2013. január 30. szerda

jan. 30
6:03
Űzd el a téli lehangoltságot! – 5 tipp (NLC)
Az ünnepek már távolinak tűnnek ezekben a napokban, a tavasz pedig még túlságosan messze van. Érthető, ha lehangolt vagy, de épp itt az ideje, hogy tegyél ellene.
jan. 30
7:15
Pataki Ági: „Már tudom, hogy mi tesz boldoggá” (NLC)
Óriás reklámfotója egy pesti bérház faláról nézett velem szembe gimnazistaként. Később egy asztalnál ülhettem vele egy vacsorán… Magára fújta a porcukrot a túrógombócról, s ezt olyan gurgulázó nevetés követte, hogy átragadt ránk a jókedve. Ági, túl a hatodik ikszen, ma is vidám, tervekkel teli üzletasszony. Talán ennek köszönheti kortalan szépségét.
jan. 30
7:17
Krumplit krumplival! (NLC)
Minden bizonnyal az egyik legváltozatosabban elkészíthető alapanyag a krumpli, ezért úgy döntöttünk, az lesz e heti ételeink főszereplője. Vrábel Krisztina ajánl receptet krumplis levesre, főételre, sőt még desszertre is – utóbbit tényleg érdemes kipróbálni, finom, szaftos tésztájú süteményt kapunk.
jan. 30
9:03
Megterveztük! Tökéletes hétvége Párizsban szerelmeseknek (NLC)
Párizst régóta hívják a „szerelmesek városaként”, és nem nehéz belátni, miért vonzza még mindig a romantikára vágyó párokat. A Szajna partján sétálva, a Sacré Coeur előtt csókot váltva vagy egy apró cukrászdában megbújva a mai kor szerelmesei is elmerülhetnek abban a megkapó párizsi hangulatban, amely évszázadok óta egyaránt inspirált írókat, festőket, filmrendezőket és zenészeket. A közelgő B…
jan. 30
9:05
Hírességek, akik felnőttként láttak először havat (NLC)
A legtöbbünket már kisbaba korunkban szánkóra ültettek, és imádtunk hóembert építeni a téli szünetben. Ám Joshi Bharat és Gombos Edina férje, Alberto csak felnőttként látott először havat. Őket kérdeztük, hogyan emlékeznek első havas élményükre!
jan. 30
11:09
Divatba jött a gyorséttermi esküvő (NLC)
Szerencsére egyelőre nem nálunk, hanem Amerikában…
jan. 30
12:03
Magyarországra érkezett az egyik legelegánsabb sorozat (NLC)
Eltűntek a telenovellák a STORY4 csatorna kínálatából, van helyette Downton Abbey, Poirot, Miss Marple, Murdoch, Foyle háborúja, és hamarosan érkezik Gordon Ramsay a pokol konyhájával.
jan. 30
13:15
Méhnyakrák – a tökéletesen kivédhető tragédia (NLC)
Védőoltás és rendszeres szűrés – a két kulcs, amivel évente 400 haláleset biztosan elkerülhető lenne. A méhnyakrák hetén a legfontosabb üzenet talán az, hogy a megelőzést már gyerekfejjel el kell kezdeni.
jan. 30
14:45
Magyar séf a legjobbak világversenyén (NLC)
Mi mindig is tudtuk, hogy a lángosunk, pörköltünk, halászlevünk világbajnok, és ezt a nálunk járó turisták is megerősítik, ám most hivatalosan is efféle minősítést kaphat a magyar konyha: Széll Tamás versenyez az elismerésért.
jan. 30
15:03
Trágyában pózoltak a modellek (NLC)
A jó ügy érdekében vállalták be a szokatlan fotósorozatot.
jan. 30
15:05
„A csattanás után azonnal egymásba szerettünk!” (NLC)
Egy bombázás vagy egy autóbaleset valóban képes sírig tartó szerelmet generálni? A vészhelyzet tényleg úgy működik, mint a filmekben? Párok mesélnek a Nők Lapja Cafénak.
jan. 30
15:07
Beintett II. Erzsébetnek Katalin hercegné (NLC)
Nem kér a hivatásos dadákból a cambridge-i hercegné, inkább édesanyját költözteti a Kensington-palotába, ő segít majd neki a babagondozásban.
jan. 30
15:09
A víz és a harmónia egy – interjú Dobó Katával (NLC)
Dobó Kata színművésznőnek tíz hónapos a kislánya, mégis dolgozik, vagyis nem élhet túlságosan nyugodt életet. Mégis árad belőle a harmónia. Vajon mi a titka?
jan. 30
15:11
A világon először: szülés szívátültetés után (NLC)
Az orvostudomány történetében először fordult elő, hogy egy nő szívátültetést követően, mesterséges megtermékenyítés révén hozott gyermeket a világra.
jan. 30
16:15
Magabiztos vagy? – Teszteld magad! (NLC)
Határozottságod mágnesként vonzza a sikert, a boldogságot, vagy van még min dolgozni? Derítsd ki, hogy állsz ezen a téren! Kattints a képre, és töltsd ki tesztünket!
jan. 30
16:33
Fertőtlenítik a buszokat az influenza miatt (NLC)
Ahogy melegszik az idő, egyre többen eshetnek ágynak influenzával. A Volán-buszokon a vezetők tisztítják le a kapaszkodókat, és aki lekésett az oltásról, az C-vitaminnal és alvással is védekezhet.
jan. 30
18:03
Lovasi András-interjú (NLC)
Tíz kérdés rovatunkban ezen a héten Lovasi Andrást faggattuk.
jan. 30
18:05
A rossz hírek miatt többet ehetünk (NLC)
Nőhet a kalóriaigénye az embereknek a rossz gazdasági hírek hatására – állítja egy új tanulmány.

Keresés