2013. december 9. hétfő

dec. 9
2:00
NFL: P. Manning a Broncost és a Coltsot is rájátszásba juttatta (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 14. fordulójának 22 óra után kezdődő mérkőzésein a Denver Broncos a 397 yardot és 4 TD-t passzoló Peyton Manning vezérletével 51–28-ra kiütötte a Tennessee Titanst, ezzel pedig saját továbbjutása mellett az irányító korábbi csapatát, az Indianapolis Coltsot is a rájátszásba juttatta. Az NFC West szuperrangadóján a San Francisco 49ers egy…
dec. 9
3:48
NCAA: Florida State-Auburn nagydöntőt rendeznek - program (She)
A tengerentúli egyetemi amerikaifutball-bajnokság (NCAA) BCS-korszak utolsó nagydöntőjét a Florida State és az Auburn vívja egymással.
dec. 9
7:24
NHL: a Chicago otthon, a Boston vendégként nyert magabiztosan (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoport listavezetője, a Chicago Blackhawks a Florida Panthers elleni 6–2-es győzelemmel véget vetett három meccs óta tartó nyeretlenségi sorozatának, míg a Boston Bruins idegenben 5–2-re nyert a Toronto Maple Leafs ellen, ezzel az élre állt Keleten.
dec. 9
7:42
NBA: Bryant visszatért, de ő sem tudott segíteni a Lakersen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport éllovasa, az Indiana is kikapott a mind a tíz eddigi hazai meccsét megnyerő Oklahoma otthonában. Érdekesség, hogy a Pacers a meccs kezdetéig átlagosan 88.1 pontot engedett az ellenfeleknek, a Thunder támadójátékára – amely ezen az estén 118 pontig jutott – azonban nem volt ellenszere. A…
dec. 9
8:00
Női kézi-vb: Nem nézegettem, csak játszottam - Cifra (She)
Cifra Anita eddigi legjobb meccse volt. A 24 éves beállóst nem elsősorban lehengerlő támadójátékáért tiszteltük korábban, de lassan át kell értékelnünk az álláspontunkat. Cifra ugyan négy és fél éve vív nemzetközi kupameccseket a Békéscsaba és a Ferencváros színeiben, de eddig elsősorban védekezésben tűnt ki. A csehek ellen azonban támadásban is rendkívül aktív volt, sokszor maradt üresen, és…
dec. 9
8:00
Inter-Parma: sokgólos döntetlen (Metropol)
Fordulatos, hat gólt hozó mérkőzésen döntetlent játszott az Internazionale a Parmával az olasz bajnokságban.
dec. 9
8:18
Válogatott: Más Hollandiában teljesíteni, mint itt - Kiprich (She)
Vajon valóban Fred Rutten lesz az új szövetségi kapitány? A Feyenoord egykori kedvence, Kiprich József nem bánná, ha valóban Hollandiából importálnánk az új kapitányt, szerinte a szakember sok mindent átültethetne a honi labdarúgásba, bőven lenne mit tanulni tőle, de azért van aggálya is a korábbi remek csatárnak.
dec. 9
8:18
Soroksári gyilkosság - Újra képbe került a férj? (Behaviour)
"Nem tudom mire vélni, hogy ismét átvizsgálják a kocsimat".
dec. 9
8:20
FTC: a Dortmund egykori trénere is az edzőjelöltek között (She)
A helyszínen tekintette meg a labdarúgó NB I 17. fordulójában rendezett Videoton–Ferencváros (2–3) mérkőzést Thomas Doll, a Hamburg és a Borussia Dortmund egykori vezetőedzője, aki a Blikk értesülései szerint Trond Sollied mellett a másik komoly esélyes a Ricardo Moniz távozása után megüresedő zöld-fehérek vezetőedzői posztjára.
dec. 9
8:36
FTC: a Dortmund korábbi trénere is az edzőjelöltek között (She)
A helyszínen tekintette meg a labdarúgó NB I 17. fordulójában rendezett Videoton–Ferencváros (2–3) mérkőzést Thomas Doll, a Hamburg és a Borussia Dortmund egykori vezetőedzője, aki a Blikk értesülései szerint Trond Sollied mellett a másik komoly esélyes a zöld-fehérek megüresedő vezetőedzői posztjára.
dec. 9
8:38
Női kézi-vb: Görbiczék Tunéziával játszanak - program (She)
Hétfőn folytatódik a szerbiai női kézilabda-világbajnokság, méghozzá a csoportkör második fordulójával. A magyar válogatott Tunéziával csap össze, a mieink csoportjában Csehország Németországgal, míg Románia Ausztráliával meccsel.
dec. 9
8:40
Ökölvívás: elhunyt minden idők legalacsonyabb világbajnoka (She)
Helyi idő szerint szombat reggel Dél-Afrikában, egy johannesburgi kórházban elhunyt a korábbi kislégsúlyú és légsúlyú világbajnok Jacob „Baby Jake" Matlala. A pályafutása csúcsát az 1990-es évek első felében elérő Matlala minden idők legalacsonyabb profi ökölvívó világbajnoka volt, mindössze 148 centiméteres testmagasságával.
dec. 9
8:42
Videó: óriási pofonnal torolták meg a szabálytalan játékost (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában az OH Leuven 0–0-s döntetlent játszott a Standard Liege csapatával. A találkozón a vendégek játékosa, Mehdi Carcela nagy pofonnal torolta meg, hogy Björn Ruytinx korábban felrúgta őt. A játékvezető azonnal kiállította a középpályást. Íme!
dec. 9
8:54
Kobe visszatért, de kikapott a Lakers (Metropol)
A keleti éllovas veszített Oklahomában.
dec. 9
9:12
Kikapott a keleti éllovas, visszatért Kobe Bryant (Infostart)
Kevin Durant 36 ponttal járult hozzá csapata, az Oklahoma City Thunder Indiana Pacers elleni győzelméhez az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
dec. 9
9:12
NFL: a Saints óriási lépést tett a csoportelsőség felé (She)
Az NFL 14. fordulójának – magyar idő szerint – hétfő hajnali mérkőzésén a New Orleans Saints 31–13-as győzelmet aratott a Carolina Panthers ellen, így óriási lépést tett az NFC Déli csoportjának megnyerése felé.
dec. 9
9:12
Női kézilabda-vb: Világbajnoki "edzőmérkőzés", Tunézia ellen fokoznánk a lendületet (Agroinform)
Csehország legyőzése után az észak-afrikaiak ellen is magabiztos sikerre számíthatunk Hajdu János csapatától.

Keresés