2013. november 23. szombat

nov. 23
15:45
Videó: Anelka lepkéje újra szárnyal - ezúttal Dániában (She)
A dán élvonalban szereplő Nordsjaelland labdarúgója, Joshua John egyik kedvenc játékosa Nicolas Anelka. A holland csatár elmondta, minden gólja után a francia támadóra jellemző, mellkasánál verdeső pillangót mutatja fel. John lepkéje eddig négyszer repült a bajnokságban.
nov. 23
15:45
Webberé a harmadik szabadedzés (Metropol)
Pályafutása utolsó Forma-1-es versenyére készül az ausztrál pilóta.
nov. 23
15:45
Webber volt a leggyorsabb az esőben (Agroinform)
Az esős gyakorláson Romain Grosjeant és Heikki Kovalainent előzte meg az F1-ből kiszálló ausztrál.
nov. 23
15:47
PL: az Everton hatgólos döntetlent játszott a Liverpoollal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Mersey-parti derbit a tabella hatodik helyéről kezdő Everton hazai pályán egy elképesztően izgalmas mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a második Liverpoollal.
nov. 23
16:03
NB II: a Siófokot is legyőzte a kapaszkodó Sopron (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a Soproni VSE-GYSEV Varga Gábor szabadrúgásgóljával hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Siófokot. A találatot megelőző szituáció során Tímár Krisztián szabálytalankodott ellenfelével szemben, így piros lapot kapott.
nov. 23
16:03
Szocsi 2014: Négymillió rubelt ér egy orosz aranyérem (Metropol)
Ennyivel díjazzák azokat az oroszokat, akiknek sikerült a dobogó tetejére állni a téli olimpiai játékokon.
nov. 23
16:03
Nantes-ban mászna ki a gödörből a Monaco (Agroinform)
Tizenegy veretlenül megvívott bajnoki meccset követően hullámvölgybe került a sztárokkal megerősített AS Monaco.
nov. 23
16:05
Videó: őrült meccsen ikszelt az Everton és a Liverpool (She)
Pazar mérkőzéssel kezdődött az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulója. A liverpooli derbin a Liverpool hiába vezetett kétszer is az Everton otthonában, végül meg kellett elégednie az egy ponttal. Nézze meg a rangadó góljait!
nov. 23
16:05
Ikszelt a Liverpool, nyert az Arsenal (Metropol)
A második helyen álló Liverpool 3-3-as döntetlent játszott az Everton vendégeként. Idegenben győzött a Chelsea.
nov. 23
16:05
A Loki megmaradt a Honvéd mumusának (Agroinform)
A Debrecen 3-1-re nyert Kispesten, ezzel tovább folytatta a nyolcadik kör óta tartó veretlenségi sorozatát.
nov. 23
16:07
Premier League: 15 perc késéssel kezdődik az Arsenal-Soton (She)
Az angol Premier League 12. fordulójában 15 perces késéssel kezdődik az Arsenal–Southampton mérkőzés, mivel sok szurkoló közlekedési nehézségek miatt nem jutott még el a stadionba.
nov. 23
16:09
Primera División: Barcelona-Granada élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójának első szombati mérkőzésén az éllovas Barcelona a 8. helyen álló Granadát fogadja. Kövesse a találkozót percről percre frissülő tudósításunk segítéségével!
nov. 23
16:21
Labdarúgó NB I - Debreceni siker Kispesten (Infostart)
A Debrecen 3-1-re nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján, ezzel tovább folytatta a nyolcadik kör óta tartó veretlenségi sorozatát.
nov. 23
16:21
NB I: Kaposvári Rákóczi-MTK mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kaposvári Rákóczi–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 23
16:21
Debreceni siker Kispesten (Metropol)
A Debrecen 3-1-re nyert a Budapest Honvéd vendégeként. Szombathelyen nyert a Pécs. Döntetlen Kaposváron. Újpesti diadal.
nov. 23
16:23
NB I: Haladás-PMFC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Szombathelyi Haladás–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 23
16:25
NB I: a Debrecen nyerni tudott Kispesten (She)
A labdarúgó NB I tizenötödik fordulójában az éllovas Videotont üldöző Debrecen 3–1-re győzött a régóta veretlen Budapest Honvéd otthonában.
nov. 23
16:27
PL: Arsenal-Southampton csúcsrangadó élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójának rangadóján a listavezető Arsenal a harmadik helyen álló Southamptont fogadja. Kövesse a találkozót percről percre frissülő tudósításunk segítéségével!
nov. 23
16:39
Szocsi 2014: négymillió rubelt ér egy orosz aranyérem (She)
Négymillió rubelt (26.8 millió forint) kap majd az az orosz sportoló, aki aranyérmet nyer a jövő februári szocsi téli olimpián.
nov. 23
16:41
PL: Lukakunak ekkora fociélménye még nem volt (She)
Az összes, mérkőzés után megkérdezett játékos és szakember szuperlatívuszokban beszélt az Everton–Liverpool (3–3) Premier League-rangadóról – a Mersey-parti derbi a szezon legjobb angol mérkőzése címre is pályázhat.
nov. 23
16:57
Súlyemelő Elnök Kupa - Gyurkovics Ferenc két 6. hellyel hetedik (Infostart)
Gyurkovics Ferenc összetettben a 7. helyen végzett a 105 kilogrammos kategóriában az Elnök Kupáért kiírt moszkvai pénzdíjas súlyemelő Grand Prix-versenyen.
nov. 23
16:57
Kézilabda: a Csurgó kétgólos előnyt szerzett Isztambulban (She)
Remek eredményt ért el a Csurgó együttese a férfi kézilabda EHF-kupában, a 16 közé jutásért vívott első mérkőzésen 31–29-re legyőzte idegenben a Besiktast.
nov. 23
16:57
Szülővárosában temették újra Zsengellér Gyulát (Metropol)
Cegléden helyezték örök nyugalomra szombaton Zsengellér Gyula Ciprusról hazahozott földi maradványait.
nov. 23
16:59
Videó: hihetetlen kapusbaki után vezet az Arsenal (She)
Elképesztő gól az Arsenal–Southampton angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen: a 22. percben a vendégek kapusa, Artur Boruc addig cselezett egy hazagurított labdával, amíg Olivier Giroud el nem vette tőle. Ezután a francia támadónak csak az üres kapuba kellett gurítania.
nov. 23
17:01
NB III: Lisztesék hatalmas verést osztottak ki (She)
A Középcsoportot vezető Soroksár nyolc, a mögötte haladó Szeged hét gólt szerezve győzött a labdarúgó NB III 15. fordulójának szombati játéknapján. A Keleti csoportban a legutóbbi hat fordulóban nyerő – és egyetlen gólt sem kapó – Kazincbarcikáé lett az őszi elsőség, míg nyugaton a korábbi listavezető Budaörs ötfordulónyi nyeretlenség után ezúttal győzni tudott. Az őszi idény véget ért, de egy…
nov. 23
17:03
F1: Brazil Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Akárcsak pénteken, szombaton is a két edzés közötti időszakra esett a csapadékmentes óra a Brazil Nagydíj helyszínén, ahol a szabadedzések után a rajthelyekről döntő időmérőt is vizes pályán tartják meg. A Red Bull ilyen körülmények között is esélyes, de a pénteki edzések alapján a szombat délelőtt mért kör nélkül záró Nico Rosberg is odaérhet a pole-ba.
nov. 23
17:05
Videó: medencébe dobták a regnáló sakkvilágbajnokot (She)
Nem úszta meg szárazon a sakkvilágbajnoki címet Magnus Carlsen. Az indiai Csennaiban pénteken véget érő világbajnoki döntőn a norvég 6.5:3.5-re diadalmaskodott az indiai Viswanathan Anand ellen. Az ünneplés részeként Carlsent nemes egyszerűséggel beledobták az egyik medencébe. Persze cseppet sem bánta, ennek hangot is adott…
nov. 23
17:07
NB II: gólzáporos meccsen győzte le a ZTE az SZTK-t (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a ZTE hazai környezetben 4–2-re legyőzte az SZTK-Erimát. A vendégek Szlobodan Jakovljevics kiállítása miatt a teljes második félidőt emberhátrányban játszották le.
nov. 23
17:15
Súlyemelés: Gyurkovics Ferenc két 6. hellyel hetedik (She)
Gyurkovics Ferenc összetettben a 7. helyen végzett a 105 kilogrammos kategóriában az Elnök-kupáért kiírt moszkvai pénzdíjas súlyemelő Grand Prix-versenyen.
nov. 23
17:17
Tenisz: Fucsovics Márton döntővel zárja az esztendőt (She)
Hatvanhárom perc kellett Fucsovics Mártonnak (233. a világranglistán), hogy legyőzze a korábbi top százas kanadai Frank Dancevicet (134.) az andriai challengertorna elődöntőjében. A magyar játékos 6:3, 6:4-es sikerével a top kétszáz küszöbére ért, és az év utolsó versenyén döntőt játszhat.
nov. 23
17:19
Női vb-selejtező: győzelem szenzációs második félidővel (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott remek második félidei játékkal 4–1-re legyőzte Kazahsztánt a két csapat szombat délutáni győri vb-selejtezőjén.
nov. 23
17:33
Bundesliga: Szalaiék fordulatos meccsen ikszeltek (She)
Szalai Ádám csereként a 79. percben állt be a Schalkéba, amely ugyan két góllal vezetett korábban, de a végén örülhetett, hogy egy pontot elhozott Frankfurtból a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójában. Továbbra is nyeretlen a Nürnberg; Halil Altintop duplájával nyert az Augsburg.
nov. 23
17:33
Győzött a Csurgó Isztambulban (Metropol)
Az EHF Kupában találkozott a két együttes, a visszavágót jövő vasárnap rendezik Csurgón.
nov. 23
17:34
Erről inkább kérdezd a feleséged - Ibrahimovic legjobb dumái (Agroinform)
A svéd válogatott támadója soha nem sablonosságáról vagy éppen szerénységéről volt híres.
nov. 23
17:51
Videó: Szakály remek csel után szép gólt emelt a Lokiban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I tizenötödik fordulójában az éllovas Videotont üldöző Debrecen 3–1-re győzött a régóta veretlen Budapest Honvéd otthonában. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 23
17:53
NB I: 0-2-ről mentett pontot az MTK ellen a Kaposvár (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a sereghajtó Kaposvári Rákóczi a 13. MTK-t fogadta. A vendégek már a 6. percben vezetést szereztek Kanta József találatával, majd fél óra elteltével Eppel Márton megduplázta az előnyt. A vendégeknek volt még egy kapufájuk is, de a második félidőben előbb a csereként beálló Stjepan Babic góljával szépítettek a hazaiak, a 83. percben pedig a másik csereember,…
nov. 23
17:55
NB II: az Ajka a Fáy utcában mért nagy verést a Vasasra (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a Vasas hazai pályán nagy pofont kapott az Ajkától. Az angyalföldiek 5–1-es vereséget szenvedtek úgy, hogy a korábbi Vasas-játékos, Thomas Sowunmi kétszer kapujukba talált.
nov. 23
18:09
NB I: győzelemmel távozott a PMFC Szombathelyről (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában hiába vezetett odahaza már a hetedik percben a Haladás a Pécsi MFC ellen, a hazai kihagyásokat ügyesen kihasználva a vendégek fordítani tudtak, és három ponttal a zsebben távoztak Szombathelyről.
nov. 23
18:09
Veretlen maradt a Barcelona (Metropol)
A listavezető FC Barcelona a papírformának megfelelően magabiztosan legyőzte a Granada együttesét.
nov. 23
18:09
A Pécs megtörte a Haladást, a Kaposvár kétgólos hátrányból állt fel (Agroinform)
A PMFC 3-1-re nyert a 64. perctől emberhátrányban játszó vasiak otthonában, a sereghajtó Kaposvár pontot mentett otthon.
nov. 23
18:11
Primera División: a Barcelona könnyedén nyert a Granada ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójának első szombati mérkőzésén az éllovas Barcelona a 8. helyen álló Granadát fogadta, és tartalékosan is biztosan nyert 4–0-ra.
nov. 23
18:11
Szalaiék döntetlent játszottak, nyert a Bayern (Metropol)
A magyar válogatott csatárt a 79. percben cserélték be. A címvédő 3-0-ra nyert a tavalyi ezüstérmes otthonában.
nov. 23
18:13
Videó: szépségdíjas fejes öngól Szalaiék hatgólos meccsén (She)
3–3-as döntetlent játszott az Eintracht Frankfurt a Schalkéval a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. A találatok sorát Johannes Flum parádés kapufás fejes gólja nyitotta – más kérdés, hogy az érintett nem örült, mert a saját csapata kapujába juttatta a labdát. Összefoglaló.
nov. 23
18:15
NB I: Újpest-Lombard Pápa mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Lombard Pápa találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 23
18:17
Championship: Bogdán és Varga sem lépett pályára (She)
A Bolton Bogdán Ádám, a Middlesbrough pedig Varga József nélkül lépett pályára az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 16. fordulójában.
nov. 23
18:27
Premier League: Giroud-duplával Arsenal-siker a rangadón (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójának rangadóján a listavezető Arsenal hazai pályán Olivier Giroud duplájával 2–0-ra legyőzte a Southamptont.
nov. 23
18:27
Női vb selejtező: Fölényes magyar siker a kazahok ellen (Metropol)
A magyar női labdarúgó-válogatott az erőviszonyoknak megfelelően fölényesen, 4-1-re győzött a kazah csapat ellen.
nov. 23
18:27
Beázott a tető, de a Ferencvárosnál nem rombolják le az épületet (Agroinform)
A Bajnokok Ligájától való korai búcsút követően Elek Gábor benyújtotta lemondását, melyet a szakosztály nem fogadott el.
nov. 23
18:29
Síugrás: meglepő szlovén csapatsiker a vk szezonnyitóján (She)
Meglepetésekkel tarkított világkupa-szezonnyitó síugró-csapatversenyt rendeztek meg a németországi Klingenthalban. A szlovénok szerezték meg az első helyet a németek és a japánok előtt. Az osztrákok csak ötödikek lettek.
nov. 23
18:31
Jégkorong, KK: nagy verést kapott a Dab.Docler (She)
A tegnapi bravúr után súlyos vereséget szenvedett a jégkorong Kontinentális Kupában a Dab.Docler: a magyar csapat 9–1-re kikapott a Stavanger Oilerstől. A norvég együttes kitűnő második harmadot produkált, öt góljával el is döntötte a mérkőzést.

Keresés