2013. január 12. szombat

jan. 12
6:57
Ablaktól zsiráfig - Galéria (totalcar.hu)
jan. 12
6:59
Volkswagen Passat Performance Concept - Galéria (totalcar.hu)
jan. 12
7:15
Olcsó kisautóktól a nemes kabriókig (Vezess)
Új autók, részben a régi, részben új néven: a 2013-ban Magyarországon bevezetendő új autókról szóló cikksorozatunk első részében a kiskocsikról, az egyterűekről és a kabriókról írunk.
jan. 12
8:27
Életveszélyben a zebrán elgázolt gyalogos (ma.hu)
Életveszélyesen megsérült egy 65 éves férfi, akit személygépkocsi gázolt el a gyalogátkelőhelyen szombat reggel Baján.
jan. 12
8:27
Dakar: Szalay végigrohant (Vezess)
A címvédő francia Stéphane Peterhansel, Jean Paul Cottret duó volt az autósok között a leggyorsabb a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali hetedik szakaszán, ezzel növelte előnyét az összetettben. Minden magyar csapat a célban.
jan. 12
9:03
Nappal üzletember... (Vezess)
A Toyota a világ egyik legjózanabb életet élő márkája. Amikor azonban a szürke hétköznapok végén leszáll az est, maszkos-köpönyeges gúnyát ölt, és ellenlábasokat keres, akiket elpáholhat. Legalábbis erre engednek következtetni a tokiói custom-kiállításra előkészített szuperhőseik.
jan. 12
9:39
Sebestyénék a 86., Pócsikék a 88. helyen a Dakaron (ma.hu)
A Dél-Amerikában zajló Dakar-rali hetedik szakaszán 26.-ként zárt, így az összetettben 29. Szalay Balázs, Bunkoczi László pár után célba érkezett további magyar autós szereplők közül a Sebestyén Sándor, Bognár József duó a teljes rangsorban a 86., a Pócsik László, Farkas Nándor, Szaller Zoltán trió pedig a 88. helyet foglalta el a szombati folytatás előtt.
jan. 12
9:57
Megindult a vonatforgalom Kunhegyesnél (ma.hu)
Megindulhatott a vasúti forgalom Kunhegyesen, ahol szombaton reggel elsodort egy embert a Kisújszállás felől érkező személyvonat.
jan. 12
10:33
Tudja, nem mutatja (Vezess)
Indokolatlan szerénységgel adja elő magát a Volkswagen Passat alapjaira épülő sportszedán-tanulmány
jan. 12
11:09
Ismét járható az 51-es út Baján (ma.hu)
Megindult a forgalom az 51-es út baleset miatt lezárt bajai szakaszán szombat délelőtt.
jan. 12
11:09
Az új Clio a tévében (Vezess)
Szombaton kora délután várja a nézőket a Story4 csatornán az Autogram című új autós műsor. Renault, Hyundai és Fiat is szerepel a mai programban.
jan. 12
11:27
Egy nap alatt: 38 sérüléssel járó közlekedési baleset (ma.hu)
Az elmúlt 24 órában a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy követelt halálos áldozatot, 14 súlyos, 23 könnyű sérüléssel végződött - közölte honlapján a rendőrség szombaton.
jan. 12
12:21
Tűzoltók szabadították ki az árokba borult autó utasait (ma.hu)
Árokba borult egy személyautó, szombaton délelőtt, a Heves megyei Mezőtárkányban, a jármű megsérült utasait a tűzoltók szabadították ki.
jan. 12
12:21
Lengyel delegáció járt a 4-es metróban (Vezess)
Tarlós István meghívására Budapesten tettek látogatást a visegrádi országok polgármesterei. A találkozót követően pedig a varsói delegáció megtekintette a készülő négyes metró alagútját és a FUTÁR-diszpécserközpontját.
jan. 12
12:39
Meghalt a kórházban a Baján elgázolt gyalogos (ma.hu)
Meghalt a kórházban az a 65 éves férfi, akit a zebrán gázolt el egy autó szombat reggel Baján.
jan. 12
14:09
Frontális ütközés Heves megyében - öt ember kórházban (ma.hu)
Öt embert szállítottak kórházba, miután két személygépkocsi frontálisan ütközött szombaton Eger és Egerbakta között, a 24-es főúton.
jan. 12
14:09
Csúcsformában a BMW, az Audi és a Mercedes (Vezess)
Minden eddiginél több kocsit adott el tavaly a németországi autógyártás három prémium márkája, a BMW, az Audi, valamint a Daimler, és az idén is újabb rekordra számítanak.
jan. 12
14:27
Súlyos baleset Hevesben, telefonoszlopnak ütközött egy autó (ma.hu)
Egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg amikor az autójuk telefonoszlopnak ütközött szombaton a Heves megyei Mezőtárkány külterületén.
jan. 12
15:03
Dakar 2013: lerövidítették a szombati útvonalat (ma.hu)
A Dél-Amerikában zajló Dakar-rali szombati, nyolcadik szakaszát lerövidítették a szervezők az etapot megelőző heves esőzések miatt.
jan. 12
15:06
Fotón a Mercedes 2014-es motorblokkja (F1világ)
A Mercedes-Benz nyilvánosságra hozta az első fotót 2014-es Forma-1-es motorjáról, amely egyesek szerint komoly szerepet játszik majd abban, hogy kié lesz a bajnoki cím az évad végén. Tovább »
jan. 12
16:15
Centiken múlt a három gyalogos élete (Vezess)
Betűkkel leírva nem hinnénk el a gyalogosok szerencsés megmenekülésének történetét, de a videó cáfolhatatlan bizonyíték.
jan. 12
17:51
Senki se akarja megváltoztatni Räikkönent! (F1világ)
A Lotus jól döntött, hogy engedi Kimi Räikkönennek saját útját járni, ugyanis ezzel felszabadította a finn versenyzőben rejlő potenciált, állítja a Forma-1 háromszoros világbajnoka, Sir Jackie Stewart. Tovább »
jan. 12
20:45
Megérkezett Budapestre a LOT Boeing 787 Dreamlinere (ma.hu)
Leszállt a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren a lengyel LOT légitársaság legújabb gépe, az alig pár hete forgalomba állított Boeing 787-800-as Dreamliner szombaton.

Keresés