2013. január 6. vasárnap

jan. 6
2:27
Aczél hamar távozott (Blikk)
Szigetszentmiklós – Három napig tartott Aczél Zoltán (45) szigetszentmiklósi edzősködése.
jan. 6
5:09
Lévai Katalin: Meg akartak erőszakolni (Blikk)
Budapest ‒ Németh Kristóf (37) partnere lesz Lévai Katalin (59).
jan. 6
5:27
Fluor Tomi: Két éve csak nőügyeim vannak (Blikk)
Budapest — Mizu című dala megasláger, ő a legkeresettebb magyar előadó a legnagyobb internetes videomegosztón, és a közösségi hálón is tömegek követik. Fluor Tomi két éve robbant be a köztudatba, és még mindig tart a varázs. A fiatal rapzenész sikerről, pénzről és lányokról is készséggel beszélt a Vasárnapi Blikknek.
jan. 6
5:29
Dunába szórják Koroknay hamvait (Blikk)
Budapest – Úgy érzem, vele együtt egy kicsit én is meghaltam – suttogta elgyötörten Koroknay-Simon Eszter (43), a neves szinkronszínész, Koroknay Géza (+64) özvegye.
jan. 6
5:31
Apjuknak ítélték Bagosi Alexa gyermekeit (Blikk)
Debrecen — A 2011-es X-Faktor sztárja szinte összeomlott a bírósági döntés hallatán, annak ellenére, hogy tudja: gyerekeinek most ez lesz a legjobb.
jan. 6
5:45
Heni: Hátba döfött Somló Tamás (Blikk)
Budapest — Arculcsapás! Így jellemezte Czerovszky Heni (40) mestere, Somló Tamás (66) döntését, amivel az LGT tagja őt ejtette ki a Voiceból.
jan. 6
5:47
Fodor Zsóka megsiratta Berényi Andrást (Blikk)
Budapest — Fodor Zsóka (70), bár már három éve nem szerepel a Barátok köztben, mind a mai napig lelkes rajongója a sorozatnak. Mindenki Magdi anyusa 2010-ben szállt ki a filmezésből, de azt mondja, sok jó dolog azért történik vele, mert annak idején szerepelhetett a szappanoperában.
jan. 6
6:21
A hét képei: Surit teljesen kikészítik a fotósok (hirado.hu)
Bár egészen pici kora óta hozzászokhatott, hogy óriási a felhajtás körülötte, a kislány a mai napig nehezen tűri a fotósok túlzott érdeklődését.
jan. 6
6:23
Tömegverekedés a Vajdaságban (hirado.hu)
A Bács községi képviselő-testület frakcióinak hívei között robbant ki egy napok óta tartó helyi hatalmi viszály miatt szombaton.
jan. 6
6:25
Tűz volt a XII. kerületben (hirado.hu)
Egy ház tetőszerkezete kapott lángra; senki nem sérült meg.
jan. 6
6:39
Teljesen kikészült D. Tóth Kriszta (BorsOnline)
A stressz levezetésére még a cigarettára is rákapott a királyi tévé sikerműsorának vezetője, pedig nemrégiben még a tüdőrák elleni kampány arca volt. Felmondását ingerülten fogadták és kiszivárogtatással vádolták meg.
jan. 6
6:41
Mező Misi: Malek Andi nem bírja a kritikát (BorsOnline)
Malek Andrea szeme szikrát szórt, amikor mestertársa, Mező Misi ledívázta versenyzőjét. A zenész Schwartz Dávid zöld sáljával nem tudott kibékülni, amit az adásban színpadiasan le is vett róla.
jan. 6
6:57
Lányokat futtat Amerikában a magyar sztárügyvéd (BorsOnline)
Magyar ügyvéd toboroz Budapestről lányokat New York és más amerikai nagyvárosok luxuskuplerájaiba. A lányoknak naponta hat-nyolc férfival kell lefeküdniük. Heti keresetük mindezért cirka hárommillió forintnyi dollár.
jan. 6
6:59
Méregdrága oviba jár Geszti kislánya (BorsOnline)
Geszti Péter, mint minden szülő, a legjobbat szeretné lányainak. Tény, hogy a rap hazai apostola az átlagnál többet tud áldozni csemetéi nevelésére.
jan. 6
7:01
Lelepleződött, de tagad a mellműtött énekesnő (BorsOnline)
Műcici vagy igazi? Ez itt a kérdés! A mellplasztika manapság nem nagy szám, főleg a hollywoodi sztárok körében. Mégis akadnak olyanok, akik tagadják, hogy valaha is kés alá feküdtek, vagy sosem beszélnek róla, csak kirakják, amijük van.
jan. 6
7:15
Csoda, hogy élve megúszták a brutális baesetet (BorsOnline)
Csodával határos módon mindenki túlélte azt a balesetet, melyben egy teherautó és egy BMW ütközött Hajdúsámson közelében.
jan. 6
7:33
Nem kér a lopós kubaiakból Harcsa Zoltán (BorsOnline)
A legjobb magyar ökölvívó, az olimpiai ötödik Harcsa Zoltán – szakmai okok, s egy korábbi lopás miatt – nem utazik Kubába edzőtáborozni.
jan. 6
7:33
Rák, gondold át még egyszer! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Kost misztikus félelmek gyötrik, a Bikának belső képeire kell támaszkodnia, a Skorpió hallgasson megérzéseire.
jan. 6
7:35
Zebegény választ (hirado.hu)
A képviselő-testület ősszel oszlatta fel magát, a polgármesteri tisztségért 4-en, a 6 képviselői helyért 12-en versengenek vasárnap.
jan. 6
7:37
Három királyok és mágikus északi élmény (hirado.hu)
A karácsony végét jelentő vízkereszthez és az ünnepek utáni időszakhoz kapcsolódó németországi és svédországi szokásokat vették számba a Kossuth Rádió helyi tudósítói.
jan. 6
7:39
Háború a drog miatt - sok az áldozat Mexikóban (hirado.hu)
Mexikóban egy nap alatt újabb 26 embert öltek meg a kábítószeres bűnözéssel összefüggésben - közölték szombaton a hatóságok.
jan. 6
7:51
Heni megsértődött Somló Tamásra (BorsOnline)
Czerovszky Heni nehezen viseli a kudarcot. A Voice péntek esti adásában ő volt az egyik búcsúzó, aki a 16 éves Szécsi Sacival szemben maradt alul.
jan. 6
8:09
Egyre nagyobb a káosz a 2014-es választás körül (BorsOnline)
Újra kell alkotni a választási eljárásról szóló törvényt, miután az Alkotmánybíróság megsemmisítette a törvény előzetes regisztrációról szóló passzusát – mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Lövétei István alkotmányjogász.
jan. 6
8:09
Gyömrő a Horthy parkról szavaz (hirado.hu)
A referendum azt dönti el, hogy a pár hónapja a volt kormányzóról elnevezett közterület visszakaphatja-e eredeti nevét.
jan. 6
8:09
Gyászol Fodor Zsóka (NLC)
Bár a sorozatban már évek óta nem szerepel, nézőként továbbra sem vált meg a Barátok közttől, és megsiratta Berényi Andrást.
jan. 6
8:27
Két nap után felmondott Aczél (BorsOnline)
Aczél Zoltánt csütörtökön nevezék ki Szigetszentmiklóson Zoran Kuntics mellé pályaedzőnek, de szinte azonnal felmondott. A fogadási csalással gyanúsított szakember tegnap az NB II-es futballklubot ért támadások miatt döntött a távozás mellett.
jan. 6
8:27
Nők üldözik Fluor Tomit (NLC)
Fluor Tominak már két éve nincs komoly kapcsolata, mert nem bízik meg a nőkben. Ők ugyanis sikításban törnek ki, ha meglátják, vagy éppen gyereket akarnak neki szülni ismeretlenül.
jan. 6
8:45
Halálos ítéletüket írják alá az első Marsra lépők (BorsOnline)
A fenyegető maradandó károsodáson túl rosszullétek is gyengítik az űrhajósokat. A gyógyszerek odafönt kevésbé hatnak, míg a jövő asztronautáit robotorvos műti. A Marsra indulók talán vissza sem térhetnek.
jan. 6
8:45
Navracsics: Jól vette az első akadályokat a járási rendszer (hirado.hu)
Navracsics Tibor közigazgatási miniszter a Kossuth Rádióban azt mondta: korábban komolyan aggódott a sikeres indulásért.
jan. 6
8:45
Összeomlott, búcsúlevelet írt D. Tóth Kriszta (NLC)
Búcsúlevelet adott kollégáinak, amely megerősíti a találgatásokat D. Tóth Kriszta felmondásáról. A műsorvezető kikészült.
jan. 6
8:47
Négy halott: francia rendszámú terepjáró okozta a balesetet (hirado.hu)
Két autó frontálisan ütközött vasárnap reggel a 4-es főút 164-es kilométerszelvényénél, Karcag közelében.
jan. 6
9:03
Imádják a lányok Pál Dénest (BorsOnline)
A harmadik élő show után már világossá vált, a tinilányok új kedvence Pál Dénes.
jan. 6
9:21
Dől a pénz a magyar szerencsejátékosokhoz (BorsOnline)
A szerencse éve lesz az idei – jósolta meg halála előtt Európa legismertebb újkori látnoka, Vanga asszony, a vak bolgár nő. Nem kell hinni neki, de a világ legbabonásabb emberei, a megrögzött szerencsejátékosok alighanem véresen komolyan veszik.
jan. 6
9:21
Megmenekülnek a húsüzemek? (hirado.hu)
Az önkormányzatoknak juttatott állami forrásokból menthetik meg a súlyos pénzügyi gondokkal küzdő kaposvári, gyulai és pápai húsüzemet, ám azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyi pénz jut majd a cégeknek.
jan. 6
9:23
Top 10-be került Gera Zoltán (BorsOnline)
Frank Lamparddal együtt emlegetik Gera Zoltánt. A magyar futballista is szabadon igazolható lesz a nyáron, és szakértők szerint a West Brom légiósával nagy fogást csinálhat egy esetleges új kérő.
jan. 6
9:23
Depardieu személyesen Putyintól kapta meg az orosz útlevelet (hirado.hu)
Putyin csütörtökön adományozott orosz állampolgárságot a 64 éves Depardieu-nek, aki azután vette fontolóra állampolgársága megváltoztatását, hogy hazájában szerinte méltatlan bírálatok össztüzébe került.
jan. 6
9:25
Ritka jelenségek Magyarországon – fotók a januári tavaszról (hirado.hu)
Olyan idő volt, mint egy tavaszi napon.
jan. 6
9:57
Titokzatos inast vett fel Katalin és Vilmos (BorsOnline)
Nagy titkolózás övezi az új komornyik kilétét, akit Vilmos herceg és Katalin hercegnő vett fel. A Fidzsi- szigetekről származó fiatalember ezentúl minden percben a királyi pár közelében lesz, így – akárcsak Diana egykori indiszkrét lakája – minden titokról tudni fog.
jan. 6
9:57
16 éves magyar lány a világ legjobb junior golfozója (Habostorta)
Rózsa Csilla teljesítményére még a tengerentúlon is felfigyeltek Rózsa Csilla vezeti a junior golfozók világranglistáját: a legutóbbi világversenyen második helyezést ért el, ennek köszönhetően jelenleg ő a listavezető. A sikert sikerre halmozó junior golfozó a legutóbbi megméretésen egyhónapos ösztöndíjat is nyert a világhírű amerikai golfedző, Tom Burnett akadémiájára. A 16 éves Rózsa Csilla…
jan. 6
9:57
Egy év kép - 2012. december (Metropol)
Összeállításunkban visszatekintünk a mögöttünk hagyott esztendőre. Egy év – fotókban elbeszélve a képgalériában.
jan. 6
9:57
Dinamikus évkezdet a BÉT-en (hirado.hu)
A forgalom és az index is jelentősebben emelkedett háromnapos kereskedési héten.
jan. 6
10:15
Másfél éve van hátra a Hawaii-szigeteknek (BorsOnline)
Döbbenetes jövőt jósolnak kutatók a földi világ paradicsomának számító Hawaii-szigeteknek: másfél év múlva süllyedni kezdenek, de nem az alattuk végbemenő lemeztektonikai mozgások, hanem a felszín alatti vizek miatt.
jan. 6
10:15
Gryllus Dorka a Cobra 11-ben (Habostorta)
A színésznőnek bejött a berlini élet Dobó Kata, Osvárt Andrea, Gáti Kati és Gryllus Dorka. Színésznők, akik külfödön is bizonyítottak és bizonyítanak. Bár hazánk nem tartozik a nemzetközi sorozatgyártók közé, bizony fel-feltűnnek magyar nevek a legismertebb szériákban, amelyeknek népszerűsége vetekszik a mozifilmekével. Berlin évek óta szolgál második otthonául Gryllus Dorkának. Miután itthon…
jan. 6
10:15
Kérjed szépen! (Metropol)
A csapos valamikor pedagógus lehetett.
jan. 6
10:15
16 milliárdos vízszolgáltatás-fejlesztés Szabolcsban (hirado.hu)
Az ivóvíz-javító program 50 szabolcsi települést érint, a szennyvíz-hálózati 16 településen valósul meg, mindkettő pályázati támogatással.
jan. 6
10:17
Obama a fegyvertörvények átfogó szigorítását tervezi (hirado.hu)
Az amerikai elnök egy sajtóértesülés szerint átfogó intézkedéseket tervez a fegyvertörvények szigorítására, és nem csupán a támadófegyverek 2004-ben hatályát vesztett tilalmának visszaállítására törekszik.
jan. 6
10:19
Jelentős a torlódás Röszkénél (hirado.hu)
Az autósoknak mintegy két órát kell várakozniuk a belépésre.
jan. 6
10:21
Nyesztyerenko 75 éves (hirado.hu)
Az orosz operaénekes korunk egyik legnagyobb basszistája.
jan. 6
10:33
Milyen kismama lesz Katalin? (hirado.hu)
Az egész világ izgatottan figyeli, hogy vajon milyen trendet teremt a várandós hercegné.
jan. 6
10:35
Piackutatók: növeli előnyét az okostelefon piacon a Samsung (hirado.hu)
Széles termékpalettájának és eladásainak 35 százalékos növekedésének köszönhetően a Samsung Electronics Co Ltd. az idén tovább fokozza előnyét az okostelefon eladásokban az Apple Inc. előtt.

Keresés