2013. december 1. vasárnap

dec. 1
15:42
Videó: Rooney-dupla, védhetetlen Sandro-bomba 25-ről (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójának rangadóján a Tottenham Hotspur hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
dec. 1
15:45
Pokolba az Aranylabdával, Wenger megszállottként küzd ellene (Agroinform)
Nem mindenki tiszteleg az Aranylabda előtt, az Arsenal menedzsere szerint káros a hatása.
dec. 1
16:00
Lovas világkupa: Chardon nyert, Dobrovitz harmadik Budapesten (She)
A hollandok élő legendája, Ysbrand Chardon nyerte meg vasárnap a lovas világkupának a Papp László Sportarénában rendezett négyesfogathajtó vk-fordulóját, amelyen legjobb magyarként Dobrovitz József harmadik lett.
dec. 1
16:03
Méregdrága Porsche tesztautót tört össze a gyár egyik alkalmazottja (Metropol)
A német autógyár most dobja piacra a 918 Spydert, az első "példányokat" decemberben kapják meg a tehetős vásárlók.
dec. 1
16:36
Inter: Lavezzi és Vucsinics is a csatárjelöltek között (She)
Olasz lapértesülések szerint a téli átigazolási időszakban csatárt igazolna Erick Thohir, az Internazionale labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa. Az indonéz üzletember kívánságlistáján Ezequiel Lavezzi és Mirko Vucsinics is szerepel.
dec. 1
16:38
NB I: Diósgyőr-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Győri ETO FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 1
16:40
PL: „Tévedett a bíró”; Moyes csak az Arsenalt figyeli (She)
André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere elégedett volt csapata teljesítményével a Manchester United elleni vasárnapi bajnokin (2–2). Kollégája, David Moyes inkább a szezon második felével foglalkozott a lefújás után.
dec. 1
16:54
Eredivisie: a Feyenoord még mélyebbre taszította a PSV-t (She)
A Feyenoord sikerével zárult a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 15. fordulójának rangadója. A rotterdami együttes Graziano Pelle két góljának is köszönhetően 3–1-es győzelmet aratott az 57. perctől emberhátrányban játszó PSV ellen.
dec. 1
16:56
Videó: „Az egriek nem nyerő típusú vízilabdázók" (She)
A ZF-Eger női pólósai elveszítették a továbbjutásról döntő mérkőzésüket az Euroliga selejtezőjében az Olympiakosz Pireusz ellen. Vezetőedzőjük, Kelemen Attila szerint nem nyerő típusú vízilabdázók, ezért alakul úgy, hogy edzésen hiába gyakorolják a helyzetek értékesítését, meccsszituációkban nem képesek gólt lőni.
dec. 1
16:57
Botlott a Siófok (Agroinform)
A harmadik helyen álló Siófok döntetlent játszott a negyedik Balmazújváros vendégeként az NB II-ben,
dec. 1
17:12
Premier League - A Liverpool meglepő veresége (Infostart)
A második helyen álló Liverpool meglepetésre kétgólos vereséget szenvedett a Hull City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 1
17:12
Premier League: Touré a földet verte, a Hull legyőzte a Liverpoolt (She)
Meglepetés az angol Premier League 13. fordulójában: a Hull City hazai pályán 3–1-re győzött a Liverpool ellen, miután a vendégek hatalmas védelmi hibákkal segítettek be a „tigriseknek”. A Hull City a párharc 1954 óta tartó történetében először verte meg a Poolt.
dec. 1
17:14
Premier League: Chelsea-Southampton élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a tabella harmadik helyén álló Chelsea a hetedik Southamptont fogadja. Kövesse a találkozót élő, online közvetítésünk segítségével!
dec. 1
17:15
Visszavághatna a Chiefs, de erre kicsi az esély (Agroinform)
Jön az év mérkőzésének kikiáltott összecsapás visszavágója!
dec. 1
17:16
Serie A: a Roma pontot mentett, az Inter pontokat vesztett (She)
A Roma Kevin Strootman 90. percben lőtt góljának köszönhetően 1–1-es döntetlenre mentette az Atalanta elleni idegenbeli mérkőzését, így továbbra is veretlen az olasz labdarúgó-bajnokság mostani idényében. Az Inter sokáig vezetett a Sampdoria ellen, ám egy 89. percben kapott gól miatt csak egy ponttal gazdagodott a Serie A 14. fordulójában.
dec. 1
17:30
Serie A - Pontokat vesztett a Roma és az Inter (Infostart)
A második helyen álló AS Roma megőrizte veretlenségét, de - egy 90. percben szerzett góllal - csak döntetlent ért el az Atalanta vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 1
17:30
Bundesliga: Huszti bombagóllal járult hozzá a sikerhez (She)
Huszti Szabolcs bombagóllal járult hozzá a Hannover hazai győzelméhez (2–0) az Eintracht Frankfurt ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.  A magyar középpályás a második félidőben szabadrúgásból talált be, csapata pedig hét nyeretlen bajnoki után gyűjtött ismét három pontot egy mérkőzésen.
dec. 1
17:32
Fulham: kirúgták Jolt, Ferguson volt segítője irányít (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Fulham labdarúgócsapatának vezetősége azonnali hatállyal menesztette Martin Jol menedzsert.
dec. 1
17:33
Nadal minden idők legjobbja - gyász a Graf családban (Agroinform)
Ha a pályán mostanában nem is pattog már a labda olyan intenzíven, a tenisz világában mindig akad miről beszélni.
dec. 1
17:34
Premjer-liga: ismét botlott a Zenit, zárkózik a Szpartak (She)
Sorozatban a negyedik mérkőzésén is nyeretlen maradt a Zenit az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A szentpétervári együttes a 18. forduló vasárnapi játéknapján a kieső helyen szerénykedő Tyerek Groznij otthonában ért el 1–1-es döntetlent. A listavezető újbóli botlását könyörtelenül kihasználta az egy pontra felzárkózó Szpartak Moszkva, amely kiütéses győzelmet aratott a Volga ellen.
dec. 1
17:48
Bundesliga - Huszti gólt lőtt, megszakadt a Hannover rossz sorozata (Infostart)
A Hannover hazai pályán, Huszti Szabolcs góljának is köszönhetően legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel megszakította hét mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát.
dec. 1
17:48
Férfi röplabda KEL: véget ért a Kecskemét nyeretlensége (She)
A Kecskemét 3:1-re győzött a szlovák bajnok VT Bratislava otthonában a férfi röplabda Közép-európai Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
dec. 1
17:50
Videó: három gól Hull a Liverpool kapujába (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Hull City hazai pályán 3–1-re győzött a Liverpool ellen, miután a vendégek hatalmas védelmi hibákkal segítettek be a „tigriseknek”. Livermore megpattanó bombájára Steven Gerrard még válaszolt szabadrúgásból, a második játékrészben azonban David Meyler egy védelmi hibát követően talált be, a végeredményhez pedig egyenesen Martin Skrtel segítette hozzá a Hullt.
dec. 1
17:51
Huszti Szabolcs álomgóllal villant - videó (Agroinform)
A Hannover 2-0-ra verte otthon a Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi meccsén.
dec. 1
18:06
Ligue 1: 2012 áprilisa után duplázott a rutinos brazil (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójában a Girondins Bordeaux hazai pályán sima, 4–0-s győzelmet aratott a szeptember 25-e óta nyeretlen Ajaccio ellen. A kék-fehérek soraiban két gólt szerzett a 30 esztendős brazil csatár, Jussie, aki ezt megelőzően 2012 áprilisában duplázott bajnoki találkozón.
dec. 1
18:24
Férfi kézi BL: a Metalurg otthon mentett pontot a Thun ellen (She)
A PSG 35–29-re nyert a Dinamo Minszk vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában. A francia csapat vezére a 8 gólos Mladen Bojinovics volt – a szerb irányító már 407 találatnál jár a BL-ben –, míg Császár Gábor nem volt eredményes.
dec. 1
18:26
Videó: szívszaggatóan nagy gól a Celtic védőjétől (She)
A labdarúgó Skót Kupa 4. fordulójában a Hearts hazai pályán szenvedett 7–0-s vereséget a Celtictől. A glasgow-iak ötödik gólját az első félidő hajrájában a svéd Mikael Lustig lőtte, miután a félpályától megindult, és 22 méterről eleresztett sistergős bombája a felső lécről vágódott a kapuba.
dec. 1
18:27
Jól járt, aki Jol menesztésére fogadott (Agroinform)
A Fulham vezetősége vasárnap menesztette a csapat menedzserét, Martin Jolt.
dec. 1
18:42
NB I: Haladás-Videoton élőben az NSO-n! (She)
Szombathelyi Haladás–Videoton FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 1
18:44
Női röplabda KEL: magabiztos győzelmet aratott a Vasas (She)
A házigazda Vasas 3:0-ra legyőzte osztrák ellenfelét a női röplabda Közép-európai Liga alapszakaszának vasárnapi mérkőzésén.
dec. 1
18:46
Hátrányból nyerte meg a rangadót a Győr (Agroinform)
A címvédő Győr 2-1-re nyert a Diósgyőr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának vasárnapi meccsén.
dec. 1
18:46
Serie A: Juventus-Udinese élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában az eddig mindössze egy meccset elvesztő és egyszer döntetlent játszó Juventus fogadja az idén nem túl acélos Udinesét. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 1
19:00
Labdarúgó NB I - Diósgyőrben győzött a bajnokcsapat (Infostart)
A címvédő Győri ETO a szünetben még hátrányban volt, végül azonban 2-1-re győzött a DVTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának vasárnapi rangadóján.
dec. 1
19:00
NB I: Szivics bírálta „azt az embert, aki fújkált” (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 16. fordulójában a címvédő Győri ETO idegenben 2–1-es győzelmet aratott a DVTK ellen. Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek vezetőedzője a játékvezetőt bírálta a mérkőzést közvetítő M1-nek nyilatkozva, míg Pintér Attila hangsúlyozta, már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeik, hogy előnybe kerüljenek.
dec. 1
19:02
Elhunyt Steffi Graf édesapja (Infostart)
Elhunyt Peter Graf, a legendás német teniszező, Steffi Graf édesapja, felfedezője és menedzsere.
dec. 1
19:02
Női kosár KEL: simán győzött a Sopron a PINKK Pécs ellen (She)
Szinte végig vezetve, 71–55-re legyőzte a Sopron idegenben a PINKK-Pécsi 424-et a női kosárlabda Közép-Európa-ligában (KEL). A soproniak így másodikak a tabellán, míg a baranyaiak visszacsúsztak a nyolcadik pozícióba a DVTK mögé.
dec. 1
19:18
Premier League - Már nem Martin Jol a Fulham vezetőedzője (Infostart)
Menesztették vasárnap a holland Martin Jolt az angol labdarúgó-bajnokságban 18. Fulham vezetőedzői posztjáról, s helyére honfitársát, Rene Meulensteent nevezték ki.
dec. 1
19:18
PL: fordítani tudott a Chelsea, simán nyert a Man. City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a Chelsea 0–1-ről fordítva végül 3–1-re legyőzte a Southamptont, míg a Manchester City hazai pályán 3–0-ra diadalmaskodott a Swansea ellen.
dec. 1
19:20
Primera División: sorozatban harmadszor nyert a Sevilla (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 15. fordulójában a Sevilla idegenben 2–1-es győzelmet aratott a Granada ellen, így sorozatban a harmadik bajnokija után hagyta el győztesen a pályát.
dec. 1
19:21
Diósgyőrben győzött a bajnokcsapat (Metropol)
A címvédő Győri ETO a szünetben még hátrányban volt.
dec. 1
19:22
Tenisz: elhunyt Peter Graf, Steffi Graf édesapja (She)
Elhunyt Peter Graf, a legendás német teniszező, Steffi Graf édesapja, felfedezője és menedzsere.
dec. 1
19:36
Primera División - Sorozatban harmadszor nyert a Sevilla (Infostart)
Sorozatban harmadik győzelmét aratta a Sevilla a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a 15. forduló vasárnapi játéknapján a Granada otthonából hozta el a három pontot.
dec. 1
19:36
Bundesliga: folytatódott a Gladbach nagy szériája (She)
Sorozatban ötödször győzött a Bundesligában a Borussia Mönchengladbach: Lucien Favre együttese a 14. fordulóban a Freiburgot múlta felül 1–0-ra hazai pályán. A mindent eldöntő találatot a brazil középpályás, Raffael jegyezte a 63. percben. A Gladbach az eddig 7 hazai Bundesliga-meccséből mindet megnyerte a szezonban, ami klubrekord.
dec. 1
19:38
Női röplabda NB I: újpesti és kaposvári győzelem (She)
Az Újpest hazai pályán könnyedén győzött az MTK ellen a női röplabda NB I alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
dec. 1
19:40
Euro 2016: decemberben eldől, hogyan juthat ki 23 csapat (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vélhetően végrehajtó bizottsága december 12-i, bilbaói ülésén határozza el, milyen kvalifikációs szisztémát alkalmaz a 2016-os Európa-bajnokságra.
dec. 1
19:54
Premier League - Megőrizte hazai veretlenségét a Chelsea és a Manchester City (Infostart)
A Chelsea és a Manchester City is nyert hazai pályán az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 1
19:57
Rooneyt dicsérik és új szerződést kaphat (Agroinform)
Már nem akar távozni a Manchester Unitedtől az angol csatár, akit nyáron a Chelsea vitt volna.
dec. 1
20:12
FTC: szerződést bontottak Ricardo Monizzal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be: kezdeményezte Ricardo Moniz vezetőedző szerződésének megszüntetését.
dec. 1
20:15
Monizt menesztette a Ferencváros (Agroinform)
A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével, Ricardo Monizzal.
dec. 1
20:30
Labdarúgó NB I - Az FTC szerződést bont Ricardo Monizzal (Infostart)
Az FTC labdarúgócsapatának vezetősége szerződést bont Ricardo Moniz vezetőedzővel.

Keresés