2013. november 7. csütörtök

nov. 7
13:36
Dortmund: újabb hosszú nevű lengyel tehetség a láthatáron (She)
Sajtóhírek szerint újabb lengyel labdarúgóval erősítene a német élvonalbeli Borussia Dortmund, a legújabb kiszemelt Pawel Dawidowicz. Az U19-es válogatott középpályás jelenleg a Lechia Gdanskot erősíti.
nov. 7
13:38
Boksz: Khan könnyű sérüléssel megúszta balesetét (She)
Könnyebb sérülésekkel megúszta autóbalesetét Amir Khan brit-pakisztáni ökölvívó, a kisváltósúly korábbi WBA- és IBF-világbajnoka, aki az idén már biztosan nem lép szorítóba.
nov. 7
13:54
Bajnokok Ligája: Kőzápor zúdult a Marseille buszára (Metropol)
A Napoli futballszurkolói kövekkel és más tárgyakkal dobálták meg a vendég Olympique Marseille csapatbuszát a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
nov. 7
13:54
Nagy derbinek ígérkezik a Djokovics-Del Potro ütközet (Agroinform)
Az ATP-világbajnokság negyedik napján sok játékra fogadunk Djokovics és Del Potro találkozóján.
nov. 7
14:12
Anglia: jönnek a „szentek”, két újonc is a keretben (She)
Immár három Southampton-játékos van az angol labdarúgó-válogatott keretében, Roy Hodgson szövetségi kapitány ugyanis Rickie Lambert után meghívót küldött Jay Rodrigueznek és Adam Lallanának is a Chile és a Németország elleni felkészülési mérkőzésekre. A dél-amerikaiakat november 15-én fogadja az angol együttes, a németeket négy nappal később.
nov. 7
14:12
Előrehozott döntő és testvéri gyűlölet (Agroinform)
Heat-Clippers rangadó és Bynum iránti gyűlölet a láthatáron.
nov. 7
14:14
Barcelona: Van Gaal ellökte Piquét, akivel Keane üvöltözött (She)
Fiatalkori megrázkódtatásairól számolt be a So Foot című francia lapnak Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának spanyol válogatott középhátvédje. A 26 esztendős védővel gyermekként ellenségesen viselkedett Louis van Gaal, a katalánok egykori vezetőedzője, de a Manchester United játékosaként Roy Keane-nél is kihúzta a gyufát.
nov. 7
14:16
Videó: dortmundi döbbenet az Arsenal gólja után (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 4. fordulójában a szerdai játéknap egyik rangadóját a Dortmund és az Arsenal vívta. A két hatpontos csapat közül a vendégek örülhettek a végén, ugyanis Aaron Ramsey fejesével győztek. A középpályás gólja után a német drukkerek arcára kiült a döbbenet. Íme!
nov. 7
14:30
Kézi MK: Győri ETO-Vác, PLER-Csurgó - sorsolás (She)
A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a férfi és női Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását. A férfiaknál többek között PLER–Csurgó és Balatonfüred–Szeged találkozókra kerül sor, míg a nőknél a Győri ETO a Vácot kapta.
nov. 7
14:32
Férfi kézilabda: Rambo ezúttal a Mindenért harcol (She)
A GWD Minden férfi kézilabdacsapatának játékosa lett Christoffer Rambo. A norvég válogatott játékos a szezon végéig írt alá a német élvonalbeli klubhoz.
nov. 7
14:48
BL: tíz rendfenntartó sérült meg a nápolyi „harcokban” (She)
A Napoli futballszurkolói kövekkel és más tárgyakkal dobálták meg a vendég Olympique Marseille csapatbuszát a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. A jármű egyik ablaka betört, közben az olasz és francia huligánok több helyen is összecsaptak egymással a városban. A rendőrök botokat, késeket, füstbombákat és petárdákat foglaltak le, az utcai harcok során tíz rendfenntartó megsérült, két…
nov. 7
14:50
Barcelona: a legendás kapus 2016-ig hosszabbított (She)
A spanyol élvonalbeli Barcelona labdarúgócsapata 2016-ig hosszabbított Andoni Zubizarretával, a klub sportigazgatójával.
nov. 7
15:06
Férfi kézi: a legutóbbi Eb legjobb kapusa kibékült klubjával (She)
Kéthetes száműzetése után visszakerült a Metalurg Szkopje férfi kézilabdacsapatának keretébe Darko Sztanics.
nov. 7
15:06
Tovább íródhat a razgradi tündérmese, talpon maradna a Haifa (Agroinform)
Gulácsi Péter csapata, a Salzburg Belgiumban, a Fiorentina Zsilvásárhelyen harcolhatja ki a továbbjutást a csoportból.
nov. 7
15:08
Vb 2014: 24 játékos Deschamps pótselejtezős keretében (She)
Kihirdette keretét Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány az Ukrajna elleni világbajnoki pótselejtezőre. A 24 játékosból álló keretben nincs nagy meglepetés.
nov. 7
15:08
Ancelotti kétmillióval többet keres Martinónál (Agroinform)
A futbolfinanzas.com nyilvánosságra hozta a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság 20 vezetőedzőjének fizetését.
nov. 7
15:10
Férfi vízi Eb: „Hiba volna elvárni, hogy mindenképpen nyerjünk itthon” (She)
Benedek Tibor, az idén vb-aranyérmes férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem egyszerű feladat világbajnokként nekivágni az új időszaknak, amelynek jövő nyári fő állomásán, a budapesti Európa-bajnokságon a négy közé kerülés az elsődleges feladat.
nov. 7
15:12
Videó: újra a régi - motiválta az edzői kritika Lovrencsicset (She)
Lovrencsics Gergő újra a régi. A lengyel Lech Poznan magyar válogatott labdarúgója az elmúlt négy fordulóban három góllal és egy assziszttal járult hozzá csapata sikeres szerepléséhez. A szezon nem indult ilyen fényesen a Lech és Lovrencsics számára, aki most erről is beszélt az NSO Tv-nek.
nov. 7
15:24
Barcelona: Nem döntöm el előre, hova lövöm a 11-est - Messi (She)
Lionel Messi két góllal járult hozzá csapata, a Barcelona 3–1-es győzelméhez a Milan elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Az argentin klasszis a találkozót követően az európai szövetség hivatalos honlapjának elmondta, hogy sosem tervez előre a tizenegyesekkel, mindig a rúgás pillanatában dönt arról, melyik irányba lövi a labdát.
nov. 7
15:42
U15-ös válogatott: másodjára nem ment, vereség Szlovákiától (She)
A nemrégiben kialakított legfiatalabb válogatott korosztály lejátszotta második nemzetközi mérkőzését is, ezúttal Lipóton lépett pályára az együttes – adta hírül az mlsz.hu
nov. 7
15:42
Hiba lenne elvárni a hazai Eb-győzelmet (Metropol)
Benedek Tibor és Merész András, a két vízilabda-válogatott edzője beszélt az első meccsekről, terveikről és az új szabályokról.
nov. 7
15:42
A Bayern vagy az Arsenal lehet a BL-győztes? (Agroinform)
Jürgen Klopp esélyesnek tartja a BL-győzelemre az Arsenalt, utánanéztünk, hogy a fogadóirodák mit gondolnak a kérdésről.
nov. 7
15:44
Atlétika: Bolt 19 másodperc alá vinné a 200-as világcsúcsot (She)
Usain Bolt elhatározta, hogy jövőre 19 másodperc alá viszi a 200 méteres síkfutás világcsúcsát – erről a kedden megjelent önéletrajzi könyvében írt a hatszoros olimpiai bajnok sprinter.
nov. 7
15:44
Megérkezett az olimpiai fáklya az űrállomásra (Metropol)
Az ötkarikás játékok történetében először jutott ilyen magasra, egyenesen az űrbe az olimpiai jelkép.
nov. 7
16:18
Féltávú Ironman-verseny lesz Budapesten (Infostart)
Jövő augusztus 23-án féltávú, azaz 1,9 kilométer úszásból, 90 kilométer kerékpározásból és 21,1 kilométer futásból álló triatlon Ironman-versenyt rendeznek Budapesten.
nov. 7
16:18
Női kézi-vb: Hajdu 28 fős bő keretet hirdetett (She)
Hajdu János, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő, 28 fős keretét a december 6. és 22. között rendezendő szerbiai világbajnokságra. A bő keret tagjai közül kerülnek ki a világbajnokságra utazó játékosok. A szerbiai torna nyitányára legfeljebb 16 kézilabdázó nevezhető.
nov. 7
16:18
Négy Nemzet Torna: Tokaji nem játszhat (Metropol)
Bal bokacsontrepedés miatt kényszerül kihagyni a hétvégi tornát a magyar jégkorong-válogatott rutinos hátvédje.
nov. 7
16:20
Juventus: bajban lévő csapat fiatal védőjét figyelik (She)
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli Juventus labdarúgócsapata Jordan McGhee-t, a Hearts védőjét figyeli. A torinóiak állítólag már játékosmegfigyelőt is küldtek a skót együttes egyik Ligakupa-mérkőzésére.
nov. 7
16:22
Jégkorong: kikerült a keretből a Volán rutinos hátvédje (She)
Bal bokacsontrepedés miatt nem játszhat a hétvégi MME Négy Nemzet Tornán Tokaji Viktor, a magyar jégkorong-válogatott rutinos hátvédje.
nov. 7
16:54
Tenisz: Federer Gasquet ellen javított Londonban (She)
Roger Federer a Novak Djokovicstól elszenvedett veresége után két játszmában legyőzte Richard Gasquet-t a Londonban zajló férfi tenisz-világbajnokság 2. fordulójában.
nov. 7
16:54
Női kézilabda-vb: a bő magyar keret (Metropol)
Hajdu János, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön kijelölte bő, 28 fős keretét a december 6-22. között sorra kerülő szerbiai világbajnokságra.
nov. 7
17:12
ATP-vb - Federer első győzelme (Infostart)
A korábbi világelső svájci Roger Federer két szettben nyert a francia Richard Gasquet ellen csütörtökön, ezzel megszerezte első győzelmét a Londonban zajló tenisz ATP-világbajnokságon.
nov. 7
17:12
PL: bajok az újoncnál, megsérült az egyik kulcsember (She)
Januárig már nem játszhat Sone Aluko, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Hull City támadója. A 24 éves nigériai csatár Achilles-ín-sérüléssel bajlódik, ami miatt idén már nem léphet pályára. Alukót Yannick Sagbo pótolhatja.
nov. 7
17:12
Hajdu János bő keretet hirdetett (Agroinform)
A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a decemberi szerbiai világbajnokságra.
nov. 7
17:14
Búcsúzik az utóbbi két évtized egyik legnagyszerűbb hátvédje (Agroinform)
Bejelentette visszavonulását a Lazio és a Milan korábbi klasszis középhátvédje, Alessandro Nesta.
nov. 7
17:48
Kárpáti György lett a Nemzet Sportolója (Infostart)
Kárpáti György, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó kapta a Nemzet Sportolója címet, amely Gyarmati Dezső augusztusi halála után üresedett meg.
nov. 7
17:48
Vízilabda: Kárpáti György a Nemzet Sportolója lett (She)
Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó kapta meg a Nemzet Sportolója címet, amely Gyarmati Dezső augusztusi halála után üresedett meg.
nov. 7
17:48
Kárpáti György lett a Nemzet Sportolója (Metropol)
Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó kapta a Nemzet Sportolója címet, amely Gyarmati Dezső augusztusi halála után üresedett meg.
nov. 7
17:50
Foci-vb: ironikus válasz Blattertől Platini bővítési ötletére (She)
Sepp Blatter FIFA-elnök értetlenül áll Michel Platini UEFA-elnök ama felvetése előtt, hogy 32-ről 40-re növeljék a labdarúgó-világbajnokságon szereplő válogatottak számát.
nov. 7
17:52
Videó: parádés Indiana-támadás a szerda legjobbja (She)
Az NBA aktuális játéknapjának legjobb jeleneteit felvonultató összeállításban az élen az Indiana Pacers egyik támadása végzett. Az akció egy zseniális labdalopással indult, majd Lance Stephenson kosarával ért véget. Ezen kívül a tízes listában nagyszerű zsákolások, egyéni akciók is találhatók. Íme!
nov. 7
18:06
Videó: Gasquet zseniális fonákkal lepte meg Federert (She)
Bár a svájci Roger Federer legyőzte Richard Gasquet-t a Londonban zajló férfi tenisz-világbajnokság 2. fordulójában, a mérkőzés talán legszebb ütését a francia hajtotta végre. Ez a fonák tankönyvekbe való!
nov. 7
18:06
Heynckest nehéz lesz megyőzni, Eriksson jó választás lehet (Agroinform)
Újabb két névvel bővült a kapitányjelöltek listája, az MLSZ már fel is vette a kapcsolatot a német és svéd szakemberrel.
nov. 7
18:08
El: nyolc csapat lépett tovább a legjobb 32 közé - eredmények (She)
A 4. forduló után nyolc csapat, a spanyol Valencia, a bolgár Ludogorec, az osztrák Salzburg, a dán Esbjerg, az orosz Rubin Kazany, az olasz Fiorentina, az ukrán Dnipro és az angol Tottenham harcolta ki a továbbjutást a labdarúgó Európa-liga kieséses szakaszába, a legjobb 32 közé. A továbbjutását elsőként bebiztosító Rubin egyben az El egyetlen csapata, mely a második számú európai kupa…
nov. 7
18:24
Kézi: a Győr három meccsre „reaktiválta” a válogatott kapust (She)
A férfi kézilabda-bajnokságban szereplő ETO-SZESE Győr három mérkőzésre szerződtette a 2006-ban visszavonult, korábbi válogatott kapuvédőt, Gerháth Zoltánt. A klub hivatalos honlapja, az etokc.hu beszámolt róla, hogy a nemzeti csapatban nyolcszor szerepelt kapus – aki korábban évekig védett Győrben, továbbá megfordult a Tatabányában és a Szegedben is – a héten már együtt edzett a csapattal,…
nov. 7
18:24
Az újonc ellen javíthat a Videoton (Metropol)
A székesfehérváriak az előző körben az idény eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatva a sereghajtó Kaposvár vendégeként maradtak alul.
nov. 7
18:26
Nesta bejelentette visszavonulását (Metropol)
A 37 éves védő legutóbb az észak-amerikai bajnokságban érdekelt Montreal Impact együttesében szerepelt.
nov. 7
18:42
Sakk: Lékó is segíti Anandot a vb-döntőn Carlsen ellen - videó (She)
Lékó Péter is tagja a szombaton kezdődő sakkvilágbajnoki döntőn a címvédő Viswanathan Anandot segítő csapatnak – derült ki a csütörtöki sajtótájékoztatón az indiai Chennaiban. A magyar nagymester mellett egy lengyel és két indiai sakkozó szekundál az indiai nagymesternek a norvég Magnus Carlsen ellen.
nov. 7
18:42
Monacói hullámvölgy, Falcaóék mentalitása nem megfelelő (Agroinform)
Pénteken az Evian ellen javíthat az AS Monaco a francia labdarúgó-bajnokságban.
nov. 7
18:44
DVSC: fotósorozat az épülő debreceni stadionról (She)
Kétharmadánál tart a mintegy húszezer fő befogadására képes, 11.45 milliárd forintos beruházással épülő Nagyerdei Stadion építkezése, amelyet a tervek szerint 2014 áprilisában fejeznek be. Az MTI csütörtökön több képet is közölt az építkezésről.
nov. 7
19:00
Federer szerint több doppingellenőrzésre lenne szükség a teniszben (Infostart)
A korábbi világelső svájci Roger Federer szerint a korábbinál több doppingellenőrzésre lenne szükség a teniszben.

Keresés