 22-i bajnokin megsérülő Rudolf Gergely a kisalfold.hu-nak elmondta, hogy a tervek szerint a jövő héten már bekapcsolódhat csapata felkészülésébe.
nov. 7
9:06
O'Neill kemény lesz az ír játékosokkal, Keane még keményebb (Agroinform)
Immár hivatalos, hogy a Martin O'Neill, Roy Keane kettős irányítja majd Írország labdarúgó-válogatottját.
nov. 7
9:42
MTK: a Honvéd-meccs előtt avatják fel Hidegkuti szobrát (She)
Szombaton, az MTK–Honvéd NB I-es labdarúgó-mérkőzés előtt avatják fel Hidegkuti Nándor mellszobrát a Hungária körúti stadionban.
nov. 7
9:44
Futsal: Katzirz Béla segíti a győrieket Lisszabonban (She)
A futsal Bajnokok Kupája elitkörében november 21. és 24. között Lisszabonban játszik a Rába ETO a final fourba jutásért, a győrieket sportdiplomáciai feladatokkal elkíséri a tornára Katzirz Béla.
nov. 7
9:46
Videó: erődemonstráció - lemosta a Csurgót a bomba erős MKB (She)
Mint beszámoltunk róla, a férfi kézilabda NB I 9. fordulójában papíron rangadót játszott egymással az MKB-MVM Veszprém és a Csurgói KK, ám a címvédő otthonában rendezett találkozón a várakozásnak megfelelően sima hazai győzelem született. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 7
10:00
NB II: Lendvai főnököt kaphat a feje fölé a ZTE-nél (She)
Noha Lendvai Miklós vezetésével jól szerepel a Zalaegerszegi TE a labdarúgó NB II-ben, mégis edzőváltásra készül az egykor szebb napokat látott klub vezetősége. Úgy hírlik Fujsz Ferencnek, a ZTE korábbi labdarúgójának kezébe kerülhet az irányítás, neki ugyanis van UEFA A-licence
nov. 7
10:18
NB III: húszezer néző látta Vietnamban a REAC-ot (She)
Hazatért Vietnamból a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő REAC labdarúgócsapata. A rákospalotaiak három mérkőzést játszottak az ázsiai országban, és bár mindhármon vereséget szenvedtek, maradandó élményekkel gazdagodtak.
nov. 7
10:20
Honvéd: a Juve-nevelés szeme előtt Messi és Henry lebeg (She)
Thierry Henry és Lionel Messi inspirálja Ayub Daudot, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szomáliai légiósát. A Juventusban nevelkedett támadó eddig hat bajnokin ötször volt eredményes, és tovább folytatná a gólok termelését.
nov. 7
10:22
Női kosár Euroliga: a szezonban először pályán a Győr (She)
Rendhagyó módon a szezon első tétmeccsét november elején vívja a Hat-Agro UNI Győr női kosárlabdacsapata, amely a szeptember 7-i, halálos áldozatokkal és maradandó sérülésekkel járó buszbaleset óta nehéz két hónapon jutott túl. Az Euroliga csoportkörének első fordulójában a kimondottan jó erőkből álló, nem mellékesen címvédő, és ezúttal is a legnagyobb favoritok közé sorolt orosz…
nov. 7
10:24
Téli olimpia: biztató magyar sorsolás a vk-versenyen (She)
Egyelőre teljesült a magyar rövid pályás gyorskorcsolyacsapat álma, már ami a sorsolást illeti: a torinói kvalifikációs világkupaversenyen ugyanis a női váltó az orosz és a kínai kvartettel került egy csoportba.
nov. 7
10:36
Chelsea: Hazard egy gyerek, szombaton visszatér - Mourinho (She)
Eddig ismeretlen okokból kihagyta a Szalai Ádámot végig a soraiban tudó Schalke 04 elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést Eden Hazard, a Chelsea labdarúgócsapatának belga válogatott szélsője. José Mourinho, a londoni klub menedzsere elmondta, hogy a támadó azért nem került be a meccskeretbe, mert saját hibájából kihagyta a hétfői edzést.
nov. 7
10:54
Videó: Messi csodásan sarkazott a kapuba, de hiába (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának 4. fordulójában az FC Barcelona a duplázó Lionel Messi vezérletével 3–1-re legyőzte a Milant, így biztossá tette helyét a nyolcaddöntőben. A találkozón az argentin Adriano lövésénél sarokkal ért a labdába, amely Christian Abbiati felett a kapuba hullott. Mazsics játékvezető azonban les miatt szabadrúgást ítélt kifelé. Íme!
nov. 7
10:54
Csütörtökön az Alkmaarba és a Dnipróba fektetünk (Agroinform)
Értékes információk birtokába jutottunk, amit megpróbálunk kamatoztatni.
nov. 7
11:12
Röplabda: négyből három magyar győzött a BL-ben (She)
A harmadik fordulót játszották le a férfi röplabdázók Bajnokok Ligájának csoportkörében. A mérkőzéseken négy magyar röplabdázó is érdekelt volt, s közülük hárman is – Szabó Dávid, Gergye Roland és Veres Péter – győzelemnek örülhettek.
nov. 7
11:30
Man. City: a csereként brillírozó „új Robben” érkezhet (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City szemet vetett Richairo Zivkovicra, a holland Groningen tehetségére. A 17 éves támadót állítólag már a télen megpróbálja megszerezni a manchesteri gárda.
nov. 7
11:30
Atyáskodó Mourinho, fellengzős Dortmund, javuló Messi (Agroinform)
Az Atlético csoportot nyert, a Barcelona továbbjutott, a Chelsea nagy lépést tett előre, a halálcsoportban káosz van.
nov. 7
11:32
Labdarúgás: a Sport Tv-n lesznek az Eb- és vb-selejtezők (She)
A Sport Tv csatornáin lesz látható a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság és a 2018-as labdarúgó-világbajnokság összes európai selejtezője.
nov. 7
11:34
Videó: békésen iszogató Celtic-szurkolókra rontottak az ajaxosok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának 4. fordulójában az Ajax 1–0-ra nyert a Celtic ellen. A találkozó előtt békésen iszogattak egy kocsmában a vendégek drukkerei, aztán megérkeztek a holland huligánok, és felborították a rendet. Íme!
nov. 7
11:48
Videó: békés Celtic-szurkolókra rontottak az ajaxosok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának 4. fordulójában az Ajax 1–0-ra nyert a Celtic ellen. A találkozó előtt békésen iszogattak egy kocsmában a vendégek drukkerei, aztán megérkeztek a holland huligánok, és felborították a rendet. Íme!
nov. 7
11:50
Női kézi: Böhn reméli, két hét múlva elhagyhatja a kórházat (She)
A sikeresnek tűnő csontvelő-átültetés után Karl Erik Böhn reméli, két hét múlva elhagyhatja a kórházat. A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának ugyan nem kell teljesen steril körülmények között tartózkodnia, de az állatoktól és a gyerekekkel való találkozást nem javasolják az orvosok.
nov. 7
12:06
Videó: elindult a világűrbe az olimpiai láng (She)
Csütörtök reggel elindult a világűrbe a 2014-es szocsi téli olimpia lángja. A fáklyát egy Szojuz TMA–11M típusú űrhajó fedélzetén háromfős nemzetközi legénység viszi a Nemzetközi Űrállomásra.
nov. 7
12:08
BL: a Napoli zárt kapuk mögött fogadja az Arsenalt? (She)
Olaszországból származó sajtóértesülések szerint a Napoli szurkolói megdobálták az Olympique Marseille csapatbuszát a két együttes szerdai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzését követően, amelynek következtében még az sem elképzelhetetlen, hogy a nápolyi egylet zárt kapuk mögött lesz kénytelen fogadni az Arsenalt a csoportkör utolsó fordulójában.
nov. 7
12:10
Tenisz: jövőre megvalósul a Murray-Serena gálamérkőzés (She)
Nyáron viccnek indult, de egyre inkább úgy tűnik, megvalósul Serena Williams és Andy Murray 2014-es gálameccse, amelyre várhatóan júliusban vagy augusztusban kerül sor Las Vegasban.
nov. 7
12:12
Schalke: két kulcsember is kidőlt a fontos bajnoki előtt (She)
Nemcsak a Chelsea elleni meccset veszítette el (3–0) Londonban a Schalke labdarúgócsapata: két kulcsember, Julian Draxler és Kevin-Prince Boateng is megsérült, így mindketten kihagyják a szombati, Werder Bremen elleni hazai bajnokit.
nov. 7
12:24
Nesta visszavonul (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Alessandro Nesta, az olaszok világbajnok futballistája.
nov. 7
12:24
Jégkorong: a DAB válogatott védője a Fradiban folytatja (She)
Tőkési Lajos személyében válogatott jégkorongozót szerződtetett az FTC-ESMTK a Dab.Doclertől, adta hírül a fradi.hu.
nov. 7
12:26
Újra meccset játszanak a győri kosarasok (Infostart)
Két hónappal a tragikus buszbaleset után, csütörtökön lép először pályára a Győr női kosárlabda csapata. Az InfoRádiónak nyilatkozó Fűzy András, a klub elnöke lehetetlen küldetésnek tartja az Euroligában való szereplést és azt, hogy a csapat helytálljon a címvédő Jekatyerinburg ellen.
nov. 7
12:26
Tenisz: Wawrinka Nadalt és edzőjét kritizálta (She)
A londoni ATP-vb csoportkörében Rafael Nadaltól 7:6, 7:6-os vereséget szenvedett Stanislas Wawrinka a világelsőt és a játékvezetőt is kritizálta a mérkőzés után, mert úgy vélte, túl sokszor segített neki az edzője, Toni Nadal.
nov. 7
13:00
Videó: zseniális ütés - Nadal állva hagyta Wawrinkát (She)
Mint beszámoltunk róla, a Londonban zajló férfi tenisz-világbajnokság 2. fordulójában a spanyol Rafael Nadal két rövidítéses szettben legyőzte a svájci Stanislas Wawrinkát, így már biztos, hogy ezt az évet ő zárja a világranglistán élén. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját és Nadal elképesztő ütését!
nov. 7
13:00
Végre felrepült az űrbe az olimpiai láng - videó (Agroinform)
Az olimpiai játékok történetében először jut majd ki a láng a nyílt világűrbe - a fáklya csütörtökön indult el felfelé.
nov. 7
13:02
Téli olimpia: műtétje után teszteli magát Pljuscsenko (She)
Felépült ugyan hátműtéte után, mégsem biztos, hogy indul a februári téli játékokon Szocsiban az olimpiai bajnok műkorcsolyázó, Jevgenyij Pljuscsenko.
nov. 7
13:04
Légiósok: Hajnal visszavonulása után segítene a magyar focin (She)
Nehéz mérkőzés vár az Ingolstadtra a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) hétvégi fordulójában: Hajnal Tamás csapata a VfR Aalent fogadja. A magyar szélső az összecsapás mellett beszélt jövőbeli terveiről és a hollandok elleni 8–1-es vereségről is.
nov. 7
13:06
Kajak-kenu: edzője szerint Douchev-Janics beállt a sorba (She)
Douchev-Janics Natasa az idén tavasszal döntött: visszatért Magyarországra, és átigazolt a Graboplast Győri VSE-be. A versenyzőnő azóta hol Szegeden, hol Szolnokon edzett, ám most valóban átköltöztette életét Győrbe, és az egyéni felkészülés helyett beállt Tokár Krisztián csoportjába.
nov. 7
13:08
Primera División: Ancelotti több mint kétmillióval keres többet Martinónál (She)
A futbolfinanzas.com kimutatása szerint a Real Madrid labdarúgócsapatát irányító Carlo Ancelotti a legjobban kereső vezetőedző a spanyol élvonalbeli bajnokságban. A második helyen a Barcelona szakmai munkájáért felelős Gerardo Martino, míg a harmadikon az Atlético Madrid trénere, Diego Simeone áll.
nov. 7
13:18
La Liga: Ancelotti több mint 2 millióval keres többet Martinónál (She)
A futbolfinanzas.com kimutatása szerint a Real Madrid labdarúgócsapatát irányító Carlo Ancelotti a legjobban kereső vezetőedző a spanyol élvonalbeli bajnokságban. A második helyen a Barcelona szakmai munkájáért felelős Gerardo Martino, míg a harmadikon az Atlético Madrid trénere, Diego Simeone áll.
nov. 7
13:18
Egy kiskaput becsukott az FA, Torres decemberben már nem úszná meg (Agroinform)
November végétől a játékvezető által részben látott esetekről is dönthetnek a videóelemzők a fordulók után.
nov. 7
13:20
F1: A Red Bullnak is jól jön a szabálymódosítás - Prost (She)
A négyszeres Formula–1-es világbajnok Alain Prost szerint nagyon jókor jön a Red Bull-istálló számára az átfogó szabálymódosítás, így ugyanis el tudja kerülni az esetleges fásultságot.

Keresés