2013. február 23. szombat

febr. 23
0:06
Videó: így ugrott Szilágyi Ákos a északisí-világbajnokságon (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az 53. helyen zárta a selejtezőt Szilágyi Ákos a Val di Fiemmében zajló északisí-világbajnokságon férfi síugrásban. A mindössze 17 esztendős Szilágyi 1987 óta az első magyar, aki vb-n vett részt. Íme, a magyar versenyző ugrása!
febr. 23
0:24
Tenisz: Errani-Kvitová és Lisicki-Erakovic döntők (She)
A hatodik helyen kiemelt Petra Kvitová lesz az ötödikként rangsorolt olasz Sara Errani ellenfele a kétmillió dollár összdíjazású dubaji kemény pályás női tenisztorna döntőjében. Errani két szettben verte Roberta Vincit, míg Kvitová szintén két szettben győzte le a korábbi világelső dán Caroline Wozniackit. Memphisben a korábban Czink Melindát búcsúztató német Sabine Lisicki és az új-zélandi Marina…
febr. 23
0:42
Tenisz: Tsongát nagy küzdelemre késztette Tomic (She)
A hazai közönség előtt szereplő Jo-Wilfried Tsonga nagy küzdelemben, három játszmában győzött az ausztrál Bernard Tomic ellen pénteken az 528 ezer euró összdíjazású marseille-i kemény pályás férfi tenisztornán, ezzel bejutott az elődöntőbe, ahol az orosz Dimitrij Turszunov vár rá. Buenos Airesben sikerrel vette a negyeddöntőt az első helyen rangsorolt David Ferrer.
febr. 23
1:18
Férfi kosár Euroliga: az Efes győzelmi szériája kitartott a CSZKA ellen is (She)
A kontinens első számú nemzetközi kupasorozatában, az Euroligában ma este négy találkozóval fejeződött be a Top 16-os csoportkör nyolcadik fordulója. Noha még messze a záró játékhét, de érdekes kérdésekre kaphattunk ma választ, hiszen a török Efes a rengeteg kételkedő ellenére is el tudta verni a CSZKA Moszkvát, így egy héten belül a két, talán legerősebb ellenfelüket is két vállra fektették…
febr. 23
2:15
Mancinire újabb komoly kihívás vár (Agroinform)
A címvédő otthonába látogat a BL-győztes Chelsea, míg a listavezető Manchester United a sereghajtó QPR vendége lesz.
febr. 23
7:00
Vendée Globe: az utolsó hajó is rekorder lett (Behaviour)
Tegnap célba ért Alessandro Di Benedetto, a 2012/13-as Vendée Globe földkerülő szóló vitorlásverseny utolsó helyezettje, aki így is új csúcsot ért el. A francia-olasz hajós Team Plastique nevű vitorlásával fél négykor futott be a nyugat-franciaországi Les Sables d'Olonne kikötőjébe 104 nap versenyzést követően.
febr. 23
7:02
Bundaügy: kezdődik a vádemelés szakasza (Behaviour)
Pénteken lezárult a nemzetközi bundabotrány magyarországi szálainak felgöngyölítéséért indított eljárás első szakasza. A Központi Nyomozó Főügyészség a nyomozás lezárása után megkezdi a vádelőkészítést, amire legföljebb 90 nap áll rendelkezésére. A gyanú szerint 33 hazai és nemzetközi mérkőzés manipulálását követték el, több millió eurós kárt okozva, illetőleg 50-ről 46-ra csökkent a gyanúsítottak…
febr. 23
7:04
Gyűlöletkeltésnek nincs helye a stadionokban (Behaviour)
Szigorodik a gyűlöletkeltő viselkedéssel szembeni fellépés az NB I mérkőzésein, akcióterv készül erre vonatkozóan, és változik a fegyelmi szabályzat a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének csütörtöki határozata alapján.
febr. 23
7:06
Magyarok fekete napja Phillip Islanden (Behaviour)
A magyar gyorsasági motorsport legrosszabb évkezdése történt tegnap hajnalban, a 2013-as Superbike-világbajnokság első szabadedzésén: a Supersport kategóriában a három magyar versenyzőből kettő hatalmasat bukott, és ennek következtében vélhetően nem is indulhatnak az idénynyitó ausztrál futamon.
febr. 23
7:08
EL: angol, orosz túlsúly (Behaviour)
Habár a Lazio kiharcolta a továbbjutást a Mönchengladbach ellen, még nem garantált részvétele a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjében, miután szurkolói Rómában megkéseltek három vendégdrukkert. A gárda visszaeső, így súlyos büntetésre számíthat, kizárása sem elképzelhetetlen. Több nagy klub (másként: a továbbjutásra esélyes) magának intézte el, hogy véget érjen számára a nemzetközi…
febr. 23
7:18
NHL: tovább menetel a Chicago, a Vancouver üldözi (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján három mérkőzést rendeztek, és két találkozón hazai siker született, míg Nashville-ben a látogatók örülhettek.
febr. 23
7:36
Videoton: 17 éves tehetség az első csapatnál - teljes a keret (She)
A Videoton labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy végleges az együttes kerete – közzé is tették a 24 fős listát.
febr. 23
7:54
NBA: bukott a Spurs és a New York, Kobe Bryant 40 pontja (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a jelenleg ligaelső San Antonio hosszabbításban szenvedett vereséget a Golden State otthonában. Nagy meccsen vesztett két ponttal a New York Knicks is Torontóban, míg a Los Angeles Lakers ugyancsak szoros találkozón, Kobe Bryant 40 pontjának is köszönhetően verte meg a Portlandet. Könnyedén, 30 ponttal nyert a Chicago a…
febr. 23
8:30
Honvéd: magyar tehetség szerződött Olaszországba - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhír szerint a Serie B-ben szereplő Verona szerződtette a Budapest Honvéd 17 éves védekező középpályását, Csábi Mihályt.
febr. 23
8:48
Videó: a Videoton, a Győr és a Loki is behódolt a bajnoknak (She)
A Nemzeti Sport, a Blikk és a Felix Promotion menedzseriroda közös szervezésében idén is szavazást hirdettünk olvasóink között. Az év csapata kategóriában a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata diadalmaskodott, nem is akármilyen együtteseket megelőzve.
febr. 23
9:06
Ajánló: Magyar Kupa és felkészülési meccsek, ha az idő engedi - hazai program (She)
Szombaton igazi meccsdömping lesz itthon, már ha az időjárás is engedi. A Magyar Kupa negyeddöntői mellett több NB I-es csapat felkészülési mérkőzésen lép(ne) pályára az eredeti tervek szerint.
febr. 23
9:09
Már a liga legjobb rajtjával büszkélkedhet a Chicago (Agroinform)
A Blackhawks sorozatban 17. meccsén szerzett pontot a szezonrajt óta, minden idők legjobb idénykezdése ez.
febr. 23
9:11
Marosi ezüstérmes Palm Springsben (Agroinform)
Marosi Ádám Alekszandr Leszun mögött a második helyen végzett az öttusázók Világkupa-sorozatának első versenyén.
febr. 23
9:13
Lionel Messi képe virít a Canadiens kapusának sisakján - fotó (Agroinform)
Az argentin klasszis világszerte ismert, játékát sokfelé kedvelik, nincs ezzel másként a montreali csapat kapusa sem.
febr. 23
9:15
Szerencsét hozott az új mez a Golden State-nek (Agroinform)
A Warriors 16 próbálkozás után először nyert a San Antonio Spurs ellen az új mezük debütálása során.
febr. 23
9:24
Videó: felszabadításnak indult, vérző bíróval ért véget (She)
Nyikita Zajcev neve duplán megmarad majd a szurkolókban és Alekszej Gofman jégkorong-játékvezetőben. A Kontinentális Jégkorongliga (KHL) pénteki játéknapján az orosz Szibir védője az Avangard elleni mérkőzés egyetlen gólját ütötte, majd véletlenül ugyan, de pontosan arcon találta a vezetőbírót, amikor a plexire lőve akart a saját harmadából tisztázni. Gofman orrából dőlt a vér, azonnal ápolni…
febr. 23
9:27
Ronaldo vezette a madridiak repülőgépét - fotó (Agroinform)
A Real Madrid szombat este La Corunában lép fel, a királyiak repülővel utaztak a Deportivóhoz.
febr. 23
9:29
Tina Maze a meribeli lesiklásban folytatná a rekordhalmozást (Agroinform)
Akár két rekordot is beállíthat a meribeli lesiklásban az idei szezon legjobb női alpesi sízője, a szlovén Tina Maze.
febr. 23
9:42
Tenisz: Wawrinka a kakukktojás a Buenos Aires-i elődöntőben (She)
David Ferrer, Nicolás Almagro és Tommy Robredo mellett csak egy nem spanyol játékos került be a Buenos Aires-i salakpályás tenisztorna elődöntőjébe. Ő a svájci Stanislas Wawrinka, aki a negyeddöntőben éppenséggel egy spanyolt – Albert Ramost – vert meg.
febr. 23
9:45
A Manchester United 63,5 milliót ajánl Cristiano Ronaldóért - sajtóhír (Agroinform)
Angliai értesülések szerint a Manchester United szponzorok bevonásával nyáron ajánlatot tesz a Real Madridnak.
febr. 23
10:00
Öttusa: Marosi ezüstérmes a Palm Springs-i vk-versenyen (She)
Marosi Ádám az orosz Alekszandr Leszun mögött a második helyen végzett Palm Springsben, az öttusázók idei világkupa-sorozatának első versenyén.
febr. 23
10:02
Női kézi KEK: segítség az érdiektől és az önkormányzattól (She)
Amióta kiderült, hogy a Vác női kézilabdacsapata nem tud elutazni Franciaországba a KEK-negyeddöntőre, a legváratlanabb helyekről érkezik a segítség: a pénteki, Érd elleni találkozó után éppenséggel az érdi szurkolók adták át az általuk a riválisnak gyűjtött pénzt.
febr. 23
10:18
Babos Tímea párosban döntős (Infostart)
Babos Tímea és társa, az őt egyesben búcsúztató luxemburgi Mandy Minella döntőbe jutott a 235 ezer dollár összdíjazású bogotái női tenisztorna párosversenyében.
febr. 23
10:18
Videó: Védekezni kell? Hívja Jeff Teague-et és Paul George-ot! (She)
Tizenkét mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 105. játéknapján. A Los Angeles Lakers győzött, köszönhetően Kobe Bryant 40 pontjának is, rangadót nyert a Golden State Warriors, valamint meglepetésre kikapott a New York Knicks. A játéknap legszebb jelenetei azonban Atlantában és Indianapolisban voltak láthatóak, de miért is?
febr. 23
10:21
Björgen "korrigálta" a szervezők kínos rajtszám bakiját - fotó (Agroinform)
Az olasz szervezők már a verseny előtt világbajnoknak kiáltották ki Marit Björgent - aki végül az is lett...
febr. 23
10:23
Babos Tímea döntős párosban (Agroinform)
Babos Tímea és társa, a luxemburgi Mandy Minella döntőbe jutott a bogotái női tenisztorna párosversenyében.
febr. 23
10:36
Videoton: Ha a pénz számítana, Kínában vagy Oroszországban lennék - Juhász (She)
A Videoton új szerzeménye, az Anderlechttől fél évre kölcsönbe érkező Juhász Roland a tegnapi hivatalos bemutatás alkalmával a Nemzeti Sport kérdéseire is válaszolt, s  az anyagiakról is beszélt.
febr. 23
10:38
Motorsport: Talmácsi nem áll rajthoz a szezonnyitó versenyen (She)
Talmácsi Gábor a pénteki szabadedzésen elszenvedett balesete után kihagyni kényszerül a supersport-vb idei szezonnyitó ausztráliai versenyét.
febr. 23
10:54
Ökölvívás: Peterson kiütéssel védte meg világbajnoki címét (She)
Kiütéses győzelemmel védte meg kisváltósúlyú világbajnoki címét az IBF-nél a 14 hónapos kihagyás után visszatérő Lamont Peterson.
febr. 23
10:57
Pintér Attila kezdőcsapatot hirdetett (Agroinform)
A Honvéd szombaton 14 órakor a Győrt fogadja a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésen.
febr. 23
11:12
Öttusa Világkupa: Marosi ezüstérmes (Infostart)
Marosi Ádám az orosz Alekszandr Leszun mögött a második helyen végzett Palm Springsben, az öttusázók idei Világkupa-sorozatának első versenyén.
febr. 23
11:15
Talmácsi kihagyja a szezonnyitót (Agroinform)
Az elvégzett újabb vizsgálatok kiderítették, hogy a fejét érő erős ütés hatására folyadék keletkezett a koponyájában.
febr. 23
11:48
Talmácsi nem állhat rajthoz (Infostart)
A Supersport kategóriában versenyző Talmácsi Gábor a pénteki szabadedzésen elszenvedett balesete következtében kihagyni kényszerül a Superbike gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi, ausztráliai idénynyitó viadalát.
febr. 23
11:48
PMFC: a volt Fradi-védőt ismét kölcsönadták Mislenybe (She)
A Nemzeti Sport Online megtudta, az NB I-es PMFC keretében a héten történt még változás: Nagy Józsefet ismét kölcsönadták a Kozármislenynek.
febr. 23
11:50
NB II: jut önkormányzati pénz a szegedi labdarúgásnak (She)
Mégsem marad önkormányzati támogatás nélkül a szegedi labdarúgás, miután a közgyűlés megemelte a sportcélú költségvetési keretet.
febr. 23
11:51
Peterson kiütéssel védte meg világbajnoki címét (Agroinform)
Kiütéses győzelemmel védte meg IBF kisváltósúlyú világbajnoki címét Lamont Peterson.
febr. 23
11:52
Haladás: sikeres injekciókúra - edzésben a középpályás (She)
Bekapcsolódott a közös munkába Kalász Milán, a Haladás labdarúgócsapatának játékosa.
febr. 23
11:54
Női válogatott: háromnapos összetartás, meccs a Slovannal (She)
Háromnapos összetartáson vesz részt a női labdarúgó A-válogatott és az U19-es csapat a szövetségi edző, Vágó Attila vezetésével.
febr. 23
12:06
NB II: a Keleti csoport összes téli átigazolása (She)
Az elmúlt egy-két napban a másodosztályú csapatok folyamatosan számoltak be az átigazolási hajrában történt szerződéskötésekről is. Tekintse meg összefoglalónkat – egy helyen a labdarúgó NB II Keleti csoportjában történt összes téli átigazolást!
febr. 23
12:06
Talmácsi nem állhat rajthoz vasárnap (Metropol)
A Supersport kategóriában versenyző Talmácsi Gábor a pénteki szabadedzésen elszenvedett balesete következtében kihagyni kényszerül a Superbike gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi, ausztráliai idénynyitó viadalát.
febr. 23
12:08
NB II: a Nyugati csoport összes téli átigazolása (She)
Az elmúlt egy-két napban a másodosztályú csapatok folyamatosan számoltak be az átigazolási hajrában történt szerződéskötésekről is. Tekintse meg összefoglalónkat – egy helyen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában történt összes téli átigazolást!
febr. 23
12:09
Jó lenne, ha kicsit mindenki elgondolkodna - Énekes Lajos (Agroinform)
A Sapa Fehérvár AV19 szoros mérkőzésen 3-2-re kikapott a Ljubljana vendégeként a középszakasz utolsó fordulójában.
febr. 23
12:24
Magyar Kupa: úgy tűnik, elmarad a Vác-Videoton meccs (She)
Hivatalosan 14 órától kellene kezdődnie a Dunakanyar-Vác–Videoton találkozónak a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, de minden jel arra mutat, hogy nem lesz mérkőzés.
febr. 23
12:27
Berdych elődöntős, Del Potro kiesett (Agroinform)
Az első helyen kiemelt cseh Tomas Berdych nyert, a másodikként rangsorolt argentin Juan Martin del Potro kikapott.
febr. 23
12:42
Alpesi sí: Ruiz Castillo nyert, Miklós megint pontszerző (She)
A franciaországi Meribelben a nők lesiklóversenyével folytatódott az idei alpesisí-világkupa. A győzelmet nagy meglepetésre a spanyol Carolina Ruiz Castillo szerezte meg a német Maria Höfl-Riesch és a francia Marie Marchand-Arvier előtt. A magyar Miklós Edit remek versenyzéssel a 26. helyen zárt, azaz ismét vk-pontokat szerzett.

Keresés