2013. január 15. kedd

jan. 15
0:03
Vasas: korbácsos, kalácsos, igazságos, vérprofi az új edző (She)
Michael Budzinski, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a feljutásért harcoló Vasas német tulajdonosa egy személyben döntött Szapor Gábor vezetőedző leváltásáról, és arról, hogy Dirk Berger legyen az új tréner. „Berger vérprofi, amolyan csibészes szakember, egyik kezében a korbács, másikban a kalács, de mindig igazságos, és saját magával szemben is igényes” – jellemezte az új szakvezetőt a…
jan. 15
0:07
NS: Miért nem utazik a Loki? Mit cáfol C. Ronaldo? - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
jan. 15
0:11
Videó: 43 magyar gól az ausztrálok kapujában a vb-n (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Magyarország 43–13-ra kiütötte Ausztráliát a spanyolországi kézilabda-világbajnokság csoportkörének második meccsén. Íme, a magyar gólok!
jan. 15
0:21
Dakar 2013: szót kért egy szarvasmarha is (She)
Jelentős változások történtek az élmezőnyben mind az autósoknál, mind a motorosoknál a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali hétfői, 9. szakaszán: két keréken a francia David Casteu elvesztette vezető helyét, míg az autósoknál az eddig második Nasszer al-Attijah, Lucas Cruz katari, spanyol kettős nagy hátrányba került.
jan. 15
0:25
Videó: Puticsék fejében már a horvátok elleni csata jár (She)
Zubai Szabolcs az ausztrálokat fölényesen legyőző kézilabda-válogatott beállója szerint nem volt egyszerű a hétfői meccs, és figyelni kellett a sérülésekre is. A fejekben már a keddi horvátok elleni rangadó jár, amelyen a védekezésnek különösen nagy szerepe lesz. Zubai mellett Putics Barna nyilatkozott az NSO Tv-nek.
jan. 15
1:15
Jegybanki utódlás miatt esik a forint (Blikk)
jan. 15
1:51
Eurofutball: Fülöp visszatért, csapata a dobogóra ugrott (She)
A sérüléséből felépülő Fülöp Mártonnal a kapujában az Aszterasz Tripolisz 1–0-ra nyert a Kerkira vendégeként hétfő este, és feljött a görög labdarúgó-bajnokság tabellájának harmadik helyére.
jan. 15
2:27
A halak nem éreznek fájdalmat (Blikk)
jan. 15
3:39
A Ruby-per folytatásáról döntöttek (Blikk)
jan. 15
4:15
Újra szerelmes a TV2 sztárja (NLC)
Szakítás után ismét rátalált a boldogság Legerszki Krisztinára. A Jóban Rosszban sorozat színésznője egy 6 évvel fiatalabb férfiba szerelmes – írja a Blikk.
jan. 15
4:33
A dinoszauruszok brit "fővárosa" a Wight-sziget (Blikk)
jan. 15
4:33
Rubint Réka: „Alaptalanul mocskolnak!” (NLC)
A Blikk azt állítja: csődbe mentek azok a fővárosi és vidéki szépségszalonok, amelyek Réka nevét viselték. Réka a Facebookon jelentette be: rágalmazás miatt pert indít.
jan. 15
4:51
Folyamatosan retteg a színésznő: ezért (ATV)
A színésznő folyamatosan retteg, de férje szerint nincs miért, hiszen nagyon jó anya. Fox a gyerekén kívül másról nem is tud beszélni.
jan. 15
5:00
Veres Mónikának karriert ígértek, hogy lefektessék (Blikk)
Budapest - Döbbenetes titkokat árult el Veres Mónika (26) a Blikk vendégeként. A Nika néven 12 évesen már országos sztárrá lett énekesnőt sokan kihasználták, becsapták pénzzel, de ami a legszörnyűbb: szinte gyerekként szexuális ajánlatokkal is környékezték.
jan. 15
5:02
Csak az olvasókon múlik, hogy ki lesz a Blikk szépe (Blikk)
Budapest ‒ Hosszas vita előzte meg a Blikk szépe 2012 hat döntősének a kiválasztását.
jan. 15
5:09
V. László embere mártotta be az exzsarut (Blikk)
Budapest — Számos tanúvallomást gyűjtött be az ügyészség O. Péter ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy elintézte, ne legyenek razziák a Hajógyári-szigeten az éjszaka császárának mondott V. László szórakozóhelyein – tudta a meg a Blikk.
jan. 15
5:09
A felelőtlen télfelelősök későn kelnek (Alternatív Energia)
Ahelyett, hogy a szokatlanul hideg és havas hétvége előtt tájékoztatták volna a lakosokat az ország télügyi felelősei, csak hétfő délután álltak a nyilvánosság elé, akkor is jószerivel csak azzal, hogy mindent rendben megoldottak, az utak járhatók, a tömegközlekedés megfelelő.
jan. 15
5:09
Feljelentették Schobert Norbit (NLC)
Amíg az intenzíven feküdt a fitneszguru, vetélytársai támadásba lendültek. Norbi állítja, csupán irigyek a sikereire, ezért próbálják meg ellehetetleníteni. Mindenesetre harcba száll a rágalmak ellen – írja a Bors.
jan. 15
5:11
Senkivel sem osztozkodik Csobot Adél (NLC)
Az X-Faktorban befutott énekesnő egyedül költözött pesti lakásába. Még kedvese, Istenes Bence is egyelőre csak látogatóba jár hozzá – írja a Bors.
jan. 15
5:18
Fizetés és nyugdíj is jár a honatyáknak (Blikk)
Budapest – Más szabályok vonatkoznak a politikusokra, mint a közszféra egyszerű dolgozóira!
jan. 15
5:27
Súllyal a lábán dobták kútba Baunokot (Blikk)
Szolnok - Kegyetlenül megkínozták Baunokné Hídvégi Juliannát (†61) elrablói - tudta meg a Blikk. Az asszonyt férjével ellentétben annyira megverték, hogy betört a koponyája.
jan. 15
5:27
Az utasokat hibáztatja a Concordia (Blikk)
jan. 15
5:27
Nevetett Ön is? Bayer nem gondolta komolyan az uszítást (168 Óra Online)
Navracsics Tibor szerint sok mindent helyre tett Bayer Zsolt múlt keddi publicisztikája, amelyben a közíró reagált a január 5-i, a szigethalmi késeléssel kapcsolatos, a Magyar Hírlapban megjelent írása miatt született bírálatokra.
jan. 15
5:27
Újabb felháborodás a Bayer-cikk miatt (Alternatív Energia)
"Elborzasztotta" az Európai Bizottság médiáért felelős tagját is Bayer Zsolt cigányellenes cikke. Neelie Kroes blogoldalán hangsúlyozta, hogy ő "nem ezt" érti a szólás és vélemény szabadságán. Bayer a szigethalmi késeléssel kapcsolatban a többi között azt írta, "a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre.
jan. 15
5:27
Nem igazodsz el a villanyszámlán? Itt a segítség (Pénzcentrum)
A tízszázalékos rezsicsökkentés hamarosan a számláinkon is megjelenik - főként, hogy a közműcégeket kötelezhetik arra, hogy jól látható helyen, és egyértelműen követhető módon tüntessék fel azt az általuk kibocsátott számlákon. A legtöbb fogyasztónak ugyanakkor vélhetően ennek ellenére is gondot okoz majd a közüzemi számlák kisilabizálása. Ezúttal ehhez ad némi segítséget a Pénzcentrum.hu....
jan. 15
5:27
Egy éve történt a tragédia: Fehér Sándorra is megemlékeztek (ATV)
Az áldozatokra emlékeztek a hozzátartozók, a túlélők, a személyzet tagjai és a helyi lakosok a Costa Concordia tragédiájának első évfordulóján. Fehér Sándornak, a hajókatasztrófa magyar áldozatának nem voltak ott a családtagjai, a hegedűművészt a római magyar konzul gyászolta.
jan. 15
5:29
Ingyen utazhatnak a rendőrök (Alternatív Energia)
Mégis utazhatnak ingyen a Volán járatain a rendőrök: a napokban ugyanis már meg is kötötte a kedvezményes utazásra vonatkozó szerződést újabb egy évre a rendőrség és a Volánbusz Zrt. - értesült lapunk a társaságtól. Így a korábbi hírekkel szemben a - kedvezményben érintett - Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberei megkapják a munkába járásukhoz szükséges, összesen 170 szabadjegyet.
jan. 15
5:29
Mesteri láncszavazás: A roma vezető bánja, hogy segített a Fidesznek (ATV)
A Fidesz, illetve Kapus Krisztián polgármester győzelme érdekében tizenegy autóval szállították láncszavazni a kiskunfélegyházi romákat a 2010-es önkormányzati választás során – erről beszélt egy hangfelvételen Ajtai Tibor, a Bács-Kiskun Megyei Fidesz választmányi tagja, a megyei cigány önkormányzat elnöke. Mint mondja, a láncszavazást „mesteri módon” végrehajtották, a Kapus Krisztiánnak nyújtott…
jan. 15
5:31
Nem tisztelik eléggé a gyereket hazánkban (Alternatív Energia)
Nem érvényesülnek a gyermekjogok az igazságszolgáltatás, a menekültügy és a médiaszabályozás területén - állítja Szabó Máté ombudsman, ezért az alapjogi biztos az illetékes miniszterekhez és a médiahatósághoz fordult.
jan. 15
5:33
Másodfokon a Szilvásyék elleni per (Alternatív Energia)
Másodfokon folytatódik ma a Fővárosi Törvényszéken a lehallgatási botrányba kevert, volt szocialista és MDF-es politikusok ellen az UD Zrt. ügyében - személyes adattal visszaélés, valamint kényszerítés miatt - indult büntetőper.
jan. 15
5:35
Százezres jutalmak Áder hivatalában (Alternatív Energia)
Átlagosan egyhavi illetményüknek megfelelő jutalomban részesültek az év végén a Köztársasági Elnöki Hivatal munkatársai - számolt be a Blikk.
jan. 15
5:36
Legerszki Kriszta 6 évvel fiatalabb pasiba szerelmes (Blikk)
BUDAPEST – Hat évvel fiatalabb férfi mellett találta meg a boldogságot a Jóban Rosszban Pongrácz Barbaráját alakító színésznő, Legerszki Krisztina (27).
jan. 15
5:37
Kazincbarcika: össztűz a betegellátásra (Alternatív Energia)
Az orvoshiány a kórház legnagyobb problémája, az ellátással ugyanakkor nincs gond Kazincbarcikán. Így reagált lapunknak a kazincbarcikai intézmény kórházigazgatója, Daher Pierre azokra a kifogásokra, melyek szerint a betegeknek sürgős esetekben gyakran 25 kilométert kell utazniuk az ellátásért.
jan. 15
5:38
Csődbe mentek Rubint Réka üzletével (Blikk)
Magyarország ‒ Családokat tett tönkre anyagilag és lelkileg a Rubint Réka szépségszalon! A fitneszlady pár évvel ezelőtt álmot látott: saját nevével fémjelzett szépségszalon-hálózatot Magyarország nagyobb városaiban.
jan. 15
5:45
A második kiegészítés miatt nagy a riadalom (168 Óra Online)
Rendeleteket helyezte kilátásba a fegyvertartás szabályainak megszigorítására hétfőn Barack Obama amerikai elnök.
jan. 15
5:45
A gyengülő forint veszélyei (Üzlet és Utazás)
Magyarország "katasztrofális" minisztere - ezzel a címmel jelent meg a Financial Times (FT) cikke azt követően, hogy az elmúlt hétvégén csaknem 10 forinttal gyengült a forint árfolyama annak hatására, hogy Matolcsy György, a nemzetgazdasági tárca birtokosa kifejtette nézeteit arról: hogyan is képzeli el a Magyar Nemzeti Bank jövőjét, Simor András elnöki mandátumának lejártával, vagyis 2013…
jan. 15
5:45
Rosszul lett Csala Zsuzsa (NLC)
Túladagolta a gyógyszereit a neves komika, ám nem volt hajlandó orvost hívni. A 79 színésznő már alig mozdul ki a lakásából, bottal is csak nehezen jár – írja a Blikk.
jan. 15
5:45
Matolcsy jóslata nem vált be – mi meg szívjuk (168 Óra Online)
Ezt a mínuszt nem viselik el a bankárok – Tranzakciós illeték – Veszteségessé válna a pénzforgalmi szolgáltatás, ha nem hárítanák át a közterhet
jan. 15
5:47
Spekulációt sejt Matolcsy (Üzlet és Utazás)
Miközben a hazai valuta változatlanul tartja 296-297 forintos, magas keresztárfolyamát az euróval szemben, a Nemzetgazdasági Minisztérium meg van győződve arról, hogy a magyar fizetőeszköz spekulációs támadás áldozata. A tárca álláspontjának igazolásául Nouriel Roubini legfrissebb befektetői tanácsára hivatkozik. A világ egyik legbefolyásosabb pénzügyi elemzője ugyanis úgy véli: "Amíg Magyarország…
jan. 15
5:49
Szerdától két forinttal drágul a benzin (Üzlet és Utazás)
Emeli két forinttal a 95-ös benzin, öt forinttal pedig a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi listaárát holnaptól a Mol Nyrt. - értesült lapunk.
jan. 15
5:57
Alig akad lapostetű (168 Óra Online)
Kihalás fenyegeti a lapostetűt az emberiség szeméremszőrmentes divatja miatt – „figyelmeztetnek” ausztrál orvosok.
jan. 15
6:03
Australian Open: Murray lesöpörte barátját, 1996 óta először győzött a tenisznagyi (She)
A férfiaknál továbbra is bombameglepetés nélkül telnek az órák az Australian Openen, miközben a nőknél a Sara Errani és Nadja Petrova is búcsúzott.
jan. 15
6:03
Bővül a magyar autópálya-hálózat (Vezess)
Szerda déltől használható az M3-as új szakasza. A 34 kilométeres szakasz nettó 32 milliárdból épült.
jan. 15
6:03
Nem kell Madonna kastélya (Blikk)
jan. 15
6:03
Hadban Franciaország (Kripto Akadémia)
Franciaország a bamakói hatóságok kérésére légi támogatást nyújt a Maliban dúló háborúban a tuareg milíciák és az iszlamista fegyveresek ellen a kormányerőknek. Az ENSZ karácsonykor hagyta jóvá a fegyveres beavatkozást Maliba. A harcoknak egyre több a polgári áldozata. Nagy-Britannia támogatja a francia beavatkozást, Párizs rendkívüli terrorkészültséget rendelt el.
jan. 15
6:03
Függőben a kapuvári húsüzem felszámolása (Üzlet és Utazás)
Kaposváron egyeztetett volna tegnap a Kométa 99 Zrt. sorsáról Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) államtitkára, Giacomo Pedrazzini, a cég ügyvezető igazgatója, illetve Szita Károly, a város polgármestere. A havazás miatt azonban az államtitkárnak le kellett mondania a találkozót. A felek legközelebb január 29-én ülnek tárgyalóasztalhoz.
jan. 15
6:03
A mobiljuk tanítja a pasikat lánykérésre (NLC)
Honnan tudjam, mekkora az ujja? Hova vigyem, ha meg akarom kérni a kezét, és mit mondjak? Egy okostelefon-alkalmazás segít a tanácstalan vőlegényjelölteknek.
jan. 15
6:05
Az év érthetetlen parkolása (Vezess)
Érdekes, és érthetetlen helyzet, ha egy elkerített udvarra parkolt autót csak komoly fizikai erő alkalmazásával lehet kiszabadítani.
jan. 15
6:05
Óvodára lövöldözött, majd öngyilkos lett (Kripto Akadémia)
Vadászkéssel ölte meg magát a rendőrségi akció idején az a férfi, aki több lövést adott le vadászfegyverével a lakásával szemközti óvodára az Oroszországi Föderációhoz tartozó Baskírföldön, a gyilkos eszközt megtalálták a holttest mellett.
jan. 15
6:05
Megugrott az alapvető élelmiszerek ára (Üzlet és Utazás)
Novemberben 18,5 százalékkal emelkedtek a mezőgazdasági termelői árak az egy évvel korábbiakhoz képest, és 15,4 százalékkal a 2011. évi első tizenegy hónap átlagához viszonyítva. A növényi termékek 25,0 százalékkal, az állati termékek 7,5 százalékkal drágultak - áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn nyilvánosságra hozott jelentésében.

Keresés