2013. december 8. vasárnap

dec. 8
0:12
Sznúker: Mark Selby lökte meg a történelmi maximumot - videó (She)
A profi sznúker történetének századik hivatalos maximális brékjét érte el Mark Selby az Egyesült Királyság bajnokságán. Az angol játékos a Ricky Walden elleni elődöntőben süllyesztette el sorozatban az összes golyót a legnagyobb, 147-es pontértékkel.
dec. 8
0:12
Topligák: Megint égett a United, a Real semmire sem ment Ronaldo és Bale nélkül (Agroinform)
A Chelsea a Stoke vendégeként, a Manchester United otthon a Newcastle-től kapott ki a topligák szombati játéknapján.
dec. 8
0:30
Leégett a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid 0-0 eredményt produkált a harmadosztályú Olímpic de Xativa otthonában a spanyol Király-kupa 4. fordulójának első mérkőzésén.
dec. 8
1:42
MLS: 2000 után újra a Kansas Cityé a bajnoki arany (She)
A Sporting Kansas City nyerte meg az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2013-as kiírását, miután a döntőben hazai pályán tizenegyesekkel legyőzte a Real Salt Lake csapatát.
dec. 8
2:18
Sportpolitika: Nem csak nálunk indult be a stadion-lobbi (Agroinform)
Vajon elég lesz egy kétszeres olimpiai bajnok atléta kérése, hogy Volgográd végre új atlétikai stadiont kapjon?
dec. 8
7:06
NBA: két vereség után újra nyert a címvédő Miami (She)
Egyedül a Cleveland nyert hazai pályán az NBA legutóbbi, kilenc mérkőzést magába foglaló játéknapján, a Cavaliers a Los Angeles Clipperst győzte le. A címvédő Miami két vereség után ismét nyert, a 21 pontot, 14 lepattanót és 8 gólpasszt jegyző LeBron James és a visszatérő Dwyane Wade vezérletével a Heat 21 ponttal győzött a Minnesota otthonában.
dec. 8
7:24
NHL: alattomos ütés árnyékolta be a bostoni diadalt (She)
A Boston másfél perccel a rendes játékidő lejárta előtt még 2–1-es vesztésre állt a Pittsburgh ellen az NHL legutóbbi játéknapján, de David Krejcí egyenlítő gólja és Zdeno Chára 13 másodperccel a vége előtt szerzett találata után 3–2-re megnyerte a rangadót. A mérkőzés mégsem a nagy fordítás miatt marad emlékezetes, hanem Shawn Thornton ámokfutása miatt: a bostoni úgy leütötte a pittsburghi…
dec. 8
7:42
FTC: együttműködés a Nyers István Akadémiával (She)
Együttműködési megállapodást kötött egymással az FTC és a Nyers István Labdarúgó Akadémia.
dec. 8
8:00
Ajánló: Vidi-FTC és ETO-Haladás meccsel búcsúzik az évtől a liga (She)
A Videoton a Ferencvárossal zárja le őszi programját vasárnap az NB I 17. fordulójában, míg 2013 utolsó bajnokiján a Győri ETO és a Haladás összecsapáson az a tét, melyik csapat tölti a dobogón a telet – döntetlen esetén mindkét csapat marad a DVTK mögött.
dec. 8
8:02
Ajánló: ebédre Roma-Fiorentina, vacsorára Arsenal-Everton (She)
Arsenal–Everton rangadót rendeznek vasárnap délután az angol Premier League-ben, míg a Serie A 15. fordulója kora délután a Roma–Fiorentina mérkőzéssel folytatódik. Spanyolországban a Király-kupában a Valencia harmadosztályú csapathoz látogat.
dec. 8
8:19
A nap mérkőzése: Az év edzője a beugró ellen, avagy ki tesz többet a szép Mikulásért? (Agroinform)
Egymás ellen zárja az évet a Videoton és a Ferencváros. Melyiküknek sikerül jobban az idei utolsó mérkőzés?
dec. 8
8:36
Női kézi-vb: pihenő magyarok, 3 meccs a tévében - program (She)
Az A- és a B-csoport mérkőzéseivel folytatódik a szerbiai női kézilabda-világbajnokság, azaz a D-csoportban szereplő magyar válogatott szabadnapos (hétfőn Tunéziával játszik 14.45-től).
dec. 8
8:54
Videó: légióssors - él, mint Marci Frankfurtban (She)
A Nemzeti Sport európai hokitúráján meglátogatta Vas Mártont, a német harmadosztályú jégkorong-bajnokságban légióskodó játékosát. A Majna-parti városba augusztusban költöző hátvéd remekül érzi mgát és megtalálta számításait. A magyar válogatott hokis csapata egyik legjobbja, így várhatóan hosszabb távon is Frankfurtban maradna.
dec. 8
8:56
Brazília: ismét botlott a listavezető, nyert a sereghajtó (She)
Sorozatban negyedik mérkőzésén sem tudott nyerni a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Cruzeiro, miután 1–1-es döntetlent játszott a Flamengo otthonában. A sereghajtó Náutica otthon tudott nyerni egy góllal a Corinthians ellen.
dec. 8
9:12
Chelsea: Nem vagyok nyugodt, bajban vagyunk - Mourinho (She)
A Stoke Citytől elszenvedett 3–2-es vereséget követően José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, hogy az első félidőben el kellett volna dönteniük a találkozó sorsát, és akkor a hazaiaknak nem nyílik esélye a fordításra.
dec. 8
9:12
Chelsea: Nem érzem jól magam, bajban vagyunk - Mourinho (Agroinform)
A Chelsea szombaton 3-2-re kikapott a Stoke City otthonában az angol labdarúgó Premier League-ben.
dec. 8
9:14
Argentína: menekülne a Racing, pontot hullajtott az Arsenal (She)
A Racing Club fontos pontokat szerzett a Godoy Cruz legyőzésével a kiesés elleni harcban az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában, míg a bajnoki címért versenyben álló Arsenal Sarandi idegenben botlott az Atlético Rafaela ellen.
dec. 8
9:30
Férfi kézi: újabb orosz válogatott érkezik a Vardar Szkopjéba (She)
Újabb orosz játékossal egyezett meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő Vardar Szkopje, amely jelenleg is három orosz légióst foglalkoztat: Szergej Gorbok 2014 nyarán csatlakozik a macedón klubhoz, s a napokban aláírt szerződése értelmében három idényt tölt el Szkopjéban.
dec. 8
9:48
Real Madrid: Di María Madridban marad - Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid vezetőedzője cáfolta, hogy januárban megválna Angel di Maríától, az argentin szélső a csapatnál marad.
dec. 8
10:06
Teke: két magyar csapat a nyolc között a Bajnokok Ligájában (She)
A magyarok negyeddöntőbe jutottak a férfitekézők Bajnokok Ligájában. A BL nyolcaddöntőjének visszavágóján a Szegedi TE a 7–1-es hazai siker után idegenben 6–2-re győzött az olasz Fugger Sterzing ellen, ezzel kettős sikerrel jutott be a legjobb nyolc együttes közé. A Zalaegerszeg hazai pályán játszotta a visszavágóját a Neumarkt ellen, az idegenbeli 3–5 után 6–2-re győzött, így több…
dec. 8
10:06
Bacskai nyerte a csúcsmeccset (Metropol)
A 69 kg 2010-es Eb-győztese, Bacskai Balázs megosztott pontozással szerezte meg az országos bajnok címet a tavaly olimpiai ötödik Harcsa Zoltán ellen.
dec. 8
10:06
Sífutás: Legyőzhető Norvégia? (Agroinform)
A sífutó világkupa lillehammeri állomásán vasárnap jön a szezon első férfi váltóversenye, melyet alaposan kivesézünk.
dec. 8
10:08
Videoton: rutinműtéten esett át a salvadori támadó (She)
Arturo Álvarez, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton salvadori támadója rutinműtéten esett át a héten Portugáliában.
dec. 8
10:10
MU: A Van Persie távozásáról szóló pletyka nonszensz - Moyes (She)
Ahogy arról korábban angol sajtóhírre hivatkozva beszámoltunk, Robin van Persie állítólag elhagyná az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban botladozó Manchester Unitedtől. David Moyes, a „vörös ördögök” menedzsere a nonszensz jelzővel illette a holland támadó távozásáról szóló pletykákat, de természetesen szóba került a Newcastle Unitedtől elszenvedett egygólos vereség is.
dec. 8
10:24
Videó: szenzációs félpályás góllal büntetett Vidal (She)
Az argentin másodosztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában az Independiente 1–0-ra nyert a Patronato otthonában. A találkozót a 87. percben Marcelo Vidal döntötte el egy óriási góllal. Tekintse meg, érdemes!
dec. 8
10:24
Tovább tart az MTK és a Diósgyőr rossz szériája (Metropol)
A Diósgyőr kétgólos hátrányból egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott az MTK otthonában.
dec. 8
10:25
Snooker: Csúcsrangadó a UK Championship döntőjében! (Agroinform)
Vasárnap az Egyesül Királyság bajnokságának döntője következik, melyet Selby és Robertson vív meg.
dec. 8
10:26
Téli olimpia: a német államelnök bojkottálja a szocsi játékokat (She)
Joachim Gauck német államelnök bojkottálni fogja a szocsi téli olimpiát – írta meg a Spiegel, amely szerint a politikus az Oroszországban fennálló emberjogi kihágásokat és az ellenzék elnyomását kifogásolja, és ez ellen tüntet távolmaradásával.
dec. 8
10:42
Ökölvívás: Pacquiao korábbi edzőpartnere az IBF új bajnoka (She)
Hatalmas meglepetésre elveszítette az IBF váltósúlyú övét Devon Alexander. Ellenfele a viszonylag ismeretlen, veretlen amerikai Shawn Porter volt. A Brooklyniak Csatája fantázianévvel illetett mérkőzést ugyanitt Paulie Malignaggi nyerte meg egyhangú pontozással Zab Judah ellen.
dec. 8
10:44
FTC: nagy a tét, ám ellenfelünk is feszült - Máté Csaba (She)
Máté Csaba, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros megbízott edzője szerint természetesen csalódásként élték meg a kupakiesést, ám most már csak a bajnokságra kell, hogy koncentráljanak. A szakember szerint a Videoton sincs jó passzban, és mindkét csapatra nagy tét nehezedik.
dec. 8
10:46
Videó: hanyatt esett, majd fekvőtámaszozott a vezetőedző (She)
A dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Köbenhavn 1–0-ra nyert a Vestsjaelland ellen. A hazaiak edzője, Stale Solbakken a 20. percben vissza akart rúgni a pályára egy felé tartó labdát, azonban elcsúszott és hanyatt esett. A tréner jól kezelte a helyzetet, még fekvőtámaszozott is az eset után. Íme!
dec. 8
11:00
Videoton: „Az első gólt szerző csapat akarata fog érvényesülni” (She)
Juhász Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton válogatott hátvédje szerint a Ferencváros elleni mérkőzésen fontos lesz a helyzetkihasználás, mert aki előbb szerez gólt, az az akaratát is ráerőltetheti a másikra.
dec. 8
11:00
Átigazolás: Dzsudzsák Moszkvában marad, de szívesen váltana (Agroinform)
Bár Dzsudzsák menedzsere cáfolta a Fulham ajánlatát, az Unibet magasan rangsorolja az angolokat.
dec. 8
11:02
Ajax: két alapember nem épül fel a Milan elleni BL-meccsre (She)
Sem Lerin Duarte, sem Siem de Jong sérülése nem jön rendbe időben, így az Ajax mindkét kulcsembere kihagyni kényszerül a Milan elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzést.
dec. 8
11:18
Női floorball-vb: szoros meccsen kikapott a válogatott (She)
Szombaton nemcsak a női kézilabdázók kezdték meg világbajnoki szereplésüket, hanem a női floorballválogatott is, amely a brnói világeseményen Ausztrália elleni mérkőzéssel rajtolt, s 10–7-es vereséget szenvedett.
dec. 8
11:20
ETO: fél tucat hiányzó, váratlanul Varga is belázasodott (She)
Fél tucat hiányzója biztosan lesz az élvonalbeli Győri ETO labdarúgócsapatának, miután a régóta hiányzók mellett eltiltás miatt Lipták Zoltán és Djordje Kamber és a váratlanul belázasodó Varga Roland sem játszhat a Haladás elleni bajnokin.
dec. 8
11:54
Videó: Benzema nem foglalkozott a meccsel, a ráadásban pózolt (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid labdarúgócsapata – Cristiano Ronaldo és Gareth Bale nélkül – gól nélküli döntetlent játszott a harmadosztályú Olímpic de Xativa otthonában a spanyol Király-kupa 4. fordulójának első mérkőzésén. A találkozó hosszabbításában a labda a nézők között landolt, és egy szurkoló fotót akart készíteni Karim Benzemáról, aki egy percig sem kérette magát. Íme!
dec. 8
11:56
Törökország: Drogbáék Mandela előtt tisztelegtek, de ez tilos (She)
A Török Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indított a Galatasaray két elefántcsontparti játékosa, Emmanuel Eboué és Didier Drogba ellen, amiért az Elazigspor elleni győzelmet követően a csütörtök este elhunyt Nelson Mandela emléke előtt adózó pólókat viseltek.
dec. 8
12:30
Arsenal: „Hosszú ideje először nehezebb az Emiratesben, mint az Old Traffordon” (She)
Az Arsenal korábbi játékosa, a jelenleg szakkommentátorként dolgozó Paul Merson szerint hosszú idő után elérkezett az az időszak, hogy az ellenfelek számára nehezebb az Arsenal otthonában pályára lépni, mint ellátogatni a Manchester Unitedhez.
dec. 8
12:31
Borussia Dortmund: Jürgen Klopp a csodában bízik (Agroinform)
Utóbbi négy bajnokiján háromszor vereséget szenvedett a Borussia Dortmund.
dec. 8
12:32
Videó: plüssmacizáporral jótékonykodott a Pick Szeged (She)
Mint beszámoltunk róla, a férfi kézilabda NB I 15. fordulójában a Pick Szeged hazai pályán 35–25-re legyőzte az SZESE Győrt, így továbbra is hibátlan mérleggel áll. A szezon utolsó hazai találkozója előtt immár hagyományosan repkedtek plüssmacik a pályára a jótékonysági akció keretében, a hazai csapat pedig a gólok számában igyekezett csatlakozni ehhez. Íme!
dec. 8
12:34
Serie A: Roma-Fiorentina élőben az NSO-n! (She)
Az olasz bajnokságot zsinórban tíz győzelemmel kezdő, azóta négy mérkőzésen ikszelő, ezzel a tabella második helyére visszacsúszó Roma az ingadozó formában játszó Fiorentinát fogadja a Serie A 15. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.
dec. 8
12:48
Női kézi-vb: Kezdenek előjönni a tavalyi emlékek - Tomori naplója (She)
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. A második részben a csehek elleni nyitány került a középpontba.
dec. 8
12:48
Bulvár: Messi és Kobe Bryant újra együtt bohóckodott - videó (Agroinform)
Szép lassan elválaszthatatlan párost alkot Lionel Messi és Kobe Bryant, akik most újabb közös reklámfilmben tűntek fel.
dec. 8
12:50
NB III: sikkasztás miatt elítélték az Egri FC tulajdonosát (She)
Kósa Sándort, a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Egri FC tulajdonosát üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntette miatt elsőfokon két év szabadságvesztésre és 750 ezer forint pénzbüntetésre ítélték. Az ítélet nem jogerős, a szabadságvesztés végrehajtását három év hat hónapra felfüggesztették.
dec. 8
13:24
Videó: sörrel öntötte le a kabalafigurát a szurkoló (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában a Utah Jazz–Houston Rockets mérkőzésen az egyik szurkoló megorrolt a hazaiak kabalafigurájára. A Jazz Bear éppen konfettivel lövöldözte a vendégek drukkereit, akik közül az egyik nehezen viselte, hogy a sörében landolt a konfetti, ezért bosszút állt, és leöntötte a „medvét”. A drukkert a biztonságiak vezették ki a csarnokból. Íme!
dec. 8
13:42
Sífutás: orosz és norvég győzelem a váltókban (She)
A norvégiai Lillehammerben a férfiak és a nők váltóversenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az előbbieknél az oroszok, az utóbbiaknál pedig a norvégok szerezték meg.
dec. 8
13:44
Kick-box: tizennyolc érem és csapat-világbajnoki arany (She)
A magyar versenyzők hat arany-, négy ezüst- és nyolc bronzérmet szereztek, illetve megnyerték a csapatok küzdelmét is az Antalyában rendezett kick-box világbajnokságon.
dec. 8
14:00
Aranylabda: Inkább Ribéry, mint Messi - Guardiola (She)
Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint idén Franck Ribérynek kellene kapnia a FIFA-Aranylabdát. A spanyol tréner elismeri, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is fantasztikus idényt produkált, ám a francia válogatott szélső még őket is felülmúlta.
dec. 8
14:00
Világbajnok a magyar kick-box csapat (Metropol)
A magyar versenyzők hat arany-, négy ezüst- és nyolc bronzérmet szereztek, illetve megnyerték a csapatok küzdelmét is az Antalyában rendezett kick-box világbajnokságon.

Keresés