2013. február 13. szerda

febr. 13
4:18
Lekerül a képernyőről Hajdú műsora (NLC)
Két hónap után lekerül a képernyőről a Bűnök és szerelmek című sorozat, amelynek a Frizbi műsorvezetője az egyik producere. A készítők állítják, a produkció szüneteltetése tervezett döntés volt – írja a Blikk.
febr. 13
5:30
Geszti beszólt Csiszár Jenőéknek (NLC)
Az X-Faktor egykori ítésze nem érti, miért rostálta ki szerzeményeit A Dal zsűrije. A zenész furcsállja a döntéshozók értékrendjét, s szerinte a zsűri egyáltalán nem fesztiváldalt keres – írja a Bors.
febr. 13
7:18
Mészáros Árpád Zsolt: „Szerelmes vagyok a gyerekeimbe!” (NLC)
Háromszor akarunk találkozni, háromszor szólítják el a teendői. Egyszer koncertezik, máskor próbál, harmadszor a fiára, Mersére kell vigyáznia. Negyedszerre megkérdezi a telefonban: „Elmondhatom, hogy szerelmes vagyok a lányomba?” Hát persze. Ezért kerestem fel!
febr. 13
8:12
Újabb leleplező magyar celebkönyv készült (NLC)
Idén, úgy tűnik, nem a névtelenségbe burkolózó dubajos sztorikkal, hanem a celebek életét összegző könyvekkel lesznek tele a boltok. Zámbó Krisztián után most Klapka György is megörvendezteti a magyarokat egy kötettel.
febr. 13
9:06
Télen tápláld az arcbőrödet olajjal (NLC)
Az olaj az egyik legősibb bőrápolószer; nem véletlenül: nagyszerűen megköti a vizet, azaz hidratálja a bőrt, és egyéb hatóanyagaival is ápolja.
febr. 13
9:08
A 9 legfurcsább múzeum Európában (NLC)
A régmúlt szerelmeknek, a vodkának és a női hajtincseknek is állítottak múzeumot.
febr. 13
10:00
A legszebb szerelmes dalok – 10. rész (NLC)
Február 14-ig minden nap egy szerelmes dallal segítünk abban, hogy ráhangolódj a Valentin-napra. Itt lesznek velünk Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Whitney Houston és a többiek!
febr. 13
10:02
Pál Dénes kifakadt (NLC)
Pál Dénes szerint elítélendő dolog, ha egy férfi egy nővel vagy a gyermekével erőszakoskodik.
febr. 13
10:18
Dobd fel a hálód Valentin-napra! (NLC)
A lepedőre szórt rózsaszirmok helyett 15 kreatív ötletet mutatunk, hogyan lepd meg a párod egy kis figyelmességgel a hálószobában.
febr. 13
11:12
Idén kitollasodnak a körmeink (NLC)
Az innovatív körömlakkot órák alatt elkapkodták a vásárlók.
febr. 13
11:14
10 tipp, amivel spórolhatunk a rezsin (NLC)
„Zárd el jól a csapot, hogy ne folyjon feleslegesen!” – ugye ismerősen cseng ez a mondat abból a bizonyos játékból? Sokszor elhatároztad már, hogy spórolni fogsz a rezsin, de mindig kudarcba fulladt a kísérlet? Íme tíz tanács, amiket betartva több marad minden hónapban a zsebedben!
febr. 13
11:16
Lola Montez, az első celeb (NLC)
Minden hazugság volt körülötte, neve, származása – egyedül gyönyörű teste volt valóságos. Táncosnő volt? Vagy inkább könnyű nőcske? Királyi szerető? Mindegyik és egyik sem. Művelődéstörténészek szerint leginkább „celeb” volt: nevét botrányaival írta be a történelembe. Sorsának tanulságai azonban ma is figyelemre méltóak.
febr. 13
11:18
Kényeztető finomságok Valentin-napra (NLC)
Valentin-napra és romantikus vacsorákhoz egyaránt ajánljunk ezeket a finomságokat, érdemes őket kipróbálni, ha valami különleges étellel vagy itallal szeretnénk kényeztetni a párunkat.
febr. 13
11:20
Órákkal a szülés előtt tudta meg, hogy terhes (NLC)
A házaspár már lemondott arról, hogy gyermekük születhet. Aztán megtörtént a csoda...
febr. 13
12:06
15 visszafogott, mégis szexi ruha (NLC)
Nem kell ahhoz nagyon kihívóan öltözködnünk, hogy a férfiak tekintete megakadjon rajtunk. Mutatunk 15 ruhát, amelyekben garantáltan nem kell feszengeni, mégis szexisek.
febr. 13
12:08
Azték jóslat 2013-ra (NLC)
A jól szervezett Azték Birodalom a 14–16. században élte virágkorát a mai Mexikó területén. Papjaik foglalkoztak csillagászattal, megfigyelték a természet változásait, fejlett volt asztrológiai rendszerük. A születés napja alapján – független annak évétől –, húsz személyiségtípust különböztettek meg, s ezeket javarészt állatokról és természeti jelenségekről nevezték el.
febr. 13
12:10
Sztárgázsit kap első szerepéért Jolie és Pitt lánya (NLC)
A négyéves Vivienne Marcheline munkáját heti 3000 dolláros fizetéssel honorálják.
febr. 13
12:24
2 hónappal a szülés után visszanyerte alakját a szupermodell (NLC)
Gisele Bündchen máris úgy néz ki, mint a terhessége előtt.
febr. 13
13:18
Megnyitott a pereces gyorsétterem (NLC)
A Nyugatinál nyílt magyar gyorsétteremben pereceket és tekercseket sütnek helyben. Étteremlánccá akarnak válni.
febr. 13
14:12
Út a beteljesült párkapcsolat felé (NLC)
A puszta vágyódás a szerelemre, szenvedélyes szexre, vagy meghitt beszélgetésre önmagában kevés. Ahhoz, hogy párkapcsolati szinten kiteljesedjünk, meg kell tanulni valami nagyon fontosat...
febr. 13
14:30
Less be Szinetár Dóráék házába! (NLC)
Itt lakott az énekesnő a férjével és a gyerekekkel, de a szakítás után csak Bereczki Zoltán maradt a 200 négyzetméteres házban.
febr. 13
16:18
Szeretetvágy tartja fenn a közösségi oldalakat? (NLC)
Már egyéjszakás kalandot is kaphatunk a Facebooktól: egy új alkalmazás legalábbis ebben segítene. Gánti Bence szerint nem csoda, hogy Zuckerberg milliomos lett.
febr. 13
16:20
Hétvégi horoszkóp február 15-től (NLC)
A gyerekek iránti vágyunk felerősödik a hétvégén, és egyre kevésbé tudunk kompromisszumokat kötni. A csillagok arra késztetnek bennünket, hogy gondoljuk át az életünket, és tegyük fel magunknak a kérdést: szeretném-e, ha minden hétvégém olyan lenne, mint a mostani. Ha nem, most kezdjük el a változtatást, és ne halasszuk a jövő hétre!
febr. 13
17:12
Cukorédes és ropogós: narancsos-grillázsos szelet (NLC)
Aki imádja a fehér csokoládét és a grillázst, az itt és most a lehető legtökéletesebb helyen jár. Van egy tuti receptünk, a fudge, amit úgy ejtünk: fádzs.
febr. 13
18:06
Egy recept csordultig szeretettel (NLC)
Valentin-nap előtt elöntik a szívek a világot és a receptoldalakat. Itt jön egy újabb bájos szerelmi vallomás...
febr. 13
20:12
Cuki ajándékok Valentin-napra (NLC)
A férfiak nem szeretik a plüssdelfineket és szívecskés bögréket. Inkább ilyen ajándékokkal próbálkozzunk, ha romantikus hangulatban vagyunk.
febr. 13
22:18
Kényeztető receptek Valentin-napra (NLC)
Aki a szerelmesek napján kedveskedni akar párjának, de nincs ötlete, hogy mivel, annak azt javasoljuk, támadjon a gyomron keresztül. Készüljön kedves reggelivel vagy épp vacsorával! Adunk pár tippet!

Keresés