2013. január 7. hétfő

jan. 7
4:51
Szexterapeuta lett Boros Lajos (NLCafé)
Internetes szexoldalt hozott létre Boros Lajos. A Bumeráng egykori műsorvezetője állítja, szexterapeutaként szeretne segíteni az embereknek – írja a Bors.
jan. 7
6:03
A nyolcórás diéta az új fogyókúrás őrület (NLCafé)
Bármit ehetsz, de csak a nap egy bizonyos nyolc órájában. Kibírnád?
jan. 7
8:27
Adele még mindig arat második lemezével (est.hu)
Ahhoz képest, hogy 2011 elején jelent meg, még most, két évvel később is létezik olyan lista, amin Adele 21 című lemeze az első.
jan. 7
9:03
Mit nézzünk a héten? Brit humor, izgalmas krimik és egy új szappanopera (NLCafé)
Míg a TV2 új, rögtönzéseken alapuló napi szappanoperával hódít, addig az RTL Klub egy látványos, ármánykodós török sorozattal próbálja megszerezni a szerda estéket. Ezt nézd a héten!
jan. 7
10:33
Elkapkodták a vásárlók a 3 forintos cipőt (NLCafé)
A szemfüles vevők ezúttal még a postaköltséget is megspórolhatták…
jan. 7
10:51
Leleplezték Diana hercegnő titkos udvarlóját (NLCafé)
Titokzatos, több mint harminc éve készült fotó került elő a napokban az elhunyt Diana hercegnőről. Sokan találgatják, ki volt a titokzatos férfi Diana oldalán, most végre kiderül!
jan. 7
11:09
Visszatér a tél (NLCafé)
A szokatlanul meleg időjárás után kissé hűvösebbre készüljünk a héten, jönnek a mínuszok!
jan. 7
11:27
Kettős játszma (est.hu)
Írországban rengeteg nagyszerű film készült számtalan témában, de köszönhetően mindenféle sztereotípiáknak és beidegződéseknek, a világ leginkább azokra kíváncsi, amelyek az északír brit megszállás vérgőzös éveit dolgozzák fel.
jan. 7
11:27
Kis túlsúllyal tovább élhetünk? (NLCafé)
A súlyos elhízással ellentétben egy kicsi túlsúly segíthet csökkenteni a korai elhalálozás esélyét – állítja egy friss nemzetközi kutatás.
jan. 7
11:45
A messzi dél vadjai (est.hu)
Azt bevezetőként nem árt tudni, hogy ez a tavalyi év talán legfelkapottabb (művész)filmje, és a már hatéves korában rövidfilmet forgató Benh Zeitlin első egészestés alkotása, amely a Sundance Filmfesztivál fődíja után Cannes-ból négy trófeát hozott el...
jan. 7
11:45
Visszatér a tél (NLCafé)
A szokatlanul meleg időjárás után kissé hűvösebbre készüljünk a héten, jönnek a mínuszok!
jan. 7
11:47
Julia Roberts nagy visszatérése (NLCafé)
Főszerepet vállalt Julia Roberts a nyolcvanas években New Yorkban elharapódzó AIDS-ről szóló színmű televíziós feldolgozásában.
jan. 7
12:03
Dredd (est.hu)
Némi csúszással lopakodott be hozzánk a 2012-es év egyik legambiciózusabb akciófilmje, a maga zsánerében különösen jól sikerült Dredd. Ezer oka lehet annak, hogy miért úszott el a pénztáraknál a B-filmeken edződött Pete Travis nagy lehetősége...
jan. 7
12:03
Pasiszótár: „Hát, nem lennék a gyereked!” (NLCafé)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a pasik száját elhagyó, ám a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat. Íme felélesztett sorozatunk, a Pasiszótár következő példamondata!
jan. 7
12:21
Napos oldal (est.hu)
David O. Russell, olyan férfias filmek rendezője, mint a Sivatagi cápák vagy a The Fighter - A harcos, meglepő módon egy romkommal jelentkezik, melynek ráadásul (Matthew Quick regénye alapján) még a forgatókönyvét is ő írta.
jan. 7
12:23
ParaNorman (est.hu)
A kisvárosi, kora tizenéves Norman Babcock furcsa kisfiú. Nemcsak látja a halottakat, de szívesen és gyakran el is beszélget a szellemekkel, ami miatt egyrészt ő a suli egyik kiközösítettje, másrészt a családja próbálja megakadályozni,...
jan. 7
13:16
Drágulhat a kenyér (NLCafé)
Akár 20-25 százalékkal is többe kerülhet a kedvenc kenyerünk vagy péksütink a Pékszövetség elnöke szerint.
jan. 7
14:09
Szavazzatok a Nők Lapja Caféra! (NLCafé)
Büszkék vagyunk nagyon, hogy a Nők Lapja Café reklámfilmje bekerült a tavalyi év legjobb reklámjai közé. Szavazzatok ránk, hogy a legeslegjobbak lehessünk!
jan. 7
15:03
Spórolós menü – 4 főre 3500 forintból (NLCafé)
Ünnepek után csúfosan üres a pénztárcánk, de ez még nem jelenti azt, hogy a maradék virslin kellene kihúznunk a hónapot. 3 olcsó, de finom recept következik.
jan. 7
15:05
A 10 legjobb leárazott kabát (NLCafé)
Elindultak a leárazások, ezért ezen a héten minden nap megmutatjuk nektek a 10 kedvencünket. Kezdjük a kabátokkal, holnap pedig a csizmák között turkálunk...
jan. 7
15:21
Spórolós receptek hó végére (NLCafé)
Gonoszan hosszú hónap az augusztus, nyaralás, beiskolázás, és még enni is kellene valamit... Filléres fogások következnek.
jan. 7
15:23
Homeopátia – nahát, még erre is jó?! (NLCafé)
Egyre több az olyan orvos, aki nemcsak az akadémikus tanokban hisz, de a homeopátia erejében is, és velük egyre több páciens nyitott erre a kezelési módra. Azt viszont kevesen gondolják, hogy olyan súlyos kórképek esetén is segíthet, mint az ekcéma, az asztma, az epilepszia vagy a magzati oxigénhiány.
jan. 7
15:39
Daazo.com: újévi mozi (est.hu)
Teljes hosszában, ingyen nézhető a Daazo.com-on Esztergályos Krisztina rövidfilmje. A 28 perces Variációk egy hideg szilveszteri éjszakán játszódik a Balaton partján, és olyan színészek tűnnek fel benne, mint Kovács Patrícia,...
jan. 7
15:39
Esküvő lett a gyerekkori lassúzásból (NLCafé)
Egy gyerekkori fotón ugyanúgy lassúznak, ahogy most az esküvőn táncoltak egymással, csak régen még alig mertek egymáshoz érni.
jan. 7
16:15
Ebben a mesés házban élt Larry Hagman (NLCafé)
Még a fürdőkádból is csodálatos kilátás nyílik a hegyekre, és a hatalmas mérete ellenére kifejezetten otthonos a Dallas sztárjának háza.
jan. 7
16:17
Csináld magad: hógömb (NLCafé)
Az egyik legkedvesebb és legegyszerűbb téli ajándékok egyike a hógömb. Még pont időben vagyunk megtanulni, hogyan is készül.
jan. 7
18:03
Beszélj velem oroszul! – avagy szextippek a világból (NLCafé)
Köztudott, hogy az utazás tágítja az ismereteket és tágítja a horizontot. Ez igaz az erotikus tapasztalatokra is, és mindehhez még csak repülőjegyet sem kell foglalni és a bőröndöt sem kell bepakolni! Szükséged van sok kreatív ötletre, némi kísérletező kedvre, valamint néhány eszközre, és már nincs akadálya, hogy partnereddel felemelkedj a közös lepedőről. Indulás és érkezés: az ágyban, minden…

Keresés