2013. január 2. szerda

jan. 2
0:42
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 2
6:33
Bele lehet halni az öregségbe? (HáziPatika.com)
Bele lehet-e halni az öregségbe? Boga Bálint gerontológus professzor több évtizedes praxisa alatt nem találkozott egyetlen olyan idős korban elhunyttal sem, akinek a halálát az a bizonyos "végelgyengülés" okozta volna. ...
jan. 2
6:42
Varázslatos csodavárás - vagy csak elvárás? (HarmoNet)
Csináltál az utóbbi időben bármit, amit csak azért csináltál, mert jó? Amikor nem vártál el semmit, csak átélted és jól esett? Ha igen, akkor már kellő tudatossággal éled az életed. Nem? Az sem baj, bármikor tudsz rajta változtatni!
jan. 2
6:57
100 éve ilyen volt a tökéletes nő (NLCafé)
A magas, körte alkatú szüfrazsett nem ismerte a félelmet, és soha nem ivott kávét vagy teát.
jan. 2
7:33
Napi Horoszkóp - január 2. (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod? Tudd meg most!
jan. 2
7:39
Tesztelje fogápolási tudását! (HáziPatika.com)
Egy érdekes teszt segítségével lemérheti tudását a fog- és szájápolásról! ...
jan. 2
7:54
Magyarország napi Harmóniakártyája (2013-01-02) (HarmoNet)
Ma figyelj a belső hangra és próbáld meg értelmezni a belülről jövő útmutatásokat!
jan. 2
8:12
Így varázsolj szerelmet az új évre! (HarmoNet)
Mire számíthatsz a párkapcsolatodban, mire figyelj, ha éppen párkeresőben vagy? Újévi szerelemvarázsló horoszkóp minden csillagjegy számára!
jan. 2
8:14
Szerdai HarmoNet horoszkóp 2013-01-02 (HarmoNet)
Ma az otthoni teendők kötik le a figyelmünket. Ha még szabadságon vagyunk, akkor kitakaríthatjuk a lakást, alaposan rendet rakhatunk. Munkahelyünkön is inkább az aprólékos teendőkkel érdemes foglalkoznunk. Ma a könnyű, vitamindús táplálkozás napja van, szervezetünknek nagy szüksége van a friss zöldségfélékre. Ezek közül is kiemelkedhet a brokkoli. Ezt saláták alkotóelemeként, vagy akár köretként…
jan. 2
8:16
Heti vagyonhoroszkóp 2013. január 2-től 8-ig (HarmoNet)
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
jan. 2
8:45
Kevesebb méreg van a magyarokban (HáziPatika.com)
Az aktív illetve a passzív dohányzás az egyik legsúlyosabb kockázati tényező az emberi szervezetből kimutatható káros kémiai anyagok szempontjából, az alapozó arcfestékek gyakori használata pedig a higany koncentrációjának növekedéséhez vezethet. ...
jan. 2
9:06
Bak jegyű vagy? Tudd meg, hogyan segít az angyalod! (HarmoNet)
A Bak jegyűek személyes angyala segítségedre siet minden munkahelyi és anyagi probléma esetén, felderít és több életörömmel ruház fel. Angyal horoszkóp nemcsak a Bak jegy szülötteinek!
jan. 2
9:06
Honosodnak a Nyugaton élő magyarok (orientpress)
370 ezerhez közelít a kedvezményes magyar honosítást igénylők száma, az esküt tettek száma meghaladta a 300 ezret - mondta el a Kossuth Rádióban Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Egyre népszerűbb az egyszerűsített eljárás a nyugati diaszpórában, különösen az erdélyi, kárpátaljai, délvidéki, felvidéki származású magyarokat talán jobban foglalkoztatja a magyar állampolgárság.
jan. 2
9:15
Lencse, az újév eledele (HáziPatika.com)
A lencse a népi gyógyászat mellett a népi hiedelemben is régóta ismeretes, hogy az év első napján fogyasztva az újesztendő gazdagságot ígér a család számára. ...
jan. 2
9:27
Hogyan kezeljen egy engedetlen tinit? (kamaszpanasz)
Egy tini gyermek felnevelése már alapból nem egyszerű feladat, főleg ha kivételesen problémás, engedetlen, szófogadatlan kamaszról van szó. Még a legelszántabb szülők számára is komoly fejtörést okozhat az ilyen gyermek megnevelése.
jan. 2
9:45
Vörös ajak (divatláz)
A klasszikus vörös ismét hódít a kifutón, Jean Paul Gaultier, Dior, Yves Saint Laurent, Julien McDonald, Temperley London, Jason Wu és Erdem modelljeivel már megmutatták, hogyan képzelik el a neves divattervezők a 2013-es év tavaszi/nyári sminkdivatját.
jan. 2
9:47
Mulberry 2013 tavasz/nyár (divatláz)
2013-ra Emma Hill pazar, télies megjelenéssel készült. Alkotásai erőteljes hatású kristályapplikációkkal készültek, a modellek - többek között Kate Moss, Alexa Chung és Lana Del Rey - csillámló anyagokat, bőrtáskákat és bőrkosztümöket mutattak be.
jan. 2
9:49
Schumacher - 2013 tavasz/nyár (divatláz)
"Virtuális románc" című bemutatójával kezdte meg a berlini Mercedes-Benz Divathét második napját Dorothee Schumacher. A tervező célja 2013 tavaszi-nyári szezonra, hogy egyesítse az ellentéteket és azoknak a hölgyeknek készítsen ruhákat, akik egy futurista Avatar amazon és a tündérlét világai között élnek.
jan. 2
9:51
Carven 2013 tavasz/nyár (divatláz)
Úgy tűnik, a Carven megérett a 2013-as tavaszi/nyári kollekcióhoz.
jan. 2
10:06
Szerelmi- és pénzmágiák (astronet.hu)
A néphagyomány elsősorban az új év anyagi és szerelmi helyzetét próbálja mágiával erősíteni.
jan. 2
10:18
Szerdai angyali üzenet: új kezdet (HarmoNet)
Új hajnal virradt rátok, új szelek fújnak, új lehetőségek tárulnak elétek. Teljes egészében rajtatok múlik, milyen új világot hoztok létre, mivel töltitek meg az új esztendő üres lapjait.
jan. 2
10:18
Megszűntek a budapesti detoxikálók (HVG)
Január 1-től megszűnt a főváros két detoxikálója, ezentúl a sürgősségi osztályokra viszik az alkoholmérgezetteket. A változás Zacher Gábor toxikológus szerint jobb ellátást jelenthet majd a pácienseknek.
jan. 2
10:21
Új szokások az új évben? Jól jár velük! (HáziPatika.com)
Ön is azon gondolkozik, valamit meg kellene fogadni? Ne gondolja azt, hogy csak a nagy változtatásoknak lesz nagy és látványos hatása! Cikkünkben egy tucat olyan szokást javaslunk, melyeket könnyű betartani és garantáltan jobb lesz tőlük a következő éve! ...
jan. 2
10:36
Erős plusszal nyitott a BUX (orientpress)
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 82,16 pontos emelkedéssel, 18 255,36 ponton kezdte az új évet szerdán. A pénteki záró értékéhez képest ez 0,45 század százalékos erősödés.
jan. 2
11:06
A részegség 6 fokozata (kamaszpanasz)
Az alkohol úgy hat az elmédre, mint egy mindent elsöprő ár. A viccesen részegtől a nagyon részeg szintig eljutva, már az sincs messze, hogy kórházban köss ki, vagy esetleg alkoholmérgezésed legyen, és meghalj a túl sok alkohol miatt!
jan. 2
11:06
"Barlang Bár" Mallorcáról (lakaskinalat.hu)
Bár egy barlangban? Bár egy sziklába vájva? Bármi elképzelhető, különösen ha ez a kialakítani szánt szórakozóhely egy turisták által is sűrűn látogatott helyen van.
jan. 2
11:08
Ötletek a ház körül: élénk színű ajtók (lakaskinalat.hu)
Lakásunk, otthonunk kialakításában, megtervezésében csak a képzelet és a pénztárcánk szabhat határokat, de irány a csillagos ég.
jan. 2
11:27
Segítség! Minden kollégám rajtam élcelődik! (HáziPatika.com)
A Nők Lapja Psziché olvasói minden lapszámban szakértőktől kapnak praktikus életvezetési tanácsokat. Ezúttal Felházi Anett pszichológus segít egy munkahelyi probléma megoldásában. ...
jan. 2
11:27
Örök harcban: margarin és a vaj (WebBeteg)
Mióta margarin létezik, vita tárgyát képezi, hogy melyik az egészségesebb (vagyis inkább egészségtelenebb): a margarin, vagy a vaj?
jan. 2
11:39
Tresse szőnyeg kollekció Samuel Accoceberry-től (lakaskinalat.hu)
A párizsi székhelyű tervező különleges zsinór szőnyeget mutatott be.
jan. 2
11:45
Horoszkóp 2013 - vesztes vagy győztes oldalon állsz? (Ezoterikus.hu)
Melyek a 2013-as esztendő buktatói, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Vastagszik, vagy vékonyodik a pénztárcád? Olvasd el saját horoszkópodat, hogy okosan és logikusan sakkozhass a lehetőségeiddel!
jan. 2
12:06
Nem szűnik meg az éhségérzet, ha gyümölcscukrot fogyasztunk (HVG)
A fruktóz vagy gyümölcscukor fogyasztása túlevést eredményezhet - állítják kutatók az amerikaiak étrendjét uraló cukorféleségnek ezt a hatását vizsgáló első tanulmányban.
jan. 2
12:06
Elnézőbb lett a NAV (orientpress)
Az adóhatóság nem törli automatikusan azoknak a cégeknek az adószámát, amelyek elmulasztották kitölteni és időben visszaküldeni a kockázatelemzésre szolgáló KOCKERD kérdőívet - a 2013-as adócsomag érelmében. A mulasztás nem jár következményekkel, amennyiben február 15-ig pótolják a mulasztást - írja a szerdai Világgazdaság.
jan. 2
12:33
3 ízletes étel vargányával (HáziPatika.com)
A gombák kiváló alapanyagok a konyhában, hiszen sokoldalúan elkészíthetők, és rendkívül ízletesek. Ismerkedjünk meg a vargányával közelebbről. ...
jan. 2
13:00
A fruktózfogyasztás túlevést eredményezhet (MaHu)
A fruktóz vagy gyümölcscukor fogyasztása túlevést eredményezhet - állítják kutatók az amerikaiak étrendjét uraló cukorféleségnek ezt a hatását vizsgáló első tanulmányban.
jan. 2
13:00
A fehér tigris az év állata Nyíregyházán (Infostart)
A látogatók szavazatai alapján a fehér tigris lett az év állata a Nyíregyházi Állatparkban.
jan. 2
13:36
Több nagy közútfejlesztési projekt indulhat 2013-ban (orientpress)
Három nagy útberuházás kezdődhet el a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) megbízásából idén, a kormány a közeljövőben dönthet a jelenlegi uniós költségvetési ciklusban még rendelkezésre álló 150 milliárd forint közútfejlesztési forrás felhasználásáról - tudta meg a Napi Gazdaság. A lap információi szerint elindul többek között az M4-es Abony−Fegyvernek közötti 28,9 kilométeres szakaszának,…
jan. 2
13:36
Méregtelenítési kisokos: ezeket vidd be a szervezetedbe! (Édenkert)
A tisztító kúránk alkalmával egészséges ételekkel és méregmentes gondolatokkal tápláljuk szervezetünket.
jan. 2
13:39
Internetfüggő? Tesztelje! (HáziPatika.com)
Nem újdonság, hogy az online világ és az internet egyre nagyobb területet foglal el az életünkben, kihat a barátságokra, a családi életre, a munkára, a vásárlási szokásokra. De vajon mennyire függünk a világhálótól? Tesztünkből kiderül. ...
jan. 2
14:24
Változtasd meg az életed! (kamaszpanasz)
Unod már, hogy úgy érzed, a vesztesek között vagy? Szeretnél változtatni rajta? Úgy érzed, hogy neked semmi sem sikerül? Hogyan irányíthatod sorsodat?
jan. 2
14:45
Ennyire károsítja az agyat a mobil (HáziPatika.com)
A Memorial Sloan-Kettering Rákközpont (New York, Egyesült Államok) munkatársai új módszert mutattak be, melynek segítségével meghatározható a mobilkészülékek keltette elektromágneses sugárzás agyszövetre gyakorolt hatása. ...
jan. 2
15:06
Közel-Keleten is népszerű a Fekete Vipera (orientpress)
A BBC Entertainment európai és közel-keleti nézői szerint a klasszikus kultsorozat, a Fekete Vipera érdemelte ki a 'kedvenc brit komédia' megtisztelő címet. A nézők 2012. november 3. és december 9. között több mint ezer szavazatot adtak le a csatorna honlapján, hogy eldöntsék, hogy a 30-as választékból melyik a 10 legjobb brit komédia.
jan. 2
15:06
A sürgősségi osztályokon kezelik ezentúl az alkoholmérgezéses betegeket (MaHu)
Megszűntek a fővárosban a detoxikálók, az alkoholmérgezéses betegeket ez évtől a sürgősségi osztályokon látják el.
jan. 2
15:18
Új típusú influenza, kevesebb megbetegedés - még nincs járvány (HáziPatika.com)
A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentéseinek alapján végzett becslés szerint 2012. december 17-23. között a fővárosban és 18 megye területén 5 700 fő, az előző hetinél 38,6 százalékkal kevesebb beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. ...
jan. 2
15:39
Mennyire hatásosak a recept nélkül kapható megfázás elleni készítmények? (WebBeteg)
Illóolajok, fürdők, növényi kivonatok. Megfázás esetén gyakran próbálkozunk ilyen és ehhez hasonló készítményekkel. De valóban segítik ezek a szerek a tünetek enyhítését? A Stiftung Warentest, német fogyasztóvédelmi alapítvány ennek járt utána.
jan. 2
16:00
Savanyú káposzta: az igazi multivitamin (MaHu)
A savanyú káposztából számtalan ízletes étel készíthető, ám nem csak ezért szeretjük. A savanyú káposzta, és annak leve ugyanis tele van vitaminokkal, a bélrendszerre jótékony hatással van, fogyaszt és a daganatos sejtek szaporodását is meggátolja. Egyszóval egy újkori csodaszer, amit már nagyanyáink is használtak.
jan. 2
16:02
Szigorúbban monitorozzák a környezetszennyezést Kínában (MaHu)
Szigorúbban monitorozzák a környezetszennyezést az idei évtől Kínában: 74 nagyváros naponta közli januártól a helyi légszennyezettség mértékét.
jan. 2
16:18
Nem zavarják a terhességet az antidepresszánsok (HVG)
A terhesség ideje alatt szedett antidepresszánsok nincsenek összefüggésben a halvaszületés vagy a csecsemőhalálozás magasabb kockázatával - derült ki egy svéd tanulmányból.
jan. 2
17:30
Megszűntek a budapesti detoxikálók (HáziPatika.com)
Megszűntek a fővárosban a detoxikálók, az alkoholmérgezéses betegeket ez évtől a sürgősségi osztályokon látják el - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi államtitkársága szerdán az MTI-vel. ...
jan. 2
17:32
Gabonaitalok és krémek házilag (HáziPatika.com)
A tejtermékek mellett megjelenő gabonaitalok és krémek nem egy új divatos diétahullámot kívánnak kiszolgálni. Azoknak nyújtanak alternatív megoldást, akiknek laktózérzékenységük és/vagy tejfehérje allergiájuk van, illetve inkább mellőznék a tejterméket. ...

Keresés