2013. január 12. szombat

jan. 12
0:03
Videó: bevállalta a szögletet a kapuba - a léc is segített (NSO)
Érdekes gólt szerzett Ahmed Maduni, a Nantes labdarúgója a Nimes elleni francia másodosztályú bajnokin. A marokkói származású algériai játékos egy szögletet követően kapura akarta fejelni a labdát, de nem sikerült. Szerencséjére a vállára eső labda a kapu felé vette az irányt, és végül a keresztléc segítségével a hálóban kötött ki.
jan. 12
0:03
Biliárdszalonban robbantottak (Blikk)
jan. 12
0:03
A Lánchíd pesti hídfőjénél látták utoljára az eltűnt brit egyetemistát (HarmoNet)
A brit egyetemista budapesti eltűnése ügyében a rendőrség közzétette a térfigyelő kamerák felvételét, amelyen az látható, hogy a fiatalember január elsején hajnali 2 óra körül a Lánchíd pesti hídfőjénél volt.
jan. 12
0:18
Nagy Lajos Márk összeállítás (videó) (profiboksz.hu)
Rövid összeállítás a GBC középsúlyú Youth bajnoki címmérkőzésre készülő veretlen Nagy Lajos Márkról.
jan. 12
0:21
Galliani fiatalabb és olaszosabb Milant szeretne (MaHu)
Fiatalabb és több olasz játékosra támaszkodó csapatot szeretne építeni Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgóklubjának vezetője.
jan. 12
0:21
Napi Horoszkóp - január 12. (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod? Tudd meg most!
jan. 12
0:33
Dead Island: Riptide - zombi esküvő készül (sg)
Egyedi meglepetéssel készülnek a Dead Island: Riptide fejlesztői.
jan. 12
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 12
0:39
Olvasnivaló: Savanyú káposzta - rusztikus levesben (Mindmegette)
A téli hónapok elképzelhetetlenek savanyú káposzta nélkül! Nyersen, már a piacon micsoda remek dolog kóstolgatni! Persze gyakran nem óriás hordókból, hanem előre csomagolva kerül a háztartásba, de készüljön belőle gyors saláta, leves, egytálétel vagy a nagy klasszikusok bármelyike - kihagyhatatlan ilyenkor!
jan. 12
0:39
Akváriumból lopott halat, hogy győzzön a horgászversenyen (HarmoNet)
Akváriumból lopott hallal próbált győzni egy brit férfi egy tengeri horgászversenyen, ám a jószágot felismerte egy versenytársa.
jan. 12
1:15
Gázolva udvarolt (Blikk)
jan. 12
1:15
A világegyetem legnagyobb képződményét fedezték fel (HarmoNet)
A világegyetem legnagyobb ismert képződményét, aktív galaxismagok négymilliárd fényévnyi "átmérőjű" halmazát fedezték fel brit csillagászok, akiknek tanulmánya a Monthly Notices of the Royal Astronomical Society legújabb számában látott napvilágot.
jan. 12
2:36
Ericsson és Avicii - új zenei trend (btl.hu)
Az Ericsson és a szuper DJ és producer, Avicii megalkotják a világ első közösségi, crowdsource-olt slágerét, január 9-től várják a rajongók által küldött hangmintákat.
jan. 12
2:40
A hűség jutalma (btl.hu)
A Shell vásárlói Clubsmart pontjaik beváltásával literenként 12-20 Forinttal olcsóbban juthatnak üzemanyaghoz.
jan. 12
3:21
Rabosították a pedofil rockert (Blikk)
jan. 12
4:15
Zárt kapuk: román öröm (Blikk)
Jeruzsálem – Míg a magyar futballszurkolók porba sújtottan vették tudomásul, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) döntésének értelmében a tavalyi Izrael elleni barátságos meccsen tapasztalt antiszemita megnyilvánulások miatt zárt kapuk mögött játsszák márciusban a Magyarország–Románia világbajnoki selejtezőt – a feljelentést a bécsi Izraelita Hitközséggel karöltve megfogalmazó Simon Wiesenthal…
jan. 12
5:03
Családjáért harcol Nádor Dávid (Blikk)
Budapest - Szinte könyörögve énekelte este a Voice színpadán Nádor Dávid (28) a Somebody to love (Valaki, akit szerethetek) című dalt. A versenyző azonban már talált valakit, akit szerethet, a fiatalember életében ugyanis már hosszú évek óta jelen van az a nő, aki ezt a szerepet betöltheti. Bár mostanában nem állnak igazán közel egymáshoz.
jan. 12
5:03
Medveczky háborog: kivágták az ismétlésből (Blikk)
Budapest ‒ Áll a bál! Miután kiderült, hogy az RTL Klub újraindítja a Szombat esti láz című műsorát, és ezt megelőzően az RTL II-n ismétli a korábbi, nagy sikerrel futó adásokat, rengetegen várták, hogy újra láthassák Medveczky Ilona (72) emlékezetes produkcióját, amelyben szinte teljesen áttetsző, strasszokkal kirakott ruhában lépett színpadra.
jan. 12
5:09
A jegybank ötven napja (Népszava)
Hét hónap után ismét 297 forintot kellett adni az európai közös pénz egy egységéért péntek délután. A bankközi devizapiacon tapasztalható sokk oka egyértelmű. Már a világ tőkecentrumaiban is szembesülnek azzal, hogy a március 3-i elnökváltással a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elvesztheti függetlenségét. Matolcsy György megnyilvánulásai rendre erősítik ezt a feltételezést. Legutóbb azt találta mondani:…
jan. 12
5:09
A gyűlöletkeltés ellen és mellett is felvonulnak (Népszava)
Mint az várható volt, nem határolódott el Bayer Zsolttól a Fidesz, és Orbán Viktor sem szólalt meg az ügyben, helyette viszont a békemenet szervezője vette védelmébe a cigányellenes írása miatt bírált publicistát - furcsa hasonlattal élve szerintük a tej kifutott, csak arra kell vigyázni, nehogy odakozmáljon. Az indulatok ma újra elszabadulhatnak, mivel a Jobbik Szigethalomra vonul a…
jan. 12
5:09
Vastag Csaba most elmondja az igazságot (Zene.hu)
Az énekes az elmúlt két és fél évben oroszlánként védte magánéletét. Most azonban kitálalt. [Dátum: 2013.01.12. 05:00]
jan. 12
5:21
Ő tiltotta meg a razziákat V. László diszkóiban (Blikk)
Budapest – Újabb főrendőr kezén kattan a bilincs a V. László ügyben. A fiatal, ámde magas beosztású volt rendőrt, O. Pétert tegnap három rendőr kísérte, a Pesti Központi Kerületi Bíróságra.
jan. 12
5:27
Kempingben őrzik a tescós rablót (Blikk)
Nagytevel - A fagyhalál küszöbén, egy hathektáros kempingben tölti házi őrizetét a tescós rabló.
jan. 12
5:27
7-en a 7-ről (Népszava)
Ön is részesül-e az egyre intenzívebb kormányzati osztogatásból?
jan. 12
5:29
Még alszanak az önkormányzatok (Népszava)
Egyelőre mindenütt másképp ellenőrzik a kutyachipeket az országban, a legtöbb önkormányzatnál még tervezik, hogyan kérhetik számon a kutyatulajdonosokat, de olyan hely is van, ahol január elsejétől folyamatos a kontroll. A Hegyvidéken például kézi műszereikkel folyamatosan ellenőrzik a közterület-felügyelet munkatársai a kutyákat, máshol azonban még a szükséges műszerek is hiányoznak. Akárhogyan…
jan. 12
5:31
Kósa elismerte, hozzájuk igazítják a választást (Népszava)
Induljon valódi egyeztetés a választási eljárási törvényről - kérte tegnap nyílt levélben az MSZP és az LMP a kormánypártokat. A szocialista Molnár Zsolt lapunknak elmondta, azt szeretnék, ha szakemberek, civil mozgalmak részvételével a teljes jogszabályt felülvizsgálnák a parlamenti pártok. Hozzátette, végre valódi egyeztetésre lenne szükség, nem arra, hogy a Fidesz zárt ajtók mögött, egymaga…
jan. 12
5:33
Korózs: szélhámosság az újabb nyugdíjígéret (Népszava)
A 11. és a 12. havi nyugdíj kifizetése is veszélyben volt az utóbbi két évben, ezért politikai szélhámosság a 13. havi ellátás ígérete - jelentette ki Korózs Lajos azzal kapcsolatban, hogy a kabinet tervei szerint a választás előtt, decemberben egyszeri plusz juttatást adnak az időseknek Erzsébet-utalvány, vagy Szép-kártya formájában.
jan. 12
5:39
Külön élnek, de nem válnak Szőke Zoltánék (Blikk)
Budapest - Amikor Szőke Zoltán (44) októberben elköltözött otthonról, úgy tűnt, hogy végleg lezárták a házasságukat feleségével, Laki Anikóval. Mindezek ellenére a Blikk úgy tudja, hogy a mai napig nem adták be a válópert. Talán csak nem abban reménykednek titkon a felek, hogy lehet még folytatása életük közös szakaszának?
jan. 12
5:45
Várólistás hajléktalanok (Népszava)
Nem kevesebb mint három ember fagyott meg az országban pusztán 24 óra leforgása alatt. Ha komolyan vennénk Giró-Szász András őrületes novemberi rádiónyilatkozatát, azt mondhatnánk, csak csütörtökön háromszor annyian hűltek ki, mint ahányan 2010 óta haltak meg a mínuszok miatt a fővárosi közterületeken. A budapesti átmeneti szállók száz százalékos kihasználtsággal üzemelnek.
jan. 12
5:45
Márciusi támogatás (Népszava)
Az első félévben 10 milliárd forintot szán a kormány 11 ágazatban a minimálbér és a garantált bérminimum emelés miatt megnövekedett költségek csökkentésére. A munkáltatók aggódnak, mert a pénz csak márciusban érkezhet meg a jogosult cégekhez. A munkavállalói oldal arra hívta fel a figyelmet, hogy több százezeren mindenféle kompenzációból kimaradnak.
jan. 12
5:47
Az IBM a tizenegyedik stratégiai partner (Népszava)
Tizenegyedik stratégiai megállapodását kötött a magyar kormány, ezúttal a az IBM Magyarország Kft.-vel pénteken, Budapesten. Az erről szóló dokumentumot Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára és Veres Zsolt, az IBM Magyarország vezérigazgatója írta alá.
jan. 12
5:49
Égető probléma a fiatalok munkanélkülisége (Népszava)
Ötmillió munkanélküli fiatal van Európában: az unió 27 országában a 16-25 év közöttiek 22 százaléka nem talál állást, míg a teljes népesség körében ez az arány 10 százalék körül mozog. De a válságtól leginkább sújtott Görögországban és Spanyolországban több fiatal munkanélküli, mint amennyien dolgoznak.
jan. 12
5:51
Talált pénzt hozott az adóamnesztia (Népszava)
Eddig összesen 67 milliárd forintot utaltak haza 23 hónap alatt - 2011 januárja és 2012 novembere között - külföldi bankszámlákról, illetve offshore cégekben levő befektetéseikből magyar tulajdonosaik, élve a tavaly év végén lejárt adóamnesztia lehetőségével. Ez az összeg még nőhet az év végi határidő miatt.
jan. 12
5:53
Olli Rehn: Lehet idén növekedés (Népszava)
Aki ma az euró kudarcára és az euróövezet felbomlására fogad, az le van maradva az eseményekről - közölte Olli Rehn, az Európai Bizottság (EB) gazdasági és pénzügyi biztosa egy tegnapi brüsszeli konferencián, hozzátéve: "a beteg kikerült az intenzív osztályról, de ahhoz még el kell telnie némi időnek, hogy kijelenthessük: makkegészséges".
jan. 12
6:03
Elfogadták a japán gazdaságélénkítő csomagot (Népszava)
Japán történelmének legnagyobb, több mint húszezer milliárd dolláros (átszámítva több mint ötvenezer milliárd forintos) gazdaságélénkítő csomagját hagyta jóvá a kabinet - jelentette be tegnap Abe Sindzó japán miniszterelnök.
jan. 12
6:03
Csinálj szájbalzsamot házilag! (NLCafé)
Télen elkél egy jó szájbalzsam, és miért is ne csinálnánk egyet magunknak. Így legalább pontosan fogjuk tudni, hogy mi van benne, és még a színét is mi határozhatjuk meg.
jan. 12
6:03
Válni akar a magyar világbajnok, a felesége nem (ATV)
Erdei Zsolt továbbra is a nyilvánosság kizárásával szeretné rendezni a magánéletét. Bár korábban a Hot!-nak röviden azt nyilatkozta: még reménykedik abban, hogy a jelenlegi helyzet átmeneti és idővel minden jóra fordul, ám a bokszoló egyik barátja szerint Erdei felkeresett egy ügyvédet.
jan. 12
6:05
Merényletet hiúsított meg a román rendőrség (Népszava)
Robbantásos alvilági leszámolást hiúsított meg tegnap a szervezett bűnözés elleni ügyészség a Román Hírszerző Szolgálat segítségével a Kárpátokon túl, Piatra Neamt városában.
jan. 12
6:07
Falklandi szigetvita felmelegítve (Népszava)
Diadalt ült a minap Argentína elnökasszonya, miután sikerült visszaszereznie egy Ghánában korábban elkobzott hadihajót. Cristina Fernández de Kirchnernek aligha lesz ilyen sikerélménye a Falkland-szigetek (spanyolul Islas Malvinas) hovatartozása körüli argentin-brit területi vitában.
jan. 12
6:15
Korda György eltitkolt gyerekéről mesélt (storyonline)
Sokan nem tudják, Korda Györgynek van egy lánya, akiről sokáig nem szívesen tett említést. Az énekes ma már bánja, hogy nem került közel érzelmileg Judithoz.
jan. 12
6:21
Megmutatjuk: ez a Katalinról készült kép verte ki a biztosítékot (Híradó)
A mosoly visszafogott, a vonások viszont öregesek. A hercegné első hivatalos portréja hervasztó.
jan. 12
6:23
Zavargások Észak-Írországban - Nem hagy alább az erőszak (Híradó)
Vízágyukat és gumilövedékeket is bevetett az észak-ír rendőrség péntek este Belfastban és egy közeli településen a lázongó protestánsok ellen, akik téglákkal, gyújtópalackokkal és petárdákkal dobálták őket.
jan. 12
6:25
Magyar Nemzet: csökkenhet az élelmiszerek ára (Híradó)
Az elemző szerint a kereskedelmi láncok várhatóan hamar reagálnak a nemzetközi változásokra.
jan. 12
6:27
Népszabadság: ösztöndíj a nyugdíjas orvosoknak (Híradó)
A Senior ösztöndíjra külön állami alap létesülne.
jan. 12
6:39
Oscar-jelöltek: élen a Lincoln és a Pi élete (Népszava)
A 86 éves Emmanuel Riva és a 9 éves Quvenzhané Wallis is az Ocar-díj várományosa, ahogy Naomi Watt, Sally Field, Anne Hatheway, és Helen Hunt is. A tegnap bejelentett Oscar-jelöltek listáján van Daniel Day-Lewis, Hugh Jackman, Denzel Washington, Robert De Niro és Tommy Lee Jones is. A filmek közül a Lincoln, a Pi élete, az Argo-akció és a Django elszabadul gyűjtötte be a legtöbb jelölést.
jan. 12
6:39
Kibukott az ellenzék a Kósa által beismert választási trükkön (ATV)
A Fidesz, az MSZP és az LMP is ésszerűnek tartja, hogy 2014-ben Magyarországon egyszerre legyen az európai és a magyar parlamenti választás. A fideszes Gulyás Gergely szerint ezzel megspórolható egy választás költsége, majdnem hárommilliárd forint. A szocialistákat és az LMP-t ugyanakkor felháborította Kósa Lajos nyilatkozata. A Fidesz ügyvezető alelnöke azt mondta egy fórumon, hogy azért lesz…
jan. 12
6:41
Kortárs cirkusz a palotában (Népszava)
Új műfaj a Művészetek Palotájában a kortárs cirkusz. A világhírű kanadai Cirque Éloize érkezett Budapestre, mely már harminchat ország négyszázharminchat városában lépett fel nagy sikerrel, az akrobatikát tánccal, színházi elemekkel, vetítéssel ötvözve. Mi az ősszel bemutatott Cirkopolis című bravúros produkciót láthattuk.
jan. 12
6:54
Sorozatban ötödik héten drágulhat a benzin (eBroker)
Bár az olaj árfolyama érdemben nem mozdult a héten, a finomított termékárak emelkedéssel zárták a hetet, ráadásul erre a forint gyengélkedése is rátett egy lapáttal az autósok nagy bánatára. Az áremelkedés mértéke az utóbbi hetek tendenciája után most a dízel esetén lehet nagyobb, de a benzinesek sem ússzák majd meg a drágítást. A dízel esetén 5-6, a benzin esetén legfeljebb 2-3 forintos áremelés…
jan. 12
6:57
Ablaktól zsiráfig - Galéria (totalcar.hu)
jan. 12
6:57
Szétszedték a Fidesz nagyágyúját: „Halványlila dunsztja sincs” (168 Óra Online)
Az MSZP és az LMP nyílt levélben kéri a két kormánypárt frakcióvezetőjét, hogy a végleges választási eljárási törvényt egy széles körű konszenzust kereső folyamat során alkossák meg. A két párt azt szeretné, ha ennek során a teljes jogszabályt felülvizsgálnák.

Keresés