2013. január 2. szerda

jan. 2
4:57
Befutott Csobot Adél (NLC)
Revüsztár lett az X-Faktor harmadik helyezettje, sőt februárban már önálló estje lesz. A 18 éves erdélyi tehetség immár több felkérést kap, mint Antal Timi vagy akár a verseny győztese, Oláh Gergő – írja a Bors.
jan. 2
8:15
Foltügyi kisokos: még a kenyér is tisztít (NLC)
A kedvenc blúzodon zsíros pacát hagyott a töltött káposzta, narancslé ömlött a drága szőnyegre, vagy a gyerekek dolgozták el a rágót a szőnyegben? Olcsó házi praktikák az ünnepek után maradt foltokra.
jan. 2
8:51
Erre is jó a karácsonyfaégő! (NLC)
Ha szeretnéd, hogy az ünnepek után se tűnjön el a lakásból a meghitt hangulat, akkor hasznosítsd újra a karácsonyfaégőket a hálószobában!
jan. 2
9:09
99 tornyú mesebeli lengyel kastélyban jártunk (NLC)
Bányászként kezdte a leleményes lengyel, majd a fia már iparmágnás és nemes lehetett egyszerre, és a család jó dolgában egy Disney-mesékbe illő kastélyt épített. Dél-Szilézia felfedezetlen kincseiből mutatunk be néhányat.
jan. 2
9:27
Családon belüli összeesküvés (NLC)
Frusztráció, félelem, féltékenység: csak néhány azok közül az alattomos jelenségek közül, amelyek nap mint nap próbára teszik az ember házasságát, párkapcsolatát, tűrőképességét, eszét és lelkét. Hogy ez a harc a kapcsolat erősítését és épülését szolgálja, a Nők Lapja Café legújabb sorozatában a párterapeuta házaspár, Baktay Zelka és Baktay Miklós is besegít, és válaszol olvasóink kérdéseire.…
jan. 2
10:39
Anyatejből készül a trendi medál (NLC)
Te hordanád a nyakadban az anyatejed?
jan. 2
11:15
Meleget kapunk 2013 elejére (NLC)
Ma köd borítja az ország nagy részét, holnaptól melegedés jön, 9 fok lehet napközben.
jan. 2
11:17
2013 a smaragdzöld és a hasvillantás éve (NLC)
Modern gésának vagy smaragdvárosi lakosnak is öltözhetünk az idén, de akiknek hiányoztak a divatból a bermudanadrágok, azok is örülhetnek. Trendelőrejelzés.
jan. 2
11:33
Oláh Gergő: „Nem fogom megcsalni a feleségemet” (NLC)
X-faktor-beli diadala óta mindenki azt találgatja, vajon a siker kifordítja-e majd önmagából a szerény salgótarjáni fiút. Túl sok elrettentő példát látott már a közönség ahhoz, hogy a találgatások elinduljanak. Hiszen Gergővel most száznyolcvan fokot változott minden. Felkapott lett, már pénze is van, és nyilvánvalóan jönnek majd a kísértések – a női rajongók személyében.
jan. 2
11:35
Sütivel küzd rosszullétei ellen Kate Middleton (NLC)
Népi gyógymódot vet be a terhességgel járó reggeli rosszullétek ellen Katalin hercegnő. Megtaláltuk a „módszer” receptjét, akár te is megsütheted!
jan. 2
12:09
Holdhatás: Januári holdnaptár (NLC)
A hold ereje januárban is nagy hatással lesz a testünkre, lelkünkre.
jan. 2
13:03
Könnyen megjósolható, kiből lesz vezető? (NLC)
Kétféle viselkedésből meg lehet jósolni, kiből válik majd vezető – állítja a British Columbia Egyetem tanulmánya.
jan. 2
13:05
Gyomorkímélő tippek ünnepi lakmározás után (NLC)
Süteményhegyek, csirkecombok, szaloncukor-áradat: nehéz volt ellenállni az ünnepi finomságok csábításának – de ilyenkor talán nem is muszáj mindenáron. Ha ilyenkor teltségérzet és gyomorproblémák kínoznak, arra is van néhány tippünk!
jan. 2
14:15
Tarolt Rowan Atkinson (NLC)
A BBC Entertainment csatorna európai és közel-keleti nézői arról szavazhattak, hogy melyik minden idők legjobb brit komédiája.
jan. 2
14:17
Kevesebb méreg van a magyarokban (NLC)
Az aktív, illetve a passzív dohányzás az egyik legsúlyosabb kockázati tényező az emberi szervezetből kimutatható káros kémiai anyagok szempontjából, az alapozó arcfestékek gyakori használata pedig a higany koncentrációjának növekedéséhez vezethet.
jan. 2
14:33
Saját rajzfilmet készítettek a szülők a gyerekeiknek (NLC)
Egy brit család gyerekei saját rajzfilmet kaptak a szüleiktől. Ma már több százezren követik az interneten a mesesorozatot.
jan. 2
15:27
2013-as kínai horoszkóp (NLC)
2013 a Kígyó, méghozzá a Fekete Kígyó éve a kínai asztrológusok szerint. A holdújév idén február 10-ére esik, ezután számíthatunk erősebben a Kígyó hatására. A hagyomány szerint a Kígyó éve pont olyan hullámzó, mint maga a névadó állat mozgása. Ebben az évben nagy mélységeket és nagy magasságokat is megjárhatunk az életünk valamennyi területén. 2013-as kínai horoszkópunkból az is kiderül, mit…
jan. 2
15:29
Babázásból a munkába – de hogyan? (NLC)
Idén térnél vissza a "teljes anyaságból" a "félig munkába"? Akár tettvágyból, akár anyagi megfontolásból döntesz így, tervezz tudatosan! Még az is lehet, hogy új álmokat tudsz megvalósítani...
jan. 2
15:45
Tovább élnek az enyhén túlsúlyosak (NLC)
Néhány pluszkiló nem árt az egészségnek, sőt.

Keresés