2013. január 29. kedd

jan. 29
6:03
A legjobb játszóházak gyerekeknek (NLC)
Ötleteket adunk, hogyan készíthetsz otthon kis kuckót a gyerekeknek, és megmutatjuk azt is, mi kapható készen és mennyiért.
jan. 29
6:21
Szabó Zsófit Ördög Nóra testvérével hozták össze (NLC)
Szabó Zsófi a hírek szerint Ördög Nóra testvérével, Árpáddal melegedett össze a Voice utáni partin. A színésznő azt mondta, csak másnap tudta meg, ki a férfi.
jan. 29
6:39
Farsangolj: 6 kreatív és egyszerű gyerekjelmez (NLC)
Vannak, akik kölcsönöznek, de készíthetsz házilag is farsangi jelmezt a gyereknek. Olyan tippeket szedtünk össze, amelyek nemcsak ötletesek, de nem is nehéz elkészíteni.
jan. 29
7:15
Edzést ihletett A szürke 50 árnyalata (NLC)
Dögös guggolással és mámoros emeléssel acélozzák meg a nők testét, hogy ügyesebbek legyenek az ágyban.
jan. 29
8:09
Ehető papírba csomagolják a hamburgert (NLC)
A hamburgerrel együtt megeheted a csomagolását is egy brazil gyorsétteremláncnál. Vajon milyen az íze?
jan. 29
9:03
Mintha már megtörtént volna – Honnan ered a déjà vu? (NLC)
Különös érzés, amikor belénk nyilall a felismerés: ezt a szituációt már átéltük egyszer. A következő pillanatban persze rájövünk, hogy ez csak déjà vu, de továbbra is ott marad a nyugtalanító kérdés: vajon honnan jött ez a furcsa élmény?
jan. 29
10:15
„Mi választhatjuk meg, hogy meddig élünk” (NLC)
Ha sikerrel jár a népi kezdeményezés, nemsokára bárkin segíthet a közösségi őssejtbank. Soma különvéleménye.
jan. 29
11:09
Megnyitott a Jóbarátok kávézója (NLC)
Egy férfi addig nézte a sorozatot, amíg meg nem figyelte a benne szereplő Central Perk kávézó minden részletét. Aztán pontról pontra lemásolta az egészet.
jan. 29
13:15
Minden párnak ikrei születtek a házban (NLC)
Ha ikreket akar, vegye meg ezt a házat – akár így is hirdethetnék az épületet.
jan. 29
13:33
Hat évig használjuk a lejárt sminkcuccokat (NLC)
14 éve használt szemhéjfesték, négy éve használt rúzs. Ti kidobjátok a lejárt szavatosságú sminkcuccokat? Mi történik, ha nem?
jan. 29
15:03
Volt egyszer egy Voice (est.hu)
Állandósulni látszik a Barátok közt első helyezése a nézettségi listán mindkét korosztályban, de a dobogó további fokait is az RTL Klub műsorai uralják. A Voice döntője picit javított az előző héthez képest, de a számokkal így sem lehet elégedett a TV2.
jan. 29
15:05
127 óra (est.hu)
Néhány túrázón már akkor is úrrá lesz a halálfélelem, ha az alufóliába tekert szalonna eltűnik a hátizsákjából. Ha pedig kétpercenként nem lát turistajelzést, rögtön a Blair Witch Project egyik szereplőjének érzi magát.
jan. 29
15:07
Képlet (est.hu)
1959-ben, egy iskolai avatóünnepségén elteszik a gyerekek elképzelt jövőt ábrázoló rajzait. Egyikük azonban finoman szólva is kilóg a sorból, ugyanis a papíron korántsem Pirx kapitány kávéfőzőből eszkábált űrhajója vagy ehhez hasonló agyrém látható.
jan. 29
15:09
Cowboyok és űrlények (est.hu)
A filmes sablonkarakterek bizonyos csoportjainak találkozása általában jogos aggodalommal tölt el minket. Példának okáért ilyenek a vámpírok és a vietkong katonák, a nindzsák és a bírósági esküdtek, valamint a zombik és a betlehemi szent család.
jan. 29
15:11
A tengeralattjáró (est.hu)
Már A bukás előtt is léteztek NB1-es háborús alapművek, melyek a rosszfiúk oldaláról láttatták az eseményeket. Wolfgang Petersen ugyan forgatott ezután is filmet tenger alatt pihenő vízi járműről, de azt most fedje jótékony homály!
jan. 29
15:39
Őssejtbank: egy édesanya küzdelme a lányáért (NLC)
Napokon belül népszavazás indul az ország első közösségi köldökzsinórvérbankjának létrehozásáért. Egy anyuka indította el a kampányt, vele beszélgettünk.
jan. 29
16:15
Feketelistára tehetjük a csaló „munkaadókat” (NLC)
„Otthon végezhető”, „magas fizetés”, „bejelentett munka”: ezek azok a kulcsszavak, amelyek sok álláskeresőt vonzanak. Ám sokszor csak csalik, és aki bedől nekik, az ráfizet, ahelyett hogy neki fizetnének. Ám a becsapottak most összefognak.
jan. 29
16:17
Babaillatú parfümöt dobtak piacra (NLC)
Babáknak bababőr- és lélegzetillatú parfümöt árul az egyik legnagyobb divatház. Vajon van, aki tényleg befújja vele a csecsemőjét?
jan. 29
18:03
Pasiszótár: (NLC)
jan. 29
18:57
Testvajakat teszteltünk (NLC)
A testápolók legújabb generációja megigézett minket, így aztán kipróbáltunk jó néhány fajtát, és az eredmény igen meggyőző...
jan. 29
23:45
Hitchcock-pályázat (est.hu)
"Szereted Hitchcockot és filmjeit? Küldj be fotót, rajzot, írást vagy bármilyen más alkotást, amit a feszültségkeltés mestere, a filmtörténet egyik legizgalmasabb alkotója, Alfred Hitchcock vagy filmje ihletett" - szól az InterCom...

Keresés