2013. december 19. csütörtök

dec. 19
0:18
Francia Kupa: Cavani volt az Ibra nélkül túlórázó PSG hőse (She)
A labdarúgó Francia Kupa nyolcaddöntőjében a Paris Saint-Germain hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a Saint-Étienne-t.
dec. 19
0:22
NS: Oda az éremálom, 8. a csapat - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
dec. 19
0:54
Francia Ligakupa: Cavani volt a túlórázó PSG hőse (She)
A labdarúgó Francia Ligakupa nyolcaddöntőjében a Paris Saint-Germain hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a Saint-Étienne-t.
dec. 19
2:24
NFL: Egyszer fenn, egyszer lenn (Agroinform)
A Seahawks a csúcson, a Giants a mélyben; történelmet írt Tony Gonzalez és Jamaal Charles.
dec. 19
4:12
Darts-vb: Lewis még csak játékot sem vesztett (She)
A 2010–2011-es és 2011–2012-es világbajnok Adrian Lewis nagyon sima győzelmet aratott a londoni Alexandra Palace-ban zajló darts-világbajnokság főtáblájának első fordulójában, Dennis Smith ellen mindhárom szettet 3:0-ra hozva jutott a legjobb 32 közé – köszönhetően négy 180-as körének is.
dec. 19
5:42
Boris Becker lett Djokovic edzője (Infostart)
A háromszoros wimbledoni bajnok német Boris Becker lett a férfi tenisz-világranglista második helyén álló Novak Djokovic edzője.
dec. 19
6:54
Női kézi-vb: hányast adna Tomorinak? Görbicznek? Osztályozzon! (She)
A Brazília elleni, kettős hosszabbítást követően elszenvedett negyeddöntőbeli vereséggel befejeződött a magyar női kézilabda-válogatott szereplése a 2013-as világbajnokságon. Együttesünk a 8. pozícióban zárt, az 5–8. helyért nem rendeznek mérkőzéseket. A vb-nek magyar részről vége, így arra kérjük Önöket, hogy osztályozzanak: 1–10-es listán pontozzák a nemzeti csapat játékosainak világbajnokságon…
dec. 19
7:30
Ki lesz az Év sportolója? (Infostart)
Ma derül ki, hogy az idén kik lettek az Év sportolói. A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által 56. alkalommal megszervezett szavazás eredményhirdetésére hagyományosan a Sportcsillagok Gálaestje keretében kerül sor.
dec. 19
7:30
NHL: Jágr lehagyta Yzermant, mindjárt elkapja Messier-t (She)
Mindössze két mérkőzést játszottak közép-európai idő szerint csütörtök hajnalban az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában: a New Jersey Devils alaposan elkalapálta az Ottawa Senatorst, míg a keleti parti presztízscsatában a Pittsburgh Penguins szétlövés után győzte le a New York Rangerst.
dec. 19
8:06
NBA: vendégként nyert túlórában a Bobcats és a Knicks (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Charlotte Bobcats és a New York Knicks is vendégként nyert hosszabbításos mérkőzést. A Boston Celtics–Detroit Pistons csatában 213 pont esett, de még így is csak minimális különbség döntött, ott is a látogatók javára.
dec. 19
8:24
Videó: Ronaldinho mesteri szabadrúgása a klub-vb-n (She)
Bár az Atlético Mineiro 3–1-re kikapott a Radzsa Casablancától a labdarúgó-klubvilágbajnokság elődöntőjében, a brazilok egyetlen gólja látványos lett. Az aranylabdás Ronaldinho mesterien csavart a kapuba szabadrúgásból. Íme!
dec. 19
9:00
Kovács István: a számok nem hazudnak (Metropol)
A statisztikák jelentőségéről az InStat közép-európai képviselőjét kérdeztük.
dec. 19
9:00
Átigazolás: Súgtak az Arsenalnak és a Citynek, Casillas elégedetlen (Agroinform)
A Mirror értesülései szerint Iker Casillas attól tart, hogy a spanyol válogatottban is kispadra szorul.
dec. 19
9:18
Haladás: spanyol vagy német élvonal az álmom - Radó (She)
Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás utánpótlás-válogatott támadója nem tartja valószínűnek, hogy már a télen csapatot vált, bár szívesen lépne feljebb a ranglétrán, ami Németországot vagy Spanyolországot jelentené számára.
dec. 19
9:20
Válogatott: bemutatják az új kapitányt, élőben az NSO-n! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség ma délelőtt 9.30 órakor hivatalosan bemutatja válogatottunk leendő szövetségi kapitányát. Egyelőre senki sem tudja biztosan, ki lesz a nemzeti csapat új szakvezetője, de hamarosan mindenre fény derül. Kövesse nyomon a kapitány bemutatását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
dec. 19
9:36
Röplabda: mindhárom sorozatban maradt még magyar (She)
A még állva maradt két magyar csapat, a Vasas-Óbuda és a TEVA-Gödöllő is kiesett a Challenge-kupa első fordulójában, ám ebben és a másik két kupasorozatban (BL, CEV-kupa) is érdekelt még magyar játékos, egészen pontosan öt.
dec. 19
9:54
Pintér Attila az új szövetségi kapitány (Infostart)
Pintér Attila, a Győr bajnokcsapatának edzője lett a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Megbízatása 2016-ig szól.
dec. 19
9:54
Válogatott: Pintér Attila lett a szövetségi kapitány - hivatalos (She)
Pintér Attila lett a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – jelentette be a magyar szövetség (MLSZ) a Telkiben tartott sajtótájékoztatóján. A Győri ETO vezetőedzőjét Csányi Sándor, az MLSZ elnöke mutatta be a nyilvánosságnak.
dec. 19
9:54
Magyar válogatott: Pintér Attila az új szövetségi kapitány! (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Telkiben, sajtótájékoztató keretében bemutatta a válogatott új szövetségi kapitányát.
dec. 19
10:12
Pintér Attila a magyar válogatott új szövetségi kapitánya (Metropol)
A Telki edzőközpontban bejelentették, hogy ki lesz a hollandoktól elszenvedett 8-1-es vereség után lemondott Egervári Sándor utódja.
dec. 19
10:48
Válogatott: A szurkolók is megérdemlik a sikereket - Pintér (She)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott újdonsült szövetségi kapitánya elmondta: mindig győzni szeret, és azt szereti, ha csapata emelt fővel jöhet le a pályáról. A szakvezető kiemelte, hogy a szurkolók is megérdemelnének már egy sikeres nemzeti tizenegyet.
dec. 19
10:50
Videó: Young bombája, Evra emelése - így nyert az MU (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében a Manchester United 2–0-ra legyőzte idegenben a Stoke Cityt, s így a négy közé jutott. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
dec. 19
19:15
Maximális eltiltás vár a kerékpáros Rogersre (Infostart)
Amennyiben doppingügyében vétkesnek találják Michael Rogers háromszoros világbajnok, olimpiai bronzérmes ausztrál kerékpárost, úgy hazája szövetsége a maximális, kétéves eltiltással sújtja.
dec. 19
19:15
Ronaldinhót az ellenfél vetkőztette a klubvébén (Blikk)
Márrákes – Győzelmi ünnepüket ereklyegyűjtéssel tették feledhetetlenné a Raja Casablanca futballistái.
dec. 19
19:15
NFL: ha nagy hó esik, csúszhat pár napot a Super Bowl (She)
A február 2-ai Super Bowl közeledtével az NFL vezetősége elkezdte a tárgyalásokat arról, hogy mit tegyen, ha a mérkőzés idején hóvihar lesz New York-ban, és a közlekedés esetleges leblokkolása miatt nem lehet a tervek szerint, zökkenőmentesen megrendezni a mérkőzést. Az is előfordulhat, hogy egy héttel elhalasztják, és egybeesik a téli olimpiával.
dec. 19
19:15
NHL: menetel a Pittsburgh (Metropol)
A szerdai játéknapon a Sidney Crosby vezette alakulat büntetőkkel nyert a New York Rangers otthonában.
dec. 19
19:16
Vélemény: Pintér kinevezése komoly, viccnek durva lenne (Agroinform)
Pintér Attila lett a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Tegye fel a kezét, aki meglepődött!
dec. 19
19:17
Zugló birtokba vette a BVSC-t (Infostart)
Zugló hivatalosan is birtokba vette a BVSC-t azzal, hogy csütörtökön a MÁV Zrt.-től az önkormányzat tulajdonába került a Szőnyi úti ingatlankomplexum.
dec. 19
19:17
Doll nemzetközi porondra vezetné az FTC-t (Blikk)
Budapest — Karakteres játékot és nemzetközi szereplést ígér a Ferencváros szurkolóinak és játékosainak a labdarúgócsapat újonnan kinevezett vezetőedzője, Thomas Doll (47).
dec. 19
19:17
Haladás: Én is Pintér Attilát választottam volna - Artner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, Artner Tamás a haladasfc.nyugat.hu-nak elmondta, Pintér Attila megérdemelte, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya legyen. A szakember hozzátette, ha rajta múlik, ő is a Győri ETO korábbi trénerét választotta volna.
dec. 19
19:17
Hajdu büszkén távozik (Metropol)
„Azzal a céllal jöttünk, hogy bejussunk a nyolc közé, ez sikerült.”
dec. 19
19:18
Darts-vb: Csütörtökön kialakul a legjobb 32 mezőnye (Agroinform)
A londoni Ally Pallyben zajló darts világbajnokság csütörtöki napján öt mérkőzés kerül lejátszásra.
dec. 19
19:19
Így fut versenyt a Barcelona és az Atlético Madrid (Infostart)
Az éllovas Barcelona idegenben, közvetlen üldözője, a csupán kevesebb szerzett góljával második Atlético Madrid pedig hazai pályán gyűjtögetheti pontjait a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi, 17. fordulójában.
dec. 19
19:19
A pályán kívül is trükköztek (Blikk)
Manila – A pályán hiába tréfálták meg ellenfeleiket, az adóellenőröket a legjobb sportolók sem tudják kicselezni. Sokan lebuktak, miután több milliárd forintnyi összeget akartak eltitkolni az állam elől.
dec. 19
19:19
NB II: a Lombardtól távozó szélső Siófokon kötött ki (She)
Ahogy azt korábban előrevetítettük: Ivancsics Gellért a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok futballistája lett. A 26 éves középpályás másfél évre szóló szerződést kötött a Balaton-parti együttessel, melynél korábban már kétszer is megfordult.
dec. 19
19:19
Megkezdődik a síszezon a Mátrában (Metropol)
Jelenleg 30-50 centiméter a hóréteg tömörített átlaga.
dec. 19
19:20
Német foci: Guardiolától nem várnak triplázást Münchenben (Agroinform)
A Bayern München elnöke, Uli Hoeness szerint hiba lenne elvárni a csapattól, hogy megismételje a 2013-as sikereket.
dec. 19
19:21
Korábbi MU-játékos a Legia Varsó kispadján (Infostart)
A korábban a Manchester Unitedben is futballozó norvég Henning Berg lett a lengyel bajnok Legia Varsó labdarúgócsapatának vezetőedzője - jelentette be a klub csütörtökön.
dec. 19
19:21
Olcsó kapitány lesz Pintér (Blikk)
Budapest – Paulo Sousa (43), Sven-Göran Eriksson (65), Dunga (50), Bölöni László (60) és Fred Rutten (51) helyett Pintér Attila (47) a befutó. Bár Csányi Sándor (60), a labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke hónapokkal ezelőtt úgy nyilatkozott, futballunk felemelkedését csak külföldi szakemberrel tudja elképzelni, végül bombameglepetésként a Győri ETO FC vezetőedzője lett a szövetségi…
dec. 19
19:21
F1: Rosberg 320-nál kapott defektet a Pirelli-teszten (She)
A héten keddtől csütörtökig tartották meg Bahreinben az F1-es csapatok háromnapos Pirelli-tesztjét, amelyen a Red Bull, a Mercedes, a Toro Rosso és a Ferrari vett részt, és nem hozták nyilvánosságra a 2014-es gumikon elért időeredményeket. Az azonban kiderült, hogy a Mercedes idő előtt befejezte a munkát, mert Nico Rosberg 320 kilométer per órás sebességnél defektet kapott.
dec. 19
19:21
Czene Attila lett a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke (Metropol)
Az olimpiai bajnok úszó Horváth Andrást váltja, aki 2007 óta irányította a szövetséget.
dec. 19
19:22
Kosárlabda Euroliga: A Bayern Münchennek nyernie kell a biztos továbbjutáshoz! (Agroinform)
Ha a Bayern nem akar számolgatni, akkor le kell győznie a Galatát, hogy ott legyen a legjobb 16 között az Euroligában.
dec. 19
19:23
Pulai indulhat a téli olimpián? (Blikk)
Budapest — Elégedett Pulai Imre (46). Az olimpiai bajnok kenus megfelelően teljesített az elmúlt hónapok szánkó-Világkupa-versenyein, Lillehammerben, Iglsben, Winterbergben, Whistlerben és Park Cityben, így már csak egy lépés választja el attól, hogy ebben a sportágban indulhassan a februári szocsi téli olimpián.
dec. 19
19:23
Bayern: a brazil hátvéd három évvel hosszabbított (She)
Három évvel meghosszabbították Rafinha szerződését a német bajnok és kupagyőztes, Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München labdarúgócsapatánál.
dec. 19
19:23
Iniesta 2018-ig hosszabbított a Barcelonával (Metropol)
Három évvel, 2018. június 30-ig meghosszabbította szerződését Andrés Iniesta, az FC Barcelonánál.
dec. 19
19:24
Spanyol foci: Martino a szezon végén távozhat Barcelonából - sajtóhír (Agroinform)
Egy argentin újságíró, Fabian Godoy értesülése szerint Gerardo Martino a szezon végén elhagyja az FC Barcelonát.
dec. 19
19:25
Oroszlánhajjal sokkol Pinto (Blikk)
Barcelona — José Manuel Pinto (38) akár rockzenészként is megállná a helyét. Legalábbis a hajkoronáját elnézve.
dec. 19
19:25
Videó: „Nagy csodát sem magyar, sem külföldi edzőtől nem lehetne várni” (She)
Bognár Györgyöt a Nemzeti Sport állandó szakértőjét a kinevezett új szövetségi kapitányról, Pintér Attiláról kérdezte az NSO Tv. Pozitív döntésnek tartja, hogy magyar szakembert választotta szövetség. Bognár György szerint, külföldi trénerrel sem jutott volna messzebb a válogatott. Ugyan nem biztos, hogy az a filozófia amit Pintér vall a futballról hatékony lesz a válogatottban is.
dec. 19
19:25
A vb-n már használják a szabadrúgás-sprayt (Metropol)
A játékvezető a sprayvel a szabadrúgások előtt meghúzhatja azt a vonalat, ahol a védekező csapat játékosai sorfalat állhatnak.
dec. 19
19:26
Karrier: Iniesta a Barcából vonulhat vissza (Agroinform)
Andrés Iniesta megállapodott a Barcelona vezetőivel, három évvel, 2018-ig meghosszabbítják szerződését.

Keresés