2013. december 7. szombat

dec. 7
0:12
Király-kupa: Pedro duplázott, döcögve is biztos Barca-siker (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupában a Barcelona háromgólos előnyt szerzett a harmadosztályú Cartagena vendégeként a hazai visszavágóra. A 36. percig hátrányban lévő katalánok több kiválóságukat nélkülözve nem túl látványos játékkal, valamint meggyőző irammal, ám Pedro duplájával, Fabregas kapásgóljával és Dongou szemfüles találatával fordítottak. A visszavágókat másfél hét múlva rendezik meg,…
dec. 7
0:13
Topligák: A Juve elöl-hátul verhetetlen (Agroinform)
A Spanyol Király Kupában a harmadosztályú Cartagena vezetett a Barcelona ellen, de a világraszóló bravúr elmaradt.
dec. 7
0:16
Alpesi sí: Höfl-Riesch diadala, Miklós megelőzte Vonnt (She)
Maria Höfl-Riesch győzelmével ért véget Lake Loiuse-ban a női alpesi síelők lesikló világkupaversenye. A mínusz 30 fokos extrém hidegben megtartott viadalon Miklós Edit megelőzte a sérüléséből visszatérő Lindsey Vonnt.
dec. 7
0:20
NS: megvolt a vb-sorsolás; Görbiczék éremért utaztak - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
dec. 7
0:30
Úszás: Darnyi Tamás Prima Primissima Díjat kapott (She)
Átadták a tíz kategóriában meghirdetett Prima Primissima Díjakat és a közönségdíjat pénteken este a Művészetek Palotájában. A Prima Primissima Díj tíz kategóriájának díjazottjai között az úszó Darnyi Tamás személyében olimpiai bajnok sportolót is találhatunk.
dec. 7
0:34
Videó: Pedro nagyon megetette a Cartagena kapusát (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol labdarúgó Király-kupában a Barcelona háromgólos előnyt szerzett a harmadosztályú Cartagena vendégeként a hazai visszavágóra a legjobb 32 között. Íme, a találkozó összefoglalója!
dec. 7
1:06
Videó: Még mindig nem hiszem el, hogy belőtték - Volán-reakció (She)
Nagyszerűen játszott a Sapa Fehérvár AV19 a Villach ellen az EBEL péntek esti mérkőzésén, de 11 másodperccel a vége előtt jött az egyenlítés, majd a hosszabbításban a magyar vereséget jelentő gólt is megszerezték az osztrákok. A visszatérő Hetényi Zoltán nem igazán akarta elhinni a történteket, mert úgy véli, sokat dolgoztak a szerencséért. Tokaji Viktor szerint nem megszereztek, hanem…
dec. 7
2:18
Síugrás: Eddie, a sas újra repül - sőt pénzt hozhat a fogadóknak (Agroinform)
Akár születésnapi ajándékként is felfogható Eddie Edwards számára a meghívó az újévi garmischi síugró versenyre.
dec. 7
7:24
Győri ETO: télen két válogatott támadó is távozhat (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatával kapcsolatban az már egy ideje nyílt titok, hogy a salvadori válogatott Rafael Burgos több játéklehetőségre vágyik, ezért télen távozni szeretne a klubtól. Hasonló a helyzet az ugyancsak válogatott észt támadóval, Tarmo Kinkkel, aki a Nemzeti Sport értesülései szerint már a vasárnapi, Haladás elleni bajnokin sem lép pályára – hazautazott.
dec. 7
7:42
NHL: Chicagóban szétlövéssel nyert rangadót az Anaheim (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoport első két helyezettje egyaránt kikapott. A listavezető Chicago otthon szétlövésben maradt alul a harmadik helyen álló Anaheim elleni rangadón, míg a San Jose Carolinában szenvedett 5–3-as vereséget.
dec. 7
8:00
NBA: sokkoló! Majd' 40 pontot vert a Knicks a Magicre (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) is gyakran előfordulnak nagy különbségű sikerek, de azért a majd' negyven pontos győzelem ritkaságszámba megy. A legutóbbi játéknapon a New York Knicks 38 pontot vert az ezúttal cseppet sem mágikus Orlando Magicre. A Nyugati főcsoportot vezető, sorozatban negyedik győzelmét elkönyvelő Portland Trail Blazers 32 ponttal nyert a Utah Jazz…
dec. 7
8:18
MTK: a labdarúgócsapat visszakerülhet az anyaegyesülethez - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint egyesülhet az MTK Sportegyesület és az NB I-es labdarúgócsapatot működtető cég.
dec. 7
8:54
Női kézi-vb: magyar rajt, norvég-spanyol - program (She)
A tegnap kezdődött szerbiai női kézilabda-világbajnokságon ma megindul a nagyüzem, és az első meccsek egyikén a magyar válogatott is pályára lép. A mieink első ellenfele a 14.45 órakor kezdődő újvidéki találkozón Csehország, a csoportban ma még Németország–Ausztrália és Románia–Tunézia összecsapást rendeznek. Az A-csoportból kiemelkedik az Eb-győztes Montenegró és Dél-Korea, míg a C jelű négyesből…
dec. 7
9:12
Videó: Lovrencsics okos góllal biztosította be a győzelmet (She)
Mint arról már beszámoltunk, a lengyel labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Lech Poznan hazai pályán 2–0-ra győzött a Wisla Kraków ellen. A poznaniak második gólját a magyar válogatott középpályása, Lovrencsics Gergő szerezte, aki a Kasper Hämäläinen által visszagurított labdát lőtte hét méterről a kapuba.
dec. 7
9:48
Újra győzött a Barcelona (Metropol)
Két vereség után ismét győzött a Barcelona labdarúgócsapata, amely a Spanyol Király Kupában a 32 között 4-1-re verte a Cartagena együttesét.
dec. 7
10:06
F1: „Nincsenek szavak” - Vettel átvette a trófeát (She)
Negyven nappal a világbajnoki cím elhódítása után Sebastian Vettel megkapta a Formula–1-es vb-trófeát.
dec. 7
10:06
Snooker: Ricky Walden ismét borítja a papírformát? (Agroinform)
A UK Championship szombati játéknapján Selby és Walden feszül egymásnak a felsőági elődöntőben.
dec. 7
10:08
Videó: Balotelliék közelében készül a vb-trófea (She)
Pénteken Brazíliában kisorsolták a 2014-es labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását. A címvédő spanyol válogatott a 2010-es döntőbeli ellenfelével, Hollandiával, valamint Chilével és Ausztráliával került egy négyesbe. A spanyol szövetség hivatalos televíziója ellátogatott Milánóba, ahol a jövő nyári vb legendás trófeája készül. Nézze meg, hogyan állítják elő a világ egyik legfontosabb kupáját!
dec. 7
10:42
MU: azt pletykálják, Van Persie távozna a klubtól (She)
Megbízhatónak tűnő forrásból, ugyanakkor nagyon nehezen hihető pletyka látott napvilágot, amely szerint Robin van Persie, a Manchester United támadója állítólag távozni szeretne a „vörös ördögöktől”. A korábbi Liverpool-védő, ír válogatott Mark Lawrenson volt a Today FM elnevezésű rádió vendége, és a beszélgetés során arra utalt, hogy Van Persie már nem érzi jól magát a manchesterieknél.
dec. 7
11:00
NB I: Újpesten a PAFC, az MTK-nál a DVTK a vendég - program (She)
A labdarúgó NB I idei utolsó, 17. fordulójából ma öt meccset rendeznek. Az Újpest a Puskás Akadémiát, a Kecskemét a Kaposvárt, a Pécs a Paksot, az MTK a Diósgyőrt, a Lombard Pápa a Honvédot fogadja – mai program.
dec. 7
11:00
Vettel megkapta a vb-trófeát (Metropol)
A Red Bull német pilótája a Nemzetközi Automobil Szövetség párizsi gáláján Jean Todt FIA-elnöktől vehette át a kupát.
dec. 7
11:00
Női kézilabda-vb: Kovacsics, Zácsik és Triffa nélkül is venni kell az első akadályokat (Agroinform)
Szombaton délután, Csehország ellen kezdi világbajnoki szereplését a magyar női kézilabda-válogatott.
dec. 7
11:02
Videó: triplarekord Atlantában, parádés egykezes zsákolás (She)
Tíz mérkőzést rendeztek magyar idő szerint szombat hajnalban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi fordulójában. A nap rangadóján a Houston Rockets a 34 pontot szerző James Harden vezérletével 105–83-ra legyőzte a Golden State Warrirost, az Orlando Magic sokkoló, 38 pontos vereséget szenvedett a New York Knicks otthonában. Az Atlanta Hawks könnyedén nyert a…
dec. 7
11:02
Adria Liga: Az év mérkőzésére készülnek Szolnokon! (Agroinform)
Az Adria Liga címvédője, azaz a Partizan Belgrád látogat vasárnap a Tiszaligetbe.
dec. 7
11:18
DVSC: Nenad Novakovics újabb négy évre írt alá (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapatának szerb kapusa, Nenad Novakovics négy évvel meghosszabbította decemberben lejáró szerződését.
dec. 7
11:19
Forma-1: Vettel negyedszer is megkapta a "koronáját" (Agroinform)
Az FIA gáláján kiosztották a szervezet versenysorozatai legjobbjainak járó trófeákat, a Forma-1 bajnokait is díjazták.
dec. 7
11:36
Premier League: A Chelsea roboghat, a Tottenham döcöghet (Agroinform)
Tudni szeretnéd mire érdemes fogadni a Premier League 15. fordulójában? Tarts velünk!
dec. 7
11:54
Videó: trónfosztó-képző - egyre nagyobb bajban a címvédő DAB (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata 5–3-ra legyőzte hazai jégen a Dunaújvárosi Acélbikákat, így a címvédő DAB már a képzeletbeli dobogóról is lecsúszott. A Miskolc az első harmadban megszerzett kétgólos vezetése után sem állt le, és már-már eldőlni látszott a mérkőzés, ám a kapuscsere után magukra találtak az újvárosiak. A harmadik harmad utolsó percében szerzett Gröschl Tamás-góllal már csak…
dec. 7
11:54
Tipp: Könnyed sikert arathat a City (Agroinform)
A csúcsformában lévő manchesterieknek nem okozhat gondot a sérülésekkel tizedelt Szentek legyőzése.
dec. 7
11:56
NB I: Szivics hóesésben is epercsemegére vágyik (Agroinform)
Öt bajnoki óta nyeretlen az MTK és a Diósgyőr is. Szombaton este megszakad valamelyikük sorozata?
dec. 7
12:12
Kick-box: két magyar aranyérem a vb első döntős napján (She)
Mórádi Zsolt és Jároszkievicz Krisztián révén két aranyérmet szerzett a magyar csapat az Antalyában zajló kick-box-világbajnokság első döntős napján.
dec. 7
12:12
Alpesi sí: Svindalnak áll a zászló Beaver Creeken (Agroinform)
A férfi alpesi sízők szombat este Beaver Creek lejtőjén Super G-ben mérik össze tudásukat.
dec. 7
12:48
Wéber: most egyértelműen Vettel volt a legjobb (Infostart)
Elmaradt a spanyol Fernando Alonso teljesítménye a tavalyitól. Akkor Alonsot egy nüansznyival jobbnak éreztem, most viszont egyértelmű: a világbajnok volt a legjobb - értékelte az elmúlt szezon legjobb pilótáinak teljesítményét az InfoRádió Aréna című műsorában Wéber Gábor Formula-1-es szakkommentátor. A Ferrari pilótája idén is második lett a német Sebastian Vettel mögött, de ezúttal jelentős…
dec. 7
12:48
Vb 2014: „nyerhető csoportban” a Löw-csapat - sajtóvisszhang (She)
Erős ellenfeleket kapott Joachim Löw szövetségi kapitány csapata a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztásának sorsolásán, de a német válogatott az első helyen fejezheti be a csoportküzdelmeket és a végső győzelemre is esélyes – értékelte a sorsolást a szombati német sajtó.
dec. 7
13:24
Női kézi-vb: Néhány Mikulás lebukott - Tomori naplója (She)
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. Az első részben néhány lebukott Mikulás is szóba került.
dec. 7
13:42
Brit sajtó: "halálcsoportban" az angolok (Infostart)
"D for death", vagyis a halálcsoport - egyöntetűen ezzel az angol szójátékkal minősíti a szombati brit sajtó a D csoportot, amelybe Anglia a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztásának sorsolásán került, Olaszországgal, Uruguayjal és Costa Ricával együtt.
dec. 7
13:42
Vb 2014: D for Death, halálcsoportban Anglia - sajtóvisszhang (She)
„D for death”, vagyis a halálcsoport – egyöntetűen ezzel az angol szójátékkal minősíti a szombati brit sajtó a D-csoportot, amelybe Anglia a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztásának sorsolásán került, Olaszországgal, Uruguayjal és Costa Ricával együtt.
dec. 7
14:00
Vettel megkapta a vb-trófeát (Infostart)
Negyven nappal a világbajnoki cím elhódítása után Sebastian Vettel megkapta a Forma-1-es vb-trófeát.
dec. 7
14:00
PL: Manchester United-Newcastle élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 15. fordulójának nyitó mérkőzésén a nehéz napokat átélő Manchester United az angol bajnokság „franciáit”, a Newcastle United együttesét fogadja az Old Traffordon. Az Evertontól elszenvedett arcpirító vereség után a bajnokságban 9. helyén álló „vörös ördögöknek” nagy szükségük van a győzelemre, amire a mai délutánon a múlt statisztikái alapján minden esélyük megvan: a „szarkák”…
dec. 7
14:02
NB I: Fizetési sapka kellene - Gyepes szerint sok a légiós (She)
Mint ismeretes, a malajziai labdarúgó Szuperligában szereplő Sarawak Crocs együttesében folytatja pályafutását Gyepes Gábor, aki egy évre szerződött a klubhoz. Az ismét légiósnak álló labdarúgó sajnálja, hogy az NB I-ben nem mutatkozott nagyobb igény rá.
dec. 7
14:04
NB I: Újpest-Puskás AFC élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában az Újpest hazai pályán fogadja az újonc Puskás AFC-t. Kövesse a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 7
14:18
Bp. Honvéd: elhunyt a klub korábbi játékosa (She)
Életének 79 évében elhunyt Sütő József, a Bp. Honvéd és a Telefongyár egykori játékosa, majd edzője.
dec. 7
14:36
Videó: főszerepben a kapusok - szellemvédés és kapitális hiba (She)
A kapusoké volt a főszerep az észak-amerikai profiliga (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján rendezett New Jersey Devil–Detroit Red Wings, a Calgary Flames–Colorado Avalanche és a Carolina Hurricanes–San Jose Sharks mérkőzésen. Az Ördögök kapusa, Cory Schneider előbb úgy védett egy lövést, hogy nem is tudott ról, ugyanis a korong a mezében lelassulva esett mögé, de még időben észrevette. De…
dec. 7
14:36
Arsenal: Ferguson nyomdokain, Wenger januárban hosszabbít (Agroinform)
Kiválóan szerepel az Arsenal, a jó eredményeknek köszönhetően ismét megszilárdult a bizalom Arséne Wenger felé.
dec. 7
14:54
Női kézi-vb: Magyarország-Csehország - élőben az NSO-n (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a Csehország elleni mérkőzéssel elkezdi szereplését a szerbiai világbajnokságon. A magyar válogatott mérlege 12 mérkőzésen 12 győzelem az aktuális ellenféllel szemben az újvidéki összecsapás előtt. Kövesse velünk a találkozó alakulását élő, szöveges közvetítésünkben!
dec. 7
15:12
Bundesliga 2.: Királyék sorozatban negyedszer nyertek (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 17. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 2–1-re legyőzte a 63. perctől emberhátrányban játszó Union Berlint. A magyar kapus végigvédte a találkozót, amelyen a vendégek büntetőből egyenlítettek, de a házigazda így is megszerezte a három pontot.
dec. 7
15:30
Német sajtó: nehéz, de nyerhető csoportba kerültünk (Infostart)
Erős ellenfeleket kapott Joachim Löw szövetségi kapitány csapata a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztásának sorsolásán, de a német válogatott az első helyen fejezheti be a csoportküzdelmeket és a végső győzelemre is esélyes - értékelte a sorsolást a szombati német sajtó.
dec. 7
15:30
Real Madrid: Bale kihagyja a Király-kupa-mérkőzést (She)
Gareth Bale, a Real Madrid walesi sztárfutballistája betegség miatt nem játszhat csapata szombati Király-kupa-mérkőzésén.
dec. 7
15:31
Schalke: Szalai német válogatott riválist kap (Agroinform)
A német Bild szerint a nyáron csatlakozik a Schalke csapatához Sidney Sam.
dec. 7
15:48
PL: az MU a Newcastle-től is kikapott az Old Traffordon (She)
A Premier League 15. fordulójának nyitó mérkőzésén a Manchester United hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Newcastle-től. A gól nélküli első félidőt követően a francia Johan Cabaye szerezte meg a vendégek három pont érő gólját, a „szarkák” 1972 után először nyertek mérkőzést az Old Traffordon, a Manchester Uniteddel pedig először fordult elő 2002 óta, hogy egymás után két hazai bajnoki…

Keresés