2013. január 5. szombat

jan. 5
0:03
NS: kinek az ötlete Aczél? Mi lesz Juhász sorsa? - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
jan. 5
0:21
Pintér nélkül kapott ki a Zaragoza (Agroinform)
Idegenbeli győzelmet aratott a Betis Zaragozában a spanyol bajnokság 18. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
jan. 5
4:30
Termékbemutatók - átverés az egész? (ProfitLine)
Továbbra is sok a jogsértés a termékbemutatókon, bár némi javulás tapasztalható a korábbi évekhez képest - ismerteti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság az összefoglaló jelentésében.
jan. 5
4:51
Újra edző a bundagyanús Aczél (Blikk)
Szigetszentmiklós — Aláírt nyilatkozat után kapott munkát a Szigetszentmiklós focicsapatánál Aczél Zoltán (45).
jan. 5
4:55
Tóth Vera kivirult (Blikk)
Budapest - Nyoma sincs már a tavalyi testvérviszálynak vagy az oly gyakran emlegetett depressziónak!
jan. 5
5:09
Alkotmányellenes a regisztráció (Alternatív Energia)
Alaptörvény-ellenesnek találta a választási eljárási törvény több pontját, így a választási regisztráció intézményét is az Alkotmánybíróság (Ab). Az előzetes normakontrollra az államfő által küldött jogszabály így nem léphet hatályba. Jogállami keretek között most az alkotmánysértést orvosló törvénymódosítás következne, ezt a Fidesz meg is ígérte, mint ahogyan azt is, hogy 2014-ben nem lesz…
jan. 5
5:11
Mindenkit megsarcolnak (Alternatív Energia)
Állami inkasszó kerülhet azon önkormányzatok bankszámláira, amelyek képtelenek fizetni a rájuk kirótt havi hozzájárulást az államosított iskolák intézményfenntartójának - derült ki Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár lapunknak küldött válaszleveléből.
jan. 5
5:27
Megszurkált bokszoló: Láttam, hogy mindenem véres (Blikk)
Budapest-Szigethalom - Küzd az ügyészség, hogy az MTK bokszolójának megkéselője, J. János (17) javítóintézet helyett börtönben töltse az előzetes letartóztatását.
jan. 5
5:27
Négy dallal az Eurovízióra (Blikk)
jan. 5
5:27
7-en a 7-ről (Alternatív Energia)
Ön kivel szemben használna sokkolót?
jan. 5
5:29
Ha cigány származású az elkövető... (Alternatív Energia)
Hangulatkeltésre használja az egyik kormánypárti lap a szilveszter éjjeli szigethalmi késelés elkövetőjének származását - a tegnapi Magyar Nemzet szerint "negyvenfős roma társaság" támadt a sportolókra, és bár az eset szerencsére nem végződött tragédiával, kísérteties hasonlóságot emlegettek a Cozma-gyilkossággal. A rendőrség a lap több állítását cáfolta, és hangsúlyozták, nem ők utaltak a…
jan. 5
5:31
Újra fogást keresnek a kormányzati honlapon (Alternatív Energia)
Nem találtak a hatóságok bűncselekményre utaló jeleket öt évvel ezelőtt a Gyurcsány-kormány idején létrehozott kormányszóvivői honlap ügyében, a rendőrség most mégis újra nyomozást indított hűtlen kezelés gyanújával a mintegy 150 millió forintos beszerzéssel kapcsolatban.
jan. 5
5:33
Kivárnak a lemondással a járási vezetők (Alternatív Energia)
Tizenegy hivatalban lévő polgármesternek kell lemondania településvezetői tisztségéről, miután a január 1-je óta működő járási hivatalok valamelyikének vezetője lett, a két poszt pedig összeférhetetlen. A többség a jelek szerint kivár a lemondással a törvényben előírt 15 napos határidő január 15-i lejártáig.
jan. 5
5:35
Ésszerűsítés a "szobafogság"? (Alternatív Energia)
Cáfolja a rendőrszakszervezet vezetőjének állítását a Borsod megyei főkapitányság. Szerintük nem "szobafogságra" kényszerítették a nyomozókat, hanem "sor került olyan intézkedésekre, amelyek a munkaidő hatékonyabb és ésszerűbb kihasználását célozzák". Lapunk tegnap számolt be arról, hogy a nyomozási határidők csúszása miatt hozott parancsot a szakszervezet nyomására visszavonták. Erről a megyei…
jan. 5
5:37
Pintér természetesnek veszi a kivételezést (Alternatív Energia)
A rokkantak többségének megalázó vizsgálatok után a gyógyszereiket sem fedező ellátást állapítanak meg, a korhatár alatti rendvédelmieknek adózniuk kell a juttatásuk után, a közszolgáltatásban dolgozóknak pedig 62 évesen kötelező nyugdíjba vonulniuk. Mindezek ellenére a 64 éves Pintér Sándor belügyminiszter jogosnak tartja, hogy milliós miniszteri fizetése mellett továbbra is felveszi a 16 éve…
jan. 5
5:45
Tizenkét titok Jimmyről (Blikk)
BUDAPEST - Tizenkét éve már annak, hogy Zámbó Jimmy (†42) tragikus hirtelenséggel, egy kegyetlen újévi éjszakán elhunyt.
jan. 5
5:45
Csupasz keblű időjósok a tévében (Blikk)
Magyarország - Korhatáros műsort jelző karika nélkül tájékoztatnak az időjárásról csupasz keblű nők a Pro4 tévécsatorna meteorológiai előrejelzésében.
jan. 5
5:47
Itt a Jóban Rosszban szextérképe! (Blikk)
BUDAPEST - Dr. Pongrácz Péter, azaz Gazdag Tibor (48) Csillagkút legnagyobb szívtiprója.
jan. 5
5:54
Mikortól jár pótszabadság a szülőknek? (Adózóna)
A gyermekek után járó pótszabadság mikortól jár mindkét szülőnek? Olvasói kérdésre dr. Hajdú-Dudás Mária munkajogász válaszol.
jan. 5
6:03
Silvio Berlusconi már nincs egyedül (Kripto Akadémia)
Bár a közvéleménykutatásokban a Szabadság Népe (PdL), Silvio Berlusconi pártja mintegy 15-16 százalékkal van lemaradva a népszerűségi listát vezető balközép Demokrata Párt mögött, Silvio Berlusconi új szíve hölgye, a nála ötven évvel fiatalabb Francesca Pascale már a first lady szerepére készül. Logopédushoz jár, s még plasztikai műtétnek is alávetette magát.
jan. 5
6:03
Depardieu inkább orosz állampolgár lenne, mint belga? (ATV)
Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentése, hogy Gérard Depardieu francia színész orosz állampolgárságot kaphat, „bonyolítja a helyzetet”, mármint Depardieu belga honosításának ügyét – idézi a Les Echos című francia lap pénteken Georges Dallemagne-t, a belga honosítási bizottság elnökét.
jan. 5
6:05
Depardieu-saga: gyűjti az állampolgárságokat (Kripto Akadémia)
Naponta gazdagodik egy-egy új fejezettel Gerard Depardieu állampolgársági ügye. Miután tegnapelőtt a francia sztár elfogadta a Putyin által felajánlott orosz állampolgárságot, tegnap bizonytalanná vált a belga honosítása.
jan. 5
6:07
Hugo Chávez elnök az életéért küz (Kripto Akadémia)
Már a venezuelai kormányzat illetékesei is elismerik, hogy egyre súlyosabb Chávez elnök állapota. A "Comandante" tüdőgyulladás szövődményeivel küzd - közölte a tájékoztatási miniszter.
jan. 5
6:09
Megegyezést várnak Koszovó jövőjéről (Kripto Akadémia)
Ma tárgyal a szerb kormány a Koszovó státusáról. Korábban kiszivárgott hírek szerint a szövegtervezetben olyan széles jogköröket követelnek az ott élő szerbek számára, mint amilyennel a boszniai szerbek rendelkeznek. A "haladókból", a szocialistákból és a Szerbia Egységes Régióiból álló kormánykoalíció kedden, rendkívüli kormányülésen dönthet a szöveg végső formájáról. Az ülésen a tervek szerint…
jan. 5
6:11
Szíria az arab világ Szomáliája (Kripto Akadémia)
Megdöbbentő az a tanulmány, melyet a héten tett közzé az ENSZ a szíriai polgárháborúról.A világszervezet adatai szerint az eddigi becslésekhez képest sokkal több az áldozatok száma: legalább hatvanezer ember vesztette életét a konfliktus kirobbanása óta. Az ENSZ emberi jogi biztosa azonnali lépéseket sürget.
jan. 5
6:21
Tolószékben a világ egyik legszebb topmodellje - fotók (hirado.hu)
Brutális támadást szenvedett el a britek legendás szupermodellje.
jan. 5
6:21
Kigyulladt egy lakóház Erdőkövesden (ATV)
Kigyulladt egy lakóház Erdőkövesden péntek este – közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
jan. 5
6:23
InfoRádió: jelentősen drágulhat a kenyér (hirado.hu)
A szakmai szövetség elnöke szerint a pékek 20-25 százalékkal emelnék áraikat.
jan. 5
6:23
Mindenkit érintő intézkedés, huszonkét éve nem volt példa ilyenre (ATV)
Huszonkét éve nem volt példa arra, hogy egy kormány ne növelje, hanem csökkentse a lakossági energiaköltséget – mondta Fónagy János. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára szerint az intézkedést az indokolja, hogy a magyar családok háztartási rezsiköltségei a régióban és az Európai Unió átlagában is magasnak számítanak. Az államtitkár elmondta: a kormány ellenőrizni fogja, hogy minden…
jan. 5
6:25
WSJ: Madrid megcsapolja a nyugdíjkasszát (hirado.hu)
Spanyolország pénzeszközök hiányában kifosztotta a társadalombiztosítás tartalékalapjait - írta a The Wall Street Journal pénteken.
jan. 5
6:27
Szakadékba zuhantak a motorosszánról - hatan meghaltak (hirado.hu)
A tragikus baleset Észak-Olaszországban, a Cermis hegyen történt péntek este.
jan. 5
6:29
Villanyoszlopnak ütközött egy autós (hirado.hu)
A 17 éves fiatal könnyebben megsérült.
jan. 5
6:39
Lebukott: Caramel a Voice énektanárával csókolózott (BorsOnline)
Meglepő jelenetnek volt szemtanúja egy munkatársunk a Voice csütörtöki kamerapróbáján. Caramel és a műsor énektanára titokban csókolózott.
jan. 5
6:39
Mégsem a víz az úr a vásznon (Spa Trend Online)
Sötét hangulatú akciófilm sok rejtéllyel, némi logikai bakugrással és Tom Cruise-zal: a Christoper McQuerrie rendezte Jack Reacher című filmben ajándéknak felbukkan még Robert Duvall és Werner Herzog is.
jan. 5
6:39
Válik az operaszínpadok álompárja (hirado.hu)
Angela Gheorghiu és Roberto Alagna búcsút int egymásnak.
jan. 5
6:39
A következő hetet még megússzák az autósok (Portfolio)
Stagnálással, érdemi elmozdulás nélkül zárták a hetet a finomított termékárak, és most a forint sem volt olyan elmozdulásra képes, mely érdemben befolyásolhatná a jövő héten az üzemanyagok...
jan. 5
6:41
Rablással gyanúsítják a megszurkált Gergőt (BorsOnline)
Szembekerült már a törvénnyel a szilveszteri szurkálás áldozata, Sávoly Gergő is. A 17 éves bokszolót azzal gyanúsítják, hogy egy társával kiraboltak egy fiatalt tavaly nyáron egy budapesti szórakozóhelyen.
jan. 5
6:41
Figyelmeztetés az öncenzúráért (Spa Trend Online)
Valószínűleg írásbeli figyelmeztetést kap majd az a szerkesztő, aki a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vizsgálata alapján hibázott az Esterházy Péter író Kossuth rádióban december 25-én elhangzott programajánlója ügyében.
jan. 5
6:43
Főszerepben az oroszok (Spa Trend Online)
A berlini 6. Cinema Totalon, melyet február 9-től 13-ig a Berlinaléval egy időben rendeznek a német fővárosban a Collegium Hungaricum épületében, ezúttal az orosz filmfinanszírozás lesz a középpontban. A rendezvény, amely az elmúlt években a Berlinale egyik legizgalmasabb kísérőrendezvényévé vált, hagyományosan, tehát idén is, érinti a közép-európai régió filmes együttműködési lehetőségeit.
jan. 5
6:57
Masszírozni és kenegetni kell Molnár Anikó új mellét (BorsOnline)
Molnár Anikó a harmadik mellműtétjén túl végre elégedett domborulataival. Most már csak azt várja, hogy hegei begyógyuljanak, ugyanis csak akkor kezdheti el ledolgozni a felesleges kilókat. Ám ha nem jár sikerrel, újra kés alá fekszik.
jan. 5
6:57
Lazio: Arsavin a célkeresztbe került (She)
Andrej Arsavin a téli átigazolási időszakban a Lazio labdarúgójává válhat olasz lapinformációk szerint. A 31 éves, 75-szörös orosz válogatott csatár jelenleg az Arsenal játékosa, de nem számolnak vele Londonban, ami megkönnyítheti távozását.
jan. 5
6:57
Folytatódik a hallgatói ellenállás (168 Óra Online)
A Hallgatói Hálózat ELTE BTK sejtje egyetemi fórumot tart január 7-én 16 órától az ELTE BTK kampuszán.
jan. 5
6:57
Benedek kapta a pólóskispadot (Behaviour)
Szavazott a vízilabda-szövetség elnöksége: Benedek Tibor lett a férfiválogatott kapitánya. Gyorsan tegyük hozzá, a három pályázó közül neki volt a legkevesebb edzői múltja. 1996-ban, Kemény Dénes is hasonló módon lett kapitány. A hagyomány folytatódik. Ugye a vízben is?
jan. 5
6:57
Napsugár fiúk ujjgyakorlat (Spa Trend Online)
A Madách Színházban A napsugárfiúk igen jó előadás. A szereplők élvezik, a nézők pontosan azt kapják, amire befizettek, több mint kétórányi röhögést.
jan. 5
6:57
Népszabadság: fordulat a moszkvai ingatlanügyben (hirado.hu)
Megszüntették a gyanúsítást Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi vezérigazgatója és Császy Zsolt értékesítési igazgató ellen.
jan. 5
6:58
Gázkamrák, emberkísérletek: szökött rabok beszámolói Észak-Koreából (ATV)
Míg a Nyugatot leginkább Phenjan titokban zajló atomkísérletei aggasztják, az Észak-Korea haláltáboraiból szökött egykori foglyok továbbra is elszántan küzdenek rokonaikért és honfitársaikért. Egyre szaporodnak a beszámolók a lágerekben uralkodó borzalmas körülményekről, és úgy fest, Kim Dzsong Un uralma nem hoz enyhülést ezen a téren. A Hetek cikke.
jan. 5
6:59
Magyar pár meggyilkolásából csináltak vígjátékot (BorsOnline)
Michael Bay rendező Mark Wahlberggel és Dwayne Johnsonnal forgatott vígjátékot egy magyar pár brutális kivégzéséből. Frank Grigát és Furton Krisztinát 1995-ben ölték meg Miamiban a bodybuilderek.
jan. 5
6:59
Döntetlennel kezdett a Mocsai-csapat (Behaviour)
A jövő héten rajtoló kézilabda-világbajnokságra készülő magyar férfi válogatott döntetlennel kezdte meg szereplését a spanyolországi viadal főpróbájának szánt Újévi Kupán. Mocsai Lajos együttese tegnap este Csehországban a lengyelekkel mérkőzve 27-27-es döntetlent ért el.
jan. 5
7:01
Fütyül a korára a 74 éves Korda Görgy (BorsOnline)
Hetvennégy éves múlt tegnap Korda György, de születésnapja helyett inkább fél évszázadon is túlmutató karrierjét ünnepli. Az énekes különleges koncertsorozatba vág bele a feleségével.
jan. 5
7:01
Az ígéret ígéret marad? (Behaviour)
Noha múlt év októberében Orbán Viktor miniszterelnök 10-15 milliárd forintos közvetlen állami hozzájárulást ígért 14, a társasági adókedvezmény előnyeiből (TAO) nem részesülő sportági szakszövetségnek, egyelőre kétséges, hogy ezt a pénzt a sportszervezetek valóban megkapják-e? És ha igen, mégis mikor?

Keresés