2013. január 7. hétfő

jan. 7
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 7
0:39
Napi Horoszkóp - január 7. (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod? Tudd meg most!
jan. 7
3:04
Életkorok pszichológiája: a kamaszkor (WebBeteg)
Nem könnyű időszak a kamaszkor sem a gyereknek, sem a szülőknek és a környezetnek. A korábban még kedves és mindig szófogadó, gyakran még megijedő kisgyermek a testi és lelki változások következtében akaratának erejét kezdi próbálgatni, és képes akár minden ellen lázadni.
jan. 7
6:45
Tovább élnek a dundik? (HáziPatika.com)
Az enyhén túlsúlyos embereknél kisebb a korai halálozás kockázata, mint az optimális testtömegűek esetében - ezt mutatja egy olyan nemzetközi vizsgálat, amely csaknem 3 millió felnőttre terjedt ki szerte a világban. ...
jan. 7
7:15
Januári gardróbmustra (HarmoNet)
A bolygók állása az öltözködésünkben is megjelenik, akár tudunk róla, akár nem. Stílus és divattrendek a csillagok járásának megfelelően - így légy sikkes januárban!
jan. 7
7:51
Magyarország napi Harmóniakártyája (2013-01-07) (HarmoNet)
Ma foglalkozz önmagaddal, a belső, gyermeki éneddel - szüksége van a törődésedre,a figyelmedre és a szeretetedre.
jan. 7
7:51
Ma okkal ideges és agresszív (HVG)
Hétfőn a nap nagy részében gyenge hidegfronti hatás érvényesül, ezen kívül az erős széllel érkező hidegebb levegő is okoz humánmeteorológiai panaszokat - jelzi a Meteoklinika.
jan. 7
7:51
Nyugalomra vágyik? Legyen egyetemi tanár! (HáziPatika.com)
A katonák és a tűzoltók munkája a legstresszesebb, míg az egyetemi tanárok vannak a legkisebb veszélyben egy kutatás szerint. ...
jan. 7
8:09
Az új évben is egészségesen - az öt elem tan jegyében (HarmoNet)
A kínai öt elem tana szerint a tél a Víz elem uralma alatt áll. Úgy tűnik, mintha odakint meghalt volna minden, belül azonban komoly munka folyik. A természet, Földanya erőt gyűjt a következő ciklushoz, már a közelgő tavaszra készül. A sötétség és a pihenés segít megóvni a mélyen szunnyadó életet a kikeletig. Jól tesszük, ha mi is erőt gyűjtünk, tápláljuk a Víz elemhez tartozó szerveinket, a…
jan. 7
8:09
Milyen égi erő hat rád ezen a héten? (Ezoterikus.hu)
Asztro-hírek, bolygóállások - január 7-től. A heti bolygóállás nagy mértékben befolyásolhatja, hogy mikor lehetünk sikeresek, vagy épp ütközhetünk váratlan akadályokba. Ismerd meg te is a lehetőségeket!
jan. 7
8:11
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2013-01-07 (HarmoNet)
Ma érzékeny, sértődékeny hangulatban leszünk, ami nem kedvez a kapcsolatainknak. Ha megbántjuk egymást, akkor a békülés nehezebb lesz, sőt még arra is hajlamosak leszünk, hogy bosszút álljunk. Ma érzékenyebbek lehetünk, - könnyebben kapunk el fertőző betegségeket is. Jól tesszük, ha nem megyünk olyan helyekre, ahol kis légtérben sok ember tartózkodik egyszerre. Megtehetjük viszont, hogy…
jan. 7
8:13
Heti munka horoszkóp 2013. január 7-től 13-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
jan. 7
8:27
VG: túl sokáig tárolják a betegek adatai a szakértő szerint (HVG)
Évente körülbelül ötven panasz vagy bejelentés érkezik az adatvédelmi hatósághoz az egészségügyi adatok kezelésével kapcsolatban – írja a Világgazdaság. Alexin Zoltán egészségügyi adatvédő szerint a magyar betegekről extrém hosszú ideig extrém sok adatot tárolnak.
jan. 7
8:29
Heteken belül megérkezhet az influenzajárvány (HVG)
Több európai országban van szórványosan előforduló influenzajárvány. Magyarországon heteken belül lehet tömeges megbetegedés - közölte az InfoRádió.
jan. 7
8:45
Pályázat a 'Magyarország Jó tanulója - Jó sportolója 2012' cím elnyerésére (orientpress)
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot hirdet a 'Magyarország Jó tanulója - Jó sportolója 2012' cím elnyerésére. A pályázat célja eredményes tanulásra, sportolásra ösztönzés. A pályázatok benyújtásának határideje: 2013. január 31.
jan. 7
8:57
Mégis számít a méret (HáziPatika.com)
A termékenységi kutatások többsége a spermium méretére és a spermium fejének méretére koncentrált, a legújabb tanulmányból azonban az derült ki, hogy a spermium hosszúságának változékonysága is akadályt jelenthet a sikeres szaporodásban. ...
jan. 7
9:03
A hűtőnk, a gleccserolvadás és a globális élelmiszerlánc (HarmoNet)
Bármennyire nehéz elképzelni, háztartásunk számos szálon kötődik a globális rendszerekhez, és így hatással van azokra, sőt, befolyásolni is tudja azokat! És minél többen teszünk valamit, kitartóan, annál nagyobb és erősebb hatást tudunk közösen elérni.
jan. 7
9:18
Az első igaz szerelemem :) (kamaszpanasz)
Sziasztok! Én egy 15 éves lány vagyok... Boldog kapcsolatban élek jelenleg is...
jan. 7
9:39
Heti horoszkóp - Mit kell lenyelned ezen a héten? (Ezoterikus.hu)
Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!
jan. 7
9:57
Sétálgató emberek termelik az elektromosságot - videó! (MaHu)
Angliában találták fel a legújabb környezetbarát energiát.
jan. 7
10:00
Az inkontinencia nem akadályozhat senkit (HáziPatika.com)
Az inkontinencia nem csak az idősebbek, elesettebbek betegsége - tulajdonképpen bárkivel előfordulhatnak vizelettartási zavarok. Azonban továbbra is folytathatjuk aktívan az életünket, hiszen erre is van ma már megoldás. ...
jan. 7
10:15
2013-as előrejelzés minden csillagjegynek (HarmoNet)
2013 tüzes és munkás év lesz a Kosoknak, melankolikus esztendő a Bikáknak, az Ikrek pedig inkább elégedetlenek és földhözragadtak lesznek az új évben. Melyik zodiákusjegynek mit hoz az új év? Videós előrejelzés.
jan. 7
10:15
Megkezdte munkáját a Nemzeti HIV/AIDS Munkacsoport (orientpress)
Megkezdte munkáját a Nemzeti HIV/AIDS Munkacsoport, amely a HIV-fertőzés és az AIDS-megbetegedés elleni küzdelemben és a szakmai irányítás fejlesztésében nyújtana segítséget. Emellett idén új terápiás lehetőség válik elérhetővé a Hepatitis C-ben szenvedő betegek számára. A különösen veszélyeztetett fiataloknak és gyermekeknek szóló célzott drogmegelőzési programokat pedig tízmillió forint értékben…
jan. 7
10:15
Napszemüveg divat 2013-ben (divatláz)
A kifutó trendek jellemzik a 2013-es évi tavaszi/nyári napszemüveg divatját.
jan. 7
10:17
Összefolyt színek (divatláz)
Wanda Ruiz, a Jen Kao bemutatón látott körmök mestere először tintaszínű lakkot használt, majd rögtön felvitt egy sötét, fekete réteget, kizárólag a köröm közepéig.
jan. 7
10:19
Pizsamaszerű egyberuha (divatláz)
Praktikus és divatos viselet lehet az ilyen pizsamaszerű egyberuha, az overall.
jan. 7
10:21
Újabb divatőrület: hódítanak az élénk színek (divatláz)
Szívesen felélénkítenéd a ruhatárad egy-két ütős darabbal, csak nem tudod honnan indulj? Ne félj: nem kötelező fejest ugrani a paradicsompiros farmerek vagy mentazöld ruhák tengerébe, sőt jobb, ha apró lépésekkel kezdesz.
jan. 7
10:23
2013 körömlakktrend: használj két színt (divatláz)
2013-ben is érdemes lesz követni a körömlakktrendet. A legújabb divat: használj két színt!
jan. 7
10:25
Ettől lesz gyönyörű a bőröd! (divatláz)
A huszonhét éves dán-lengyel származású Scarlett Johansson különlegesen finom, fehér bőrével is kitűnik pályatársai közül. Lássuk, mitől ilyen szép?
jan. 7
10:33
Céline 2013 tavasz/nyár (divatláz)
Phoebe Philo 2013 tavaszi/nyári kollekciója annak ellenére, hogy igen nyugodt hangvételű, a nőiességet sem hagyja szem elől téveszteni.
jan. 7
10:35
Kaviar Gauche - 2013 tavasz/nyár (divatláz)
A berlini Mercedes-Benz Divathét első napját Alexandra Fischer-Roehler és Johanna Kühl tervezők ügyesen kifinomult purista (stílustisztaságra törekvő) kreációi zárták.
jan. 7
11:06
Újabb erős érv a házasság mellett (HáziPatika.com)
Egy tanulmány szerint a házasságban élő nőket kevesebb erőszak éri a partnerük által, ritkábban lesznek alkohol vagy drog áldozatai, és a szülés utáni depresszió is jobban elkerüli őket, mint azokat, akik csak együtt élnek párjukkal vagy egyedülállóak. ...
jan. 7
11:09
Heti Horoszkóp január 7-től (Ezoterikus.hu)
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika vagy Kos vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!
jan. 7
11:09
Dolce & Gabbana (divatláz)
Spring/Summer 2012 Fashion Show
jan. 7
11:27
Heti tarot-előrejelzés: adj hálát újholdkor (HarmoNet)
Ezen a héten, amikor újhold lesz a Bikában, a fő szerep a hálának és a hálaadásnak fog jutni. Meg kell tanulni megbecsülni a sorstól kapott ajándékokat, amely lehet egy jól működő párkapcsolat, stabil anyagi vagy egészségügyi állapot. Írjuk össze bátran, hogy miért vagyunk hálásak, miért mondunk köszönetet és egy ima keretében, a gyertya lángjánál adjunk hálát!
jan. 7
11:27
Újjászervezi a helyi húsipart Gyula (orientpress)
Egy-két héten belül megalakul Gyulán az az önkormányzati tulajdonú húsipari cég, amely a tervek szerint megszerzi a Gyulai Húskombinátot, megvásárolja az ellehetetlenített társaság vagyontárgyait és javait, és megmenti a száznegyvennégy éves múltra visszatekintő gyulai húskultúrát - közölte Görgényi Ernő, Gyula polgármestere a Magyar Hírlappal.
jan. 7
11:27
Ma van a megcsalás napja (MaHu)
Szakértők szerint január hetedikén több affér kezdődik, mint az év bármely más napján.
jan. 7
11:27
A szmog olyan, mint a dohányzás (WebBeteg)
A szmog a tél velejárója, bár egyáltalán nem olyan természetes dolog, mint a hóesés. A hóval ellentétben pedig számos egészségügyi kockázattal is jár az, ha valaki tartósan szmogos területen él, a füstködben ugyanis ugyanolyan anyagok találhatóak, mint a dohányfüstben.
jan. 7
11:28
Rodarte (divatláz)
Nem bonyolult és természetes. Olyan, mint egy country-lány frizurája - jellemezte a hajstylist, Odile Gilbert a frizurát. Egy nagy hajcsat tökéletesíti az összhatást.
jan. 7
11:30
Keressük az ország legjobb életmentőit! Országos Elsősegély-ismereti Verseny 2013. (kamaszpanasz)
Tudod, hogy mit kell tenned, ha valakit a környezetedben baleset ér? Az Országos Elsősegély-ismereti Versenyen kipróbálhatod, hogy mit tudsz.
jan. 7
11:45
Már az ősmadarak is figyeltek étrendjükre (orientpress)
Darwin pintyei klasszikus példái az evolúciós adaptációnak, mivel csőrük eltérő formában jelent meg, valamint arányuk és alakjuk is igen eltérő volt, ami az ökológia változatosságára utal - írja a eurekalert.org. Míg a ma élő madarak a csőrüket használják étkezésre, addig ezen őseiknek foguk volt. Most egy új fosszília felfedezése is mutatja, hogy néhány madár speciális étrendhez alakított…
jan. 7
12:03
Újra nekifutnak a mentők mentésirányítási tenderének (HVG)
Az Országos Mentőszolgálat gyorsított meghívásos közbeszerzési felhívással keres ajánlattevőket a mentésirányítási rendszerének kiépítésére. Az erről szóló felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
jan. 7
12:03
8 nő az erőszak ellen – tehetséggel (NLCafé)
Sugárzó tehetségű, gyönyörű nők, akik eddig kevesebb rivaldafényt kaptak, mint a tehetségkutató versenyek alkalmi sztárjai. Szerintünk ők a jövő hangjai. Gazdag alapokra és underground körökben építkeztek eddig, hamarosan pedig egy jó ügy érdekében együtt lépnek színpadra.
jan. 7
12:03
Miguel Mestre papír asztala (lakaskinalat.hu)
Miguel már egy ideje lecserélte asztala munkalapját papírra és mivel neki bejött ez a megoldás, most elérhetővé tette a nagyközönség számára is.
jan. 7
12:05
Elveszik a kedvet a fogyókúrától a sovány modellek (NLCafé)
Aki fogyni szeretne, jobban teszi, ha inkább nem nézeget modellképeket.
jan. 7
12:05
Állítható multifunkcionális bútorok: ilyen praktikusat már régen láttunk (lakaskinalat.hu)
Agnieszka Mazur nem először tervezett kis lakások számára bútorokat. A Takka néven bemutatott legújabb sorozata egy egymásba rakható székekből és egy állítható asztalból áll.
jan. 7
12:07
Foureyes bútorok (lakaskinalat.hu)
Néha egyszerűen nem tud parancsolni az ember önmagának, így vannak ezzel a Foureyes bútorok őrült rajongói is, akik bármekkora összeget képesek kifizetni a kézzel készített mesés darabokért.
jan. 7
12:12
Mennyire ismeri a saját bőrét? (HáziPatika.com)
Tudja, hogy teste súlyának hány százalékát adja a bőre, vagy hogy hány érzékelő receptor található rajta? Tesztelje tudását! ...
jan. 7
12:21
Bezárják a fővárosban a mozgáskorlátozott gyerekek legkorszerűbb középiskoláját (HVG)
A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége felháborítónak tartja, hogy a főváros megszünteti a súlyos mozgáskorlátozott gyermekek legkorszerűbb speciális középiskoláját, a mexikói úti mozgásjavítót. A szervezet elnöke levélben kéri a főpolgármestert és az emberierőforrás-minisztert, hogy tegyék lehetővé, hogy az integrált oktatásra nem alkalmas tanulók hazánk legkorszerűbb,…
jan. 7
12:21
Valentino (divatláz)
A hajat kösd mélyen lófarokba, úgy, hogy a haj a füleket is jól fedje. Ezután készíts egy kontyot, amit hajtűkkel rögzíts.

Keresés