2013. január 12. szombat

jan. 12
7:15
Olcsó kisautóktól a nemes kabriókig (Vezess)
Új autók, részben a régi, részben új néven: a 2013-ban Magyarországon bevezetendő új autókról szóló cikksorozatunk első részében a kiskocsikról, az egyterűekről és a kabriókról írunk.
jan. 12
8:27
Dakar: Szalay végigrohant (Vezess)
A címvédő francia Stéphane Peterhansel, Jean Paul Cottret duó volt az autósok között a leggyorsabb a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali hetedik szakaszán, ezzel növelte előnyét az összetettben. Minden magyar csapat a célban.
jan. 12
9:03
Nappal üzletember... (Vezess)
A Toyota a világ egyik legjózanabb életet élő márkája. Amikor azonban a szürke hétköznapok végén leszáll az est, maszkos-köpönyeges gúnyát ölt, és ellenlábasokat keres, akiket elpáholhat. Legalábbis erre engednek következtetni a tokiói custom-kiállításra előkészített szuperhőseik.
jan. 12
10:33
Tudja, nem mutatja (Vezess)
Indokolatlan szerénységgel adja elő magát a Volkswagen Passat alapjaira épülő sportszedán-tanulmány
jan. 12
11:09
Az új Clio a tévében (Vezess)
Szombaton kora délután várja a nézőket a Story4 csatornán az Autogram című új autós műsor. Renault, Hyundai és Fiat is szerepel a mai programban.
jan. 12
12:21
Lengyel delegáció járt a 4-es metróban (Vezess)
Tarlós István meghívására Budapesten tettek látogatást a visegrádi országok polgármesterei. A találkozót követően pedig a varsói delegáció megtekintette a készülő négyes metró alagútját és a FUTÁR-diszpécserközpontját.
jan. 12
14:09
Csúcsformában a BMW, az Audi és a Mercedes (Vezess)
Minden eddiginél több kocsit adott el tavaly a németországi autógyártás három prémium márkája, a BMW, az Audi, valamint a Daimler, és az idén is újabb rekordra számítanak.
jan. 12
15:06
Fotón a Mercedes 2014-es motorblokkja (F1világ)
A Mercedes-Benz nyilvánosságra hozta az első fotót 2014-es Forma-1-es motorjáról, amely egyesek szerint komoly szerepet játszik majd abban, hogy kié lesz a bajnoki cím az évad végén. Tovább »
jan. 12
16:15
Centiken múlt a három gyalogos élete (Vezess)
Betűkkel leírva nem hinnénk el a gyalogosok szerencsés megmenekülésének történetét, de a videó cáfolhatatlan bizonyíték.
jan. 12
17:51
Senki se akarja megváltoztatni Räikkönent! (F1világ)
A Lotus jól döntött, hogy engedi Kimi Räikkönennek saját útját járni, ugyanis ezzel felszabadította a finn versenyzőben rejlő potenciált, állítja a Forma-1 háromszoros világbajnoka, Sir Jackie Stewart. Tovább »

Keresés