2013. december 7. szombat

dec. 7
15:50
Marseille: edzőváltás lett a botladozás vége (She)
A Nantes-tól hazai pályán elszenvedett pénteki vereség (0–1) másnapján leváltották Elie Baup-t, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) ötödik helyén álló Olympique Marseille vezetőedzőjét.
dec. 7
16:06
Bundesliga: Werder-Bayern München élőben az NSO-n (She)
A német labdarúgó Bundesliga 15. fordulóját rendezik meg a hétvégén: a szombati sláger a Werder Bremen–Bayern München presztízscsata, illetve a Borussia Dortmund–Bayer Leverkusen rangadó. Kövesse figyelemmel a mérkőzéseket a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
dec. 7
16:06
Bale kihagyja a Király Kupa-meccset (Metropol)
A kiváló szélső influenzával küszködik, ezért nem tudja vállalni a játékot a harmadosztályú Olimpic Xativa elleni
dec. 7
16:06
NB I: A Puskás Akadémia két pontot hagyott Újpesten (Agroinform)
Az Újpest a hajrában kétgólos hátrányát ledolgozva 3-3-as döntetlent játszott otthon a Puskás Akadémia együttesével.
dec. 7
16:08
Sífutás: Kovalczyk és Golberg győzött Lillehammerben (She)
A norvégiai Lillehammerben a férfiak és a nők klasszikus stílusú 15 illetve 10 km-es versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet előbbieknél a norvég Paal Golberg, utóbbiaknál pedig a lengyel Justyna Kowalczyk szerezte meg.
dec. 7
16:10
NB I: 1-3-ról mentett pontot otthon az Újpest (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában az Újpest hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a Puskás Akadémia FC-vel. A vendégek már 3–1-re is vezettek, sőt a 87. perctől emberelőnyben játszottak, de a házigazda így is megmentett egy pontot.
dec. 7
16:12
NB I: Pécs-Paks mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Pécsi MFC–MVM-Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 7
16:14
PL: Southampton-Man. City és Stoke-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójának szombati játéknapján a második helyen álló Chelsea a hazai pályán négy meccs óta veretlen Stoke Cityhez látogat, míg a szerzett gólok tekintetében eddig legeredményesebb Manchester City az ezt megelőző három találkozóját elveszítő Southampton otthonában próbálja meg gyarapítani pontjai számát. Kövesse nyomon a mérkőzéseket…
dec. 7
16:16
Videó: tovább szenved az MU, ezúttal a Newcastle győzte le (She)
A Newcastle United 1–0-ra legyőzte az Old Traffordon a Manchester Unitedet. A mindent eldöntő gólt a francia Yohan Cabaye szerezte mintaszerű támadás végén: Moussa Sissoko visszagurítása után lőtte a labdát a jobb alsó sarokba. Az MU sorozatban negyedik bajnokiján maradt nyeretlen.
dec. 7
16:24
Labdarúgó NB I - Kétgólos hátrányt ledolgozva mentett pontot az Újpest (Infostart)
Az Újpest a hajrában kétgólos hátrányát ledolgozva 3-3-as döntetlent játszott otthon a Puskás Akadémia együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának első szombati mérkőzésén.
dec. 7
16:24
NB I: Kecskemét-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kecskemét–Kaposvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 7
16:24
Negyvenegy év után Newcastle-siker az Old Traffordon (Metropol)
A Szarkák 41 év után diadalmaskodtak újra az Old Traffordon, legutóbb erre 1972-ben volt példa.
dec. 7
16:26
Női kézi-vb: a mieink sima győzelemel mutatkoztak be (She)
A magyar válogatott 35–27-re nyert bemutatkozó mérkőzésén Csehország ellen a Szerbiában zajló női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 7
16:42
Real Madrid: Di María nagyon közel a Monacóhoz - sajtóhír (She)
A vezető spanyol sportlap, a Marca úgy tudja, hogy Ángel Di María, a Real Madrid argentin labdarúgója télen a Monacóba igazol.
dec. 7
17:00
NB I: Bosszantó hibákat követtünk el - Benczés (She)
Az Újpest tíz emberrel 3–3-as döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a Szusza Ferenc Stadionban. A vendégeket irányító Benczés Miklós bosszantó hibákról, míg a lila-fehérek mestere. Nebojsa Vignjevics kis csalódottságról, de fontos pontról nyilatkozott.
dec. 7
17:00
A csehek elleni győzelemmel kezdtek a magyarok (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 35-27-re legyőzte a cseh csapatot a szerbiai világbajnokság újvidéki csoportjának szombati nyitányán.
dec. 7
17:00
Női kézilabda-vb: Közepes játékkal, gólzáporos sikerrel kezdtek Görbiczék (Agroinform)
Egy szűk félidő kellett a ritmus megtalálásához, onnantól egyértelmű volt a mieink győzelme a nyitókörben.
dec. 7
17:02
Vb 2014: nem lesz hajnali 3-kor angol-olasz, 7 időpont változott (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) élve fenntartott jogával hét mérkőzés kezdési időpontját változtatta meg a 2014-es brazíliai világbajnokságon. A változtatások oka kettős: egyrészt az északkeleti helyszíneken és Manausban igyekeznek elkerülni a kezdést a kora délutáni hőségben, másrészt eleget tesznek a televíziós társaságok kérésének, akik a közép-európai idő szerint eredetileg…
dec. 7
17:02
Manchester United: Van Persie elvágyódik Manchesterből? (Agroinform)
Mark Lawrenson, szakkommentátor szerint Robin van Persie átadólistára kérte magát.
dec. 7
17:18
Női kézilabda-vb - A csehek elleni győzelemmel kezdtek a magyarok (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott - különösen második félidei remek teljesítményével - 35-27-re legyőzte a cseh csapatot a szerbiai világbajnokság újvidéki csoportjának szombati nyitányán.
dec. 7
17:18
Női kézi-vb: Görbicz számított a nehézkes kezdésre - videó (She)
A magyar női kézilabda-válogatott irányítóját, Görbicz Anitát nem lepte meg, hogy döcögős játékkal kezdtek a csehek elleni bemutatkozó mérkőzésükön a szerbiai világbajnokságon. A mieink végül 35–27-re nyertek.
dec. 7
17:20
Északiösszetett-vk: Lamy-Chappuis sikere Lillehammerben (She)
A norvégiai Lillehammerben folytatódott az északiösszetett-versenyzők világkupa-sorozata. A szombati Gundersen-versenyt a francia Jason Lamy-Chappuis nyerte a japán Vatabe Akito és a norvég Mikko Kokslien előtt.
dec. 7
17:22
Serie B: a Palermo a 93. percben bukta el a sikert (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 17. fordulójában Kovácsik Ádám együttese, a Carpi otthon 1–0-ra legyőzte a Varese-t. A magyar kapus a kispadról nézte végig a meccset, amelyen a házigazda már a 4. percben eldöntötte a meccset, és amelyet a 91. perctől kezdve emberhátrányban játszott.
dec. 7
17:36
Labdarúgó vb: vasárnaptól árulják az újabb jegyeket (Infostart)
Vasárnap indul a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokságra szóló jegyek árusításának második szakasza.
dec. 7
17:36
Bundesliga: a Bayern átgázolt a Werder Bremenen is (She)
A Bayern München labdarúgócsapata tovább nyújtotta veretlenségi szériáját a Bundesligában, a 15. fordulóban a Werder Brement ütötte ki idegenben Pep Guardiola legénysége. A Schalke kikapott a Borussia Mönchengladbach otthonában, a Huszti Szabolccsal felálló Hannovert a VfB Stuttgart győzte le.
dec. 7
17:54
Király-kupa: az Atlético simán győzött Mourinóék ellen (She)
Az Atlético Madrid már az első meccsen eldöntötte a továbbjutást a harmadosztályú Sant Andreu ellen a spanyol Király-kupában: 4–0-ra győzött idegenben. A madridiak Raúl García góljával korán vezetést szereztek, majd Arda Turan duplázott. A hajrában aztán David Villa is eredményes volt. A hazaiaktól Adrián Mourino járt a legközelebb a gólszerzéshez, de lövése a kapufát találta el az 58. percben.
dec. 7
17:56
NB I: Kecskeméten is folytatta mélyrepülését a Kaposvár (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a tizenkettedik KTE-Phoenix Mecano a sereghajtó Kaposvárt fogadta. A hazaiak Kovács Olivér öngóljának köszönhetően már az első percben vezetést szereztek, majd 20 perccel később Gréczi Gábor is a vendégek kapujába talált. A 38. percben Khaly Iyane Thian szépített, s bár a második félidőben próbálkoztak az egyenlítéssel, igazán nagy helyzetük és egy kapufájuk…
dec. 7
17:58
Videó: nem sokon múlt az újpesti bravúr a Puskás ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, 3–3-as döntetlennel ért véget az Újpest–Puskás Akadémia mérkőzés a labdarúgó NB I 17. fordulójában. Negyedórával a vége előtt még kettővel vezettek a vendégek, a lilák innen egyenlítettek úgy, hogy az utolsó gólt emberhátrányban lőtték. A győzelmet is megszerezhette volna az Újpest, de csak kapufáig jutott. Összefoglaló.
dec. 7
18:12
NB I: pontot mentett kettős hátrányból a Pécs a Paks ellen (She)
A labdarúgó NB I tizenhetedik, idei utolsó fordulójában a találkozóra igen rossz formában érkező Paks elvitt egy pontot az ősszel a dobogó alatti területekig emelkedő Pécstől. A vendégek az első félidőben az egykori pécsi Simon Attila révén előnybe kerültek, majd az utolsó 35 percben emberelőnyben futballozhattak, ám a hazaiak így is egyenlíteni tudtak.
dec. 7
18:12
NB I: Folytatódott a Pécs veretlenségi és a Paks nyeretlenségi sorozata (Agroinform)
A Kecskemét hazai környezetben 2-1-re legyőzte a sereghajtó Kaposvárt, a Paks 1-1-es döntetlent ért el Pécsen.
dec. 7
18:14
NB I: MTK-Diósgyőr élőben az NSO-n! (She)
MTK Budapest–Diósgyőri VTK  találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 7
18:14
Átigazolás: Di María télen a Monacóhoz igazol - sajtóhír (Agroinform)
A Marca értesülései szerint a hercegségbeli alakulat januárban megvásárolja a Real Madridnál mellőzött argentin szélsőt.
dec. 7
18:16
Női kosár NB I: a ZTE 20 ponttal megverte a Vasast (She)
A ZTE 20 ponttal, 76–56-ra győzött a Vasas ellen hazai pályán a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati mérkőzésén.
dec. 7
18:18
PL: öngóleső Liverpoolban, botlott a City, kikapott a Chelsea (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójában a Liverpool hazai pályán 4–1-re legyőzte a mérkőzést tíz emberrel befejező West Ham Unitedet úgy, hogy a találkozón három öngól is esett! A Manchester City ikszelt a Southampton vendégeként, a Chelsea pedig egy utolsó percben születő találat miatt ki is kapott a Stoke Citytől.
dec. 7
18:20
Sílövészet: norvég és ukrán győzelem a váltókban (She)
Szombaton a női és férfi váltóversennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. Előbbieknél az ukránok, utóbbiaknál a norvégok diadalmaskodtak.
dec. 7
18:30
Totti vasárnap visszatérhet a pályára (Infostart)
Nyolchetes kihagyás után vasárnap, a Fiorentina elleni rangadón visszatérhet Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának sztárja.
dec. 7
18:30
Videó: Ribéry nagy formában a hét gólt szerző Bayernben (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bayern München idegenben 7–0-ra legyőzte a Werder Brement a német Bundesliga 15. fordulójában. Franck Ribéry duplázott, de a francia a gólok előkészítésében is jeleskedett. Összefoglaló.
dec. 7
18:30
Csak a Liverpool nyert az élcsoport tagjai közül (Metropol)
A Vörösök a vendég West Ham United ellen győzött a papírformát igazolva, és sikerüknek köszönhetően feljöttek a második helyre.
dec. 7
18:32
FA-kupa: három ötödik ligás is továbbverekedte magát (She)
A Futball-ligán kívüli csapatok közül három, az egyaránt ötödosztályú Grimsby Town, Kidderminster Harriers és Macclesfield Town harcolta ki a továbbjutást az angol labdarúgó FA-kupa második fordulójának szombati játéknapján.
dec. 7
18:48
Bundesliga: Dortmund-Leverkusen rangadó élőben az NSO-n! (She)
Német bajnoki rangadót rendeznek Dortmundban, a Borussia a Bayer Levekusent fogadja. A találkozót nyomon követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 7
18:50
Női kézi-vb: Norvégia 20 gólon tartotta a spanyolokat (She)
A címvédő norvég válogatott az utolsó percig kiélezett csatában 22–20-ra nyert Spanyolország ellen a Szerbiában zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában.
dec. 7
19:06
Anglia: a Bolton nyert, a Boro a 94. percben bukott pontokat (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Bogdán Ádám együttese, a Bolton hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Doncastert, Varga József csapata, a Middlesbrough viszont a 94. percben kiengedte a sikert a kezei közül.
dec. 7
19:08
Női kosár KEL: a PINKK kikapott Rózsahegyen (She)
A PINKK Pécsi 424 71–64-re kikapott a Ruzomberok otthonában a női kosárlabda Közép-európai Liga szombati mérkőzésén.
dec. 7
19:24
Ligue 1: Ibrahimovic vezette a dózert, tarolt a PSG (She)
A listavezető Paris Saint-Germain hazai pályán 5–0-ra legyőzte a sereghajtó Sochaux-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 17. fordulójának szombati játéknapján. Zlatan Ibrahimovic két góllal és két gólpasszal járult hozzá a PSG szezonbeli legfölényesebb diadalához.
dec. 7
19:26
Videó: nagy lövéssel nyert a Stoke, Suárez ismét lecsapott (She)
André Schürrle kétszer is betalált a Chelsea-ben a Stoke City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, de nem a német légiós lett a csata hőse, hanem Uszama Asszaidi. A marokkói szélső 90. percbeli óriási lövésével 3–2-re győzött a Stoke. A Liverpool fölényesen győzött a West Ham United ellen, a Southampton pedig Pablo Osvaldo látványos lövésével pontot mentett a Manchester City…
dec. 7
19:28
Eurofutball: óriási PSV-blama, hat kapott gól hazai pályán (She)
Történelmi vereséget szenvedett a PSV a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: az eindhoveniek szombat este hazai pályán 6–2-re kaptak ki a Vitesse-től, amely ezzel újra a tabella élére állt.
dec. 7
19:42
Női röplabda NB I: sima győzelmek - szombati eredmények (She)
Sima győzelmek születettek a női röplabda NB I szombati játéknapján.
dec. 7
19:44
Férfi kézi NB I: plüssmaci- és gólzápor Szegeden (She)
A férfi kézilabda NB I 15. fordulójában a Pick Szeged hazai pályán 35–25-re legyőzte az SZESE Győrt, így továbbra is hibátlan mérleggel áll.
dec. 7
19:46
Videó: Huszti Szabolcs remek gólpasszt adott szabadrúgásból (She)
Huszti Szabolcs vesztes csapat tagja volt szombaton, hiszen a Stuttgart 4–2-re legyőzte a Hannovert a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, de a magyar játékos remek gólpasszt adott Salif Sanénak. Összefoglaló.
dec. 7
20:00
Férfi vízilabda ob I: az FTC 5-2-ről bukott a Debrecen ellen (She)
A Debrecen két góllal nyert az FTC vendégeként a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. Gólzáporos mérkőzést nyert meg a Szentes és a Kaposvár.

Keresés