2013. január 26. szombat

jan. 26
6:39
Emlékezés egy múzeumra (Spa Trend Online)
Tükör által homályosan címmel látható mától kiállítás az Ernst Múzeumban, mely a száz éves intézmény, s az alapító, Ernst Lajos előtt tiszteleg. Az ünnep nem felhőtlen, az eredeti tervek szerint a múzeumot felújították volna, és nagy ívű ünnepségsorozatot terveztek, ebből kevés valósult meg. Az Ernst a Műcsarnokhoz tartozik, mely februártól a Magyar Művészeti Akadémia tulajdonába kerül, kérdés…
jan. 26
6:41
Tarr Béla szerint az utolsó órában vagyunk (Spa Trend Online)
A magyar filmgyártás két éve áll, kiváló kollégáink munka nélkül maradtak, és egyre reménytelenebb élethelyzetekbe, gyakorlatilag az éhhalál szélére kerültek- írta Tarr Béla a Magyar Filmművész Szövetség elnöke szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében.
jan. 26
19:51
Dupla Ghymes-lemezbemutató a Tháliában (Spa Trend Online)
Dupla koncerten mutatja be tavaly év végén megjelent friss stúdiólemezét az idén 30 éves Ghymes zenekar. Az egyik legnépszerűbb magyar világzenei formáció március 1-jén 17 és 20 órai kezdettel is fellép a budapesti Thália Színházban.
jan. 26
23:27
Sztárok felvonulása várható (Spa Trend Online)
Hamarosan beindul az európai fesztivál-nagyüzem. Hagyományosan Berliné a nyitány február 7-én, a Berlinale elsőként rántja össze a világ filmeseit. Idén már 63. alkalommal indulnak a vetítések a nevezetes Marlene Dietrich téri fesztiválpalotában.

Keresés