2013. január 12. szombat

jan. 12
0:03
Videó: bevállalta a szögletet a kapuba - a léc is segített (She)
Érdekes gólt szerzett Ahmed Maduni, a Nantes labdarúgója a Nimes elleni francia másodosztályú bajnokin. A marokkói származású algériai játékos egy szögletet követően kapura akarta fejelni a labdát, de nem sikerült. Szerencséjére a vállára eső labda a kapu felé vette az irányt, és végül a keresztléc segítségével a hálóban kötött ki.
jan. 12
0:03
Biliárdszalonban robbantottak (Blikk)
jan. 12
0:40
A Tottenham elszomorítaná régi mesterét a londoni derbin (Agroinform)
Harry Redknappnál jobban kevesen ismerik a Sarkantyúsokat, a QPR mégis megéghet a londoni rangadón.
jan. 12
0:57
Bilbaóban nyert a Rayo Vallecano - videó (Agroinform)
A Rayo Vallecano 2-1-re nyert az Athletic Bilbao otthonában.
jan. 12
1:15
Gázolva udvarolt (Blikk)
jan. 12
3:21
Rabosították a pedofil rockert (Blikk)
jan. 12
4:15
Zárt kapuk: román öröm (Blikk)
Jeruzsálem – Míg a magyar futballszurkolók porba sújtottan vették tudomásul, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) döntésének értelmében a tavalyi Izrael elleni barátságos meccsen tapasztalt antiszemita megnyilvánulások miatt zárt kapuk mögött játsszák márciusban a Magyarország–Románia világbajnoki selejtezőt – a feljelentést a bécsi Izraelita Hitközséggel karöltve megfogalmazó Simon Wiesenthal…
jan. 12
5:03
Családjáért harcol Nádor Dávid (Blikk)
Budapest - Szinte könyörögve énekelte este a Voice színpadán Nádor Dávid (28) a Somebody to love (Valaki, akit szerethetek) című dalt. A versenyző azonban már talált valakit, akit szerethet, a fiatalember életében ugyanis már hosszú évek óta jelen van az a nő, aki ezt a szerepet betöltheti. Bár mostanában nem állnak igazán közel egymáshoz.
jan. 12
5:03
Medveczky háborog: kivágták az ismétlésből (Blikk)
Budapest ‒ Áll a bál! Miután kiderült, hogy az RTL Klub újraindítja a Szombat esti láz című műsorát, és ezt megelőzően az RTL II-n ismétli a korábbi, nagy sikerrel futó adásokat, rengetegen várták, hogy újra láthassák Medveczky Ilona (72) emlékezetes produkcióját, amelyben szinte teljesen áttetsző, strasszokkal kirakott ruhában lépett színpadra.
jan. 12
5:09
A jegybank ötven napja (Üzlet és Utazás)
Hét hónap után ismét 297 forintot kellett adni az európai közös pénz egy egységéért péntek délután. A bankközi devizapiacon tapasztalható sokk oka egyértelmű. Már a világ tőkecentrumaiban is szembesülnek azzal, hogy a március 3-i elnökváltással a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elvesztheti függetlenségét. Matolcsy György megnyilvánulásai rendre erősítik ezt a feltételezést. Legutóbb azt találta mondani:…
jan. 12
5:09
A gyűlöletkeltés ellen és mellett is felvonulnak (Alternatív Energia)
Mint az várható volt, nem határolódott el Bayer Zsolttól a Fidesz, és Orbán Viktor sem szólalt meg az ügyben, helyette viszont a békemenet szervezője vette védelmébe a cigányellenes írása miatt bírált publicistát - furcsa hasonlattal élve szerintük a tej kifutott, csak arra kell vigyázni, nehogy odakozmáljon. Az indulatok ma újra elszabadulhatnak, mivel a Jobbik Szigethalomra vonul a…
jan. 12
5:21
Ő tiltotta meg a razziákat V. László diszkóiban (Blikk)
Budapest – Újabb főrendőr kezén kattan a bilincs a V. László ügyben. A fiatal, ámde magas beosztású volt rendőrt, O. Pétert tegnap három rendőr kísérte, a Pesti Központi Kerületi Bíróságra.
jan. 12
5:27
Kempingben őrzik a tescós rablót (Blikk)
Nagytevel - A fagyhalál küszöbén, egy hathektáros kempingben tölti házi őrizetét a tescós rabló.
jan. 12
5:27
7-en a 7-ről (Alternatív Energia)
Ön is részesül-e az egyre intenzívebb kormányzati osztogatásból?
jan. 12
5:29
Még alszanak az önkormányzatok (Alternatív Energia)
Egyelőre mindenütt másképp ellenőrzik a kutyachipeket az országban, a legtöbb önkormányzatnál még tervezik, hogyan kérhetik számon a kutyatulajdonosokat, de olyan hely is van, ahol január elsejétől folyamatos a kontroll. A Hegyvidéken például kézi műszereikkel folyamatosan ellenőrzik a közterület-felügyelet munkatársai a kutyákat, máshol azonban még a szükséges műszerek is hiányoznak. Akárhogyan…
jan. 12
5:31
Kósa elismerte, hozzájuk igazítják a választást (Alternatív Energia)
Induljon valódi egyeztetés a választási eljárási törvényről - kérte tegnap nyílt levélben az MSZP és az LMP a kormánypártokat. A szocialista Molnár Zsolt lapunknak elmondta, azt szeretnék, ha szakemberek, civil mozgalmak részvételével a teljes jogszabályt felülvizsgálnák a parlamenti pártok. Hozzátette, végre valódi egyeztetésre lenne szükség, nem arra, hogy a Fidesz zárt ajtók mögött, egymaga…
jan. 12
5:33
Korózs: szélhámosság az újabb nyugdíjígéret (Alternatív Energia)
A 11. és a 12. havi nyugdíj kifizetése is veszélyben volt az utóbbi két évben, ezért politikai szélhámosság a 13. havi ellátás ígérete - jelentette ki Korózs Lajos azzal kapcsolatban, hogy a kabinet tervei szerint a választás előtt, decemberben egyszeri plusz juttatást adnak az időseknek Erzsébet-utalvány, vagy Szép-kártya formájában.
jan. 12
5:39
Külön élnek, de nem válnak Szőke Zoltánék (Blikk)
Budapest - Amikor Szőke Zoltán (44) októberben elköltözött otthonról, úgy tűnt, hogy végleg lezárták a házasságukat feleségével, Laki Anikóval. Mindezek ellenére a Blikk úgy tudja, hogy a mai napig nem adták be a válópert. Talán csak nem abban reménykednek titkon a felek, hogy lehet még folytatása életük közös szakaszának?
jan. 12
5:45
Várólistás hajléktalanok (Alternatív Energia)
Nem kevesebb mint három ember fagyott meg az országban pusztán 24 óra leforgása alatt. Ha komolyan vennénk Giró-Szász András őrületes novemberi rádiónyilatkozatát, azt mondhatnánk, csak csütörtökön háromszor annyian hűltek ki, mint ahányan 2010 óta haltak meg a mínuszok miatt a fővárosi közterületeken. A budapesti átmeneti szállók száz százalékos kihasználtsággal üzemelnek.
jan. 12
5:45
Márciusi támogatás (Üzlet és Utazás)
Az első félévben 10 milliárd forintot szán a kormány 11 ágazatban a minimálbér és a garantált bérminimum emelés miatt megnövekedett költségek csökkentésére. A munkáltatók aggódnak, mert a pénz csak márciusban érkezhet meg a jogosult cégekhez. A munkavállalói oldal arra hívta fel a figyelmet, hogy több százezeren mindenféle kompenzációból kimaradnak.
jan. 12
5:47
Az IBM a tizenegyedik stratégiai partner (Üzlet és Utazás)
Tizenegyedik stratégiai megállapodását kötött a magyar kormány, ezúttal a az IBM Magyarország Kft.-vel pénteken, Budapesten. Az erről szóló dokumentumot Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára és Veres Zsolt, az IBM Magyarország vezérigazgatója írta alá.
jan. 12
5:49
Égető probléma a fiatalok munkanélkülisége (Üzlet és Utazás)
Ötmillió munkanélküli fiatal van Európában: az unió 27 országában a 16-25 év közöttiek 22 százaléka nem talál állást, míg a teljes népesség körében ez az arány 10 százalék körül mozog. De a válságtól leginkább sújtott Görögországban és Spanyolországban több fiatal munkanélküli, mint amennyien dolgoznak.
jan. 12
5:51
Talált pénzt hozott az adóamnesztia (Üzlet és Utazás)
Eddig összesen 67 milliárd forintot utaltak haza 23 hónap alatt - 2011 januárja és 2012 novembere között - külföldi bankszámlákról, illetve offshore cégekben levő befektetéseikből magyar tulajdonosaik, élve a tavaly év végén lejárt adóamnesztia lehetőségével. Ez az összeg még nőhet az év végi határidő miatt.
jan. 12
5:53
Olli Rehn: Lehet idén növekedés (Üzlet és Utazás)
Aki ma az euró kudarcára és az euróövezet felbomlására fogad, az le van maradva az eseményekről - közölte Olli Rehn, az Európai Bizottság (EB) gazdasági és pénzügyi biztosa egy tegnapi brüsszeli konferencián, hozzátéve: "a beteg kikerült az intenzív osztályról, de ahhoz még el kell telnie némi időnek, hogy kijelenthessük: makkegészséges".
jan. 12
6:03
Elfogadták a japán gazdaságélénkítő csomagot (Kripto Akadémia)
Japán történelmének legnagyobb, több mint húszezer milliárd dolláros (átszámítva több mint ötvenezer milliárd forintos) gazdaságélénkítő csomagját hagyta jóvá a kabinet - jelentette be tegnap Abe Sindzó japán miniszterelnök.
jan. 12
6:03
Csinálj szájbalzsamot házilag! (NLC)
Télen elkél egy jó szájbalzsam, és miért is ne csinálnánk egyet magunknak. Így legalább pontosan fogjuk tudni, hogy mi van benne, és még a színét is mi határozhatjuk meg.
jan. 12
6:03
Válni akar a magyar világbajnok, a felesége nem (ATV)
Erdei Zsolt továbbra is a nyilvánosság kizárásával szeretné rendezni a magánéletét. Bár korábban a Hot!-nak röviden azt nyilatkozta: még reménykedik abban, hogy a jelenlegi helyzet átmeneti és idővel minden jóra fordul, ám a bokszoló egyik barátja szerint Erdei felkeresett egy ügyvédet.
jan. 12
6:05
Merényletet hiúsított meg a román rendőrség (Kripto Akadémia)
Robbantásos alvilági leszámolást hiúsított meg tegnap a szervezett bűnözés elleni ügyészség a Román Hírszerző Szolgálat segítségével a Kárpátokon túl, Piatra Neamt városában.
jan. 12
6:07
Falklandi szigetvita felmelegítve (Kripto Akadémia)
Diadalt ült a minap Argentína elnökasszonya, miután sikerült visszaszereznie egy Ghánában korábban elkobzott hadihajót. Cristina Fernández de Kirchnernek aligha lesz ilyen sikerélménye a Falkland-szigetek (spanyolul Islas Malvinas) hovatartozása körüli argentin-brit területi vitában.
jan. 12
6:21
Megmutatjuk: ez a Katalinról készült kép verte ki a biztosítékot (hirado.hu)
A mosoly visszafogott, a vonások viszont öregesek. A hercegné első hivatalos portréja hervasztó.
jan. 12
6:23
Zavargások Észak-Írországban - Nem hagy alább az erőszak (hirado.hu)
Vízágyukat és gumilövedékeket is bevetett az észak-ír rendőrség péntek este Belfastban és egy közeli településen a lázongó protestánsok ellen, akik téglákkal, gyújtópalackokkal és petárdákkal dobálták őket.
jan. 12
6:25
Magyar Nemzet: csökkenhet az élelmiszerek ára (hirado.hu)
Az elemző szerint a kereskedelmi láncok várhatóan hamar reagálnak a nemzetközi változásokra.
jan. 12
6:27
Népszabadság: ösztöndíj a nyugdíjas orvosoknak (hirado.hu)
A Senior ösztöndíjra külön állami alap létesülne.
jan. 12
6:33
Földesi-Szabót bilincsben vitték a pszichológus elé (BorsOnline)
Vezetőszáron, bilincsben kísérték a pszichológushoz Földesi-Szabó Lászlót, akit Bálint Antóniával közös gyermekük ügyében hallgattak meg. Ezzel újabb felvonásához érkezett kettejük harca.
jan. 12
6:39
Oscar-jelöltek: élen a Lincoln és a Pi élete (Spa Trend Online)
A 86 éves Emmanuel Riva és a 9 éves Quvenzhané Wallis is az Ocar-díj várományosa, ahogy Naomi Watt, Sally Field, Anne Hatheway, és Helen Hunt is. A tegnap bejelentett Oscar-jelöltek listáján van Daniel Day-Lewis, Hugh Jackman, Denzel Washington, Robert De Niro és Tommy Lee Jones is. A filmek közül a Lincoln, a Pi élete, az Argo-akció és a Django elszabadul gyűjtötte be a legtöbb jelölést.
jan. 12
6:39
Kibukott az ellenzék a Kósa által beismert választási trükkön (ATV)
A Fidesz, az MSZP és az LMP is ésszerűnek tartja, hogy 2014-ben Magyarországon egyszerre legyen az európai és a magyar parlamenti választás. A fideszes Gulyás Gergely szerint ezzel megspórolható egy választás költsége, majdnem hárommilliárd forint. A szocialistákat és az LMP-t ugyanakkor felháborította Kósa Lajos nyilatkozata. A Fidesz ügyvezető alelnöke azt mondta egy fórumon, hogy azért lesz…
jan. 12
6:41
Kortárs cirkusz a palotában (Spa Trend Online)
Új műfaj a Művészetek Palotájában a kortárs cirkusz. A világhírű kanadai Cirque Éloize érkezett Budapestre, mely már harminchat ország négyszázharminchat városában lépett fel nagy sikerrel, az akrobatikát tánccal, színházi elemekkel, vetítéssel ötvözve. Mi az ősszel bemutatott Cirkopolis című bravúros produkciót láthattuk.
jan. 12
6:51
Istenes Bence hisz Adél könnyeinek (BorsOnline)
A pletykák szerint három fiút szédített Csobot Adél az RTL Klub tehetségkutatója idején. Istenes Bence nem hisz a barátnőjét érő vádaknak, és nem érti, hogy miért kell csapodárnak beállítani egy ilyen fiatal és tehetséges lányt, mint Adél.
jan. 12
6:53
Betegség parancsolta le Havast a képernyőről (BorsOnline)
Hónapok óta nem hallani Havas Henrikről, aki egyik pillanatról a másikra tűnt el minden műsorából. Úgy tudjuk, a hajdan rendkívül aktív tévést egészségi állapota kényszerítette visszavonulásra.
jan. 12
6:57
Szétszedték a Fidesz nagyágyúját: „Halványlila dunsztja sincs” (168 Óra Online)
Az MSZP és az LMP nyílt levélben kéri a két kormánypárt frakcióvezetőjét, hogy a végleges választási eljárási törvényt egy széles körű konszenzust kereső folyamat során alkossák meg. A két párt azt szeretné, ha ennek során a teljes jogszabályt felülvizsgálnák.
jan. 12
6:57
Fekete Péter a szegedi bizottságban is (Spa Trend Online)
Kiderült, kik fogják elbírálni a szegedi színházra érkezett igazgatói pályázatokat - írta a Délmagyar című napilap. A 9 fős szakmai bizottság véleményezi az öt aspiráns - Balikó, Gyüdi és Juronics mellett Szolnoki Tibor és Vasvári Csaba - pályázatát. A fenntartó önkormányzat képviseletében Gyimesi László fideszes és Haág Zalán kereszténydemokrata önkormányzati képviselő vesz részt a szakmai…
jan. 12
6:57
Heten vannak, de nem gonoszok (Behaviour)
Eddigi pályafutásának legsikeresebb évét hagyta maga mögött a H-Moto Team 2012-ben. Győrfi Alen 27 pontjával a 16. helyen végzett a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában.
jan. 12
6:57
Martin Luther King és Lincoln bibliájára esküszik fel Obama (hirado.hu)
A Fehér Ház újraválasztott lakója 20-án szűk körű szertartáson, 21-én pedig a kongresszus lépcsőjén tesz fogadalmat.
jan. 12
6:57
Sorozatban ötödik héten drágulhat a benzin (Portfolio)
Bár az olaj árfolyama érdemben nem mozdult a héten, a finomított termékárak emelkedéssel zárták a hetet, ráadásul erre a forint gyengélkedése is rátett egy lapáttal az autósok nagy bánatára. Az...
jan. 12
6:57
Megzuhant a forint Matolcsy szavaira (ATV)
Péntek délután már több mint 297 forintért adtak egy eurót, pedig a nemzetközi piaci hangulat kedvező volt. Elemzők szerint, ha átlépi a háromszázas lélektani határt, ismét elszabadulhat az árfolyam. A gyengülés mögött Matolcsy György szavai állhatnak. A nemzetgazdasági miniszter legújabb írásában a racionális gondolkodás ellen érvel, szerinte ugyanis a hagyományos, az úgynevezett ortodox…
jan. 12
6:59
Titkolózás a Néprajzi körül (Spa Trend Online)
A Magyar Néprajzi Múzeum vezetőjének mandátuma tavaly decemberben lejárt. Egy normális országban, ahol a miniszterek asztalán van egy papírboltban vásárolt naptár, időben kiírják a pályázatot, hogy zökkenőmentes legyen az átadás-átvétel, ha szükség van rá, hogy tervezhető legyen a követkő év...
jan. 12
6:59
A legnehezebb nap (Behaviour)
Vélhetően nem felejti el egykönnyen az idei Dakart Carlos Sainz, aki azzal a határozott céllal érkezett meg a versenyre, hogy 2010 után ismét diadalmaskodik. Ám arra nem számított a spanyol matador, hogy az autója technikailag még nem kész egy ilyen sivatagi show-ra: előbb a GPS romlott el, majd elektronikai gondjai voltak, míg a hatodik szakaszon a motorja végleg megállásra késztette.
jan. 12
6:59
Magyar Nemzet: a kéményseprés díja is csökkenhet (hirado.hu)
Újabb területen vizsgálnák meg a rezsicsökkentés lehetőségét.
jan. 12
6:59
Lesz kongresszusi jóváhagyás? - alakul Obama kormánya (ATV)
Barack Obama nem adta be a derekát: az ellenvélemények dacára a némelyek által provokatívnak tartott Chuck Hagelt jelölte a Pentagon élére. Emellett a Központi Hírszerző Iroda vezetéséről is döntött: a CIA igazgatójának John O. Brennant választotta, aki az elmúlt években terrorelhárítási tanácsadójaként szolgált. Obama decemberben már John Kerry külügyminiszteri jelölését is bejelentette. A három…
jan. 12
7:01
Miért zöld a fű? (Behaviour)
Mármint a műfű, pontosabban az alatta lévő gumi granulátum. Ez itt a kérdés. A sok százmillió forintos kérdés. És még az sem kizárt, hogy ebbe a kérdésbe nem kevesen belebetegednek. Lapunk információi szerint jelenleg már folyik az első allergológiai vizsgálat.

Keresés