2013. január 14. hétfő

jan. 14
6:21
„A mozgáshiány károsabb, mint bármi” – LábStoryk a visszerekről (NLC)
Újabb résszel jelentkezik LábStory sorozatunk, amelyben olvasóink visszérbetegséggel kapcsolatos tapasztalatait, történeteit dolgozzuk fel. Olvasónk ezúttal arról írt, hogy az ülőmunka miért van rossz hatással a visszerekre.
jan. 14
9:03
Nagy bukások és meglepő sikerek – kivel mi lett a VV után? (NLC)
Visszanéztük a régi VV-felvételeket, ahol még a villában élő „aktuálcelebek” arról diskuráltak, milyen életet terveznek a kiköltözés után, és megkérdeztük őket, mi jött össze a nagy álmokból.
jan. 14
9:05
Ezt nézd a héten! Új krimisorozat és egy depis lagzizenész története (NLC)
Megtaláltuk a rendőrnyomozók dr. House-át a Luther című új sorozatban. De ezen a héten azt is megleshetjük, hogy milyen egy lagzi hollywoodi módra.
jan. 14
9:21
Irányítsd te az életed! (NLC)
Mindenhol elbocsátásokról, átszervezésekről és kényszerű pályamódosításokról hallani. Ám szerencsére a válsághelyzeteknek vannak nyertesei, akik jól reagálnak a változásokra. Példájuk minket is inspirálhat, hogy merjünk új kihívás elé nézni.
jan. 14
10:51
A legjobb szájfények az olcsótól a luxusig (NLC)
Annyiféle szájfényt lehet kapni, hogy nő legyen a talpán, aki ki tudja választani, hogy neki melyik lenne a legjobb; most ehhez próbálunk tippeket adni.
jan. 14
10:53
Még húsz centi hó eshet estig (NLC)
Közben enyhül az idő, és a havazás több helyen ónos esőbe válthat át.
jan. 14
10:55
Palvin Barbi hátat villantott a Golden Globe-on (NLC)
Az idei évben szinte mindenki kitett magáért, nem voltak durva szettek, és a legtöbben bugyit is húztak. Kivéve persze Jennifer Lopezt...
jan. 14
11:09
Szeretettel elengedek mindent, ami káros – 12 mantra a leszokáshoz (NLC)
Ha eddig nehézséged okozott a leszokás káros szenvedélyeidről, az talán pont azért történt, mert nem a legjobb módszerrel próbálkoztál. Írásunkban összegyűjtöttük, hogy az egyes kínai jegyeknek milyen mantrák segíthetnek megszabadulni káros szokásaiktól. Minden mantra hatásosabbá válik, ha az általunk megadott általános megfogalmazás helyett pontosan megnevezzük benne a függőséget, amelytől…
jan. 14
11:11
10 ruhaméretet fogyott, hogy ne csúfolják lányát (NLC)
Amire önmagáért sokáig nem volt képes, a lányáért nem egész egy év alatt megtette.
jan. 14
12:04
Csináld magad: házi latyakfogó (NLC)
Könnyen megakadályozhatjuk, hogy az előszobában piszkos tócsákat hagyjon a cipőink alatt a hólé. Csak egy tálca kell hozzá és kavicsok.
jan. 14
12:06
„A nagy írók ugyanúgy bénáztak a kapcsolataikban, mint bárki” (NLC)
Nyáry Krisztián éppen egy éve kezdte publikálni a facebookon bejegyzéseit régi nagy íróink szerelmi életéről. Aztán egyszer csak mi, a hírlevélre feliratkozók azt vettük észre, hogy több mint húszezren lettünk. Azóta megjelent könyvben is az anyag egy része, Így szerettek ők címmel – nagy sikerrel. Most induló sorozatunkat Krisztiánnal nyitjuk – ezentúl minden hónapra jut majd egy kávé és egy kis…
jan. 14
12:08
Nem csak a mi hibánk, ha hízunk (NLC)
Megvan a bizonyíték: óriási különbségek lehetnek abban, kire mennyire szaladnak fel a kilók, ha zsíros ételeket eszik.
jan. 14
12:10
A boldog szerelem hete (NLC)
Hétindító ezotériai sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk a hétre, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni nektek. Január harmadik hetének középpontjába a szerelem kerül. A Vénusz, a szerelem bolygója, csütörtökön két fontos fényszöget kap majd a Szaturnusztól, a sors bolygójától, és a Plútótól, az átalakítások égi felelősétől.
jan. 14
12:12
Meztelenül házasodott a pár (NLC)
A vendégek választhattak, hogy ruhában vagy anélkül vesznek részt az esküvőn.
jan. 14
13:15
Pély Barna: Eddig sem volt, és ezután sem lesz csatatér az otthonunkból (NLC)
Pély Barna és Galambos Dorina egymás ellen indul A Dal című eurovíziós dalverseny elődöntőjén. Barna a United, míg Dorina a Mrs. Columbo formáció berkein belül lép színpadra.
jan. 14
13:34
Bejelentették: Júliusban születik Vilmos és Katalin gyermeke (NLC)
Vilmos herceg és hivatala hétfőn délelőtt bejelentette, hogy Katalin hercegné várhatóan júliusban ad életet közös gyermeküknek. Egyúttal arra a pletykára is reagáltak, mely szerint Katalin ikreket vár.
jan. 14
14:09
Kilenc hétig vajúdott a kismama (NLC)
Vállalta a rengeteg szenvedést, hogy édesanya lehessen. Megérte.
jan. 14
16:15
Hóhelyzet: 3 recept, ha otthon rekedtél (NLC)
Van, aki a munkába sem jutott el, nemhogy a boltba, de egy-két alapanyag szinte mindenki konyhájában akad. Körbenéztük a szerkesztőséget, hogy kinek mi lapul mindig a hűtőjében vagy a kamrájában. Mi ezeket főznénk.

Keresés