2013. november 20. szerda

nov. 20
0:03
Vb 2014: Felébredtünk az ukrajnai pofon után - Ribéry (She)
A francia labdarúgó-válogatott kulcsembere, Franck Ribéry szerint felébredtek az Ukrajnában kapott pofon után, és a vb-pótselejtező visszavágóján már igazi csapatként vívták ki a vb-részvételt. Didier Deschamps szövetségi kapitány nemcsak a sikeres kvalifikációnak örülhet, hanem annak is, hogy szerződését 2016-ig meghosszabbította a francia szövetség.
nov. 20
0:12
Ronaldo mesterhármasával Portugália jutott ki a vb-re (Metropol)
A portugál labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel múlta felül Svédországot.
nov. 20
4:33
Úszik az úszók pénze (Blikk)
Budapest – Másfél évvel a debreceni Európa-bajnokság után még mindig várnak a megérdemelt állami jutalmakra legjobb úszóink és edzőik. Pedig nagyszerűen teljesítettek, hiszen a tavaly májusi kontinensversenyen 26 érmet – 9 arany, 10 ezüst, 7 bronz – gyűjtöttek, s ezzel  megnyerték a nemzetek közötti versenyt.
nov. 20
6:57
Felkészülés: Robinho döntött Brazília javára Chile ellen (She)
Brazília a kanadai Torontóban felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a pénteken Angliában diadalmaskodó Chilét. A győztes gólt a csereként beálló Robinho szerezte. Szintén két vb-résztvevő csapott össze a texasi Houstonban, ahol Honduras és Ecuador között parázs mérkőzésen 2–2-es döntetlen született.
nov. 20
7:15
NBA: James 13 pontja nem hozott balszerencsét a Heatnek (She)
Sorozatban negyedszer nyert a Miami Heat az NBA-ben, pedig LeBron James csupán 13 pontot szerzett az Atlanta Hawks ellen.
nov. 20
8:45
Videó: pingvintánc - német bajnoki győzelem magyar szereplővel (She)
Európai sporttúránk keddi napján a Krefeld Pinguine–EHC Red Bull München összecsapásra is ellátogattunk. A DEL, azaz a német első osztályú jégkorongmérkőzésen a Krefeld szélsőjével, Sofron Istvánnal találkoztunk, aki a találkozó után az NSO Tv-nek nyilatkozott.
nov. 20
8:54
Hulk és Robinho góljaival nyertek a brazilok - videó (Agroinform)
Brazília 2-1-re legyőzte Chilét a két válogatott Torontóban rendezett felkészülési mérkőzésén.
nov. 20
9:03
Vb 2014: mesterhármas 19 perc alatt - Mexikó 9-3-mal kijutott (She)
A mexikói 5–1-es hazai diadal után szinte csak formalitás volt az Új-Zélandi visszavágó a interkontinentális pótselejtezőn. A mexikóiak magabiztos, 4–2-es győzelmet arattak Wellingtonban is, így 31. nemzetként kijutottak a brazíliai világbajnokságra.
nov. 20
9:05
FIFA: új Aranylabda-szavazás a pótselejtezők után (She)
Először a spanyol El Mundo Deportivo írta meg, s azóta több lap is beszámolt arról, hogy a FIFA és a France Football a világbajnoki pótselejtezőket követően november 29-ig kitolta az Aranylabda-szavazás határidejét, és közölte a szavazásra jogosultakkal, hogy módosíthatják korábbi voksaikat.
nov. 20
9:07
Videó: durva belépő - a Bayern csatárát azonnal kiállították (She)
Mint beszámoltunk róla, a 2014-es labdarúgó-vb európai pótselejtezőinek visszavágóján a 52 percet emberhátrányban futballozó Horvátország Mario Mandzukic és Darijo Srna találatával 2–0-ra legyőzte Izlandot, így kijutott a brazíliai vb-re. A találkozó 38. percében a Bayern München csatárát azonnal kiszórta a játékvezető, miután Johann Gudmundssonnak jól odalépett. Íme!
nov. 20
9:12
Mexikó kettős győzelemmel jutott ki a világbajnokságra (Agroinform)
Mexikó idegenben is nyerni tudott Új-Zéland ellen, így az interkontinentális selejtező győzteseként kijutott a vb-re.
nov. 20
9:57
Női kézi-vb: Hajdu 18-ra szűkítette a magyar keretet (She)
Hajdu János szövetségi kapitány kihirdette a magyar női válogatott 18 fős keretét a hétfőn kezdődő világbajnoki felkészülési időszakra.
nov. 20
10:15
Szerbia: Mihajlovics lemondott, korábbi együttesénél folytatja (She)
Szinisa Mihajlovics, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hivatalosan is benyújtotta lemondását, miután Szerbia nem jutott ki a 2014-es brazíliai vb-re. Mihajlovics a sajtótájékoztatón, amelyen bejelentette döntését, azt is elmondta, csütörtöktől az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban gyengélkedő Sampdoriát irányítja.
nov. 20
10:24
Új szerződés Deschamps-nak, unalmas vb Ibrahimovic nélkül (Agroinform)
Niko Kovac szerint a horvát válogatott az út elején jár, Victor Piturca elismerte, egyértelműen jobbak voltak a görögök.
nov. 20
10:33
Videó: totális őrület - CR góljai „riporterorgazmust” okoztak (She)
Mint beszámoltunk róla, a 2014-es brazíliai labdarúgó-vb európai pótselejtezőinek visszavágóján Portugália 3–2-re nyert Svédország ellen. A találkozó portugál kommentátora egyenesen megőrült a triplázó Cristiano Ronaldo góljainál. Tekintse meg, hallgassa meg, érdemes!
nov. 20
11:09
Győri ETO: Rudolf és Dudás is kezdhet a Tatabánya ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hivatalos honlapján adta hírül, hogy a sérüléséből felépült Dudás Ádám és Rudolf Gergely is a kezdőben kap helyet a Ligakupában a Tatabánya ellen.
nov. 20
11:18
Szerződést hosszabbítottak a francia kapitánnyal (Metropol)
A franciák kedden Európából utolsóként jutottak ki a jövő évi vb-re, miután az Ukrajnában összeszedett kétgólos hátrányukat ledolgozva a visszavágón 3-0-ra nyertek Párizsban.
nov. 20
11:45
Liverpool: Suárezt újra felajánlották a Realnak - sajtóhír (She)
A Marca értesülései szerint a Liverpool labdarúgócsapatának vezetői újra felajánlották a Real Madridnak, hogy megvásárolhatják Luis Suárezt, és már a télen hajlandóak lennének megválni az uruguayitól 45 millió euróért.
nov. 20
11:54
Össztűz a román szövetségi kapitányra (Metropol)
A román válogatott a Görögországgal vívott pótselejtező első mérkőzését 3-1-re elvesztette, a második mérkőzésen, kedden 1-1-es döntetlent ért el, így kiesett.
nov. 20
11:54
Hullottak a sztárok, bosszankodhatnak a klubedzők (Agroinform)
Valdés, Hummels, Schmelzer, van der Vaart, stb. Vakarhatják a fejüket a topcsapatok edzői a keddi meccsek után.
nov. 20
12:03
Vb 2014: „A spanyol meccsen a bíró megváltoztatta a szabályokat” (She)
A világbajnoki címvédő spanyol labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett Dél-Afrikában. A mérkőzést ritka eset tarkította. A spanyoloknál Víctor Valdés kapus megsérült, Vicente del Bosque szövetségi kapitánynak pedig már nem volt több cserelehetősége, ám a játékvezetők engedtek, s beállhatott Pepe Reina. Gordon Igesund, az afrikai együttes trénere szerint viszont…
nov. 20
12:12
Megkezdi lehetetlen küldetését az Eger (Agroinform)
A férfi vízilabda BL-csoportkörébe csak az Eger jutott be a magyar csapatok közül.
nov. 20
12:39
Korcsolyasport: hárommilliárd forintos támogatás 2020-ig (She)
Hárommilliárd forintos támogatást kap az államtól 2020-ig a magyar korcsolyasport, amely az idén 200 millió forinthoz jut.
nov. 20
12:48
Hárommilliárd forint a korcsolyasportnak (Metropol)
2020-ig kapja meg a támogatást a magyar korcsolyasport. Az idén 200 millió forinthoz jutnak.
nov. 20
13:06
Klopp lett a német győzelem vesztese (Agroinform)
A németek ugyan legyőzték Angliát, de két dortmundi alapember is megsérült a Bayern München elleni rangadó előtt.
nov. 20
13:33
Vb 2014: trikolor - Ribéryék bemutatták az új francia mezt (She)
Nem sokkal azután, hogy az Ukrajna elleni 3–0-s győzelemmel a francia válogatott biztosította a helyét a világbajnokságon, a francia szövetség hivatalosan is bemutatta a csapat szerelését a 2014-es vb-re.
nov. 20
13:42
Újra megsérült Lindsey Vonn - NHL-es valóságshow Szocsi előtt (Agroinform)
Edzés közben bukott, így tovább csúszhat az amerikai Lindsey Vonn visszatérése az alpesi sí Világkupában.
nov. 20
14:09
Videó: Neymar és Busquets is esernyőcsellel villogott (She)
Mint beszámoltunk róla, a dél-afrikai labdarúgó-válogatott Johannesburgban 1–0-ra nyert a vb-címvédő spanyolok ellen felkészülési mérkőzésen. A találkozón Sergio Busquets pazar esernyőcsellel csapta be Daylon Claasent. Neymar a Brazília–Chile (2–1) találkozón mutatott be még annál is pazarabb jelenetet. Íme!
nov. 20
14:11
PAFC: Idén már nem leszek százszázalékos - Szakály (She)
A Cegléd elleni Ligakupa-mérkőzésen csaknem fél év kihagyás után visszatért a pályára Szakály Dénes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia középpályása. A 25 éves futballista úgy véli, százszázalékos állapotban csak a téli alapozás után lesz.
nov. 20
14:13
Euro 2016: nincs egyeztetés, gép sorsolja a programot a selejtezőkre (She)
Egy számítógépes programnak köszönhetően már néhány órával a sorsolás után kész lehet a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének menetrendje.
nov. 20
14:18
Messi megkapta az Aranycipőt (Metropol)
Az FC Barcelona 26 éves futballistája az előző szezonban 46 gólt szerzett, klubja pedig megnyerte a spanyol bajnoki címet.
nov. 20
14:36
Ebből a csoportból szinte lehetetlen a továbbjutás - Gerendás György (Agroinform)
Igazi nagyágyút fogad szerda este a magyar bajnok Eger együttese a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában.
nov. 20
14:38
BL-, KEK- és EHF Kupa-menőkkel az újabb jó válogatott eredményért (Agroinform)
Nem sokat változtatott a tavalyi Eb-csapathoz képest a megbízott kapitány, aki elsősorban a rutinra szavazott.
nov. 20
14:45
Messi megkapta az Aranycipőt (Infostart)
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin támadója szerdán átvette a legeredményesebb Európában játszó futballistának járó Aranycipőt.
nov. 20
15:03
Ligakupa: Rudolf és Lupeta is triplázott, égett a Honvéd (She)
Rudolf Gergely mesterhármast szerzett a Tatabánya elleni 4–0-ra megnyert Ligakupa-mérkőzésen, így a Győri ETO bebiztosította továbbjutását. A Videoton is egy triplával nyert, Lupeta talált háromszor a Dunaújváros hálójába idegenben. A Honvéd kikapott odahaza a Szigetszentmiklóstól, és búcsúzott a sorozattól.
nov. 20
15:39
Ligakupa - Öt új továbbjutó (Infostart)
A Mezőkövesd, a Paks, a Videoton, a Győr és a másodosztályú Szigetszentmiklós a labdarúgó Ligakupa csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában aratott szerdai győzelmével egyformán továbbjutott a négyeséből.
nov. 20
15:48
Ligakupa: öt új továbbjutó (Metropol)
A Mezőkövesd, a Paks, a Videoton, a Győr és a másodosztályú Szigetszentmiklós is továbbjutott.
nov. 20
16:06
Cristiano Ronaldo élre lőtte magát a bukiknál (Agroinform)
Meghosszabbította az Aranylabda-szavazás határidejét a nemzetközi szövetség, a portugál pedig tuti befutó lett.
nov. 20
16:15
C. Ronaldo gólját még Ibra is megtapsolta - Nyilatkozatok és videó (Infostart)
Cristiano Ronaldo szerint a portugál labdarúgó-válogatott jobban játszott a svédnél a keddi világbajnoki pótselejtezőn, amelyen 3-2-re győzött a vendéglátók csapata ellen, kiharcolva ezzel a vb-részvételt.
nov. 20
16:33
A németek szerint Klopp jobb edző, mint Guardiola (Infostart)
Egy friss közvélemény-kutatás szerint a németek többsége jobb edzőnek tartja Jürgen Kloppot Pep Guardiolánál. A felmérés apropóját az adta, hogy szombaton összecsap egymással a Bundesligában a címvédő és listavezető Bayern München és a Klopp irányította Borussia Dortmund.
nov. 20
16:42
Ibra, Bale, Lewandowski - sztárok, akik lemaradtak a vb-ről (Agroinform)
Csokorba szedtük a legnagyobb sztárokat, akik csak szurkolóként izgulhatják végig a tornát.
nov. 20
16:44
Ronaldo új esélyt kapott a FIFA-tól és óriási favorit lett (Agroinform)
Meghosszabbította az Aranylabda-szavazás határidejét a nemzetközi szövetség, a portugál pedig tuti befutó lett.
nov. 20
16:51
Vb 2014: Kovacot nem érdekli az eltiltás, vinné Mandzukicot Brazíliába (She)
Niko Kovac horvát szövetségi kapitány szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: az Izland elleni, világbajnoki kvalifikációt érő győzelem (2–0), vezéráldozatának számító, kiállított és ennek következtében eltiltott Mario Mandzukic mindenképpen szerepel a terveiben – annak ellenére, hogy a csoportmeccsekből biztos ki kell hagynia.
nov. 20
16:51
Apa lesz az Újpest kapitánya (Blikk)
Budapest – Vermes Krisztián (28) úszik a boldogságban. Az Újpest labdarúgójának kedvese, Sónyák Szilvia (28) gyermeket vár. A fitneszversenyző, modell terhessége 13. hetében jár, májusban hozza világra első babájukat. A szerelmesek minden bizonnyal kislánynak örülhetnek majd.
nov. 20
17:00
Horváth Csaba az MSZP főpolgármester-jelöltje (Behaviour)
Miskolcon Simon Gábor, Salgótarjánban Dóra Ottó, Veszprémben Hartmann Ferenc lesz az MSZP polgármesterjelöltje.
nov. 20
17:18
Dakar 2014: több mint 400 induló és 9000 km (Metropol)
A világ legnehezebb tereprali-versenyét hatodszor rendezik meg Dél-Amerikában.
nov. 20
17:27
Videó: a jövő Messijei már érzik a tiki-takát (She)
Spanyolországban nemcsak a munka terén foglalkoznak a labdarúgás utánpótlásával, hanem a megfelelő kitörési lehetőséget is biztosítják a fiataloknak, hogy meg tudják mutatni képességeiket. Ennek egyik példája, hogy a Barcelona saját televíziós csatornája mindig megmutatja a legszebb gólokat az egészen kicsik és a nagyobbak összecsapásairól. Az összeállítás alapján nyugodt szívvel kijelenthetjük: a…
nov. 20
17:29
Vb 2014: Ronaldo a kolosszális, a legnagyobb, a Szupermen (She)
A portugál lapok nem győzik dicsőíteni a labdarúgó-válogatottat svédországi triplájával a 2014-es, brazíliai világbajnokságra küldő Cristiano Ronaldót.
nov. 20
17:45
A kormány 329 millió forinttal támogatja a röplabdásokat (Infostart)
A kormány 2014. június 30-ig összesen 329 millió forint projekttámogatást biztosít a röplabdának, mint a 16 kiemelt sportág egyikének.
nov. 20
17:54
Egy telefonhívás teremtett békét a spanyol válogatottban (Agroinform)
Egy 2011-es telefonbeszélgetésnek köszönhető, hogy helyreállt a béke a madridi és barcelonai játékosok között.

Keresés