2013. február 13. szerda

febr. 13
1:36
Jubiláns lemezét is kiadja David Bowie (est.hu)
Az idén egy évtized szünet után hamarosan új lemezanyaggal is jelentkező 66 éves zenész első brit slágerlistás korongjának születésnapi változata áprilisban jön ki.
febr. 13
1:40
Dokumentum-filmmel jubilál a Backstreet Boys (est.hu)
Dokumentumfilm készül a Backstreet Boysról, amely idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját. A Stephen Kijak rendező által jegyzett alkotás várhatóan 2013 őszére készül el.
febr. 13
4:18
Lekerül a képernyőről Hajdú műsora (NLCafé)
Két hónap után lekerül a képernyőről a Bűnök és szerelmek című sorozat, amelynek a Frizbi műsorvezetője az egyik producere. A készítők állítják, a produkció szüneteltetése tervezett döntés volt – írja a Blikk.
febr. 13
5:30
Geszti beszólt Csiszár Jenőéknek (NLCafé)
Az X-Faktor egykori ítésze nem érti, miért rostálta ki szerzeményeit A Dal zsűrije. A zenész furcsállja a döntéshozók értékrendjét, s szerinte a zsűri egyáltalán nem fesztiváldalt keres – írja a Bors.
febr. 13
7:18
Mészáros Árpád Zsolt: „Szerelmes vagyok a gyerekeimbe!” (NLCafé)
Háromszor akarunk találkozni, háromszor szólítják el a teendői. Egyszer koncertezik, máskor próbál, harmadszor a fiára, Mersére kell vigyáznia. Negyedszerre megkérdezi a telefonban: „Elmondhatom, hogy szerelmes vagyok a lányomba?” Hát persze. Ezért kerestem fel!
febr. 13
8:12
Újabb leleplező magyar celebkönyv készült (NLCafé)
Idén, úgy tűnik, nem a névtelenségbe burkolózó dubajos sztorikkal, hanem a celebek életét összegző könyvekkel lesznek tele a boltok. Zámbó Krisztián után most Klapka György is megörvendezteti a magyarokat egy kötettel.
febr. 13
9:06
Télen tápláld az arcbőrödet olajjal (NLCafé)
Az olaj az egyik legősibb bőrápolószer; nem véletlenül: nagyszerűen megköti a vizet, azaz hidratálja a bőrt, és egyéb hatóanyagaival is ápolja.
febr. 13
9:08
A 9 legfurcsább múzeum Európában (NLCafé)
A régmúlt szerelmeknek, a vodkának és a női hajtincseknek is állítottak múzeumot.
febr. 13
9:42
Fényíró Filmklub (est.hu)
A Kino Kávézóban Fényíró Filmklub indul, mely a BKF (Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola) kameraman szakának nyilvánosan látogatható szemináriuma. Célja, hogy ablakot nyisson a magyar filmművészet kortárs alkotóira és műveikre.
febr. 13
10:00
A legszebb szerelmes dalok – 10. rész (NLCafé)
Február 14-ig minden nap egy szerelmes dallal segítünk abban, hogy ráhangolódj a Valentin-napra. Itt lesznek velünk Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Whitney Houston és a többiek!
febr. 13
10:02
Pál Dénes kifakadt (NLCafé)
Pál Dénes szerint elítélendő dolog, ha egy férfi egy nővel vagy a gyermekével erőszakoskodik.
febr. 13
10:18
Dobd fel a hálód Valentin-napra! (NLCafé)
A lepedőre szórt rózsaszirmok helyett 15 kreatív ötletet mutatunk, hogyan lepd meg a párod egy kis figyelmességgel a hálószobában.
febr. 13
11:12
Idén kitollasodnak a körmeink (NLCafé)
Az innovatív körömlakkot órák alatt elkapkodták a vásárlók.
febr. 13
11:14
10 tipp, amivel spórolhatunk a rezsin (NLCafé)
„Zárd el jól a csapot, hogy ne folyjon feleslegesen!” – ugye ismerősen cseng ez a mondat abból a bizonyos játékból? Sokszor elhatároztad már, hogy spórolni fogsz a rezsin, de mindig kudarcba fulladt a kísérlet? Íme tíz tanács, amiket betartva több marad minden hónapban a zsebedben!
febr. 13
11:16
Lola Montez, az első celeb (NLCafé)
Minden hazugság volt körülötte, neve, származása – egyedül gyönyörű teste volt valóságos. Táncosnő volt? Vagy inkább könnyű nőcske? Királyi szerető? Mindegyik és egyik sem. Művelődéstörténészek szerint leginkább „celeb” volt: nevét botrányaival írta be a történelembe. Sorsának tanulságai azonban ma is figyelemre méltóak.
febr. 13
11:18
Kényeztető finomságok Valentin-napra (NLCafé)
Valentin-napra és romantikus vacsorákhoz egyaránt ajánljunk ezeket a finomságokat, érdemes őket kipróbálni, ha valami különleges étellel vagy itallal szeretnénk kényeztetni a párunkat.
febr. 13
11:20
Órákkal a szülés előtt tudta meg, hogy terhes (NLCafé)
A házaspár már lemondott arról, hogy gyermekük születhet. Aztán megtörtént a csoda...
febr. 13
12:06
15 visszafogott, mégis szexi ruha (NLCafé)
Nem kell ahhoz nagyon kihívóan öltözködnünk, hogy a férfiak tekintete megakadjon rajtunk. Mutatunk 15 ruhát, amelyekben garantáltan nem kell feszengeni, mégis szexisek.
febr. 13
12:08
Azték jóslat 2013-ra (NLCafé)
A jól szervezett Azték Birodalom a 14–16. században élte virágkorát a mai Mexikó területén. Papjaik foglalkoztak csillagászattal, megfigyelték a természet változásait, fejlett volt asztrológiai rendszerük. A születés napja alapján – független annak évétől –, húsz személyiségtípust különböztettek meg, s ezeket javarészt állatokról és természeti jelenségekről nevezték el.
febr. 13
12:10
Sztárgázsit kap első szerepéért Jolie és Pitt lánya (NLCafé)
A négyéves Vivienne Marcheline munkáját heti 3000 dolláros fizetéssel honorálják.
febr. 13
12:24
2 hónappal a szülés után visszanyerte alakját a szupermodell (NLCafé)
Gisele Bündchen máris úgy néz ki, mint a terhessége előtt.
febr. 13
13:18
Megnyitott a pereces gyorsétterem (NLCafé)
A Nyugatinál nyílt magyar gyorsétteremben pereceket és tekercseket sütnek helyben. Étteremlánccá akarnak válni.
febr. 13
14:12
Út a beteljesült párkapcsolat felé (NLCafé)
A puszta vágyódás a szerelemre, szenvedélyes szexre, vagy meghitt beszélgetésre önmagában kevés. Ahhoz, hogy párkapcsolati szinten kiteljesedjünk, meg kell tanulni valami nagyon fontosat...
febr. 13
14:30
Less be Szinetár Dóráék házába! (NLCafé)
Itt lakott az énekesnő a férjével és a gyerekekkel, de a szakítás után csak Bereczki Zoltán maradt a 200 négyzetméteres házban.
febr. 13
16:18
Szeretetvágy tartja fenn a közösségi oldalakat? (NLCafé)
Már egyéjszakás kalandot is kaphatunk a Facebooktól: egy új alkalmazás legalábbis ebben segítene. Gánti Bence szerint nem csoda, hogy Zuckerberg milliomos lett.
febr. 13
16:20
Hétvégi horoszkóp február 15-től (NLCafé)
A gyerekek iránti vágyunk felerősödik a hétvégén, és egyre kevésbé tudunk kompromisszumokat kötni. A csillagok arra késztetnek bennünket, hogy gondoljuk át az életünket, és tegyük fel magunknak a kérdést: szeretném-e, ha minden hétvégém olyan lenne, mint a mostani. Ha nem, most kezdjük el a változtatást, és ne halasszuk a jövő hétre!
febr. 13
16:36
Ingyenesen letölthető az új Žagar-szám (est.hu)
Többezer rajongó játszott és figyelte több mint két hónapon keresztül, hogy hogyan rakódik össze apró hangmozaikokból a Žagar új, márciusban megjelenő albumának első beharangozó száma, a Space Medusa.
febr. 13
17:12
Az ex-kommandós 2. - A maffia csapdájában (est.hu)
Ha Lorenzo Lamas felbukkan a tévében, biztosak lehetünk benne, hogy a helyiségben öt percen belül eltörik egy biliárddákó. Jobbára valami ujjatlan kockás ingben vedelő redneck hátán, miközben egy másik alkoholbogár képét gyémánt keménységű arcszőrzetén reszeli le.
febr. 13
17:12
Cukorédes és ropogós: narancsos-grillázsos szelet (NLCafé)
Aki imádja a fehér csokoládét és a grillázst, az itt és most a lehető legtökéletesebb helyen jár. Van egy tuti receptünk, a fudge, amit úgy ejtünk: fádzs.
febr. 13
17:14
Transformers 3. (est.hu)
Az öntudatra ébredő gépek legnagyobb félelmeink közé tartoznak. Kevés borzalmasabb dolgot tudnánk elképzelni annál, mint hogy a nagymuter Kosmodiskje egy óvatlan pillanatban rázendít a Szomorú vasárnapra.
febr. 13
17:16
A fekete ruhás nő (est.hu)
"Nem él a nejem, káposzta a fejem" - a gótikus horrorfilmek szereplői csak igen ritkán ejtenek el ilyen és ehhez hasonló mondatokat. Inkább csak bámulnak maguk elé üveges szemmel, és mértéktelenül döntik le az abszintot.
febr. 13
17:30
A pap - Háború a vámpírok ellen (est.hu)
"A" pap olyan egyházi alkalmazott, akit csak igen ritkán zargatnak idősebb hívek egy tepsi almás pite társaságában. Ő ugyanis két prédikáció között vámpírokat trancsíroz fel. Csupán ez a fajta hozzáállás is elég volt ahhoz, hogy az Egyház győzelmet arasson felettük.
febr. 13
18:06
Egy recept csordultig szeretettel (NLCafé)
Valentin-nap előtt elöntik a szívek a világot és a receptoldalakat. Itt jön egy újabb bájos szerelmi vallomás...
febr. 13
20:12
Cuki ajándékok Valentin-napra (NLCafé)
A férfiak nem szeretik a plüssdelfineket és szívecskés bögréket. Inkább ilyen ajándékokkal próbálkozzunk, ha romantikus hangulatban vagyunk.
febr. 13
22:18
Kényeztető receptek Valentin-napra (NLCafé)
Aki a szerelmesek napján kedveskedni akar párjának, de nincs ötlete, hogy mivel, annak azt javasoljuk, támadjon a gyomron keresztül. Készüljön kedves reggelivel vagy épp vacsorával! Adunk pár tippet!

Keresés