2013. január 21. hétfő

jan. 21
6:57
Búcsú Faragó Vilmostól (Spa Trend Online)
Napra pontosan 84. születésnapján, január 20-án elhunyt Faragó Vilmos, tanár, kritikus, publicista, újságíró. Elkötelezett baloldali gondolkodó, igényes stiliszta, szigorú szerkesztő, következetes kritikus és humánus ember volt.
jan. 21
6:59
A nem közveszélyes közíró (Spa Trend Online)
Bálint György nem szerette, ha "közírónak" nevezték a publicistát, aki "az emberiség nagy, közös magánügyeiről" szól. Azért nem szerette a közíró megjelölést, mert erről a "közveszélyes" szó jutott mindig az eszébe.
jan. 21
8:27
Csehországban forgatja A három testőrt a BBC (Infostart)
Csehországi helyszíneken forgatja A három testőr című új, tízrészes filmsorozatát a BBC brit közszolgálati televízió. Az Alexandre Dumas francia író világhírű regényéből készülő alkotás munkálatait márciusban kezdik meg.
jan. 21
13:15
Nagyobb összegből gazdálkodhat idén a Magyar Nemzeti Levéltár (Infostart)
Csaknem 3,1 milliárd forintból, a tavalyi összegnél majdnem 600 millió forinttal nagyobb összegből gazdálkodhat idén a Magyar Nemzeti Levéltár (MNL) - mondta el az intézmény főigazgatója hétfőn Zalaegerszegen.
jan. 21
14:27
Holdújév Fesztivál (Spa Trend Online)
2013. február 10-én távol-keleti és magyar művészek, artisták, zenészek, sportolók együtt köszöntik a Kígyó Évét a Holdújév Fesztiválon. A szervezők a legfiatalabbaktól a legidősebbekig minden korosztály számára készülnek izgalmas programokkal.
jan. 21
19:51
Azarenka sikolya önálló karrierbe kezd (Infostart)
Popszám készül a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon címvédő Viktorija Azarenka mérkőzés közben kiadott sikolyaiból.

Keresés