2013. december 2. hétfő

dec. 2
0:06
NB I: Lehet, hogy néhány játékost le kell cserélni - Gomes (She)
A labdarúgó NB I tizenhatodik fordulójának záró mérkőzésén a Haladás ember- és gólhátrányba került az első félidőben a Videoton ellen odahaza, de a szünet után egyenlíteni tudott. A találkozó után José Gomes arra utalt nyilatkozatában: lehetséges, hogy változtatásokra lesz szükség a játékoskeretben.
dec. 2
2:12
NFL: a Denveré a rangadó, ráadásos Falcons-siker Torontóban (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának 22 óra után kezdődő mérkőzésein a Denver Broncos az 5 TD-passzt adó Peyton Manning, és a 4 hatpontos elkapást jegyző Eric Decker vezérletével 35–28-ra idegenben is legyőzte a csoportrivális Kansas City Chiefst, az Atlanta Falcons ráadásos sikert aratott Torontóban, a Cincinnati Bengals jóval pontszegényebb mérkőzésen nyert San…
dec. 2
5:48
Ligakupa - Borsodi párharc a nyolcaddöntőben (Infostart)
A Diósgyőr a Mezőkövesddel találkozik a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében, amelynek a sorsolását vasárnap este készítették el.
dec. 2
5:50
Férfi kézilabda EHF Kupa - Kettős győzelemmel középdöntős a Csurgó (Infostart)
Kettős győzelemmel jutott a férfi kézilabda EHF Kupa 16-os középdöntőjébe a Csurgó, ugyanis a vasárnapi visszavágón is diadalmaskodott a török Besiktas ellen.
dec. 2
7:18
NBA: kikapott a Knicks és a Lakers, nyert a Miami (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában pályaválasztóként szenvedett vereséget a New York Knicks és az LA Lakers, míg a Miami Heat egypontos győzelmet aratott otthon a Charlotte Bobcats ellen.
dec. 2
7:20
NHL: az Edmonton szétlövéssel győzött Dallasban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában három mérkőzést rendeztek a vasárnapi játéknapon, mindhármon vendéggyőzelem született. Az Edmonton Oilers szétlövéssel nyert, a Vancouver Canucks egy, míg a Detroit Red Wings két góllal bizonyult jobbnak vendéglátójánál.
dec. 2
7:21
Először kapott ki a bajnokságban a Barca (Metropol)
A gyengén játszó Barcelona egy góllal maradt alul az Athletic Bilbaó otthonában.
dec. 2
7:54
Brazília: bajnokként őrzi nyeretlenségét a Cruzeiro (She)
Amióta bebiztosította a bajnoki címét, nyeretlen a Cruzeiro a brazil labdarúgó-bajnokságban. A bajnokcsapat a szezon 37. fordulójában a középmezőnyhöz tartozó Bahiától kapott ki hazai környezetben 2–1-re.
dec. 2
8:30
Videó: képtelenek voltak 3 m-ről gólt rúgni a Porto-játékosok (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában az Académica 1–0-ra nyert a Porto ellen. A vendégek Jackson Martinez és Eliaquim Mangala révén egyenlíthettek volna a 62. percben, azonban mindkét játékos kihagyta a helyzetet. Íme!
dec. 2
8:33
Gyorsuló idő (Metropol)
2013-ra úgy fogunk emlékezni, mint a korrekordok évére, amelyből Vettel, Marc Márquez, a Volkswagen és Major Benedek is kivette a részét.
dec. 2
8:48
Primera División - Már nincs pontelőnye a Barcelonának (Infostart)
Már csak jobb gólkülönbségének köszönhetően vezet a Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokságban azt követően, hogy vasárnap este, a 15. fordulóban 1-0-ra kikapott az Athletic Bilbao otthonában.
dec. 2
9:09
NBA: Sorozatban tizedszer nyert a címvédő (Metropol)
A remekül hajrázó címvédő Miami Heat 99-98-ra nyert a vendég Charlotte Bobcats ellen.
dec. 2
9:24
Női kézi: a spanyolok felkészültek Dániára, a franciák Romániára (She)
Meccsdömpinget hozott a vasárnap is a női válogatott kézilabdázásban, kevesebben voltak, akik nem játszottak (például Magyarország vagy az Európa-bajnoki címvédő Montenegró), mint akik igen. A spanyolok a dánokat verték meg hat góllal, a franciák a románokat öttel.
dec. 2
9:27
A Szeged az első, a Csurgó a negyedik kalapban (Metropol)
A 16 együttest négy négyes csoportba sorsolják, ahonnan csak a csoportelsők jutnak biztosan tovább.
dec. 2
9:27
Az orvosok nem támogatták Adams leigazolását, Moniz ragaszkodott hozzá (Agroinform)
A játékos kezelőorvosa szerint a védő átigazolásakor végzett vizsgálatok mozgásszervi problémát mutattak.
dec. 2
9:42
Férfi kézilabda EHF Kupa - A Szeged az első, a Csurgó a negyedik kalapban (Infostart)
A Pick Szeged az első, a Csurgó az utolsó, negyedik kalapba kapott besorolást a férfi kézilabda EHF Kupa 16-os középdöntője előtt.
dec. 2
9:42
Férfi kosár: szerb edző a Falco-kispad legfőbb várományosa (She)
A szombati Falco–Körmend (80–93) vasi rangadó után néhány órával felajánlotta lemondását Bencze Tamás, a szombathelyiek edzője. Ha hinni lehet az internetes pletykáknak, akkor a szerb Andjelko Mandics a legfőbb várományosa a megüresedő kispadnak.
dec. 2
9:44
FTC: Leonardo kritizálja Moniz elküldését, közölte, nem fizet a klub (She)
Leonardo Santiago, a Ferencváros brazil légiósa Instagram-profilján kritizálta a vezetőség vasárnapi döntését, amellyel menesztette a kispadról Ricardo Moniz vezetőedzőt.
dec. 2
9:45
A Szeged az első, a Csurgó a negyedik kalapból várja a sorsolást (Agroinform)
A sorsolást csütörtökön délben rendezik Bécsben, azonos országbeliek pedig nem kerülhetnek egy csoportba a 16 között.
dec. 2
9:46
Női vízi: Antal és Illés kimaradt a válogatottból (She)
Kihirdette keretét az Olaszország elleni december 17-i idegenbeli világliga-mérkőzés előtti táborozásra Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A névsorból az idei világbajnokság bronzérmesei közül hiányzik Antal Dóra és Illés Anna.
dec. 2
10:00
Jégkorong: két DAB-játékosnak kellett távoznia (She)
Nem sérülés vagy egyéb véletlen miatt nem utazott el Erdélybe a Dab.Docler jégkorongcsapatával a Csíkszereda elleni vasárnapi Mol Liga-találkozóra (az újvárosiak 2–1-re kikaptak) Hegyi Ádám Zoltán és Lubomír Hurtaj: az Acélbikák mindkettőjükkel szerződést bontottak.
dec. 2
10:21
Leonardo éles kritikája, tartozik a klub a bérekkel? (Agroinform)
A brazil támadó az Instagramon osztotta meg véleményét, szerinte Moniz rengeteg erőfeszítést tett a klub sikeréért.
dec. 2
10:36
Tenisz: Monfils helyettesíti a megsérülő Ferrert Budapesten (She)
Edzés közben megsérült David Ferrer, akit emiatt a francia Gaël Monfils helyettesít majd a Papp László Budapest Sportarénában kedden sorra kerülő VI. Tennis Classics gálán.
dec. 2
10:54
Kecskemét: házkutatások és kihallgatások a KSE ügyében (She)
Két év után felgyorsult a nyomozás a KSE Kft. büntetőügyében – írja a hirosveny.hu. A regionális portál beszámolója szerint összehangolt házkutatások és kihallgatások zajlottak a napokban, és hamarosan megkezdődnek az első gyanúsítások a korábban kézi-, kosár- és röplabdaszakosztályt működtető kecskeméti önkormányzati sportvállalkozás ügyében.
dec. 2
10:56
Videó: mezénél fogva tette arrébb csapattársát Drogba (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Kasimpasa 1–1-es döntetlent játszott a Galatasaray csapatával. A találkozó 33. percében a vendégek középpályása, Riera egy szabálytalanságot követően reklamált a játékvezetőnél, amit Drogba nem nézett jó szemmel, és mezénél fogva arrébb tette csapattársát. Íme!
dec. 2
11:33
Elkelt Schumi egykori Benettonja (Metropol)
Átszámítva csaknem 224 millió forintot fizettek azért a kocsiért, amivel Schumacher nyert.
dec. 2
11:48
Malajzia: a holland edző szívesen látja a Sarawaknál Gyepest (She)
A malajziai élvonalban szereplő Sarawak Crocs labdarúgócsapatának holland edzője, Robert Alberts a helyi Utusan Sarawak lapnak elismerte: támogatja Gyepes Gábor szerződtetését. A klub honlapja egy szurkolói információra hivatkozva is megerősíti az értesülést.
dec. 2
11:50
Videó: Dante csúnyán bebőrözte Schweinit a Bayern edzésén (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München a hétvégén a Werder Bremen vendége lesz. A bajorok edzése láthatóan mókásan telik, Dante például Bastian Schweinsteigert viccelte meg alaposan. Íme!
dec. 2
11:52
Úszás: Hosszú Katinka lett Európa legjobbja (She)
Az Európai Úszószövetség (LEN) Hosszú Katinkát választotta 2013 legjobb európai úszónőjének. A magyar sportolónő meggyőző fölénnyel, a szavazatok 62 százalékát begyűjtve végzett az élen. A férfiaknál Gyurta Dániel a második helyen zárt a francia Yannick Agnel mögött.
dec. 2
11:54
Válogatott: Tornyinak van tippje, ki legyen a kapitány (She)
A nemrégiben Katarból az egyesült államokbeli Orlandóba áttelepülő magyar labdarúgó-szakember, a kilencvenes években a magyar olimpiai válogatottat is irányító Tornyi Barnabás szerint magyar szövetségi kapitányra van szükség a labdarúgó-válogatott élén. A kemma.hu-nak a szakember kifejtette: szerinte kulcsfontosságú a helyismeret.
dec. 2
12:06
Hosszú Katinka és Varga Dénes Európa legjobbjai (Infostart)
Hosszú Katinka és Varga Dénes is az év legjobbjának bizonyult az Európai Úszó Szövetség (LEN) hagyományos szavazásán.
dec. 2
12:09
Gyenge finis, minimális veszteség (Agroinform)
A hetente jelentkező összesítések célja, hogy továbbfejlesszük ismereteinket a sportfogadás terén.Tartsatok velünk!
dec. 2
12:24
Női kézi-vb: a legjobb nyolc közé jutás a cél Görbiczéknek (She)
A legjobb nyolc közé jutást tűzte ki célként a magyar női kézilabda-válogatott elé a szerbiai világbajnokságon a szövetség. Vetési Iván, az MKSZ elnöke a vb-t felvezető sajtótájékoztatón hangsúlyozta, szeretné, ha megőriznénk helyünket a legjobbak között, és a tavalyi bronzérmet követően újra jeleznénk, a csapat tartósan az elithez tartozik.
dec. 2
12:26
Ökölvívás: a WBC újabb haladékot adott Vitalij Klicskónak (She)
Eredetileg november 30-ig kellett volna dönteni a WBC nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnokának, Vitalij Klicskónak, hogy folytatja-e karrierét, és megvédi-e címét záros határidőn belül, vagy nem. Az ukrán ökölvívó azonban újfent képtelen volt választani a befejezés és a folytatás között, így újabb haladékot kért a szervezettől, amely kegyesen meghosszabbította a határidőt.
dec. 2
12:27
Kődobálás és előállítások a koppenhágai futballderbi után (Metropol)
A dán rendőrség rendbontás miatt 484 szurkolót őrizetbe vett vasárnap este a Bröndby-Köbenhavn meccs után.
dec. 2
12:28
FTC: Jöjjön Horváth Ferenc vagy László Csaba - Telek (She)
Magyar és Fradi-érzelmű edzőt látna legszívesebben Ricardo Moniz utódjaként az FTC kispadján a klub korábbi válogatott labdarúgója, Telek András, aki a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: a hollandhoz foghatóan sok türelmet egyik tréner sem kapott, viszont a csapat szerkezete állandóan változott, a labdák felívelése pedig nem Fradi-stílus. Telek légiósok sorának távozását…
dec. 2
12:29
Hosszú Katinka és Varga Dénes az év legjobbja (Metropol)
Hosszú Katinka és Varga Dénes is az év legjobbjának bizonyult az Európai Úszó Szövetség hagyományos szavazásán.
dec. 2
12:42
Sznúker: O'Sullivan kiakadt, a mosdóban kellett öltöznie (She)
Ronnie O'Sullivan sima győzelemmel kezdett az Egyesült Királyság bajnokságán (UK Championship), ám a Rhys Clark elleni találkozó (6:0) előkészületei már kevésbé voltak egyszerűek a világbajnok sznúkeres számára.
dec. 2
12:44
Dánia: kődobálás és 484 előállítás a fővárosi derbi után (She)
A dán rendőrség rendbontás miatt 484 szurkolót őrizetbe vett vasárnap este a Bröndby–Köbenhavn futballmérkőzés után. A Bröndby-ultráktól a rendőrök gázsprayket, késeket és álarcokat koboztak el, szemtanúk beszámolói szerint háborús állapotok uralkodtak a főváros utcáin.
dec. 2
13:00
Videó: óriási bukás - falba csapódott BMW-jével a versenyző (She)
Csúnya balesetet szenvedett Rob ten Herkel túraautó-versenyző a hollandiai Zandvoortban. A pilóta a Scheivlak corner nevezetű kanyarban veszítette el az uralmát az autó felett. Íme!
dec. 2
13:18
Női kézilabda-vb - Cél a negyeddöntő (Infostart)
A magyar szövetség elnöksége a legjobb nyolc közé jutást tűzte ki célul a női kézilabda-válogatott elé a pénteken kezdődő világbajnokságon, ugyanakkor a játékosok a dobogóra vágynak. A kerethirdetés egyelőre elmarad, mivel az egyik kulcsjátékos, Zácsik Szandra nincs százszázalékos állapotban.
dec. 2
13:18
Jégkorong: Zalaegerszegen mindenki elhagyhatta a kórházat (She)
Mindenki elhagyhatta a Zala Megyei Kórházat azok közül, akik a zalaegerszegi jégcsarnokban szombaton történt szén-monoxid-mérgezés miatt kerültek be az intézménybe, a 62 embert – köztük 38 gyermeket – panasz- és tünetmentesen hazaengedték – közölte a kórház stratégiai igazgatója hétfőn a távirati irodával.
dec. 2
13:20
Videó: Ibrahimovic szemtelenül beemelte a büntetőt (She)
Mint beszámoltunk róla, a Paris Saint-Germain 4–0-ra legyőzte otthon a Lyont a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójának vasárnapi játéknapján. Zlatan Ibrahimovic két tizenegyest is értékesített, de még hogy. Íme!
dec. 2
13:21
Van Persie vb-je a túl kemény edzések miatt kerülhet veszélybe (Agroinform)
A holland szövetség felvette a kapcsolatot a Uniteddel, hogy kiderüljön, milyen állapotban van a sérült van Persie.
dec. 2
13:22
FTC: Lothar Matthäus lehet az egyik jelölt a kispadra (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Lothar Matthäus lehet az egyik jelölt a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzői posztjára. Mint ismert, a PMFC elleni vereséget követően vasárnap menesztették Ricardo Monizt a zöld-fehér klubnál.
dec. 2
13:23
Senki sem kapott még annyi türelmet, mint Moniz - Telek András (Agroinform)
A Fradi egykori ikonja szerint érett az edzőváltás, Moniz utódjának Horváth Ferencet is el tudná képzelni.
dec. 2
13:54
Videó: Hagi tv-show-ban mutatta meg, hogy még mindig zseniális (She)
Gheorghe Hagi az évek múlásával semmit sem vesztett tudásából. Ezúttal egy török tv-show-ban villant meg: a labdával elsőre eltalálta a célpontot. Íme!
dec. 2
14:12
PSG: új időszámítás, már nem akadt francia a csapatban (She)
Először fordult elő a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában (Ligue 1), hogy egy klub kezdőcsapatában csupa külföldi játékos lépett pályára: a címvédő Paris Saint-Germain vágott neki kizárólag légiósokból álló csapattal a Lyon elleni vasárnapi bajnokinak (4–0).
dec. 2
14:14
Fogadási csalás: El-meccseket adtak el az észtek (She)
A tallinni ügyészség tizenegy észt futballista – Valeri Mihhailov, Sergei Ussoltsev, Anton Sereda, Maksim Gruznov, Sergei Leontovits, Aleksandr Tarassenkov, Vitali Gussev, Erik Grigorjev, Aleksandr Kulik, Deniss Jögiste és Stanislav Tokarev – ellen emelt vádat fogadási csalásért.
dec. 2
14:30
Floorball: húsz gólt vágtak a Krokodilok, pontmentő Mesehősök (She)
Az élvonalbeli floorballbajnokságban idén utoljára léptek pályára a férfi és női csapatok. A férfiaknál a címvédő szoros mérkőzésen gyűjtött be újabb két bajnoki pontot, míg a Dunai Krokodilok gólzáporos győzelmet aratott a sereghajtó ellen.

Keresés