2013. február 7. csütörtök

febr. 7
0:03
Videó: Isaksson látványos módon mentette Messi ziccerét (She)
Mint arról már beszámoltunk, Argentína 3–2-re nyert Svédországban felkészülési mérkőzésen. A meccs nemcsak az öt gólról marad emlékezetes, hanem Andreas Issakson védéséről is. A svéd kapust Lionel Messi ziccerben átemelte, ám a labda gólvonalon felpattant, így a PSV kapusa ollózós mozdulattal kirúgta azt.
febr. 7
0:07
Tenisz: Nadal egyesben is győzelemmel tért vissza Chilében (She)
Rafael Nadal párosban aratott sikere után egyesben is győzelemmel mutatkozott be a chilei Vina del Marban zajló salakpályás tenisztornán.
febr. 7
0:11
Felkészülés: Portugália otthon kapott ki Ecuadortól (She)
A portugál labdarúgó-válogatott hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett Ecuadortól nemzetközi felkészülési mérkőzésen. A vendéglátók első gólját Cristiano Ronaldo szerezte.
febr. 7
0:21
Videó: német fordítás Párizsban egy pimasz emeléssel körítve (She)
A német labdarúgó-válogatott 0–1-ről fordítva fordítva 2–1-re legyőzte idegenben Franciaországot. A hazaiak Mathieu Valbuena révén szereztek vezetést az első félidő utolsó percében, ám Thomas Müller egy pimasz emeléssel a második játékrész elején kiegyenlített. A 74. percben Sami Khedira Mesut Özil zseniális passzát váltotta gólra, megszerezve ezzel a győzelmet Németországnak.
febr. 7
0:25
Vb 2014: vereséggel kezdték Klinsmannék a zónadöntőt (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja meglepetésre 2–1-re kikapott Hondurasban a 2014-es vb-selejtezők CONCACAF-zónájának hatos döntőjének nyitó mérkőzésén.
febr. 7
0:29
Videó: a kapitány is mosolygott a zseniális hondurasi gólon (She)
Hondura labdarúgó-válogatottja meglepetésre 2–1 legyőzte hazai pályán az Egyesült Államokat világbajnoki selejtezőn. A vendégek ugyan vezettek, ám a 40. percben egy olyan gólt kaptak, amelyre sokáig fognak emlékezni. Történt, hogy egy jobb oldali beadást Maynor Figueroa mellell passzolt le Juan Carlos Garcíának, aki kapásból ollózott a kapuba. Íme, a zseniális találat!
febr. 7
0:39
NS: interjú Böhn kapitánnyal; Miriuta kifakad; Szávay elmondja - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
febr. 7
3:57
A románok szerint a bunda miatt verték meg Sebőköt (Blikk)
Bukarest — Megdöbbentő információval állt elő szerdán több román hírforrás. Tudomásuk szerint a magyar labdarúgó-válogatottban 52-szer pályára lépő Sebők Vilmost (39) megverték szerb maffiózók azt követően, hogy társaival együtt nem a kívánalmaik szerint bundáztak meg egy német bajnoki mérkőzést, s a védő nem adta vissza a kenőpénzt!
febr. 7
6:21
Videó: Biztató, hogy nézők nélkül is maghatározó volt a játékunk - Egervári (She)
Döntetlent játszott a magyar labdarúgó-válogatott első 2013-as mérkőzésen, a mieink 1–1-re végeztek a Fehéroroszország elleni felkészülési találkozón. Az NSO Tv-nek Egervári Sándor, Korcsmár Zsolt és Szabics Imre értékelte a mérkőzést.
febr. 7
6:45
Ha jin és jang találkozik... - meccselemzés, Spanyolország - Uruguay (Agroinform)
A gyökeresen eltérő stílusú csapatok találkozóját végül a játszó spanyolok nyerték a küzdő uruk ellen.
febr. 7
6:57
NHL: túlórás Dallas-siker Edmontonban, nullázott a Ducks (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 19. játéknapján a Dallas túlórás meccset nyert meg Edmontonban, a Boston a Montreal, az Anaheim a Colorado vendégeként nyert. Utóbbi speciel ráadásul le is nullázta a házigazdákat.
febr. 7
6:57
Szávay visszavonult, Rafa Nadal visszatért (Behaviour)
Ahogy pár napja a profi ökölvívással kapcsolatban azt írtuk, hogy van egy rossz és egy jó hírünk, most ugyanezt megtehetjük a tenisszel kapcsolatban is. Kezdjük ismét a negatív hírrel: lezárult egy sikeres karrier, Szávay Ágnes úgy döntött, befejez a profi pályafutását.
febr. 7
7:03
A fővárosban hasalt el a Knicks (Agroinform)
Az NBA szerdai, maratoni játéknapjának legnagyobb meglepetését a Washington okozta, amely a New Yorkot verte meg.
febr. 7
7:15
Majd kiderül, mire elég ez a mostani döntetlen (Behaviour)
Kezdjük a leglényegesebbel: a magyar labdarúgó-válogatott idei első, felkészülési mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott tegnap a fehérorosz csapattal a törökországi Belekben. Hihetnénk, hogy a sportágért élő-haló törökök ezrével tomboltak a lelátókon, ám - sajnos - ki kell ábrándítanom mindenkit, ugyanis a legjobb jóindulattal száz embert lehetett megszámolni a pálya körül.
febr. 7
7:17
Megdöbbent sportolók (Behaviour)
Sokkolta a fogyatékos sportolókat lapunk szombati cikke, amelyben megbízható, többszörösen ellenőrzött forrásaink alapján azt írtuk: az idén nem sok jóra számíthatnak ennek a területnek a képviselői, a paralimpikonoktól kezdve az értelmi fogyatékosokon át a hallássérültekig a tavalyi összegnek kevesebb mint a feléből kell idén megoldani a szövetségeknek a szakmai és a működtetéssel kapcsolatos…
febr. 7
7:21
Idegenben nullázta le az Anaheim a Coloradót (Agroinform)
A 30 éves újonc svéd kapus, Viktor Fasth vezérletével az Anaheim Ducks 3-0-s győzelmet aratott Denverben.
febr. 7
7:33
NBA: a Spurs zsinórban 11-nél jár, Torontóban nyert a Celtics (She)
Az észak–amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 95. játéknapján a San Antonio Spurs a Minnesota Timberwolves, míg a Boston Celtics a Toronto Raptors vendégeként tudott nyerni. A Spurs sorozatban tizenegyedik mérkőzésén nem talált legyőzőre.
febr. 7
7:35
Vb 2014: Mexikó nem bírt Jamaicával, Panama ikszelt (She)
A 2014-es vb-selejtezők CONCACAF-zónájában a hatos döntő nyitó fordulójában az egyik favorit, Mexikó meglepetésre csak gól nélküli döntetlent ért ér Jamaicával szemben – igaz, amint arról korábban beszámoltunk, a másik nagy esélye, az amerikai válogatott meg kikapott Hondurastól –, míg ugyancsak döntetlennel zárult a Panama-Costa Rica összecsapás is.
febr. 7
7:51
Felkészülés: Kolumbia, Peru és Paraguay sem hibázott (She)
Dél Észak, pontosabban csak előbbinek északi, igazából Közép-Amerika ellen. Az esélyesebb négy dél-amerikai labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen legyőzte közép-amerikai riválisát. A legnagyobb különbséggel – hárommal – Paraguay és Kolumbia nyert, előbbi Salvador, utóbbi Guatemala ellen.
febr. 7
8:09
Videoton: a portugál kiszemelt elköszönt a Rio Avétól (She)
A portugál Record internetes kiadása arról számolt be, hogy a Videoton labdarúgócsapata által kiszemelt Vítor Gomes elköszönt klubtársaitól, így biztosra vehető, hogy az élvonalbeli Rio Ave 25 éves középpályása – amint arról korábban már beszámoltunk – fél évig kölcsönben a fehérváriakat erősíti majd.
febr. 7
8:11
Fogadási botrány: Polekszics már bánja, hogy nem igazolt Angliába (She)
Az angol sajtóban továbbra is kiemelt téma, hogy Vukasin Polekszicset, a DVSC-Teva kapusát megkeresték a 2009-es Liverpool–Debrecen Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. A montenegrói futballista a Telegraph-nak elárulta, korábban Angliába igazolhatott volna, akkor talán nem tiltják el két évre.
febr. 7
8:27
MTK: a megműtött Csiki három hét múlva edzhet (She)
A kedden megműtött Csiki Norbert lábából tíz nap múlva szedik ki a varratokat. Az élvonalbeli MTK labdarúgója – aki íngyulladással és combizomszakadással bajlódott – a tervek szerint három hét múlva kezdheti el az edzéseket.
febr. 7
8:33
Szellő Imre remekelt az első napon (Agroinform)
A 81 kg-ban korábban Eb-bronzérmes bokszoló ezúttal nehézsúlyban kissé álmosan kezdett.
febr. 7
8:35
Mohamed Aida egy elképesztő klasszis - videó (Agroinform)
A párbajtőrözők után ezen a hétvégén női tőrözőink is hazai közönség előtt szerepelhetnek Világkupa versenyen.
febr. 7
8:45
F1: ma Vettel és Räikkönen is elkezdi a felkészülést (She)
Csütörtökön folytatódik a Formula–1-es csapatok kollektív tesztje Jerezben. Először ül autóba a háromszoros világbajnok Sebastian Vettel, a tavalyi vb-t a harmadik helyen záró Kimi Räikkönen, valamint a Williamsnél Bruno Sennát váltó finn Valtteri Bottas.
febr. 7
8:45
Százszoros is lehetett a csalók nyeresége a bundákkal (Metropol)
Újabb magyarok neve bukkant fel a bundabotrányban.
febr. 7
8:47
NBA: Gasolra 4-6 hétig nem számíthat a Lakers (She)
Talpszalag-szakadást diagnosztizáltak Pau Gasolnál, az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers játékosánál, aki a keddi, Brooklyn Nets elleni mérkőzésen sérült meg, amikor egy felugrást követően rosszul érkezett.
febr. 7
8:51
Szomorú és csalódott sem vagyok - Scolari (Agroinform)
Anglia 23 év után legyőzte Brazíliát, az európai válogatott barátságos mérkőzésen Londonban 2-1-re nyert.
febr. 7
9:03
Jó, hogy erősek a riválisok (Metropol)
A Sapa Fehérvártól váratlanul elküldött Ladányi Balázs már az olasz Bolzano légiósaként csatlakozott a lengyelországi felkészülési tornán részt vevő magyar jégkorong-válogatotthoz.
febr. 7
9:09
Messi és Fabregas barátnője Londonban múlatták az időt - fotó (Agroinform)
Daniella Semaan és Antoniella Roccuzzo az egyik közösségi oldalon osztották meg közös képüket.
febr. 7
9:27
Nadal egyesben is nyert és műtéten gondolkozik (Agroinform)
A volt világelső Rafael Nadal keddi, párosban aratott sikere után egyesben is győzelemmel tért vissza.
febr. 7
9:39
Felkészülés: a Gyirmót litván, a Szolnok horvát csapatot vert (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót 1–0-ra győzött a litván Zalgiris Vilnius ellen a horvátországi Isztria-kupán tegnap. A Szolnok is 1–0-ra nyert Horvátországban: a HNK Rijeka B-t verte meg. Tekintse meg a másodosztályú csapatok tegnapi felkészülési mérkőzéseinek eredményeit!
febr. 7
9:41
Videó: a románok ezzel a pazar szabadrúgásgóllal győztek (She)
A román labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen Málagában 3–2-re legyőzte Ausztráliát. A változatos találkozón világbajnoki csoportellenfelünk szerezte meg a vezetést, majd az auszik fordítottak, végül mégis Victor Piturcáék ünnepelhettek győzelmet. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
febr. 7
9:43
Haladás: Kulcsár Kornél visszautasítja Artner vádjait (She)
Folytatódik a szópárbaj Artner Tamás és Kulcsár Kornél között. Az élvonalbeli Haladás vezetőedzője a Nemzeti Sportban is szóvá tette, hogy több okból neheztel a 21 esztendős játékosra. A szakember által „megszólított” középpályás nem maradt adós a válasszal.
febr. 7
9:45
Guardiola Militót választja segédedzőnek (Agroinform)
Még hónapok választják el a valódi munkától Pep Guardiolát, de a Bayern München leendőbeli mestere már a jövőt tervezi.
febr. 7
9:47
Ingyen pénz sportfogadáshoz? Februárban is játssz velünk közel 500 ezer forintért! (Agroinform)
Ahogy azt már megszokhattátok a Hathárom.hu-n ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára szakértelmeteket
febr. 7
9:57
Női kosár Euroliga: a Fenerbahce vár a Győrre a nyolcaddöntőben (She)
A török Fenerbahcéval találkozik a Győr a női kosárlabda Euroliga – az egyik csapat második győzelméig tartó – nyolcaddöntőjében.
febr. 7
10:03
A Fenerbahce vár a Győrre a nyolcaddöntőben (Agroinform)
A török Fenerbahcéval találkozik a Győr a női kosárlabda Euroliga két győzelemig tartó nyolcaddöntőjében.
febr. 7
10:05
Bacskai csak nehezen nyert, Hámori kiesett (Agroinform)
A Vasas bokszolójának Alexei Puscas elleni meccse egy másodperccel a vége előtt is még 9-9-es döntetlenre állt.
febr. 7
10:15
Videó: összefoglaló a válogatott fehéroroszok elleni meccséről (She)
Döntetlent játszott a magyar labdarúgó-válogatott első 2013-as mérkőzésén, a mieink 1–1-re végeztek a Fehéroroszországgal vívott felkészülési találkozón. A Belekben megrendezett összecsapáson Szabics Imre góljával vezetett az Egervári-csapat a szünetben, a fordulás után Alekszandr Volodko révén egyenlítettek a fehéroroszok. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
febr. 7
10:17
Férfi vízi: Gyöngyösit felmentették, Varga T. a megbízott edző (She)
Már nem Gyöngyösi András a Debrecen férfi vízilabdacsapatának edzője. Hivatalos tájékoztatás reggel még nem volt az ügyben, de tegnap már nem ő ült a csapat kispadján a Radnicski Kragujevac elleni Európa-kupa-elődöntő visszavágóján. A klub nemrég megerősítette: Gyöngyösit felmentették a posztjáról.
febr. 7
10:19
Átigazolás: Lipcsébe szerződött a fiatal magyar tehetség (She)
A Grund FC 27 éves történetében először fordul elő, hogy egy külföldi klub profinak szerződteti a rákoshegyi egyesület tehetségét (Buzsáky Ákos az MTK-ból került külföldre, Petneházy Márk pedig annak idején amatőr szerződést kapott Plymouthban). Az 1994-es születésű Torkos Attilát a német Regionalligában szereplő, saját csoportját vezető, RB Leipzig igazolta át s kötött vele másfél éves…
febr. 7
10:21
Pénzügyi nézeteltérések miatt felfüggesztették Gyöngyösi Andrást (Agroinform)
A debreceni klub közleménye szerint az edző nem fogadta el az egyesület finanszírozási feltételeit.
febr. 7
10:23
Áll a bál a kipufogóknál - Jerez, második nap (Agroinform)
Két nap sem telt el, és máris itt a szezon első technikai vitája, de ennél is fontosabb a körvonalazódó mérnök-keringő.
febr. 7
10:33
Dortmund: Szalai jöhet, ha Lewandowski megy - sajtóhír (She)
Továbbra is kiemelt téma a német sajtóban Robert Lewandowski klubváltása. A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának támadóját a Bayern Münchennel boronálták össze, és ha a transzfer valóban bekövetkezik, a BVB-nek új csatár után kell néznie. Itt jön a képbe Szalai Ádám.
febr. 7
10:39
Húszmillió forintot ért egy baseballkártya (Agroinform)
92 ezer dollárért (mintegy húszmillió forintért) kelt el egy igen ritka, 148 éves amerikai baseballkártya.
febr. 7
10:51
Férfi kézi: visszavonult a francia válogatottól a „Szikla” (She)
A világ egyik legjobb védekező kézilabdázója, Didier Dinart megerősítette a francia sajtónak, hogy a jövőben nem szerepel többet a válogatottban. A 36 éves játékos a válogatottsági ranglista másodikjaként vonul vissza a nemzeti csapattól.
febr. 7
10:53
Női vízi világliga: a görögöket legyőző spanyolokat fogadjuk (She)
A női vízilabda világliga európai selejtezőjének csoportkörében Spanyolország ötgólos győzelmet aratott Görögországban. Előbbi pénteken a Kőér utcában Magyarországgal játszik.
febr. 7
10:55
Gyorskorcsolya: a válogatott hazaért, de már Drezdában van (She)
Viszontagságos órákon, napokon van túl a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott, hiszen – mint megírtuk – a hétvégi szocsi világkupaverseny után Moszkvában rekedt a társaság. A probléma aztán, nehezen ugyan, de megoldódott, viszont az utazás fáradalmait már nem volt idő és lehetőség kipihenni.
febr. 7
10:57
Del Bosque különösen Pedrót dicsérte (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnoki címvédő Spanyolország 3-1-re verte a dél-amerikai bajnok Uruguayt Dohában.

Keresés