2013. február 7. csütörtök

febr. 7
4:33
Dúl a harc Komár örökségén (NLCafé)
Özvegye és volt neje a tavaly elhunyt énekes hagyatékáért háborúzik. A hatóság képviselője leltárba akarta venni Komár László ingóságait, mégpedig az özvegy távollétében – írja a Blikk.
febr. 7
5:09
Kiverte a biztosítékot Ördög Nóra plakátja (NLCafé)
Többen ízléstelennek tartják, hogy a várandós kismama érzéki nőként jelenik meg a reklámban. Ördög Nóra ugyanis erotikus pózban hirdet egy új, szexi illatot – írja a Bors.
febr. 7
9:21
Először Magyarországon a világ legnagyobb metál tehetségkutatója (est.hu)
Idén első alkalommal Magyarországon is elindul a világ legnagyobb metál-tehetségkutatója, a Wacken Metal Battle, melynek fődíja egy fellépési lehetőség a 2013-as Wacken fesztiválon, Németországban.
febr. 7
9:21
Hűségteszttel és követéssel is próbára tehetjük párunkat (NLCafé)
Mark Wahlberg a héten egy polgármester feleségét követi magánnyomozóként a mozikban, minket pedig az érdekelt, hogyan figyeltetik meg a párjukat a magyar nők. Beavatás egy magyar magánnyomozó titkaiba.
febr. 7
9:23
Eldőlt, kik bulizhatnak ingyen az idei Hegyalja Fesztiválon (est.hu)
A fesztiválozók döntése alapján Kecskemét mellett a határon túlról Dunaszerdahely, Beregszász, Szabadka és Székelyudvarhely állandó lakóit látja vendégül június 25-30. között a Hegyalja Fesztivál Tokajban.
febr. 7
9:23
Itt vannak az oversize felsők! (NLCafé)
Az idén szinte kötelező lesz hatalmas felsőkben járni, de kinek állnak ezek jól? Hogyan hordjuk őket? Erre kerestük a választ a tavaszi kollekciók felmérésével.
febr. 7
10:15
A legszebb szerelmes dalok – 4. rész (NLCafé)
Február 14-ig minden nap egy szerelmes dallal segítünk abban, hogy ráhangolódj a Valentin-napra. Itt lesznek velünk Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Whitney Houston és a többiek!
febr. 7
10:17
15 ruha, ami jó alakot csinál (NLCafé)
Ha még nem sikerült ledobni a karácsonykor felszedett kilókat, jó szabású vagy mintájú ruhákkal is trükközhetünk egy kicsit.
febr. 7
10:19
Elkezdődött a Kígyó éve – Nagy éves kínai horoszkóp (NLCafé)
Ez az év főként a csendesebb, nyugodtabb tevékenységeknek, elmélyülésnek és az önismeretnek kedvez. Sokan fognak valamiféle spirituális cél felé fordulni, még többen megbékülnek haragosaikkal, vagy gyümölcsöző új barátságokat kötnek.
febr. 7
10:33
A kör 2. (est.hu)
A kör első epizódja óta nemhogy VHS-t nézni nem merünk a retró jegyében, de ahhoz sem lenne bátorságunk, hogy Szabó család-ismétléseket hallgassunk a nagyfater Sokol rádióján. Elvégre ki tudja, mikor nyúl ki Gobbi Hilda a hangszóróból!
febr. 7
10:35
Ne félj a sötéttől! (est.hu)
Az építész Alex elvállalja egy ódon Rhode Island-i kastély felújítását, a munka idejére családjával be is költözik a tágas apartmanba. Miközben a hülye is tudja, hogy egy horrorfilmben a költözésnek a legritkább esetben sincs pozitív hozadéka.
febr. 7
11:09
Az igazi férfi sörszagú szappannal mos kezet? (NLCafé)
Esetleg a baconszalonna vagy a frissen nyírt fű illata az igazán férfias?
febr. 7
11:11
Valentin-napi regényparádé! (NLCafé)
Hozzuk magunkat Valentin-napi hangulatba könyvekkel! Összegyűjtöttünk egy csokorra valót azokból a női regényekből, amelyek a szerelmesek ünnepére hangolnak, és tökéletes ajándékok is egyaránt!
febr. 7
11:13
Itt a kétszemélyes pizsama! (NLCafé)
„Összenőtt” szerelmespároknak ideális... Vagy mégsem?
febr. 7
11:27
Csináld magad: farsangi dekoráció szalvétából (NLCafé)
Akár gyerekeknek, akár felnőtteknek rendezünk farsangi összejövetelt, néhány színes szalvéta segítségével gyönyörű girlandot készíthetünk, és ezt még mutatós rizspapír gömbökkel is megfejelhetjük.
febr. 7
13:15
80 éve házasok – díjat kaptak (NLCafé)
A szülei annak idején máshoz akarták hozzáadni a lányukat, aki megszökött, hogy összeházasodhasson a szerelmével. Jó döntés volt, nyolc évtizede tart a frigy.
febr. 7
13:33
Már országos az influenzajárvány (NLCafé)
Az „influenzaszerű megbetegedések” száma átlépte az országos járványküszöböt: folytatódik a köhögés-tüsszögés-orrfújás program.
febr. 7
14:09
Kockaorákulum (NLCafé)
febr. 7
14:11
Szerelmi jóskártya (NLCafé)
febr. 7
14:13
Pálcikalábakért éheztetik magukat a tinik (NLCafé)
Újabb rémisztő trendnek akarnak megfelelni a fiatal lányok.
febr. 7
15:21
Melyiket válasszam, ha fáj? (NLCafé)
Az akut fájdalom vészjelzés, oda irányítja a figyelmet, ahol baj van. Sokat hallunk mindenféle fura nevű fájdalomcsillapító-hatóanyagról, de melyik fog segíteni rajtunk például ízületi panaszok esetén?
febr. 7
15:23
Fizetni még a friss levegőért is?! (NLCafé)
Kínában ott tart a szmoghelyzet, hogy dobozos levegőt árulnak. Winkler Nóra szerint legfeljebb figyelemfelhívó jellege miatt jó az ötlet.
febr. 7
15:57
Új részekkel folytatódik a South Park és a Cleveland Show a Comedy Centralon (est.hu)
Óriási robotdinók szelnek ketté épületeket, egy medvedisznóember narancssárga sapkás, selypítő gyereket cibál az erdőbe, nincs tévedés, South Parkban járunk! Ismételten, hiszen a Comedy Centralon elindult a sikersorozat 16. évadjának második fele is.
febr. 7
15:57
Kezdd újra! (NLCafé)
A legfrissebb Nők Lapja Pszichében szakértők és sokat megélt újrakezdők osztják meg velünk, hogyan tovább válság után. Olvasd el Akovács Éva főszerkesztő beköszöntőjét!
febr. 7
16:15
Folytatódik A férjem védelmében a Universal Channelen (est.hu)
Februártól újabb szereplőkkel és még több izgalommal jön A férjem védelmében című sorozat negyedik évada. A Vészhelyzetből ismert Maure Tierney és Amanda Peet is feltűnik az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat legújabb epizódjaiban.
febr. 7
17:45
Ahol minden évszakban kikapcsolódás vár rád... Villach – Karintia szívében (NLCafé)
Úti célunk Villach, Karintia tartomány 2. legnagyobb városa. Az Alpok déli oldalán elterülő település alig hatórányi autózás alatt érhető el Budapestről, de természetesen vonattal vagy akár menetrend szerinti repülőjárattal is könnyen megközelíthető. Ideális hely azok számára, akik valódi kikapcsolódásra vágynak.
febr. 7
18:21
Ezt töltsd le a telefonjára! (NLCafé)
Vibrátor, szexpóz, sztrip, összeillőséget vizsgáló teszt és szerelmesvers-generátor: okostelefonokra gyártott szerelmes, pikáns applikációk között válogattunk.
febr. 7
22:15
Mi történik az iskolában? (NLCafé)
A kamaszok életében a család után az iskola a legfontosabb felnőtt intézmény. Részben börtön, részben a tanulás temploma, ahol a serdülők éber idejük mintegy harmadát töltik. Vajon mi történik e hosszú órák során?
febr. 7
22:17
Van még remény az újrakezdésre? (NLCafé)
Nyolc évvel ezelőtt, 58 évesen találkoztam egy gyerekkori szerelmemmel. Én is külön éltem a nejemtől, ő is a férjétől, mindkettőnknek felnőttek a gyerekei. Sorsszerű találkozás volt, legalábbis akkor úgy tűnt.
febr. 7
22:19
Mr. Darcy, az örök férfiideál (NLCafé)
Jane Austen 41 éves korában halt meg – anélkül, hogy valaha is megismerte volna a testi szerelmet. Rajongói szerint máig tartó sikerének titka, hogy hű tükröt tart a nők generációi elé.
febr. 7
22:21
Temesvári Andrea-interjú (NLCafé)
Tíz kérdés rovatunkban ezen a héten Temesvári Andreát kérdeztük.
febr. 7
22:23
Szvetelszky Zsuzsa „Elégedett vagyok, és néha boldog…” (NLCafé)
Tíz éve jelent meg a pletykáról szóló könyve, amellyel nemcsak tudományos körökben vált ismertté, hanem a sajtó is felkapta. Azóta gyakran találkoztunk – szakértőként szólalt meg sok cikkben –, de ritkán esett szó közöttünk arról, hogy a szociálpszichológia jó humorú doktora amellett, hogy a társadalom jelenségeit kutatja, háromgyerekes édesanya is (aki szívesen süt almatortát).

Keresés