2013. október 17. csütörtök

okt. 17
13:42
F1: még várni kell arra, hogy Hülkenberg aláírjon (She)
Bár a német Bild hét eleji cikke nyomán sokan arra számítottak, hogy a Formula–1-es Lotus-istálló napokon belül bejelenti Nico Hülkenberg szerződtetését, erre a német pilóta ügynöke szerint legalább a jövő hétig várni kell.
okt. 17
13:54
Videó: zseniális sarkazás segítette győzelemhez a szlovéneket (She)
A szlovén U21-es labdarúgó-válogatott 2–1-re győzött Bulgária ellen Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozó 92. percében zseniális sarkazós gólpassz után lőtte hálóba a labdát Andraz Sporar. Tekintse meg a találatot 2:07-től!
okt. 17
13:56
Atlétika: „Jamaciában sohasem végeztek doppingtesztet” (She)
Súlyos vádakkal illette a Jamaicai Doppingellenes Bizottságot (JADCO) a szervezet korábbi vezetője, Renee Anne Shirley, aki szerint a jamaicai atlétákon sohasem végeztek doppingellenőrzést.
okt. 17
13:58
Barcelona: Valdés eldöntötte, hogy a Monacóhoz megy (She)
A RAC-1 barcelonai rádiócsatorna szerint 99 százalék, hogy Víctor Valdés, a Barcelona kapusa a jövő nyártól a francia éllovas Monacónál folytatja pályafutását.
okt. 17
14:12
Schalke: Huntelaar nem játszhat az idén; „varázslat kell” (She)
Sajtótájékoztatót tartott a német élvonalbeli Schalke labdarúgócsapata a hétvégi, Eintracht Braunschweig elleni bajnokival kapcsolatban. Jens Keller vezetőedző beszélt a csatárhelyzetről, Klaas-Jan Huntelaarról és Szalai Ádámról is.
okt. 17
14:12
Rami az AC Milanban folytatja (Metropol)
A szezon végéig kölcsönben az AC Milan labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a francia Adil Rami, aki egy hónapja kegyvesztett lett a Valenciánál.
okt. 17
14:14
FTC: „Minek kellett Bödét a neve miatt beválogatni?" (She)
Springer Miklós, a Fradi elnökségi tagja egyetért Szalai Ádám helyzetértékelésével, siralmasnak látja az utánpótlás állapotát, nem érti Böde Dániel legutóbbi válogatott meghívását, és a lemondó Egervári Sándor szövetségi kapitány utódjaként külföldi szakemberre voksol. A Digi Sport Reggeli Start című műsorában jelezte, bár kapott már ő is fenyegető üzeneteket, a focihuligánok elleni…
okt. 17
14:14
A válogatott kapusedzője is elmondta véleményét a magyar futballról (Metropol)
Andrusch József azt mondta: Puskásék óta azt várjuk, hogy egy Skoda-futószalagról a végén Porsche sportautók jöjjenek le.
okt. 17
14:30
Tenisz: doppingellenőrzés miatt Murray elkésett a hercegtől (She)
Vilmos cambridge-i herceg kitüntette Andy Murrayt, a 2013-as wimbledoni teniszbajnokság győztesét. A herceg csütörtökön a Brit Birodalom Érdemrendjének tiszti fokozatát (OBE) adományozta a skót játékosnak a londoni Buckingham Palotában.
okt. 17
14:31
Federer és Maradona is ott lehet a Roma-Napoli meccsen (Agroinform)
Az éllovas AS Roma a második helyezett Napolit fogadja pénteken az olasz bajnokság 8. fordulójának rangadóján.
okt. 17
14:32
Videó: trónfoglalás - újra király lesz Csank Jánosból Vácon? (She)
Csank János 14 év után hazatért Vácra, ahol 1994-ben bajnoki címig vezette a klubot. Az egykori sikerkovácsot számos emlék köti a településhez, s a szurkolók és a stadion mellett egy különös felirat is fémjelzi az aranykorszakot.
okt. 17
14:34
Honvéd: U20-as vb-bronzérmes kolumbiai csatár érkezett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján tudatta, hogy Edixon Perea Valencia aláírt a klubhoz. A 29 éves kolumbiai válogatott csatár a 2014–2015-ös szezon végéig szóló szerződést kötött a kispestiekkel.
okt. 17
14:36
Autósport: felépülhet a Sean Edwards mellett ülő pilóta (She)
Továbbra is kómában tartják azt a 20 éves autóversenyzőt, aki kedden balesetet szenvedett egy ausztráliai autóverseny edzésén, és a mellette ülő Sean Edwards életét vesztette. Will Holzheimernek az orvosok szerint jó esélye van a felépülésre.
okt. 17
15:06
Férfi kézi: telt ház előtt Debrecenben a válogatott (She)
Minden jegy elővételben elkelt a november 2-i, Spanyolország elleni férfi kézilabda-válogatott mérkőzésre, a szervezők csaknem hatezer szurkolót várnak a debreceni Főnix Csarnokba.
okt. 17
15:06
Iniesta saját partit kapott a spanyol válogatottban (Agroinform)
A Furia Roja nemcsak a kedvelt helyszíneken lép pályára,a szövetség igyekszik minden tartományba elvinni a válogatottat.
okt. 17
15:08
Jégkorong: ötmilliárd forint TAO-támogatásra számítanak (She)
Ebben az idényben előreláthatólag ötmilliárd forint áramlik a jégkorongba a társasági nyereségadó (TAO) révén, és a magyar szövetség (MJSZ) elsősorban jégpályafejlesztésekre helyezi a hangsúlyt.
okt. 17
15:10
Vb 2014: Gabon után Dubaiban a spanyolok - 4 nap, 16 ezer km (She)
November 15-én és 19-én újabb két felkészülési mérkőzést vív a spanyol labdarúgó-válogatott: a világ- és Európa-bajnok csapat 16 ezer kilométert repül, hogy Gabon után Dubaiban lépjen pályára.
okt. 17
16:00
Monaco: Falcao ára 200 millió; hosszabbított a kapus (She)
Szerződést hosszabbított a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco első számú kapusa, Danijel Subasic. A horvát válogatott kapuvédő 2017 nyaráig kötelezte el magát a Ligue 1 éllovasához.
okt. 17
16:00
Bukósisaktolvajt keres Nico Rosberg (Blikk)
NÜRBURG – Meglopták Nico Rosberget (28). A Mercedes Forma–1-es pilótájának a bukósisakját vitte el egy ismeretlen férfi.
okt. 17
16:00
Egy igazi profi elfogadja az edző döntését - Iker Casillas (Agroinform)
Iker Casillas továbbra sem nyerte vissza helyét a Real Madrid kezdőcsapatában, de úgy tűnik, megbékélt a helyzetével.
okt. 17
16:02
Videó: varázslatos sarkazás - íme, a Honvéd új igazolása (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján tudatta, hogy Edixon Perea Valencia aláírt a klubhoz. A 29 éves kolumbiai válogatott csatár a 2014–2015-ös szezon végéig szóló szerződést kötött a kispestiekkel. Tekintse meg az új igazolásról készült összeállítást!
okt. 17
16:04
Kosárlabda: a korábbi NBA-sztár csak élvezi az életet (She)
Minden idők egyik legjobb európai kosarasa, Peja Sztojakovics ma már nyugdíjas sportoló. A vajkezű dobógép jól elvan, amióta visszavonult, nem nagyon csinál semmit. Ezt nem mi találtuk ki, ő mondta, amikor exkluzív interjút adott Manchesterben a Sport Tv Trash Talkereinek, Szaniszló Csabának és Tőrös Balázsnak.
okt. 17
16:06
Válogatott: a jövő hétre eldől, lesz-e meccs novemberben (She)
Azzal, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább vb-selejtezőcsoportjából, az idén már biztosan nem játszik tétmeccset, és az is lehet, hogy már felkészülési találkozón sem lép pályára 2013-ban.
okt. 17
16:18
Real Madrid: „Már csak jobbak lehetünk, rosszabbak nem” (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint csapata ezentúl már csak jobban fog szerepelni, rosszabbul ugyanis már nem tud. A blancók a Barcelona és az Atlético Madrid mögött a harmadik helyen állnak a Primera Divisiónban, a Bajnokok Ligájában pedig vezetik a B-csoportot két forduló után.
okt. 17
16:18
Havi 18 millióért lehet külföldi kapitányunk (Blikk)
Budapest — Meg kell fizetnie a külföldi kapitányt a labdarúgó-szövetségnek (MLSZ). Ha az elnökség nem hazai szakemberre bízza a nemzeti csapat irányítását, akkor egy magyar trénerhez képest minimum kétszer annyit kell költenie...
okt. 17
16:18
Huntelaar idén már nem játszhat (Metropol)
Idén már nem tér vissza a pályára Szalai Ádám csapattársa, a Schalke 04 holland támadója.
okt. 17
16:18
A Liverpoolban futhat be az új Gareth Bale (Agroinform)
Harry Wilson kedden 16 évesen és 207 naposan debütált a walesi válogatottban, Gareth Bale rekordját döntötte meg.
okt. 17
16:20
Dzsudzsákot kiszemelte a Juventus? (Blikk)
Torino — Szemet vetett Dzsudzsák Balázsra (26) a Juventus labdarúgócsapata.
okt. 17
16:36
Honvéd: Verón, Thuram, X. Alonso ellen - Perea pályafutása képekben (She)
Mint beszámoltunk róla, a Budapest Honvéd szerződtette Edixon Perea Valenciát. A kispestiekhez 2015-ig aláíró kolumbiai támadó remek önéletrajzot tud felmutatni, és pályafutásáról az is sokat elárulhat, hogy milyen neves ellenfelekkel találta szembe magát profi karrierje során. Hogy kikről is van szó? Képes összeállításunkból kiderül!
okt. 17
16:38
Haladás: Guzmics megsérült, nem játszhat Mezőkövesden (She)
Guzmics Richárd, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás válogatott védője combizomhúzódás miatt kénytelen kihagyni a pénteki Mezőkövesd elleni bajnokit.
okt. 17
16:40
Légiósok: Anglia után a németeknél a magyar kapus (She)
A német harmadosztályú Hansa Rostock labdarúgócsapatánál szerepel próbajátékon Gróf Dávid. A 24 éves magyar kapus legutóbb az angol Walsall kapuját védte, március óta azonban nincs klubja.
okt. 17
16:54
Serie A: Rami januártól a Milanban folytatja - hivatalos (She)
A szezon végéig kölcsönben a Milan labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a francia Adil Rami, aki egy hónapja kegyvesztett lett a Valenciánál.
okt. 17
16:56
DVTK: Rados mellett Kádár is sérült, játéka kérdéses (She)
Tegnap a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a DVTK labdarúgócsapata sérülés miatt hosszabb időre elveszítette kapusát, Ivan Radost. A klub értesülésünket ma hivatalos honlapján erősítette meg, egyúttal Kádár Tamás sérüléséről is beszámolt.
okt. 17
16:58
Videó: 40 méteres bomba az utolsó percben (She)
Az ecuadori élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában épphogy a találkozó vége előtt dőlt el az LDU Loja–Deportivo Quevedo mérkőzés. Már a 91. percben jártunk ugyanis, amikor Kener Arce fogta magát, és afféle minden mindegy alapon kapura lőtt az oldalvonal mellől, 40 méterről. A labda a kapu jobb felső sarkába vágódott, védhetetlenül. Ezzel pedig az összecsapás is eldőlt, az LDU Loja pedig…
okt. 17
17:00
KTE: nézőcsalogató akció a következő két hazai bajnokira (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano vezetőség úgy döntött, hogy a soron következő két bajnoki mérkőzést egy jegy áráért tekinthetik meg a szurkolók.
okt. 17
17:12
Ökölvívó-vb: Nagy Krisztián 2:1-es pontozással a 32 között (She)
Az 56 kilós Nagy Krisztián megosztott pontozással 2:1 (29:28, 29:28, 28:29) legyőzte az egyiptomi Hesam Abdelaalt, így bejutott a 32 közé az almati amatőr ökölvívó-világbajnokságon.
okt. 17
17:12
A bosnyák válogatott diadala túlmutat a sport határain (Agroinform)
Kedden éjjel tízezrek tódultak az utcára Szarajevóban, hogy megünnepeljék a válogatott diadalát.
okt. 17
17:14
Románia: újabb balhé, Tamast egy hét után kivágták (She)
Egy hete szerződtette a román élvonalbeli CFR Cluj labdarúgócsapata Gabriel Tamast a West Bromwichtól, de máris elküldte. A hírek szerint a 29 éves válogatott védő balhézott egy kolozsvári lokálban, ami után nem volt maradása a vasutasoknál.
okt. 17
17:30
NB II: Marián Sluka visszatérhetett a ZTE keretébe (She)
A másodosztályú Zalaegerszegi TE labdarúgócsapatának szlovák középpályása, Marián Sluka visszatérhetett a felnőtt kerethez, akár játszhat is a hétvégén a Balmazújváros ellen.
okt. 17
17:30
Hárommeccses eltiltás a Celtic-kapitányának (Metropol)
Scott Brown piros lapot kapott, mivel belerúgott a földön fekvő Neymarba, a katalánok brazil támadójába.
okt. 17
17:48
Franciaország: óriási adósság, megszűnhet a Le Mans (She)
A megszűnés szélén áll a korábban az élvonalban is szereplő Le Mans labdarúgócsapata. Francia sajtóhírek szerint a klub ellen csődeljárás folyik, mivel 14.4 millió eurós adóssága van.
okt. 17
17:49
Kolumbiai válogatott csatárt szerződtetett a Honvéd (Agroinform)
A 29 éves Edixon Perea Valencia személyében kolumbiai válogatott csatárt igazolt a Budapest Honvéd labdarúgócsapata.
okt. 17
17:50
BL: három meccset kapott a Neymarról kiállított celtices (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta Scott Brownt, a Celtic Glasgow csapatkapitányát, a Baselre pedig pénzbírságot szabott ki.
okt. 17
18:06
Férfi kézi: Omeyer könyöke megsérült, veszélyben az Eb-je (She)
Egy hétvégi edzésen könyöksérülést szenvedett Thierry Omeyer, a Montpellier férfi kézilabdacsapatának kapusa, felépülése három hónapot is igénybe vehet.
okt. 17
18:06
Tsonga Bagdatisszal, Ferrer Haasszal játszik Budapesten (Agroinform)
Jo-Wilfried Tsonga kisorsolta a december 3-án sorra kerülő VI. Tennis Classics gála párosítását.
okt. 17
18:24
Hosszú Katinka öt éremmel kezdett (Infostart)
Hosszú Katinka két arany-, egy ezüst- és két bronzérmet nyert a rövidpályás úszó világkupa dubaji állomásának első, csütörtöki napján. Verrasztó Dávid egy aranyat szerzett.
okt. 17
18:24
Milan: Balotelli lemaradhat a Barcelona elleni meccsről (She)
Izomsérüléssel bajlódik Mario Balotelli, az olasz élvonalbeli AC Milan labdarúgócsapatának támadója, ami miatt lemaradhat együttese soron következő két mérkőzéséről – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 17
18:24
Imre Géza 2016-ig folytatja (Metropol)
A 2016-os riói olimpiáig folytatja pályafutását Imre Géza, a világbajnok férfi párbajtőrcsapat tagja.
okt. 17
18:26
Tenisz: Tsonga-Bagdatisz és Ferrer-Haas Budapesten (She)
Jo-Wilfried Tsonga kisorsolta a Papp László Budapest Sportarénában december 3-án sorra kerülő VI. Tennis Classics gála párosítását: a francia sztár a ciprusi Markosz Bagdatisszal, míg a másik ágon a spanyol David Ferrer a német Tommy Haasszal találkozik az elődöntőben.
okt. 17
18:26
Növelheti előnyét a listavezető Videoton (Metropol)
A listavezető Videoton „fiókcsapatát”, a hazai meccseit szintén Székesfehérváron játszó Puskás Akadémiát fogadja.

Keresés