2013. január 25. péntek

jan. 25
0:03
Király-kupa: összejött a Barca-Real elődöntő (She)
A Barcelona 4–2-re nyert a Málaga otthonában a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így 6–4-es összesítéssel továbbjutott a legjobb négy közé, ahol a Real Madrid lesz az ellenfele.
jan. 25
0:21
NS: Szokolai, Szeiler és Mátyus a Fradiról - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
jan. 25
1:15
Videoton: Nikolics „nagyon közel” a Sienához - sajtóhír (She)
A tuttomercatoweb.com értesülései szerint a Videoton futballistája, Nikolics Nemanja már nagyon közel került ahhoz, hogy az olasz élvonalban szereplő Sienához igazoljon.
jan. 25
4:15
Négy évre ítélték az agresszív apát (Blikk)
jan. 25
4:24
Cséfalvay - idén növekedhet a gazdaság (ProfitLine)
Cséfalvay Zoltán szerint komoly esély van arra, hogy Magyarország még az idén kikerüljön az Európai Unió túlzottdeficit-eljárása alól.
jan. 25
4:51
Műtét vár a színészre? (ATV)
A színész meghízott a karácsonyi ünnepek miatti nagy zabálásban, amit egy hónap után annyira megunt, hogy most újrakondizni kezdett. Ráadásul a fülét is átszabatja.
jan. 25
5:06
Hét évet ért a kivégzett Zsolt élete (Blikk)
Budapest — Mennyit ér egy ember élete? A hozzátartozóknak mindent. Egy gyilkosnak pedig éppen annyit, amennyit a bíróság rámér tettéért. Sz. Zsoltot (†29 ) szabályszerűen kivégezte gyilkosa, P. Zsolt (28). Hátulról tarkón lőtte, majd az áldozat Renault-jának csomagtartójába tette, s ott hagyta.
jan. 25
5:06
VV Cristofel: Két csajom is árulta a testét! (Blikk)
Budapest - Nincs szerencséje VV Cristofelnek (21) a nőkkel.
jan. 25
5:08
Táblázatba szedik a jutalmakat a Fidesznél (Blikk)
Budapest — Bár csütörtökön járt le a jelentési határidő, egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy mennyi kormánypárti polgármester és alpolgármester tesz eleget a miniszterelnöki kérésnek, vagyis fizeti vissza vagy fordítja jótékony célokra az év végi jutalmát.
jan. 25
5:08
Még mindig kórházban kezelik Moldovát (Blikk)
Budapest - Moldova György (78) saját bevallása szerint a körülményekhez képest jobban van, de még mindig a budai kórház pszichiátriai osztályán kell pihennie. A Blikk munkatársa meglátogatta az írót, aki láthatóan nincs túl jó bőrben.
jan. 25
5:09
Elutasítja a többség az orbáni oktatáspolitikát (Alternatív Energia)
A demokratikus ellenzék lerakta egy jövendő oktatáspolitikai program és együttműködés alapjait, bár eltérő utakon járnak. Míg az MSZP folytatta a szakmai egyeztetést az ellenzéki pártokkal és civil szervezetekkel, az Együtt 2014 egyelőre távol maradt a tárgyalástól, és saját programot ír. A sztrájkra készülő Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete pedig összefogott a Magyar Szolidaritás…
jan. 25
5:09
A "matelcsyt" is elmeszelheti Brüsszel (Üzlet és Utazás)
Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság a telefonhívásokra és szöveges üzenetekre kivetett, a köznyelvben csak "matelcsyként" említett adó miatt. A korábbi adóügyi biztos szerint, ha az Európai Bíróság elé kerül az ügy, Magyarországot elmarasztaló ítélet születik, csakúgy, mint a telekomadó ügyében.
jan. 25
5:24
Nálunk Pál Dénes a Voice legjobbja! (Blikk)
Budapest — A Blikk olvasói döntöttek: Pál Dénes a Voice legjobbja! A szép szemű fiatalember toronymagasan nyerte azt a szavazást, amelyben lapunk internetes oldalán kérdeztük meg, vajon ki nyeri a TV2 énekes tehetségkutatóját.
jan. 25
5:27
Szilvásy nem adott semmilyen megrendelést (Alternatív Energia)
Semmit nem "rendelt meg" a titkosszolgálatokat annak idején felügyelő Szilvásy György miniszter Portik Tamástól - mondta lapunknak az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke. Molnár Zsolt ezzel a Heti Válaszban megjelent, a Portik-ügyben Szilvásy szerepét firtató cikkre reagált.
jan. 25
5:27
Felvétel: kirepült az autóból a kislány, egy kamion elé… (ATV)
A csodával határos módon sértetlenül vészelt át egy egyébként borzalmas autóbalesetet egy kisgyerek és családja.
jan. 25
5:29
Lendvai: a civilizáció nem váltható le (Alternatív Energia)
Sok mindent le lehetett kétharmaddal váltani, a civilizációt azonban nem - mondta tegnap a Hét Olajfa rendezvényén Lendvai Ildikó. A szocialista politikus szerint utóbbiban nem lesz partner, ezért kulturáltan válaszolt Balog Zoltán erőforrás-miniszternek, aki őt a kommunista diktatúra egyik cenzorának nevezte.
jan. 25
5:29
Így buktatták le a kuruc.info osztrák testvérlapját (ATV)
Miközben nyugati szomszédunknál kilenc évet is odasóznak szélsőséges és antiszemita nézeteket közvetítő honlap üzemeltetéséért, a magyar újnácik kedvenc weblapja háborítatkanul ontja a mérget. De vajon mitől sikeresebbek az osztrák hatóságok a magyarnál?
jan. 25
5:31
Esterházy Péter is "gesztust" gyakorolt (Alternatív Energia)
"Hát el tetszik lenni tévedve lenni" - egyebek között így reagált az Élet és Irodalom hasábjain Esterházy Péter író "Ujjgyak" című cikkében Böröcz István múlt heti nyilatkozatára. A konfliktus azzal kezdődött, hogy a Kossuth Rádióban december 25-én elhangzott programajánlóból kivágták azt a részt, amelyben Esterházy Péter a Nemzeti Színház műsoraira hívta fel a figyelmet.
jan. 25
5:33
Zuglóban közzétették a közvélemény-kutatást (Alternatív Energia)
Nyilvánosságra hozta a fideszes Papcsák Ferenc vezette Zugló önkormányzata a helyi önkormányzati újságban azt a közvélemény-kutatást, amelyet korábban csak hiányosan és többszöri kérésre bocsátott a kerületvezetés az erről érdeklődő Várnai László LMP-s képviselő rendelkezésére.
jan. 25
5:35
Bizonytalan Biztos Kezdet (Alternatív Energia)
A rendszerváltást követő évek társadalmi-gazdasági változásai sok családot érintettek hátrányosan, sokan váltak munkanélkülivé. A Biztos Kezdet Gyerekház azokat a 0-5 éves gyereket nevelő családokat várja, akik hátrányos helyzetű településeken, településrészeken élnek és korlátozottan, vagy egyáltalán nem férnek hozzá a jó minőségű szolgáltatásokhoz. A szolgáltatás ma már része a gyermekvédelmi…
jan. 25
5:37
Tarlós István a Jóistenhez küldte az ombudsmant (Alternatív Energia)
Zokon vette Tarlós István főpolgármester, hogy Szabó Máté ombudsman vizsgálatot rendelt el a múlt hétfői fővárosi tömegközlekedési káosz miatt.
jan. 25
5:42
Fiatal színésznőre cserélte le férje Bánfalvy Ágit (58)! (Blikk)
Budapest — Tönkrement Bánfalvy Ágnes (58) házassága. A színésznő férje, Horváth Csaba (41) egy fiatal lánnyal melegedett össze, s a kapcsolatuk pikantériája, hogy Csöngedi Nikolettet (23) Bánfalvy korábban anyjaként szerette, tanította, nevelte.
jan. 25
5:45
Senkire se kíváncsi a kormány (Alternatív Energia)
Hibát hibára halmoz drogügyben a kormány, és minden baklövésüket úgy kommunikálják, mintha azok szakmailag megfelelő és hasznos lépések volnának. Most éppen arról beszélnek, hogy segítenék a civileket, ám ezt voltaképpen úgy kell értenünk, hogy ellehetetlenítik az érdekérvényesítésüket.
jan. 25
5:45
Árulkodik a forrásadó (Üzlet és Utazás)
Az adóhatóság hivatalos adatai szerint tavaly több mint egymilliárd forint forrásadó érkezett a Magyar Államkincstárhoz a magyar adófizetők svájci bankbetétei kamata után, Ebből arra lehet következtetni, hogy - a kamat mértékének függvényében - 137-274 milliárd forintnak megfelelő állomány után utaltak át adót hazánkba az alpesi országból. Ez a tőkenagyság köszönőviszonyban nincs a Lázár János…
jan. 25
5:45
Torkos Csütörtök után jön az újabb akció (Pénzcentrum)
Jövő csütörtökön rendezik meg a 2013-as Torkos Csütörtök akciót. Az éttermek mellett idén is részt vesznek az eseményen szállodák, panziók, magánszállások - több mint száz helyen várják a vendégeket kedvezményes ajánlatokkal....
jan. 25
5:47
A Kúrián a fekete sereg ügye (Alternatív Energia)
Két napon át, január 31-én és február 4-én nyilvános felülvizsgálati eljárást tart a többek között Magyar Róbert révén ismertté vált, "fekete sereg" néven elhíresült bűnszervezet ügyében a Kúria.
jan. 25
5:47
Minden szinten nyomul a Fidesz (Üzlet és Utazás)
Az állami földbérlet-pályázatok során elsősorban a kormányzó párt holdudvara került nyerő helyzetbe, a rövidesen elfogadandó földtörvénnyel. A Fidesz szavazóbázisaként nyilvántartott családi gazdaságokat igyekszik a kormánypárt előnyhöz juttatni az agrártársaságokkal szemben. Legújabb fejleményként a Magyar Agrárkamarát is elfoglalta a kormányzat.
jan. 25
6:03
Chevrolet Cruze SW - Csak a dízelt? (Vezess)
Elvileg a mérsékelt fogyasztású és jó erőben lévő benzines turbómotor optimális volna a Cruze kombihoz. A listaárak azonban felülírják ezt a kombinációt.
jan. 25
6:03
David Cameron megzsarolta Európát (Kripto Akadémia)
David Cameron brit kormányfő az előzetes intelmek dacára mégis ultimátumot adott Európának. Vagy hajlandók újratárgyalni a brit-EU-viszony feltételeit, vagy Nagy-Britannia elindul a kijárat felé.
jan. 25
6:03
Újabb csörte a trafikokról (Üzlet és Utazás)
A fiatalok visszaszorítását célzó törvényhez újabb reakció érkezett tegnap. Ezúttal a Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége (DBMSZ) szólalt meg, hangsúlyozva, hogy a dohányboltok hosszú távú jövedelmezőségét az biztosítaná, ha többféle terméket árusíthatnának.
jan. 25
6:03
Exkluzív videó Presser Gábor címlapfotózásáról (NLC)
Presser Gábor címlapfotózásán jártunk.
jan. 25
6:05
A kínai katona aludhat is a kormánynál (Vezess)
A kínai hadsereg is vezető nélküli autón dolgozik. A kutatás eredményeit nem tartanák meg maguknak, a civil autóknál is használnák.
jan. 25
6:05
Magyar riportert raboltak el (Kripto Akadémia)
Magyar újságírót raboltak el és fosztottak ki ismeretlen fegyveresek Szíriában. Tizenkét órás fogvatartás után szabadon engedték, azóta épségben eljutott Törökországba. A magyar külügyminisztérium a férfi hazahozásán fáradozik.
jan. 25
6:05
Lebegtetett kisvállalkozói kedvezmények (Üzlet és Utazás)
Jelenleg több hazai cég szűnik meg, mint ahány létrejön, a zsugorodás hátterében pedig az Orbán-kormány kiszámíthatatlan, megszorító gazdaságpolitikája áll - fogalmazott Józsa István frakcióvezető-helyettes csütörtöki sajtótájékoztatóján.
jan. 25
6:07
Mehetnek a frontra az amerikai katonanők (Kripto Akadémia)
Leon Panetta, a februárban leköszönő amerikai védelmi miniszter meghozta döntését: a jövőben a nők is részt vehetnek harci bevetéseken.
jan. 25
6:09
Durva szélsőség Budapest megítélésében - kezdhetünk aggódni? (Napi)
Hatalmas optimizmus tombol a magyar részvénypiaccal kapcsolatban a szakértők körében − derül ki a német ZEW intézet és az Erste Bank közös felméréséből. Ez akár még veszélyessé is válhat. A Napi ... ...
jan. 25
6:09
Merre tart 2013-ban Oroszország? (Kripto Akadémia)
Politikai elemzők arra keresik a választ, mi vár Oroszországra idén és az elkövetkező évtizedekben. Eltérően becsülik meg a lehetőségeket, a legoptimistább várakozásoktól a pesszimista felhangokig mindennel lehet találkozni az orosz médiában.
jan. 25
6:11
Elutasítani az antiszemita túlkapásokat (Kripto Akadémia)
Az egyes intézményeknek és a közvéleménynek is jobban el kellene ítélnie az antiszemita túlkapásokat Magyarországon - nyilatkozta lapunknak Fiamma Nirenstein, olasz parlamenti képviselő, aki hétfőn kezdeményezte Gaudi-Nagy Tamás és egy görög nemzeti radikális képviselő mandátumának felülvizsgálatát az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésében.
jan. 25
6:18
Az interneten Pál Dénes nyerte a Voice-t (BorsOnline)
Hiába kapta Pál Dénes a ­Bors-­szavazók voksának 64 százalékát, Gájer Bálint, Nádor Dávid és ­Weisz Viktor nem adta fel a küzdelmet. Szerintük ugyanis ebből a versenyből több népszerű énekes kiesett már.
jan. 25
6:18
Hatalmas napszél éri el a Földet szombaton (168 Óra Online)
Hatalmas koronalyuk nyílt központi csillagunk felszínén, melyet január 23-án hajnalban fotózott le a NASA műholdja. A képződményből süvöltő napszél szombat körül érhet el minket.
jan. 25
6:21
Cameron zsarolja az Európai Uniót? (Infostart)
Nagy-Britannia 2015 után, a következő parlamenti időszak első felében népszavazáson dönthet arról, hogy tagja marad-e az uniónak - jelentette be szerdán David Cameron miniszterelnök. Az InfoRádió szakértőket kérdezett meg az európai nyilatkozathullámot elindító kormányfői beszédről.
jan. 25
6:21
Lebuktak: már új férfi áll mellette (hirado.hu)
Túlzottan is meghitt vacsorát töltött együtt a színésznő a sármos férfival.
jan. 25
6:23
Milliós megtakarítások állami segítséggel (hirado.hu)
Akár milliós megtakarítást is elérhet az, aki új lakás vásárlásakor felhasználja az összes állami támogatást - állítja a Bankráció.hu elemzője.
jan. 25
6:25
Kihajtható kétkijelzőjű okostelefon: ilyen még nem volt (hirado.hu)
Az igazi extremitások Japánban születnek: a NEC készüléke két, egyforma méretű kijelzővel rendelkezik.
jan. 25
6:36
Wi-Fi-s ház SATA meghajtókhoz (PCWorld)
Az MWiD25 a 2,5 hüvelykes adattárolókat támogatja, 1 terabájtos kapacitásig.
jan. 25
6:36
Milliókat szórt el MC DC (BorsOnline)
Négy éve ünnepelt sztár volt, tévé-, rádióműsorban szerepelt, a haknikon megkeresett milliókat azonban felélte. Harmincötig számoltam a nőket – mondja Veres Robi, azaz MC DC.
jan. 25
6:36
Tarlós - érthetetlen az ombudsmani vizsgálat (ProfitLine)
A főpolgármester érthetetlennek tartja, miért indított vizsgálatot az ombudsman a múlt hétfői budapesti hóhelyzet kezelésének áttekintésére.
jan. 25
6:38
Az LMP ott akar lenni a kormányváltásnál (ProfitLine)
Az LMP nem maradhat ki a kormányváltásban érdekelt politikai szereplők közül, mert akkor megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy egy közpolitikai fordulat során képviselje az általa fontosnak tartott szempontokat - mondta az MTI-nek Karácsony Gergely. A frakcióvezető-helyettes ezzel indokolta az LMP Párbeszéd Magyarországért Platformjának a párt hétvégi kongresszusára beterjesztett határozati…
jan. 25
6:39
Az öregedés diszkrét bája (Spa Trend Online)
Csendesebb hét: egy amerikai thriller, amely inkább belső dráma, bár repülőszerencsétlenséggel indul, valamint egy angol társalgási vígjáték az öregedés esendőségéről, színészóriásokkal. A Kényszerleszállás alkoholista pilótája az újabb Oscar-jelölését begyűjtő Denzel Washington. A Kvartett - A nagy négyes rendezője pályakezdő, bár a film már régen világhírre emelte, Dustin Hoffman debütál.
jan. 25
6:39
Meghalt az al-Kaida arab-félszigeti szárnyának második számú vezetője (hirado.hu)
Szaíd Ali as-Sehri tavaly november 28-án megsebesült egy légicsapásban, és később belehalt a sebesüléseibe.

Keresés