2013. december 8. vasárnap

dec. 8
14:00
Német foci: Guardiola köszönetet mondott a Bayern vezetőinek (Agroinform)
Hatalmas formában robog a Bayern München, amely szombaton a Werder Brement intézte el.
dec. 8
14:18
Király-kupa: a továbbjutás küszöbére lépett a Granada (She)
A labdarúgó spanyol Király-kupa negyedik fordulójának első mérkőzésén a Granada idegenben 2–0-s győzelmet aratott a másodosztályú Alcorcón ellen, így óriási lépést tett a nyolcaddöntőbe jutás felé. Az élvonalbeli együttes mindkét gólját a nigériai Odion Ighalo szerezte.
dec. 8
14:20
Videó: Otigba fejesével szépített a Heerenveen (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Feyenoord 2–1-re vezet az Otigba Kennethtel felálló Heerenveen ellen. A találkozó 47. percben a magyar utánpótlás-válogatott védő szépített a hazaiaknak. Íme!
dec. 8
14:22
BL: Aggaszt, hogy a Juve kedden ikszre játszhat - Mancini (She)
Roberto Mancini, a Galatasaray olasz vezetőedzője úgy véli, a Juventus a sérült Andrea Pirlo nélkül is ugyanolyan nehéz ellenfél lesz kedden a két csapat csoportmeccsén, mintha a középpályás ott lenne a pályán. A szakember amiatt aggódik, hogy a Juventusnak a döntetlen is elég a továbbjutáshoz.
dec. 8
14:36
Sílövészet: Fourcade és Solemdal üldözött a legeredményesebben (She)
Vasárnap a női és férfi üldözéses versennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. Előbbieknél a norvég Synnöve Solemdal, utóbbiaknál pedig a Francia Martin Fourcade diadalmaskodott.
dec. 8
14:38
Serie A: négy döntetlen után újra nyerni tudott a Roma (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának rangadóján az AS Roma 2–1-re legyőzte hazai pályán a Fiorentinát.
dec. 8
14:40
Eredivisie: Otigba is kellett a Heerenveen szépítő góljához (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 16. fordulójának vasárnapi játéknapján az Otigba Kennethet végig a soraiban tudó Heerenveen hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Feyenoordtól, amely így megszilárdította negyedik helyét a táblázaton. A hazaiak szépítő góljában döntő érdemeket vállalt a magyar utánpótlás-válogatott védő.
dec. 8
14:54
Serie A - Újra nyert a Roma (Infostart)
Négy döntetlen után ismét nyert az AS Roma: a második helyen álló fővárosi gárda hazai környezetben győzte le az ötödik Fiorentinát az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnap kora délutáni rangadóján.
dec. 8
14:54
Kosárlabda: Hanga bajnokin is bemutatkozott a Laboralban (She)
Hanga Ádám 23 perc alatt szerzett 10 ponttal mutatkozott be a Laboral Kutxában a spanyol bajnokságban. Az öröme nem lehetett teljes, csapata ugyanis egy ponttal kikapott hazai pályán a Valenciától.
dec. 8
14:54
Premjer Liga: Kuranyi duplájával nyertek Dzsudzsákék (Agroinform)
A Dinamo Moszkva 1-0-ra verte otthon az Amkar Permet az orosz labdarúgó Premjer Liga 19. fordulójának vasárnapi meccsén.
dec. 8
14:56
Videó: popsztárok is megirigyelnék a Spurs szélsőjét (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur játékosa, Andros Townsend az öltözőben mutatta be énektudását, és a csapat tagjai is csatlakoztak hozzá. Ben E. King Stand by Me című számát adták elő, nem is akárhogy. Íme!
dec. 8
15:12
BL: Nem félünk, mi vagyunk a Juventus - Chiellini (She)
A Juventus ki-ki meccset vív a Galatasarayjal a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának utolsó fordulójában. A torinóiak két ponttal megelőzik a török együttest, ám ha kikapnak, biztosan nem jutnak tovább. Giorgio Chiellini azonban nem fél a híres isztambuli atmoszférától, ami a Türk Telekom Arenában vár csapatára.
dec. 8
15:14
Premjer-liga: Dzsudzsákék öt hazai sikernél járnak sorozatban (She)
A 86. percben sárga lapot kapó Dzsudzsák Balázst a 88. percig soraiban tudó Dinamo Moszkva hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Amkar Permet, így sorozatban az ötödik sikerét könyvelhette el saját közönsége előtt. A fővárosiak mindkét gólját Kevin Kuranyi szerezte, a másodikat tizenegyesből. A Pintér Ádámot ezúttal is nélkülöző, és a mérkőzést kilenc emberrel befejező Tom Tomszk idegenben 2–0-ra…
dec. 8
15:30
Bundesliga 2.: Stieber villogott, gól és gólpassz a neve mellett (She)
Stieber Zoltán volt a Greuther Fürth nyerőembere a Sandhausen ellen idegenben megnyert bajnokin (1–3). A magyar szélső gólpasszt adott, majd büntetőből gólt szerzett a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 17. fordulójában.
dec. 8
15:30
Cristiano Ronaldo átaludta a vb sorsolását (Metropol)
A Real Madridban légióskodó 109-szeres válogatott csatár egyik nagy álma, hogy világversenyen nyerjen a nemzeti csapattal.
dec. 8
15:30
NFL: Meglepetés a játékhét rangadóján? (Agroinform)
Az NFL 14. játékhetének slágermeccsén a Seattle Seahawks a San Francisco 49ers-hez látogat.
dec. 8
15:48
NB I: Bödével áll fel a Fradi, Nikoliccsal a Videoton - kezdők (She)
José Gomes, a Videoton vezetőedzője, valamint a Ferencvárost ideiglenes jelleggel irányító Máté Csaba is kijelölte kezdőcsapatát a két csapat 16.30 órakor kezdődő rangadójára. A székesfehérvári együttesnél Nikolics Nemanja, míg a zöld-fehéreknél Böde Dániel kezd a csatár posztján. A mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
dec. 8
15:50
Videó: nagyon elsült a lába a futsal „királyának” (She)
Pazar bombagólt lőtt kapásból a brazil futsalválogatott csillaga, Falcao a horvátoknak nemzetközi mérkőzésen, amelyen a brazilok 7–0-ra nyertek. Íme!
dec. 8
16:06
Vb-2014 - Cristiano Ronaldo átaludta a sorsolást (Infostart)
A portugál válogatott vezéregyénisége, Cristiano Ronaldo átaludta a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság pénteki sorsolását, amelyen csapata a németekkel, a ghánaiakkal és az amerikaiakkal került egy csoportba.
dec. 8
16:06
Ligue 1: fizethet az edző, 1062 perc után gólt kapott a kapus (She)
Megtört a Lille csodás szériája: 1062 perc után ismét gólt kapott Vincent Enyeama kapus. A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 17. fordulójában ki is kapott a Lille 1–0-ra a Bordeaux vendégeként.
dec. 8
16:08
Légiósok: Dzsudzsák elégedett a Dinamo őszi szezonjával (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a 86. percben sárga lapot kapó Dzsudzsák Balázst a 88. percig soraiban tudó Dinamo Moszkva hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Amkar Permet, így sorozatban az ötödik sikerét könyvelhette el saját közönsége előtt. A mérkőzést követően a magyar válogatott szélső az egyik közösségi oldalon osztotta meg érzéseit rajongóival:
dec. 8
16:24
Atlétika: francia és spanyol siker a mezeifutó Eb-n (She)
A férfiaknál a spanyol Alemayehu Bezabeh, a nőknél a francia Sophie Duarte győzött vasárnap a Belgrádban rendezett mezeifutó Európa-bajnokságon.
dec. 8
16:24
Átigazolás: A City támadást indít Neuerért? (Agroinform)
A Sunday Express szerint a Manchester City hamarosan 40 millió fontot kínál fel Manuel Neuerért a Bayern Münchennek.
dec. 8
16:26
VB 2014: Ronaldo átaludta a sorsolást, inkább a Realra koncentrál (Agroinform)
Cristiano Ronaldo sokat tett azért, hogy Portugália érdekelt volt a pénteki világbajnoki sorsoláson.
dec. 8
16:28
NB I: Átvette díját az Év edzője - fotó (Agroinform)
Az FTC elleni bajnoki mérkőzés előtt átvette az év legjobb edzőjének járó elismerést José Gomes, a Videoton mestere.
dec. 8
16:42
Premier League - Győzött a Fulham (Infostart)
A Fulham hazai pályán kétgólos győzelmet aratott az Aston Villa ellen az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 8
16:42
Premier League: fontos három ponttal gazdagodott a Fulham (She)
A Fulham hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Aston Villát a Premier League 15. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 8
17:00
NB I: Videoton-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 8
17:02
Premier League: Arsenal-Everton élőben az NSO-n! (She)
Az előző fordulóban a Manchester Unitedet legyőző Everton ellen folytathatja menetelését az angol bajnokságban a listavezető Arsenal, amely a Chelsea és a Manchester United vereségét és a Manchester City döntetlenjét kihasználva tovább növelheti előnyét a szezon előtt a bajnokság fő esélyeseinek kikiáltott klubokkal szemben. Kövesse a mérkőzést élő tudósításunkkal!
dec. 8
17:18
Serie A: Mihajloviccsal újra nyert a Samp; Torino-siker (She)
Nyolcadik idegenbeli mérkőzését is elveszítette a Catania az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, amelynek 15. fordulójában a Sampdoria vendégeként maradt alul. A Torino, a Hellas Verona és a Cagliari egy góllal nyert otthon, míg a Chievo Sassuolóban diadalmaskodott.
dec. 8
17:20
Síugrás: Freund nyert Bardal előtt, Schlieri csak 15. (She)
A norvégiai Lillehammerben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi, nagysáncon lebonyolított versenyt a német Severin Freund nyerte a norvég Anders Bardal és a japán Ito Daiki előtt.
dec. 8
17:22
Videó: meglátogattuk Tomoriékat a pihenőnapon (She)
A magyar női kézilabda-válogatott döcögős játékkal kezdett a szerbiai világbajnokságon, de így is nyolc góllal nyert a csehek elleni bemutatkozó mérkőzésén. Vasárnap az edzés és egy kis pihenés mellett a vásárlásra is volt idejük a lányoknak.
dec. 8
17:54
Serie A - Kikapott a Lazio Torinóban (Infostart)
A hetedik Torino hazai pályán legyőzte az elmúlt időszakban meglehetősen rossz formában futballozó Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 8
17:54
FA-kupa: Arsenal-Tottenham a 3. fordulóban - sorsolás (She)
Vasárnap délután elkészítették a labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójának párosítását. A legnagyobb párharcot a két észak-londoni gárda, az Arsenal és a Tottenham vívja, a két együttes legutóbb 2001-ben találkozott a sorozatban. A jelenlegi idényben a Premier League-ben az Arsenal odahaza 1–0-ra legyőzte a „sarkantyúsokat” Olivier Giroud góljával.
dec. 8
17:56
Női kézi-vb: Japán a dánok ellen is mintegy 40 percig bírta (She)
Japán sokáig remekül állta a sarat Dánia ellen a Szerbiában zajló női kézilabda-világbajnokság B-csoportjában, ám a második félidőben egy néhány perces kihagyás elég volt ahhoz, hogy az északiak eldöntsék a mérkőzést.
dec. 8
17:58
Bundesliga: képtelen nyerni saját közönsége előtt a Freiburg (She)
Egyszerűen nem tud nyerni saját közönsége előtt a Freiburg, mely a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 15. fordulójában a Wolfsburgtól kapott ki 3–0-ra odahaza. A Freiburg a jelenlegi szezonban még nyeretlen hazai pályán.
dec. 8
18:00
Női röplabda: a Nyíregyháza majdnem meglepte a Vasast (She)
A címvédő Vasas 3:2-re nyert Nyíregyházán a női röplabda NB I alapszakaszának vasárnapi mérkőzésén.
dec. 8
18:12
Manchester United: Kagawának ki kellett mosni a gyomrát, Moyes bízik Van Persie-ben (Agroinform)
A Manchester United japán középpályása bizarr ok miatt hagyta ki csapata szombati bajnoki mérkőzését.
dec. 8
18:14
Átigazolás: A PSG mindent bevetett, de Ronaldo szíve a Realé (Agroinform)
A korábbi sportigazgató, Leonardo elmondta, mindent bevetett Ronaldo és Paul Pogba szerződtetéséért, hiába.
dec. 8
18:30
NB I: a Fradi elhozta a három pontot Fehérvárról (She)
A Ferencváros 3–2-es győzelmet aratott a Videoton otthonában a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A vezetést Busai Attila szerezte meg a Fradinak, de Vítor Gomes még az első félidőben egyenlített. A második játékrészben három perc alatt két gólt szerzett a Fradi, Böde Dániel és Julian Jenner találatára azonban csak Paulo Viníciustól érkezett válasz.
dec. 8
18:30
NB I: A háromperces rövidzárlat alatt a Ferencváros kivégezte a Videotont (Agroinform)
A zöld-fehérek Máté Csaba irányításával megszakították hárommeccses nyeretlenségi sorozatukat a bajnokságban.
dec. 8
18:32
Eredivisie: Németh Krisztiántól indult a gólt hozó akció (She)
A Németh Krisztiánnal felálló Roda 3–1-re kikapott hazai pályán a Heraclestől a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 16. fordulójában. A magyar csatár végigjátszotta a találkozót, szerepe volt csapata góljában.
dec. 8
18:48
Német Kupa: a BVB Frankfurtba, a Bayern Hamburgba utazik (She)
Elkészítették a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjének párosítását. A Borussia Dortmund az Eintracht Frankfurthoz látogat, a címvédő Bayern München a HSV Hamburghoz. Az egyetlen versenyben maradt másodosztályú csapat, a Kaiserslautern a Bayer Leverkusen vendége lesz.
dec. 8
18:50
NB I: Győri ETO-Haladás élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 8
18:52
NB I: Optimisták vagyunk, bajnokok leszünk - Gomes (She)
A Videoton labdarúgócsapatát irányító José Gomes a Ferencváros elleni 3–2-es hazai vereségük után is biztos benne, hogy ők lesznek a bajnokok.
dec. 8
19:06
PL: az Arsenal sem szakította meg az Everton sorozatát (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójának rangadóján az Arsenal hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Evertonnal, amely így már nyolc bajnoki óta veretlen.
dec. 8
19:08
Férfi kosár, Adria-liga: szolnoki feltámadás a Partizan ellen (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga alapszakaszának 11. fordulójában a Szolnoki Olaj hatalmas bravúrral nyert otthon a szerb Partizan ellen. A vendégek uralták az első félidőt – 17 ponttal is vezettek már –, ám a házigazdák a harmadik negyedben nagy rohamra indultak, és a hajrában begyűrték ellenfelüket. A liga egyik meghatározó alakulatának számító Partizan 8/3-mal, míg a Szolnok 4/7-tel várja a…
dec. 8
19:10
Király-kupa: nem tudott előnyt szerezni a Valencia (She)
Gól nélküli döntetlenre végzett a harmadosztályú Gimnástic Tarragona otthonában a Valencia a labdarúgó Király-kupában. A nyolcaddöntőbe jutásért rendezett párharc első felvonását ráadásul az élvonalbeli csapat emberhátrányban fejezte be, Jonast a 87. percben kiállították.
dec. 8
19:24
Videó: így kell győztes gólt lőni 55 méterről (She)
Az argentin másodosztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában elképesztő góllal nyert 1–0-ra a Patronato otthonában az Independiente. Marcelo Vidal fogta magát a 88. percben, és 55 méterről kapura lőtt egy szabadrúgást, a kapus pedig tehetetlen volt.
dec. 8
19:24
Hazai pályán kapott ki a Videoton (Metropol)
Az FTC 3-2-re győzött a Videoton otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 17., idei utolsó fordulójának vasárnapi rangadóján.

Keresés