2013. december 24. kedd

dec. 24
0:39
Darts-vb: Wade nem tudja, hogyan fordított 0:3-ról (She)
Újabb három mérkőzést játszottak le a Londonban zajló darts-vb 2. fordulójában, így már csak egy hely kiadó a nyolcaddöntőben. Hétfőn a legjobb 16 közé jutott James Wade, Mervyn King és Adrian Lewis.
dec. 24
7:33
NFL: sorozatban harmadszor a rájátszásban a San Francisco (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. fordulójának utolsó meccsén a San Francisco 49ers hazai pályán 34–24-re legyőzte az Atlanta Falconst, így sorozatban harmadszor biztosította be a helyét a rájátszásban.
dec. 24
7:35
NBA: 240 pont, hosszabbításos Heat-siker a Hawks ellen (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Miami Heat hosszabbítás után 121–119-re legyőzte az Atlanta Hawksot hazai pályán. LeBron James 38 pontot szerezve vezette sorozatban ötödik sikerére a címvédőt. A játéknap legnagyobb verését a Los Angeles Lakers szenvedte el, amely 27 ponttal kapott ki a remeklő Phoenix Suns vendégeként.
dec. 24
7:51
NHL: mezben a korong - komikus öngóllal nyert a Buffalo (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság legutóbbi játéknapján sorozatban kilencedik győzelmét aratta a ligaelső Anaheim Ducks, amely ezúttal a Washington Capitalst múlta felül kétgólos hátrányból talpra állva.
dec. 24
9:03
Videó: karrier - egy elégedett franciaországi légiós (She)
A Nemzeti Sport európai hokitúráján meglátogatta Szélig Viktort Brianconban. A légiós már nyolc éve koptatja a francia jeget, amelyen már négy magyar is megfordult. A Szélig család nagyon jól érzi magát Brianconban, így Viktor a jégkorong utáni életét is Franciaországban tervezi.
dec. 24
9:57
Kézilabda: „Böhn megígérte, hogy harcolni fog” (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar női kézilabda-válogatottal tavaly Eb-bronzérmet szerző Karl Erik Böhnnel hétfőn közölték az orvosok, hogy nem tudják kigyógyítani a leukémiából. A hétfői vizsgálatokra Böhnt elkísérő barát, Andreas Smeby mondatait – amelyben a szakember kitartásáról beszél – már idéztük oldalunkon, a fejlemények kapcsán megszólalt Böhn egy másik barátja, Tom Reidar Haraldsen is.
dec. 24
9:59
Videó: gól, gól, gól - a barcások kivetkőztek magukból (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona csapatánál is igen népszerű a FIFA 14 játék. A katalán klub játékosai összeültek játszani, és egy-egy gólnál úgy örültek, mint a pályán. Íme!
dec. 24
10:01
ETO: edzőkeresés külföldön is - Miriuta nemet mondott (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatánál eddig sem titkolták, hogy külföldön is szétnéznek, hogy megtalálják a szövetségi kapitánynak kinevezett vezetőedző, Pintér Attila utódját. A klub korábbi játékosa, Miriuta László elmondta, őt is megkeresték, de a kolozsvári CFR ajánlata mellett döntött.
dec. 24
10:33
FTC: Besic nem biztos benne, hogy marad - Tottenham, Fulham? (She)
Muhamed Besicet már nem először hozzák hírbe hazájában angol élvonalbeli csapatokkal, most ismét a Tottenham és a Fulham érdeklődéséről ír a bosnyák sajtó, és a Ferencváros labdarúgója is elmondta, nem biztos benne, hogy a tavaszi szezont is Magyarországon tölti.
dec. 24
10:35
Kosárlabda: Natasa Kovacsevics NOB-díjat kapott (She)
A Szerb Olimpiai Bizottság (OKS) korábban nemzetközi különdíjra terjesztette fel a győri kosárlabdacsapattal szeptember elején súlyos buszbalesetet szenvedő és a bal lábát térd alatt elveszítő Natasa Kovacsevicset, aki a baleset után elképesztő akaratról és kitartásról tett tanúbizonyságot. Az OKS év végi díjkiosztóján – többek között Novak Djokovics mellett – ennek következtében Kovacsevics is…
dec. 24
10:51
Videó: „huligán” - a pályára beszaladó idős nő jót nevetett magán (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Marítimo 2–2-es döntetlent játszott a Braga csapatával. A mérkőzésen egy-két Braga-szurkoló beszaladt a pályára, köztük egy idős nő is, aki a végén jót szórakozott a csínytevésén. Íme!
dec. 24
11:09
Videó: „huligán” - a pályára szaladó idős nő jót nevetett (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Marítimo 2–2-es döntetlent játszott a Braga csapatával. A mérkőzésen egy-két Braga-szurkoló beszaladt a pályára, köztük egy idős nő is, aki a végén jót szórakozott a csínytevésén. Íme!
dec. 24
11:09
Válogatás: Beckhammel és Fergusonnal is szegényebb lett a labdarúgás (Agroinform)
Idén jó néhány ikon nyugdíjba vonult, nézzük, kik intettek búcsút a futballpályának ebben az évben!
dec. 24
11:11
NB II: a korábbi Fradi-csatárral nem számol a Dunaújváros (She)
A labdarúgó NB II-ben újonc Dunaújváros a második, feljutást érő helyen telel, Dobos Barna szakmai igazgató a célokról, illetve a keretben várható változásokról nyilatkozott.
dec. 24
11:11
Karrier: Sztorik az öltözőből, Eisemann László régóta ezredes (Agroinform)
A klub- és a válogatott meccsekkel együtt 1439 találkozón dolgozott gyúróként Eisemann László.
dec. 24
11:13
Aus. Open: családi tragédia miatt nem indul az orosz játékos (She)
Visszalépett a januári Australian Opentől Nadja Petrova, a korábbi világranglista-3. orosz teniszező. A 31 éves játékos azért nem indul a 2014-es év első Grand Slam-tornáján, mert az édesanyja halálos autóbalesetet szenvedett.
dec. 24
11:45
Videó: megnyeri a Pool a bajnokságot? - Neville arca elárulta (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool 36 ponttal, jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a tabellát. A klub ikonjától, Jamie Carraghertől élő adásban kérdezték meg: vajon megnyeri-e a Pool a bajnokságot? Szakértő társa, az ősi rivális Manchester United korábbi hátvédje, Gary Neville reakciója sok mindent elárult. Íme!
dec. 24
12:03
PL: hat hétre kidőlt a Swansea spanyol húzóembere (She)
Hetekre kidőlt a Swansea City labdarúgócsapatának egyik húzóembere, Michu, akinek meg kell operálni a bokáját. A spanyol légiós előreláthatóan hat hét kihagyásra számíthat a mai műtét után.
dec. 24
12:03
Premier League: Wenger és Mourinho is nyerni akart, de örülnek, hogy nem vesztettek (Agroinform)
Mindkét menedzser az óvatosságra, a vereség elkerülésére figyelt az angol élvonal hétfői esti rangadóján.
dec. 24
12:21
Premier League: Immár 2015-ig szóló szerződéssel irányítja a Tottenhamet Tim Sherwood (Agroinform)
Megkapta rendes megbízatását Tim Sherwood, így már főállású menedzserként készítheti a Tottenhamet az ünnepi fordulókra.
dec. 24
12:39
Videó: ritkán látható kapásgóllal szerzett vezetést az éllovas (She)
A máltai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Birkirkara 2–1-re nyert a Hibernians otthonában. A vendégek első gólját Edward Herrera szerezte, parádésan bombázott kapásból a léc alá. Íme!
dec. 24
13:15
PL: Az Arsenal szeret sírni, ez hagyomány - Mourinho (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget az angol labdarúgó-bajnokság hétfő esti rangadója, az Arsenal–Chelsea mérkőzés. A találkozó után mindkét csapat menedzsere azt taglalta, hogy talán még sohasem volt ilyen szoros a Premier League élmezőnye.
dec. 24
14:27
Forma-1: Ki volt 2013 legjobb pilótája? (Agroinform)
A világbajnok Vettel lett,de vajon az alternatív pilótarangsorban sincs nála jobb? A hatharom.com évet értékel, I. rész.
dec. 24
14:45
Everton: csak világrekord összegért adnák el Barkleyt (She)
Az Everton labdarúgócsapatának menedzsere, Roberto Martínez kijelentette: csak akkor hajlandók elengedni húszéves tehetségüket, Ross Barkleyt, ha világrekordot jelentő ajánlat fut be érte.
dec. 24
14:47
Ajánló: City-Pool, Lakers-Heat - karácsonyi program (She)
Karácsonykor az élet többi területéhez hasonlóan a sportvilág is lelassít, de teljesen nem áll meg: az elkövetkező napokban is rendeznek olyan eseményeket, amelyek joggal tartanak számot szélesebb körű érdeklődésre. A karácsonyi bejgli mellett elsősorban a brit foci és a kosárlabda szerelmesei jöhetnek sportlázba az ünnepek alatt, hiszen ezekben a sorozatokban számos mérkőzést rendeznek. Az angol…
dec. 24
14:49
Videó: látogatás a Cseppkő utcai gyermekotthonban (She)
A Cseppkő utcai gyermekotthonban szinte az összes gyerek sportol valamit, van, aki asztaliteniszezik, van aki röplabdázik, de a legnépszerűbb mégis a futball. Az Inter Campus program pedig akár kiugrási lehetőséget is jelenthet a gyerekek számára. Tekintse meg a gyermekotthon futballcsapatáról készült filmünket, és olvassa el róluk szóló cikkünket is!
dec. 24
15:03
Videó: meglepetés - így kívánnak boldog karácsonyt sportolóink (She)
Az NSO Tv sportolókat kért meg, hogy egy-egy sort adjanak elő Vitai Nikoletta Karácsony táján című verséből. Válogatott kézilabdázóink, jégkorongozóink, labdarúgóink mellett olimpiai bajnokaink is idéztek a műből.
dec. 24
15:39
Karácsony: áldott, békés ünnepeket kívánunk minden NSO-olvasónak! (She)
dec. 24
16:15
Ronaldo volt a 2013-as év gólzsákja (Metropol)
Cristiano Ronaldo volt a legeredményesebb európai labdarúgó 2013-ban, aki 69 találattal lett az első.
dec. 24
16:33
Ronaldo 2013-ban több gólt szerzett Messinél (Infostart)
Cristiano Ronaldo volt a legeredményesebb európai labdarúgó 2013-ban, aki 69 találattal végzett az élen az öreg kontinens legkiválóbb gólszerzőinek listáján.
dec. 24
16:52
Női kézilabda: Örülünk és búslakodunk, közben az imádkozást abba nem hagyjuk (Agroinform)
Nagy sikert és kisebb-nagyobb csalódást is megélhettünk, de idén nem csak a pálya mellett kell szurkolnunk.
dec. 24
18:58
Racing Portal - Több mint lóverseny: Miért nincsenek világtalálkozók a lósportban? (Agroinform)
Overdose pár évvel ezelőtti sikeres angliai szereplése kapcsán, talán kicsit többen kezdtek figyelni az angol és a nemzetközi...
dec. 24
19:00
Zsoké Klub: Ostinato ismét pénzért futott, mégis hazajön (Agroinform)
Harmadik dubaji versenyében a 4000 dolláros pénznyereményt érő hatodik helyen végzett Ostinato, az első magyar versenyló, aki hazánkat...
dec. 24
19:02
Karácsony: Minden kedves olvasójának kellemes ünnepeket kíván a hatharom.com! (Agroinform)
A hathárom.com szerkesztősége minden kedves olvasójának áldott, békés, boldog karácsonyt kíván!
dec. 24
20:45
Eurosport Snooker Blog: Emelkednek a tétek (Agroinform)
Két hete Walesben hamar kipottyant sok esélyes, ezzel szemben a World Openen szinte minden meccs papírforma eredményt hozott, és szinte kizárólag...
dec. 24
22:51
Racing Portal - Több mint lóverseny: Csodalovak - 2. rész (Agroinform)
Előző bejegyzésünkben bemutattuk a világ legjobb versenylovát. Aki olvasta azt az írást, már tudja mitől és miért...

Keresés