2013. január 4. péntek

jan. 4
4:33
Botrány! Pucérkodás a Voice-ban (NLC)
Mező Misi kiakadt a tehetségkutató pénteki adásának főpróbáján. Bűdi Szilárd produkciója alatt ugyanis a táncosnők ledobták magukról a melltartót. A kreatív producer szerint a mester túlságosan prűd – írja a Blikk.
jan. 4
4:51
Zsűritag lesz Rúzsa Magdi (NLC)
A Dal című műsor ítészgárdájában kapott helyet az egykori megasztáros. Mások mellett ő dönthet arról, ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon – írja a Blikk.
jan. 4
5:45
Elhagyja az országot a műsorvezető (NLC)
Rosszul áll anyagilag Müller Attila, aki februárban már pultosként akar kezdeni Kínában. Reméli, az idei év jobb lesz számára, mint az elmúlt két esztendő – írja a Bors.
jan. 4
8:09
Hétvégi horoszkóp január 4-től (NLC)
Lustaság, erotika és diplomácia – a hétvégénk három lényeges eleme szokatlan kombinációkat ígér. Most sokan szeretnék változásra rávenni a társukat, de ő túl lusta lesz ehhez. Mások viszont a legszívesebben két napig ki sem mozdulnának a hálószobából. A szinglik számára ez a felkészülés és az önelemzés ideje.
jan. 4
9:03
Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri-délután (NLC)
Játéktechnós utószilveszteri buli vagy kuckómozi kisbabáknak? Milyen programokat tartogat az új év első hétvégéje? – Íme!
jan. 4
9:05
Fillérekből rendezte be otthonát az anyuka (NLC)
Ahelyett, hogy új holmikra költött volna, olyan tárgyakkal tette komfortossá a házát, melyek másoknak már nem kellettek. Ügyes.
jan. 4
9:21
Oxigénterápia – többtucatnyi betegségen segíthet (NLC)
Migrén, fülzúgás, Lyme-kór vagy stroke: látszólag semmi közös nincs ezekben a betegségekben. Ha csak az nem, hogy mindegyik eredményesen gyógyítható, illetve tüneteik kontrollálhatók a hiperbár oxigénterápiával (HBOT). Bár az eljárás évek óta elérhető hazánkban, keveset tudunk róla.
jan. 4
10:15
Magyar feleséget akar a világ! (NLC)
Szépek vagyunk, okosak, dolgosak, hiszünk a klasszikus szerepekben, mégis felszabadultak vagyunk az ágyban - állítólag ezt tartják rólunk, magyar nőkről világszerte. A hírünk valóságos „feleségbizniszt” hozott; mind több honlapon keresnek – főleg amerikai férfiaknak – magyar feleséget.
jan. 4
10:51
Elárulta új műsorait az RTL Klub (NLC)
Igazi sorozatdömpingre számíthatnak az RTL Klub nézői, januártól ugyanis hat új sorozattal nyitja a 2013-as évet, míg a már közkedvelt sorozatok új évaddal folytatódnak.
jan. 4
10:53
Az 5 legjobb természetes szer megfázásra (NLC)
Mi tisztítja legjobban a torkot, és mi az a gyógynövény, ami a lázat is csillapítja?
jan. 4
11:09
A hét szexkérdése: 21 éves lány, 35 éves férfi: Működhet? (NLC)
Sokan úgy hiszik, férfi és nő között létezik olyan, hogy ideális korkülönbség. Lehetséges-e, hogy egy 35 éves férfi egy 21 éves lánnyal van igazán egy hullámhosszon? Szerintetek hogy van ez?
jan. 4
11:27
Az 5 legjobb természetes szer megfázásra (NLC)
Mi tisztítja legjobban a torkot, és mi az a gyógynövény, ami a lázat is csillapítja?
jan. 4
11:29
Hétvégén is kitart a barátságos idő (NLC)
Közben gyorsan váltják egymást a frontok felettünk, amitől a gyerekek is nyűgösek lehetnek. Segítünk, hogyan vértezd fel magad ez ellen!
jan. 4
12:04
„Nem bírom megbocsátani” (NLC)
A szőnyeg alá söpört sérelmek, a magunkban naponta elkántált bosszúmonológok előbb-utóbb benyújtják a számlát, de akárhogy is: megbocsátani nem könnyű. És attól még nem történik meg, hogy „nagyvonalúan” kimondjuk. De muszáj-e mindent megbocsátanunk, és honnan tudjuk, hogy tényleg elengedtük a haragunkat?
jan. 4
12:57
Születése közben fogta meg az orvos ujját a baba – fotó (NLC)
Császármetszés közben kinyúlt a kisbaba az anyukája hasából, és megfogta az orvos kezét. Az apuka pedig lefényképezte...
jan. 4
14:10
Titkos fotó került elő Diana hercegnőről (NLC)
A képet állítólag egykor a királyi család nyomására nem lehetett megjelentetni.
jan. 4
15:03
Spórolós menü – 4 főre 3500 forintból (NLC)
Ünnepek után csúfosan üres a pénztárcánk, de ez még nem jelenti azt, hogy a maradék virslin kellene kihúznunk a hónapot. 3 olcsó, de finom recept következik.
jan. 4
15:21
Voice: Balesetet szenvedett Berkes Olivér (NLC)
Berkes Olivér éppen a pénteki élő műsor főpróbájára sietett, amikor a Koós Károly sétányon hátulról belehajtott egy autó.
jan. 4
15:23
Babázásból a munkába – de hogyan? (NLC)
Idén térnél vissza a „teljes anyaságból” a „félig munkába”? Akár tettvágyból, akár anyagi megfontolásból döntesz így, tervezz tudatosan! Még az is lehet, hogy új álmokat tudsz megvalósítani...
jan. 4
15:25
Egyszerű pogácsa sajtos meglepetéssel (NLC)
A nagyink valószínűleg teljesen kiborult volna, ha sajttal tömködjük tele a pogácsáját, de a család imádja, ahogy rágógumisat játszhatnak a forró sajtfalatkákkal. Mi tuti megsütjük este.
jan. 4
16:16
Vonzóbb a nő, ha nehéz meghódítani (NLC)
Aki nehezen elérhetőnek tűnik, az inkább vonzza be azokat, akik a hosszú kapcsolatban hisznek – állítják ausztrál szakemberek.

Keresés