2013. augusztus 1. csütörtök

aug. 1
4:54
Bálint Toncsit ledobta a lova (Blikk)
BIKÁCS — Bálint Antónia (43) átesett a ló másik oldalára! Szó szerint. Az egykori szépségkirálynő nyaralása utolsó napján, ügetés közben kisebb lovas balesetet szenvedett.
aug. 1
4:58
Külföldön keresik a takarék pénzét (Blikk)
Mezőkövesd – Külföldön keresik a takarékszövetkezetben elsikkasztott közel egymilliárd forintot a zsaruk.
aug. 1
5:00
Szétbotoxolták az X-faktor sztárját (NLC)
Címlapon nézhetjük meg, hogyan botoxolták szét az X-Faktor énekesének testét.
aug. 1
5:02
Pachmann a keresztélységgel viccelődött (Blikk)
Budapest - A keresztény vallásból és a TV2 Tények című hírműsorából viccet űző képet publikált saját Facebook-oldalán Pachmann Péter (42), a csatorna egyik híradósa, amit azóta alighanem már ő maga is megbánt.
aug. 1
5:12
Széles Sándor: Beteg vagyok, nem alkoholista (Blikk)
Budapest – Egyre kínosabb botrány dagad a magyar úszósportban. Miközben sportolóink küzdenek az érmekért a világbajnokságon, a közvéleményt az foglalkoztatja, miért küldték haza Barcelonából az olimpiai bajnok Gyurta Dániel (24) mesterét, Széles Sándort (57).
aug. 1
5:14
311 fejesnek jár a luxuskórház (Blikk)
Budapest – Az egyszerű halandónak heteket kell várnia, hogy fogadja egy szakrendelő egy rutin ultrahangra, és 408 nap, azaz több mint egy év átlagos várakozási idővel kell számolnia, ha csípőprotézist kell neki beültetni.
aug. 1
5:16
Utcán balhézott barátnőjével Kamarás (Blikk)
BUDAPEST - Érdekes információ jutott el a Blikk szerkesztőségébe Kamarás Ivánnal (40) kapcsolatban. Olyan információ, amit meglehetős kétkedéssel fogadtunk.
aug. 1
5:30
Későn műtötték meg, meghalt az elakadt baba (Blikk)
Szentes - A pokol legmélyebb bugyrait járta meg Kovács Regina (28), amikor ikerbabái közül az egyiket holtan emelték ki a hasából. Az orvosok hét órán át nem császározták meg az asszonyt. Az operáció helyett, ahogy ő mondta, állati erővel próbálták kipréselni belőle gyermekét.
aug. 1
5:32
Luxushajón pihent Pici (Blikk)
Velence - Csonka András (48) egy többemeletes luxus-óceánjáró hajón pihent egy héten keresztül. Erről egy szemfüles olvasó-riporterünk számolt be lapunknak, aki együtt utazott a színésszel és a barátaival.
aug. 1
5:36
Így reagált Damu neje képeire (NLC)
Napok óta csámcsognak Damu új feleségének állítólagos pikáns képein. De mit szól hozzá Damu?
aug. 1
5:38
Luxushajón pihent Csonka Pici (NLC)
Egy civil fotózta le az RTL Klub műsorvezetőjét az impozáns hajón.
aug. 1
5:48
Botoxozták Gyurcsík Tibi hónalját (Blikk)
BUDAPEST - Gyurcsík Tibi (27) botoxoltatta a hónalját! Az X-Faktor 2011-es szériájának felfedezettje persze nem az izomba kérte az injekciót, hogy feszesedjen a bőre, csupán azért hagyta magát több tucatszor megszúrni, hogy kevésbé izzadjon.
aug. 1
6:24
Horváth Éva: Büszke vagyok a mellemre (BorsOnline)
Hollywood sztárjai büszkék arra, hogy nem sebész formálta tökéletesre keblüket. A Szellemekkel suttogó színésznője nevet is adott idomainak, Horváth Éva ha csak teheti, nem gyömöszöli melltartóba, de Orosz Barbi is nagy gondot fordít cicijére.
aug. 1
6:42
Rita: még egyszer látnom kell a lányom (BorsOnline)
Ma utazik Londonba a meggyilkolt Kovács Alexandra édesanyja. Az asszonynak a Scotland Yard fizeti a repülőjegyét. Az elmúlt négy napban mintegy 270 ezer forint adomány gyűlt össze Londonban és idehaza az édesanya megsegítésére.
aug. 1
7:00
Nyugodj békében, Bendegúz! (BorsOnline)
Végső búcsút vettek Olvasztó Imrétől, az ország Bendegúzától tegnap délelőtt Budapesten a Megyeri temetőben. A szertartáson csak a családtagok és Imre közeli barátai vettek részt. Egykori kollégái, az Indul a bakterház legendás színészei nem jelentek meg.
aug. 1
7:02
Damu Roland nem beszél Edina aktképeiről (BorsOnline)
Tudhatott-e Damu arról, hogy feleségéről korábban pucér képek készültek? S mit szól hozzá? Ezt egyhamar nem tudhatjuk meg: a színész, aki máskor szívesen fogadott újságírókat, nem nyilatkozik.
aug. 1
7:18
Détár-Rékasi: van még visszaút? (BorsOnline)
Bár hónapokkal ezelőtt bejelentették szakításukat, még a válókeresetet sem adta be a sztárpár. Kapcsolatuk több hullámvölgyet is túlélt, fellángolhat még most is a szerelem?
aug. 1
7:18
Pachmann a kereszténységgel viccelődött (Blikk)
Budapest - A keresztény vallásból és a TV2 Tények című hírműsorából viccet űző képet publikált saját Facebook-oldalán Pachmann Péter (42), a csatorna egyik híradósa, amit azóta alighanem már ő maga is megbánt.
aug. 1
7:20
Nem akar flancos esküvőt Orbán lánya (BorsOnline)
Katolikus szertartás szerint kel egybe Orbán Ráhel és Tiborcz István szeptemberben.
aug. 1
7:24
Gyenge hadsereggel riogat a Pentagon (hirado.hu)
Az amerikai katonai erő drasztikus visszaesésével riogatott az Egyesült Államok védelmi minisztere arra az esetre, ha a tervezett költségvetés-csökkentések az előirányzottaknak megfelelően sújtják a Pentagont.
aug. 1
7:26
Csökkent a Richter profitja (hirado.hu)
A Richter Gedeon Nyrt. 9,293 milliárd forint konszolidált adózott eredményt ért el az idén a második negyedévben, ami 16,7 százalékkal elmarad az egy évvel korábbitól.
aug. 1
7:28
Július volt a legvéresebb hónap Irakban (hirado.hu)
2008 áprilisa óta július volt a legvéresebb hónap Irakban.
aug. 1
7:30
Módosul az önkormányzati tűzoltóságról szóló rendelet (hirado.hu)
Az önkormányzati tűzoltóságoknál a jövő év első napjától nem a személyi juttatásra, hanem a dologi kiadásokra határoznak meg limitet - egyebek mellett ezt tartalmazza az a belügyminiszteri rendelet tervezet, amely a kormány honlapján jelent meg.
aug. 1
7:32
Bővítette ócsai gyárát a Bio-Fungi (hirado.hu)
Csaknem 900 millió forintos beruházással tovább bővítette ócsai gyárának termelőkapacitását a gombatermesztéssel foglalkozó Bio-Fungi Kft. - közölte a beruházást finanszírozó K&H Bank.
aug. 1
7:34
Obama az NSA tevékenységéről tárgyal (hirado.hu)
Törvényhozókat hívott meg Barack Obama elnök a Fehér Házba, hogy megvitassák az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) tevékenységével kapcsolatos aggodalmakat.
aug. 1
7:36
Szerbia szerződtetné Dominique Strauss-Kahnt (hirado.hu)
Szerbia gazdasági tanácsadónak szerződtetné Dominique Srauss-Kahnt, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatóját, akit Franciaországban üzletszerű kéjelgéssel vádolnak.
aug. 1
7:36
Széles: a sör miatt még nem vagyok bűnöző (BorsOnline)
Hazaküldték a barcelonai világbajnokságról Széles Sándort, a 200 méteres ­mell­úszásban címvédő és olimpiai bajnok Gyurta Dániel edzőjét. A hírek szerint alkoholproblémái miatt távozott idő előtt.
aug. 1
7:38
A kormány 300 millió forintot biztosít a 2021-es vizes vb előszerződésére (hirado.hu)
A kormány 300 millió forintot biztosít a 2021-es magyarországi vizes világbajnokság megrendezéshez szükséges előkészületekre, amely elengedhetetlen az előszerződés aláírásához.
aug. 1
7:40
Porcinkula búcsú Tatán (hirado.hu)
A tatai vár udvarán rendezik meg szombaton és vasárnap a porcinkula búcsút, ahol a hagyományos egyházi programok mellett a Kuny Domokos Múzeum városjátékra hívja az érdeklődőket.
aug. 1
7:42
Szűz, mutassa meg értékeit a világnak! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Bikának körültekintőnek kell lennie pénzügyei terén, a Ráknak pedig szerződéskötéskor kell különösen óvatosnak lennie. Az Oroszlán a pszichoszomatikus tüneteket elkerülendő, jobban teszi, ha nekiáll sportolni, meditálni vagy alkotni.
aug. 1
7:42
Bombasztikusan lefogyott az énekesnő - fotó (hirado.hu)
Az utóbbi években igencsak kikerekedett, majd csodálatosan lefogyott.
aug. 1
7:44
Kicsit erősödött a forint (hirado.hu)
Az euró 7 óra tájban 299,47 forinton forgott az előző esti 299,83 után.
aug. 1
7:54
R. Kárpáti: híres lesz a lányom! (BorsOnline)
R. Kárpáti Péter szerint lánya arra született, hogy híres legyen. Mindez nem Rebeka külsejéből, hanem belső tulajdonságaiból fakad. A szépségkirálynőt már egy napi sorozatba is hívták.
aug. 1
7:54
Újra ölt a titokzatos új drog! (Blikk)
A saját érdekükben kéri a drogosokat a rendőrség, hogy fogják vissza magukat, ugyanis továbbra is a feketepiacon van az a partidrog, melynek egyik összetevője miatt már hárman meghaltak, s most újabb két áldozatban mutatták ki a para-metil-4-metilaminorex jelenlétét.
aug. 1
8:00
Chávez tananyag lett Venezuelában (hirado.hu)
Tovább élnek a márciusban elhunyt Hugo Chávez volt elnök gondolatai, azokat ugyanis mostantól oktatják a diákok számára Venezuelában.
aug. 1
8:02
Kína békét szeretne a tengereken (hirado.hu)
Kína tengeri területi vitáinak békés, tárgyalásos megoldására törekszik, de a szuverenitását érintő kérdésekben nem hajlandó kompromisszumra.
aug. 1
8:04
Merénylet készült a venezuelai elnök ellen? (hirado.hu)
A belügyminiszter szerint az állítólagos összeesküvést egy 85 éves ismert kubai "ellenforradalmár" irányította.
aug. 1
8:12
Diákokkal is szívatják a trafikosokat (BorsOnline)
Hatalmas felháborodást váltott ki a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzése egy veszprémi nemzeti dohányboltban. Az ipari kamerák felvétele szerint egy kamasz osont be a trafikba, amíg a hatóság ellenőrei vásároltak.
aug. 1
8:18
A Facebook dönti el, hol nyaralunk (hirado.hu)
Az internet teljesen átformálta a turizmust, már csak azért is, mert egyre pontosabban tájékozódhatunk úticélunkról vagy a szállásról.
aug. 1
8:20
Zenei napok Nyírbátorban (hirado.hu)
A szabolcsi kisvárosban vasárnaptól csaknem két héten át tartanak a programok.
aug. 1
8:36
Hoffmann: Rendkívüli parlamenti ülés lesz a pedagógusbérek miatt (hirado.hu)
Az ülést augusztus végén tartják, hogy megteremtsék a változások jogszabályi hátterét.
aug. 1
8:48
Dagonyáznak a kis vízibivalyok (BorsOnline)
Gyarapodtak Magyarországon őshonos vízibivalyokat is láthatnak mától a látogatók a Budakeszi Vadasparkban.
aug. 1
8:54
Újra szolgálatba állítanák a WISE űrteleszkópot (hirado.hu)
A teleszkóppal szeretnék bővíteni az aszteroidavadász missziót.
aug. 1
9:06
Gyógyíthatatlan kisfiút támogat Esztergályos (BorsOnline)
Megrázó élettörténettel kereste meg egy édesanya Esztergályos Cecíliát. A művésznő azonnal a gyógyíthatatlan Benuka segítségére sietett, egy festményét ajánlotta fel árverésre.
aug. 1
9:08
Újra magyar fiatalokat ölt a dizájnerdrog (BorsOnline)
Rendkívüli közleményt adott ki a rendőrség, amelyben fokozott óvatosságra inti a kábítószerfogyasztókat, miután rövid időn belül már öt áldozatot követelt a para-metil-4-metilaminorex.
aug. 1
9:12
Nem kell érettségi ahhoz, hogy híres légy (NLC)
A lapok nem kérnek érettségi bizonyítványt, mielőtt írnak valakiről, és egy gyönyörű énekhang, a páratlan személyiség vagy a kellően formás idomok elég indokot szolgáltathatnak a sztárrá váláshoz papír nélkül is. Néha pedig egyenesen azért hagyják ott idő előtt a sulit, hogy mielőbb ismertté válhassanak.
aug. 1
9:30
Varga: A devizahitelek forintosítása lehet a megoldás (hirado.hu)
Az első számú kedvezményezettek azok lehetnek, akik lakáscélú jelzáloghitelt vettek fel. Legkésőbb őszre el kell készülnie egy megoldási javaslatnak - mondta a miniszter 180 percben.
aug. 1
9:32
Életfogytot kapott a sydney-i gyújtogató (hirado.hu)
Lángba borította az idősek otthonát, ahol ápoló volt, 11 ember meghalt, 8 megsérült, azt mondja, a gonosz utasította.
aug. 1
9:34
Baleset a 49-esen (hirado.hu)
Két autó és egy tehergépkocsi ütközött, a balesetben egy ember megsérült.
aug. 1
9:42
N. Norbert köpött a szabadulásáért? (BorsOnline)
Kiengedték az előzetesből N. Norbertet, a Mezőkövesd focistáját, akit továbbra is atavaszi egri meccsek manipulálásával gyanúsítanak. Az ügyészség szerint újabb előállítások várhatók az ügyben.

Keresés