2013. január 7. hétfő

jan. 7
4:51
Szexterapeuta lett Boros Lajos (NLC)
Internetes szexoldalt hozott létre Boros Lajos. A Bumeráng egykori műsorvezetője állítja, szexterapeutaként szeretne segíteni az embereknek – írja a Bors.
jan. 7
6:03
A nyolcórás diéta az új fogyókúrás őrület (NLC)
Bármit ehetsz, de csak a nap egy bizonyos nyolc órájában. Kibírnád?
jan. 7
9:03
Mit nézzünk a héten? Brit humor, izgalmas krimik és egy új szappanopera (NLC)
Míg a TV2 új, rögtönzéseken alapuló napi szappanoperával hódít, addig az RTL Klub egy látványos, ármánykodós török sorozattal próbálja megszerezni a szerda estéket. Ezt nézd a héten!
jan. 7
10:33
Elkapkodták a vásárlók a 3 forintos cipőt (NLC)
A szemfüles vevők ezúttal még a postaköltséget is megspórolhatták…
jan. 7
10:51
Leleplezték Diana hercegnő titkos udvarlóját (NLC)
Titokzatos, több mint harminc éve készült fotó került elő a napokban az elhunyt Diana hercegnőről. Sokan találgatják, ki volt a titokzatos férfi Diana oldalán, most végre kiderül!
jan. 7
11:09
Visszatér a tél (NLC)
A szokatlanul meleg időjárás után kissé hűvösebbre készüljünk a héten, jönnek a mínuszok!
jan. 7
11:27
Kis túlsúllyal tovább élhetünk? (NLC)
A súlyos elhízással ellentétben egy kicsi túlsúly segíthet csökkenteni a korai elhalálozás esélyét – állítja egy friss nemzetközi kutatás.
jan. 7
11:45
Visszatér a tél (NLC)
A szokatlanul meleg időjárás után kissé hűvösebbre készüljünk a héten, jönnek a mínuszok!
jan. 7
11:47
Julia Roberts nagy visszatérése (NLC)
Főszerepet vállalt Julia Roberts a nyolcvanas években New Yorkban elharapódzó AIDS-ről szóló színmű televíziós feldolgozásában.
jan. 7
12:03
Pasiszótár: „Hát, nem lennék a gyereked!” (NLC)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a pasik száját elhagyó, ám a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat. Íme felélesztett sorozatunk, a Pasiszótár következő példamondata!
jan. 7
13:16
Drágulhat a kenyér (NLC)
Akár 20-25 százalékkal is többe kerülhet a kedvenc kenyerünk vagy péksütink a Pékszövetség elnöke szerint.
jan. 7
14:09
Szavazzatok a Nők Lapja Caféra! (NLC)
Büszkék vagyunk nagyon, hogy a Nők Lapja Café reklámfilmje bekerült a tavalyi év legjobb reklámjai közé. Szavazzatok ránk, hogy a legeslegjobbak lehessünk!
jan. 7
15:03
Spórolós menü – 4 főre 3500 forintból (NLC)
Ünnepek után csúfosan üres a pénztárcánk, de ez még nem jelenti azt, hogy a maradék virslin kellene kihúznunk a hónapot. 3 olcsó, de finom recept következik.
jan. 7
15:05
A 10 legjobb leárazott kabát (NLC)
Elindultak a leárazások, ezért ezen a héten minden nap megmutatjuk nektek a 10 kedvencünket. Kezdjük a kabátokkal, holnap pedig a csizmák között turkálunk...
jan. 7
15:21
Spórolós receptek hó végére (NLC)
Gonoszan hosszú hónap az augusztus, nyaralás, beiskolázás, és még enni is kellene valamit... Filléres fogások következnek.
jan. 7
15:23
Homeopátia – nahát, még erre is jó?! (NLC)
Egyre több az olyan orvos, aki nemcsak az akadémikus tanokban hisz, de a homeopátia erejében is, és velük egyre több páciens nyitott erre a kezelési módra. Azt viszont kevesen gondolják, hogy olyan súlyos kórképek esetén is segíthet, mint az ekcéma, az asztma, az epilepszia vagy a magzati oxigénhiány.
jan. 7
15:39
Esküvő lett a gyerekkori lassúzásból (NLC)
Egy gyerekkori fotón ugyanúgy lassúznak, ahogy most az esküvőn táncoltak egymással, csak régen még alig mertek egymáshoz érni.
jan. 7
16:15
Ebben a mesés házban élt Larry Hagman (NLC)
Még a fürdőkádból is csodálatos kilátás nyílik a hegyekre, és a hatalmas mérete ellenére kifejezetten otthonos a Dallas sztárjának háza.
jan. 7
16:17
Csináld magad: hógömb (NLC)
Az egyik legkedvesebb és legegyszerűbb téli ajándékok egyike a hógömb. Még pont időben vagyunk megtanulni, hogyan is készül.
jan. 7
18:03
Beszélj velem oroszul! – avagy szextippek a világból (NLC)
Köztudott, hogy az utazás tágítja az ismereteket és tágítja a horizontot. Ez igaz az erotikus tapasztalatokra is, és mindehhez még csak repülőjegyet sem kell foglalni és a bőröndöt sem kell bepakolni! Szükséged van sok kreatív ötletre, némi kísérletező kedvre, valamint néhány eszközre, és már nincs akadálya, hogy partnereddel felemelkedj a közös lepedőről. Indulás és érkezés: az ágyban, minden…

Keresés