2013. január 11. péntek

jan. 11
0:57
Eurovíziós Dalfesztivál: megvan a 30 elődöntős magyar dal (est.hu)
A Dal című produkció zsűrije kiválasztotta azt a harminc dalt, amely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál február 2-án, az M1-en induló magyar előválogató show-jában
jan. 11
1:01
A Kings Of Leon is fellép a magyar határ mellett (est.hu)
Június 14-16. között kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az osztrák Burgenland központjában, a határmenti Nickelsodrfban a világ egyik legnagyobb rockfesztiválja, a Nova Rock.
jan. 11
1:15
Oscar-jelölések 2013 (est.hu)
Magyar idő szerint csütörtök délután kihirdették a 85. Oscar-díjátadó jelöltjeit. Az élen 12 jelöléssel a magyarországi mozikban január 31-én bemutatandó Lincoln áll, szorosan mögötte 11 nominációval a már nálunk is látható Pi élete.
jan. 11
6:21
Összecsukja magát a babakocsi – videó (NLCafé)
Lámpákat és telefontöltőt is beépítettek a gombnyomásra nyitódó és csukódó csoda babakocsiba.
jan. 11
8:09
Hétvégi horoszkóp január 11-től (NLCafé)
Ezen a hétvégén merész álmok lesznek megvalósíthatóak, de az is fontos, hogy mennyi energiát adunk ezeknek az álmoknak. Vasárnap meglepő kijelentések hangozhatnak el, és meglepő események történhetnek velünk. Aki csak keresi a párját, most olyan szerelemre lelhet, amilyenre nem is számított.
jan. 11
8:11
Hogy vegyük rá a gyereket a takarékoskodásra? (NLCafé)
A kisebb gyerkőcök még lelkesen gyűjtögetnek játékra, bringára. Aztán ahogy nőnek, elfelejtik a perselyt, sőt sokan még az értelmét is. Pedig egyre fontosabb lenne, hogy tudjanak takarékoskodni.
jan. 11
9:05
Hétvégi programok: szerelmi kötés vagy Queen-koncert (NLCafé)
Szerelmi kötés Debrecenben, Queen-koncert az Urániában, rengeteg kolbász Siklóson. 2013 második hétvégéjére is válogattunk nektek programokat.
jan. 11
9:07
Az élet mérlege és a szívmágnes (NLCafé)
Ha valami nagyon jelentős esemény történt az életedben, de nem tudtál rendbe hozni vagy befejezni valamit az abban érintett személlyel, olyan embereket fogsz magadhoz vonzani, akik megadják neked ezt a lehetőséget. Így működik a mágnesed, gondoskodik róla, hogy fejlődj és gyógyulj, és végre befejezd elkezdett feladataidat.
jan. 11
10:51
Katicáknak készül hotel Bécs karácsonyfájából (NLCafé)
Rovarokra szabott szállásokat alakítanak ki a bécsi adventi vásár karácsonyfájából, amit sosem szoktak csak úgy kidobni.
jan. 11
12:03
Kit szeret a királynő? Árulkodó fotók II. Erzsébetről (NLCafé)
Nem mindennapi képek kerültek nyilvánosságra II. Erzsébet Buckingham-palotabeli dolgozó- és fogadószobájáról. Most az is kiderül, hogy mely családtagok, barátok képeivel díszíti szobáját a királynő.
jan. 11
12:05
Milliók látogatják a dekoltázsblogot (NLCafé)
A látogatók leginkább azt szeretnék, hogy a mutatós dekoltázs tulajdonosa végre fedje fel az arcát is.
jan. 11
12:07
Alacsony fizetés = magas vérnyomás? (NLCafé)
Azoknak az alkalmazottaknak, akik keveset keresnek munkahelyükön, nagyobb az esélyük a magas vérnyomásra – állítják a Kalifornia Egyetem tudósai.
jan. 11
13:15
Teszt: felkészültél az influenzaszezonra? (NLCafé)
Most, hogy hazánkba is betette a lábát az influenza, és javában tart a megfázások szezonja, nálunk tesztelheted, mennyire készültél fel fejben erre az időszakra. Válaszolj a kérdésekre, és kiderül, mennyit tudsz ezekről a betegségekről!
jan. 11
13:17
Mivel párásítsak? (NLCafé)
Segítünk eldönteni, hogy hidegpárásítóra vagy melegpárásítóra van szükséged, és bemutatjuk az olcsó és energiatakarékos házi módszereket is.
jan. 11
13:33
A kezelés (est.hu)
Úgy két éve ment a mozikban egy spanyol film, az Élek és szeretek, ami egy fiatal, művelt és szerelemre éhes Down-kóros férfi erősen melodramatikus, de nagyon szép története volt. A kezelés sokban hasonlít rá, itt azonban hősünk...
jan. 11
13:35
A király látogatása - Hyde Park on Hudson (est.hu)
A közelmúltban Blair és Clinton, illetve Cameron és Obama idején felmerült, a brit és az amerikai nemzet szoros politikai, kulturális és történelmi viszonyára utaló "különleges kapcsolat" kifejezést még Franklin Delano Roosevelt amerikai elnök...
jan. 11
13:51
Django elszabadul (est.hu)
A Hitlert és bandáját a levegőbe repítő zsidó lány karaktere után Quentin Tarantino egy újabb izgalmas protagonistát fabrikált az univerzumnak. Sergio Corbucci (...és megint dühbe jövünk, Kincs, ami nincs) klasszikussá vált...
jan. 11
13:53
Vérturisták (est.hu)
Tegye fel a kezét, akinek még soha nem villant át az agyán, hogy legszívesebben agyoncsapna valakit, mert mondjuk túl hangosan beszél, flegmán szemetel, éppen útban van, vagy szimplán csak baromi idegesítő.
jan. 11
14:09
A lánya lehetne Tom Cruise új barátnője (NLCafé)
Hét hónappal a válása után új, ismeretlen hölgy oldalán mutatkozott a hollywoodi szupersztár.
jan. 11
14:11
A hét szexkérdése: 30 éves férfi miért szed potencianövelőt? (NLCafé)
Vajon mi lehet az oka annak, hogy egyre több harmincas férfi dönt a potencianövelő mellett? Olvasóink saját tapasztalataikról mesélnek...
jan. 11
14:13
A 10 legjobb leárazott ruha (NLCafé)
Ugyan a legtöbb leárazott ruha nem kimondottan téli, azért megéri szétnézni.
jan. 11
15:03
Indul a férfi kézilabda-világbajnokság közvetítése a Sport TV-n (est.hu)
Január 11-én kezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság, amelynek eseményei Magyarországon kizárólag a Sport TV-ben lesznek láthatóak. A magyar válogatott szereplése természetesen kiemelt figyelmet kap, de a műsorra kerülő 40 mérkőzés azt mutatja, a Sport1 és a Sport2 a többi csapatról sem feledkezik meg.
jan. 11
15:03
Foglalkozása: társkereső (NLCafé)
Mintha csak takarítót vagy könyvelőt bérelnél. Ennyit a romantikáról.
jan. 11
15:05
Spirituális központ leszünk (NLCafé)
A pénz önmagában egyre kevesebbeket elégít ki: egyre több embernek van szüksége az anyagi mellett pszicho-spirituális jólétre – véli Gáti Bence, az integrálpszichológia frissen felkért hazai koordinátora.
jan. 11
15:21
Felpezsdült a Voice szereplőinek élete az utóbbi időben (est.hu)
Dübörög a Mesterek karrierje. Amellett, hogy mind a négyen tevékenyen részt vesznek csapatuk felkészülésében, koncertekre és új albumokra készülnek. Ám a Voice eddig kiesett versenyzői számára sem állt meg az élet...
jan. 11
15:23
Vége a titkolózásnak: itt A Nagy Duett első hat sztárja! (est.hu)
Erdélyi Mónika, Király Linda, Szulák Andrea, Kökény Attila, Pataky Attila és Szabó Győző már most kamera elé állt, hogy a két műsorvezetővel, Liptai Claudiával és Tillával együtt egy látványos kisfilmben népszerűsítse a SuperTV2 februárban induló show-ját.
jan. 11
16:15
Hétköznapi ellenségeink: mi bujkál az ágyamban? (NLCafé)
Hihetetlenül elszaporodtak az álmatlan éjszakákat okozó ágyi poloskák, és tízezrekbe kerülhet, hogy megszabaduljunk tőlük. A kis rovarok nem válogatnak, több száz milliós házba is hívták miattuk az irtókat.
jan. 11
16:17
Saját unokáit szülte meg a nagyi (NLCafé)
A lányának másképp nem születhettek volna gyermekei, ezért az asszony örömmel „kölcsönadta” a méhét.
jan. 11
21:03
Tíz kérdés Zoób Katihoz (NLCafé)
Tíz kérdés rovatunkban ezen a héten Zoób Katit kérdeztük.
jan. 11
23:09
Kistehén: Elviszlek magammal (est.hu)
Kollár-Klemencz Lászlóék most megmutatják: ha kell, megújult különítményük egy dühöngő bika. A korong egy bőröndnyi, útravaló Immigrant song, karakán túlélőcsomag; minden, de minden esetre!

Keresés