2013. január 18. péntek

jan. 18
1:51
Fél nap alatt veszik újra az első Beatles-lemezt (est.hu)
A Please Please Me című Beatles-debütlemez megjelenésének 50. évfordulóján az album születésének helyszínén veszik fel újra a legendás dalokat.
jan. 18
1:55
Nem sieti el a munkát a U2 (est.hu)
Az új lemez címe már megvan, de azt még a zenekar tagjai sem tudják, mikorra készülhet el az album. A U2 jelenleg nagy erőkkel dolgozik tizenharmadik stúdiólemezén, amely egyelőre 10 Reasons to Exist munkacímen fut.
jan. 18
2:27
Dustin Hoffman rendez (est.hu)
Korunk egyik legnagyobb filmszínésze, az idén 76. születésnapját ünneplő, kétszeres Oscar-díjas Dustin Hoffman a napokban debütál rendezőként a hazai mozikban. Január 24-től láthatja a közönség a Kvartett - A nagy négyes című,...
jan. 18
9:03
Titkok, melyekről nem szeretnek beszélni a sztárok (NLCafé)
A bulvártúladagolás korában valóban mindent tudunk kedvenceinkről? Vagy vannak még olyan titkok, amiket a legnagyobb rajongók és tátott szájjal hallgatnak?
jan. 18
9:05
Hétvégi programok: fogadj örökbe kutyust, jósolj vesszőből (NLCafé)
Gyorstalpaló kötőlecke, menhelyi kutyus örökbefogadása vagy jóslás vesszőből. Ezek a program várnak ezen a hétvégén!
jan. 18
9:21
Irányítsd te az életed! (NLCafé)
Mindenhol elbocsátásokról, átszervezésekről és kényszerű pályamódosításokról hallani. Ám szerencsére a válsághelyzeteknek vannak nyertesei, akik jól reagálnak a változásokra. Példájuk minket is inspirálhat, hogy merjünk új kihívás elé nézni.
jan. 18
10:15
Hétvégi horoszkóp január 18-tól (NLCafé)
A szerelmi életünk hétvégi kulcsszava a robbanás lesz. Most gyors (és gyakran meglepő) változások várnak ránk. A libidónk az egekbe lendül, és szinte lépten-nyomon kísértésbe kerülünk majd, de csak azért, hogy a csillagok tesztelhessék: mennyire vesszük komolyan a kapcsolatunkat és a hűségeskünket.
jan. 18
10:17
Új evőeszköz született: a villakanál (NLCafé)
Itt az evőeszköz, amely egyszerre villa és kanál.
jan. 18
10:19
Családfenntartó asszonyok (NLCafé)
Ha visszaröppennénk az időben, és ez a cikk a múlt század ötvenes–nyolcvanas éveiben íródna, a szakértők „csonka családokról” beszélnének. Most nem titulálják csonkának a gomba módra szaporodó egyszülős családokat, és már az sem ritka manapság, hogy a házasságban vagy élettársi kapcsolatban élő nők éppúgy családfenntartóvá válnak, mint az elváltak vagy az özvegyek.
jan. 18
10:21
Porszívóval készíti kislánya copfját a találékony apuka (NLCafé)
Öt másodperc alatt lófarkat varázsol a kislánya fejére a leleményes apuka.
jan. 18
10:23
90 évesen csaposként dolgozik a dédi (NLCafé)
Esze ágában sincs visszavonulni. Imádja a munkáját.
jan. 18
10:33
Hózápor, ónos eső a hétvégén (NLCafé)
Hétvégén fagypont alatti hőmérsékletre számíthatunk országszerte. Ez még nem lenne nagy baj, jön viszont az ónos eső és a viharos szél is.
jan. 18
11:09
Volt párok találkoznak az exek fesztiválján (NLCafé)
Idén is megrendezik Vietnamban a világ egyik legfurcsább fesztiválját.
jan. 18
11:11
Megvan az új Jennifer Aniston (NLCafé)
Karlie Kloss szupermodell divatot teremthet a frizurájával. Hát, nekünk annyira nem tűnik nagy durranásnak, de döntsétek el ti!
jan. 18
11:27
Porszívóval készíti kislánya copfját a találékony apuka (NLCafé)
Öt másodperc alatt lófarkat varázsol a kislánya fejére a leleményes apuka.
jan. 18
12:03
Anna Karenina (est.hu)
Lev Tolsztoj 1877-es realista regényét számtalanszor feldolgozták már a filmtörténelem során. Olyan rendezők vitték vászonra, mint Clarence Brown 1935-ben, Julien Duvivier 1948-ban vagy Bernard Rose 1997-ben, és olyan sztárok bújtak...
jan. 18
12:03
13 csapda: ezen áll vagy bukik, hogy sikerül-e letenned a cigit (NLCafé)
Innen üzenjük: kitartás azoknak, akik január elsején letették a cigarettát. Túl vannak két tiszta héten, csak így tovább! Sajnos lesz még néhány akadály, de ha tudjuk, mik azok, már nem is olyan ijesztőek.
jan. 18
12:05
Egyesült állatok (est.hu)
Egy új luxusoázis elzárja a víztől az Afrika szavannáin élő állatokat. Billy, a lusta szurikáta útra kel haverjával, a vegetáriánus oroszlánnal, hogy visszavegyék azt, ami az övék. A kaland során melléjük csapódik egy csomó fura szerzet...
jan. 18
12:21
Erőnek erejével (est.hu)
Azt nagyjából lehetett tudni, hogy a kaliforniai kormányzóság lejárta után Arnold Schwarzenegger újra teljes mellszélességgel tér vissza az akciófilmek világába, és lám, tervbe van véve több olyan régi siker felújítása is...
jan. 18
12:23
Kényszerleszállás (est.hu)
Whip Whitaker nagymenő pilóta, aki minden útján más stewardesszel bújik ágyba, hajnalig nyomja a szexet és a drogot, sőt nem átall munka közben is italozni. Függőségei mellett, vagy inkább azok ellenére azonban igazi profi, akinél nincs jobb a levegőben.
jan. 18
12:57
Kvartett - A nagy négyes (est.hu)
A tavalyi év a Tétova félrelépőkkel, a Keleti nyugalom - Marigold Hotellel és az Együtt élhetnénkkel jórészt a gerontokomédiáké, azaz az idősebb generáció félelmeit, problémáit, örömét és bánatát megfogalmazó dramedyké és vígjátékoké volt.
jan. 18
15:03
„Minden megváltozott körülöttem” – Ital és anyaság (NLCafé)
Az alkoholfüggőség nem a férfiak „privilégiuma”; mind több nő küzd valamilyen szenvedélybetegséggel. Sokaknál kimondottan kockázatosnak számít a sok mindent megváltoztató gyes időszaka.
jan. 18
16:15
A hét szexkérdése: Miért nem jön az orgazmus? (NLCafé)
Mit tehet egy huszonéves lány, aki bár boldog, szerelmes, a nemi csúcson még soha nem járt, a megoldást pedig nem találja. Olvasóink a megoldást keresik...

Keresés