2013. február 7. csütörtök

febr. 7
10:00
Munkatársunk, Pungor András nyerte a Média az orvosokért-díjat (168 Óra Online)
Munkatársunk, Pungor András vehette át a Média az orvosokért díjat a tegnap megrendezett gálán. Kollégánk az első helyezést című írásával érdemelte ki , amely Nemes János gyermekkardiológust mutatja be. A díjat független és jelentős szakmai múlttal rendelkező bíráló bizottság ítélte oda.
febr. 7
12:12
Munkatársunk, Krug Emília riportját díjazta a HBLF (168 Óra Online)
Idén másodszor vehette át a Hungarian Business Leaders Fórum Média a Társadalomért díját Krug Emília, a 168 Óra újságírója. A riport a Józan Babák Klub anonim szolgáltatásáról szól, ahol a tudatmódosító szerekkel, elsősorban droggal élő édesanyáknak, terhes nőknek adnak szakértői tanácsokat, segítséget.
febr. 7
19:54
Szekrénykészítő-bútorasztalos DNS-ével azonosították III. Richárdot (168 Óra Online)
Leicester városának helytörténészei több éves kutatás után könnyen ásatási engedélyt kaptak a városháza előtti autóparkolóban tervezett feltáráshoz, mivel a hatóságok úgy vélték, úgysem találnak semmit. Tavaly ősszel hozzáfogtak a munkához, és legnagyobb megdöbbenésükre egy koponyát találtak, pontosan azon a ponton, ahol a történelmi források III. Richárd király temetkezési helyét jelölik.
febr. 7
21:51
A Wikipédiáról neveztek el egy kisbolygót (Infostart)
A milliók által használt webes világenciklopédiában rengeteg cikk található a világűrről, mostantól viszont már a világűrben is található egy Wikipédia: az eddig 274301-es jelölésű kisbolygót ugyanis a nyílt tartalmú lexikonról nevezték el.

Keresés