2013. január 5. szombat

jan. 5
6:39
Mégsem a víz az úr a vásznon (Spa Trend Online)
Sötét hangulatú akciófilm sok rejtéllyel, némi logikai bakugrással és Tom Cruise-zal: a Christoper McQuerrie rendezte Jack Reacher című filmben ajándéknak felbukkan még Robert Duvall és Werner Herzog is.
jan. 5
6:41
Figyelmeztetés az öncenzúráért (Spa Trend Online)
Valószínűleg írásbeli figyelmeztetést kap majd az a szerkesztő, aki a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vizsgálata alapján hibázott az Esterházy Péter író Kossuth rádióban december 25-én elhangzott programajánlója ügyében.
jan. 5
6:43
Főszerepben az oroszok (Spa Trend Online)
A berlini 6. Cinema Totalon, melyet február 9-től 13-ig a Berlinaléval egy időben rendeznek a német fővárosban a Collegium Hungaricum épületében, ezúttal az orosz filmfinanszírozás lesz a középpontban. A rendezvény, amely az elmúlt években a Berlinale egyik legizgalmasabb kísérőrendezvényévé vált, hagyományosan, tehát idén is, érinti a közép-európai régió filmes együttműködési lehetőségeit.
jan. 5
6:57
Napsugár fiúk ujjgyakorlat (Spa Trend Online)
A Madách Színházban A napsugárfiúk igen jó előadás. A szereplők élvezik, a nézők pontosan azt kapják, amire befizettek, több mint kétórányi röhögést.
jan. 5
11:27
Műtermek titkai (Spa Trend Online)
Egy merész vállalkozással írta felül a Magyar Nemzeti Galéria a Hősök, Királyok, Szentek ünnepélyes unalmát: az április végéig látható Világmodellek című kiállítás mások mellett Kondor Béla, Erdély Miklós és Jovánovics György művein keresztül a műterem és a műalkotás mibenlétére kérdez rá, és valóságos szellemi labirintusokba vezeti a látogatót, amelyben hol rémálom, hol szórakoztató a bolyongás.
jan. 5
13:15
Százezer látogatónál tart a Cézanne-kiállítása (Infostart)
A Cézanne-kiállítás százezredik látogatóját köszöntötték szombat délelőtt Budapesten, a Szépművészeti Múzeumban.
jan. 5
15:03
Kilépett Kaján Tibor az MMA-ból (Spa Trend Online)
Újabb neves művész hagyta oda a kirekesztő kijelentéseiről elhíresült Fekete György elnökölte MMA-t - ezúttal Kaján Tibornál telt be a pohár.
jan. 5
19:15
Depardieu átveszi orosz útlevelét (Metropol)
Szocsiba érkezett Gérard Depardieu, és még szombaton átveheti orosz útlevelét.

Keresés