2013. november 26. kedd

nov. 26
14:33
A nagy egymásra találás (Behaviour)
Hernádi, Kern, Orlai a Belvárosi Színházban.
nov. 26
14:35
Videó: így épül a semmiből 20 ezres stadion Debrecenben (She)
Remek time-lapse felvétel készült a mintegy húszezer néző befogadására alkalmas, 11.45 milliárd forintos beruházással épülő debreceni Nagyerdei Stadionról. Tekintse meg, érdemes!
nov. 26
14:37
FIFA: a szövetség lemondta Ribéry Aranylabda-fotózását? (She)
A FIFA már megbeszélte Franck Ribéryvel, mikor tartják meg a titkos fotózását az Aranylabdával, de miután kitolták a szavazás határidejét, le kellett mondani a találkát a Bayern München francia támadójával – tudta meg az egyik elismert spanyol televíziós szakértő.
nov. 26
14:51
Úszás: Újra kell tanulnom az úszást - Jakabos Zsuzsanna (She)
Krónikus vállgyulladását megműtve lényegében újra kell majd tanulnia az úszást – így jellemzi helyzetét Jakabos Zsuzsanna, a rövid pályás Európa-bajnok úszónő, aki a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: nagyon tetszik neki Győr, ahova edzőjével átigazoltak, a munkát januártól szeretné elkezdeni, célja a nyári nagypályás Eb-részvétel. Fogyása után most nyolc kiló izmot kell felpakolnia…
nov. 26
14:51
Döntetlent játszott Dunaújvárosban a Debrecen (Metropol)
A címvédő Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Dunaújvárossal a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.
nov. 26
14:53
Vb 2014: miért esznek lazacot a spanyolok a meccsek előtt? (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott főszakácsa, Javier Arbizu exkluzív interjút adott Farkas Norbertnek, a Sport Tv utazó riporterének. A beszélgetés során azt is elmondta, mit evett a csapat 2010. július 11-én, a világbajnoki döntő napján, és hogy miért esznek lazacot a spanyolok a meccseket megelőző este.
nov. 26
15:09
BL - A sérült Ronaldo nem léphet pályára (Infostart)
Nem jött rendbe teljesen Cristiano Ronaldo sérülése, így a Real Madrid portugál sztárfutballistája nem játszik szerdán a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.
nov. 26
15:27
F1: értékelje a csapatok és a pilóták 2013-as teljesítményét! (She)
A hét végén a Brazil Nagydíjjal véget ért a 2013-as Formula–1-es idény, csütörtökön megjelenik a Nemzeti Sport évértékelő cikke. Ön szerint hogyan teljesítettek idén a pilóták és a csapatok? Értékeljen tízes skálán!
nov. 26
15:27
Ronaldo nem játszhat szerdán (Metropol)
Az aranylabdás támadó még szombaton, az Almería otthonában aratott 5-0-ás siker alkalmával dőlt ki a sorból.
nov. 26
15:27
Ronaldo a favorit, de Ribéry nem aggódik (Agroinform)
A Bayern München francia légiósa úgy véli, mindent megtett annak érdekében, hogy idén ő kapja az Aranylabdát.
nov. 26
15:45
Serie A: gyerekekkel tölti meg lezáratott lelátóját a Juventus (She)
A listavezető Juventus futballstadionjának szurkolói rendbontás miatt lezárt szektoraiba 6 és 13 év közötti gyerekeket engednek be vasárnap, az Udinese elleni hazai bajnoki találkozóra.
nov. 26
16:03
A kormány 300 millió forinttal támogatja a sakkszövetséget (Infostart)
A kormány egyszeri, 300 millió forintos többlettámogatásban részesíti a sakkszövetséget.
nov. 26
16:03
Videó: Ancelotti és Zidane rágyújtott, C. Ronaldo idegeskedett (She)
Mint beszámoltunk róla, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 14. fordulójában a Real Madrid 5–0-s győzelmet aratott az Almería vendégeként. A találkozó előtt igen nagy felfordulás kerekedett. Előbb Iker Casillas vett észre egy hibát a meccskeretben – Casemiro neve helyett Di Maríáét írták be –, majd az Almería játékosainak támadt gondjuk a mezeikkel. Az as.com…
nov. 26
16:05
MK: Az Újpest elleni siker gyógyír lehetne - Moniz (She)
Ricardo Moniz, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint gyógyír lehetne az elmúlt hetek szereplésére, ha szerdán a Magyar Kupában legyőznék az Újpestet.
nov. 26
16:21
Boksz: zárolták adótartozás miatt Pacquiao számláit (She)
A Fülöp-szigeteki hatóságok adótartozás miatt lefagyasztották Manny Pacquiao ökölvívó bankszámláit. A hét végén két vereség után ismét mérkőzést nyerő profi legenda azt mondta, anyagilag lebénult az eljárás következtében.
nov. 26
16:23
Birkózás: a Dorog vezet a csb-döntő első köre után (She)
A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban szerda 17 órától dől el a csapatbajnoki cím sorsa. A döntőbe jutott három csapat küzdelmének első köre után a Dorogi NC vezet a Ferencváros és a Csepeli BC előtt, de a visszavágón bármelyik megszerezheti az elsőséget.
nov. 26
16:39
Férfi kosár Eurochallenge: a Jászberény harmadik veresége (She)
Harmadik mérkőzésén a harmadik vereségét szenvedte el a Jászberény a férfi kosárlabda Eurochallenge-sorozatban. A jászberényiek ezúttal az orosz Jekatyerinburg vendégeként kaptak ki hosszabbításos mérkőzésen három ponttal.
nov. 26
16:39
A kormány 300 millió forinttal támogatja a sakkszövetséget (Metropol)
Az összeget nagyrészt az élsportolók nagyobb megbecsülésére, az iskolai sakkoktatás népszerűsítésére, valamint egy kiemelt verseny megrendezésére kívánják fordítani.
nov. 26
16:39
Baresi vagy Maldini felpofozta volna Balotellit - Boban (Agroinform)
Lesújtó véleményt formált Mario Balotelliről az AC Milan egykori legendás középpályása, Zvonimir Boban.
nov. 26
16:57
Női vízilabda Euroliga három magyar csapattal (Infostart)
Három magyar csapat is érdekelt a női vízilabda Euroliga e hétvégi selejtezőiben: az Eger hazai medencében próbálja meg kiharcolni a legjobb nyolc közé jutást, míg a másik két együttes külföldön törekszik az első két hely egyikének megszerzésére csoportjában.
nov. 26
16:57
Anglia: 50 éves cserekapussal spórol a negyedosztályú klub (She)
Az angol negyedosztályú Burton Albion 50 éves kapust nevezett cseréi közé a keddi Mansfield elleni bajnokira. Kevin Poole kapusedzőt az után írják a kispadosok közé, hogy Jordan Pickfordot visszahívta kölcsönszerződéséből a Sunderland.
nov. 26
16:58
Még nem ment el a vonat... (Agroinform)
Milyen volt ez a félszezon? Keservesen kezdődött, reményteljesen folytatódott, mintha fény derengene az alagút végén.
nov. 26
16:59
Sakk: a kormány 300 millióval támogatja a szövetséget (She)
A kormány egyszeri, 300 millió forintos többlettámogatásban részesíti a honi sakkszövetséget.
nov. 26
17:01
MU: Van Persie nem utazott el Leverkusenbe (She)
A hét végi Cardiff City elleni Premier League-találkozó után a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést is kihagyja Robin van Persie, a Manchester United ágyéksérüléstől szenvedő holland csatára.
nov. 26
17:03
Ligakupa: a Haladástól két, a Kisvárdától egy pontot levontak (She)
A Haladástól a labdarúgó Ligakupában a november 13-án lejátszott Haladás–Lombard (0–0) mérkőzésen megszerzett egy, illetve egy mérkőzésre vonatkozóan további egy pont, azaz összesen két büntetőpont levonását rendelte el az MLSZ versenybizottsága – tudatta a szövetség.
nov. 26
17:05
Videó: óriási gólt lőtt edzésen a Man. City francia hátvédje (She)
Az alábbi videóban a Manchester City labdarúgócsapatának egyik edzésébe nyerhetünk betekintést. A felvételen a játékosok a labdaátvétel utáni kapura lövést gyakorolják. Gaël Clichy, a francia hátvéd egyszer nagyon eltalálta a labdát...
nov. 26
17:15
NFL: egyéves eltiltást kapott a Seahawks sztárja (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) jelenleg legjobb mérlegét magáénak tudó Seattle Seahawks védelmének egyik fontos láncszemét vesztette el.
nov. 26
17:33
NB II: a Kisvárda hosszabbított a brazil légióssal (She)
A másodosztályban szereplő Kisvárda labdarúgócsapata meghosszabbította brazil légiósának, Myke Ramos Bouardnak a szerződését. A 21 éves csatár nyolc góllal vezeti az újonccsapat házi góllövőlistáját, és eddigi teljesítménye alapján a vezetők további két évre szóló, így már 2016. június 30-ig érvényes ajánlatot tettek elé, amit elfogadott.
nov. 26
17:33
Szivics kontra Vidi - második felvonás (Agroinform)
A vasárnapi bajnokit követően szerdán a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében mérkőzik meg a Videoton és a Diósgyőr.
nov. 26
17:51
Videó: erre a lefordulós gólra Bergkamp is csettintene (She)
Gyönyörű csel után lőtt gólt Michael Griffin, az egyik ír amatőr labdarúgó-bajnokságban szereplő CSKA Tralee játékosa. Griffin a lábai között pörgette előre a labdát egy átadás után, alaposan becsapva ellenfelét. Ezután már csak a kapuba kellett emelnie.
nov. 26
17:51
MLSZ: Pénzbüntetés négy klubnak (Metropol)
A Győrt és a Kaposvárt az igazolási és átigazolási szabályzat megsértéséért, a Pécs és a Kecskemét NAV-igazolás miatt büntették.
nov. 26
18:09
MLSZ: Lipcsei eltiltva, büntetik a ZTE-t, mert nem fizet (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egymeccses eltiltást szabott ki Eppel Mártonra (MTK), Busai Attilára (FTC) és Németh Márióra (Haladás). Szabálysértésért fizet a Győri ETO és a Kaposvár, NAV-igazolás késése miatt a PMFC és a Kecskemét, súlyos pénzbüntetést kapott a ZTE, eltiltást a kispadtól Lipcsei Péter. A fegyelmi bizottság határozatait az alábbiakban változtatás nélkül…
nov. 26
18:09
Nyolc évet is kaphatnak a szlovákiai bundázók (Blikk)
Budapest — A 2011. február elsején Budafokon megrendezett MTK–Nitra (6-3) felkészülési összecsapás is felkerült a bundagyanús meccsek listájára, de azt továbbra sem tudni, a magyar csapat játékosai érintettek-e az ügyben.
nov. 26
18:11
NB I: Kassai Viktor vezeti a Haladás-Videotont - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte az NB I 16. fordulójának játékvezetőit.
nov. 26
18:13
BL: a Chelsea a nap egyetlen továbbjutója - eredmények (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódott kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája az 5., utolsó előtti fordulóval. Az Ajax a Barcelona, a Basel a Chelsea legyőzésével mutatott be bravúrt, a Dortmund nagyon fontos sikerrel tartotta életben továbbjutási reményeit a Napoli ellen. A Chelsea vereségével is csatlakozott a legjobb tizenhat mezőnyéhez, hisz az utolsó fordulóban a Basel és a Schalke egymástól vesz el…
nov. 26
18:15
Légiósok: a Feröeren védő kapus visszatért volt klubjához (She)
Visszatért az NSÍ Runavíkhoz a Feröeren légióskodó magyar labdarúgó, Gángó András. Az előző klubjánál a 2013-as szezon legjobbjának választott magyar kapus 2010–2011-ben már védett a runavíki együttesnél.
nov. 26
18:27
Bajnokok Ligája - Nem tudott edzeni Moszkvában a Bayern (Infostart)
Közlekedési problémák miatt nem tudta megtartani keddi edzését Moszkvában a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München labdarúgócsapata.
nov. 26
18:27
Vb 2014: kihajították Burkina Faso óvását, fix Algéria helye (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elutasította Burkina Faso óvását, amelyet az ország labdarúgó-szövetsége az Algéria elleni vesztes vb-selejtező után nyújtott be. A Burkina Fasó-i szövetség szerint jogosulatlanul játszott a vb-kvalifikáció szempontjából sorsdöntő mérkőzésen Madzsid Bugerra, aki a meccs egyetlen gólját is szerezte.
nov. 26
18:27
Ezúttal nem a szurkolók miatt szabott ki súlyos büntetéseket az MLSZ (Agroinform)
A szövetség a Győr, a Kaposvár, a Pécs és a Kecskemét együttesét is megbüntette, a büntetés ötszázezer forint.
nov. 26
18:29
BL: peches Bayern, lefújták a moszkvai edzést (She)
Nem tudott edzeni kedden este a BL-címvédő Bayern München Moszkvában, a német labdarúgócsapat – amely már biztos tagja a nyolcaddöntő mezőnyének – a rangos sorozat 5. fordulójában az orosz CSZKA vendégeként lép igencsak fagyos talajú pályára. Ha egyáltalán sikerül kezdésre megérkeznie az együttesnek vagy a felszerelésének...
nov. 26
18:45
UEFA Ifjúsági Liga: a hajrában egyenlítettek Tamásék (She)
Az UEFA Ifjúsági Liga ötödik fordulójában a Milan – soraiban a mérkőzést végigjátszó Tamás Krisztiánnal – 1–1-es döntetlent játszott a Celtic otthonában, miután Marco Pinato a 88. percben egalizált. A csoportból a Barcelona már biztosan továbbjutott, a Milannak pedig jó esélye van erre, mivel a döntetlen következtében a Celtic már kiesett.
nov. 26
18:45
Osztrák Nagydíj - Roham a jegyekért (Infostart)
Óriási az érdeklődés a jövő évi Formula-1-es Osztrák Nagydíj iránt: a jegyértékesítés hivatalosan vasárnap este kezdődött, s máris több mint 70 ezer belépő talált gazdára.
nov. 26
18:47
F1: két nap alatt 70 ezer jegy elkelt az Osztrák Nagydíjra (She)
Óriási az érdeklődés a jövő évi Formula–1-es Osztrák Nagydíj iránt: a jegyértékesítés hivatalosan vasárnap este kezdődött, s máris több mint 70 ezer belépő talált gazdára.
nov. 26
19:03
Fekvenyomás: hét magyar csúcs dőlt meg az ob-n (She)
A XXIV. fekvenyomó magyar bajnokságon 15 egyesület 87 versenyzője mérettette meg magát, akik egy felnőtt, két junior és négy masters országos csúcsot döntöttek meg.
nov. 26
19:05
Magyar Kupa: az MTK óriási lépést tett a 8 közé jutás felé (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán az MTK Vass Patrik, Horváth Zsolt és Kanta József góljával idegenben 3–0-ra legyőzte a Kecskemétet.
nov. 26
19:07
F1: „A Ferrari a bizonyíték, hogy nem elég a név a sikerhez” (She)
Bernie Ecclestone szerint a Ferrari idei gyengélkedése azt mutatja, hogy a név és a történelem önmagában nem elég a sikerességhez a Formula–1-ben. A sportág vezetője aggódik Fernando Alonso motiváltsága miatt.
nov. 26
19:21
Erősödik a magyar sport egyik bástyája (Infostart)
A társasági nyereségadó felhasználásával 80 millió forintból új és korszerű sátortető került a váci strandfürdő 33 méteres medencéje fölé - mondta a sportért és ifjúságért felelős államtitkár. Simicskó István arról is beszélt az InfoRádiónak, hogy a sakkszövetség 300 millió forintos támogatásban részesül.
nov. 26
19:21
Videó: 30 méterről emelték át a rosszul öklöző kapust (She)
Óvatlanságára fizetett rá a Milan U19-es labdarúgócsapatának kapusa a Celtic elleni mérkőzésen. Kifutása után Lorenzo Andrenacci rossz helyre öklözte ki a labdát, amelyet Connor McManus 30 méterről egyből kapuba emelt.
nov. 26
19:21
Magyar Kupa: háromgólos előnyt szerzett idegenben az MTK (Metropol)
A budapesti kék-fehérek 3-0-ra nyertek Kecskeméten, s így nagyon kedvező helyzetből várhatja a visszavágót.
nov. 26
19:21
Pellegrini szerint szó sincs Hart kölcsönadásáról (Agroinform)
A Manchester City kapusát a Stoke Cityvel hozták összefüggésbe, de a chilei menedzser cáfolta a híreszteléseket.

Keresés