2013. március 4. hétfő

márc. 4
0:54
ByeAlex utazik az Eurovíziós Dalfesztiválra (est.hu)
ByeAlex és a Kedvesem című dal képviseli Magyarországot az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Malmőben.
márc. 4
4:54
Botrányt okozott Hajdú Péter (NLCafé)
Tiszteletlenül viselkedett a tévés Lagzi Lajcsinál a Hal a tortán című műsor felvételén. A házigazdát kiakasztotta, hogy Hajdú Péter folyamatosan mobilozott, miközben ő éppen a családjáról sztorizgatott – írja a Blikk.
márc. 4
5:12
Botrány okozott Hajdú Péter (NLCafé)
Tiszteletlenül viselkedett a tévés Lagzi Lajcsinál a Hal a tortán című műsor felvételén. A házigazdát kiakasztotta, hogy Hajdú Péter folyamatosan mobilozott, miközben ő éppen a családjáról sztorizgatott – írja a Blikk.
márc. 4
8:12
A pozitív változások hete (NLCafé)
Hétindító ezotériai sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni. Az év tizedik hete igencsak zsúfoltra sikeredik. Most meglepő fordulatokban és változásokban bővelkedik az életünk, mintha a csillagok azt mondanák: itt a tavaszi megújulás ideje, változzanak hát a dolgok kedvükre!
márc. 4
9:06
Keleti Andi kulisszatitkai a Szombat esti lázról (NLCafé)
Keleti Andrea, a műsor egyik zsűritagja elárult néhány kulisszatitkot az RTL II induló show-járól, miközben megtaláltuk Ben Affleck elfeledett, Oscar-díjas filmjét. Ezt nézd a héten a tévében!
márc. 4
10:18
Mikor iskolaérett a gyerek? (NLCafé)
Az iskolaérettség elsősorban nem a születésnapok számán, hanem fizikai, pszichológiai és szociális szempontokon múlik. Íme, a legfontosabb pontok!
márc. 4
10:20
Optimista március: havi holdnaptár (NLCafé)
Ebben a hónapban az égbolt gyorsan vándorló éjszakai fényforrása olyan konstellációkat alkot a különböző bolygókkal, amelyek miatt az optimizmusunk erősödik.
márc. 4
10:22
Így takargatja pocakját Fergie – fotó (NLCafé)
Testvére lánybúcsújára sietett a kismama Fergie, aki még nem szeretné mutogatni gömbölyödő pocakját.
márc. 4
11:12
11 milliárdot ér a világ legdrágább esküvői tortája (NLCafé)
Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Ahhoz ugyanis túl sok rajta a gyémánt.
márc. 4
11:42
Hal a tortán új részekkel a SuperTV2-n (est.hu)
Március 4-től vadonatúj részekkel indul újra a Hal a tortán. A korábban a TV2-n látható gasztroreality ezentúl hétköznap esténként fél tizes kezdettel a TV2-csoport legfiatalabb csatornáján, a SuperTV2-n várja a nézőket.
márc. 4
12:00
Változások az RTL II műsorrendjében (est.hu)
Az RTL Klub műsorstruktúrájában bekövetkezett átalakítások hatására az RTL II műsorrendjében is változtatások várhatók hétfőtől. A február 18-án indított új struktúra gyorsan megtalálta közönségét az RTL Klub sajtóközleménye szerint.
márc. 4
12:06
A legjobb frizurák szögletes arcformához (NLCafé)
A szögletes arcforma szigorúnak hathat, ha nem keretezi nőies haj, azzal viszont nagyon csábító tud lenni.
márc. 4
12:08
Tiszteletbeli szuperhős lett a hallássérült kisfiú (NLCafé)
Még csak ötéves, de máris aktívan segít sorstársain a kis „szuperhős”.
márc. 4
12:42
Végre tényleg jön a tavasz! (NLCafé)
Jön, jön, jön a tavaszias meleg a héten! Már alig vártuk!
márc. 4
12:44
Magára hagyta Vilmos a várandós Middletont (NLCafé)
A babavárás miatt Kate idén kénytelen kihagyni a síelést, viszont a szánkózásnak nem tudott ellenállni.
márc. 4
13:18
Tanulj meg jól dönteni! (NLCafé)
A nap minden percében döntéseket hozunk. Legyen bármilyen jelentéktelen is a választás, meghatározza a következő lépésünket, apránként pedig az egész életünket. Mégis gyakran vívódunk, mit kellene tennünk. Segítünk, hogy könnyebben meglásd a megoldást.
márc. 4
13:54
Programok! Készülj a nőnapra! (NLCafé)
Pénteken nőnap, és ha nemcsak egy szál virággal ünnepelnétek, addig minden nap ajánlunk nektek egy nőcis programot.
márc. 4
14:12
Ajándék pénzt osztogatott az automata (NLCafé)
Bankkártya nélkül vehettek fel pénzt a járókelők az automatából. Nem azért, mert elromlott…
márc. 4
14:14
Csináld magad: csipkés csillár (NLCafé)
Újrahasznosított anyagdarabokból te is egyszerűen összerakhatod ezt a tavasziasan könnyed, habos-babos csillárt.
márc. 4
14:30
Végre tényleg jön a tavasz! (NLCafé)
Jön, jön, jön a tavaszias meleg a héten! Már alig vártuk!
márc. 4
14:32
Rihannáé és David Beckhamé az álomtest (NLCafé)
A soványság helyett már a nőknél is a sportos testalkat a menő. Végre!
márc. 4
15:06
Miért nem értik a nők, amit a férfiak nem mondanak ki? (NLCafé)
A kérdésre John Lennon egykori terapeutája adja meg a választ, aki kezünkbe ad egy olyan technikát, amelynek segítségével közelebb kerülhet egymáshoz férfi és nő. Exkluzív interjú Warren Farrell-lel.
márc. 4
15:18
Csapda (est.hu)
2013 Dwayne Johnson éve lesz. Akárhogy is számoljuk, nyárig szinte minden hónapra jut majd egy új filmje a Sziklának. G.I. Joe 2., Halálos iramban 6., Izomagyak és most, a sort nyitó Csapda. Ha nem vigyáz, még a végén ráununk.
márc. 4
15:20
Nekem Budapest (est.hu)
Új magyar filmről beszámolni mostanság akkor is örömhír, ha az alkotást nem tudjuk dicsérni. A Nekem Budapest ráadásul szkeccsfilm, márpedig ezek esetében megszokhattuk, hogy az egyes epizódok rendkívül hullámzó minőséget mutatnak.
márc. 4
15:36
Óz, a hatalmas (est.hu)
Kansas, Dorothy, boszorkányok, Over the Rainbow. Az Ózról még az is tudja, hogy micsoda, aki történetesen életében nem látta. Márpedig egy ilyen legendához nyúlni felér egy sajátos istenkáromlással. Úgy tűnik a Disneynél nem ijedtek meg...
márc. 4
15:38
Post Tenebras Lux - Felhők felett (est.hu)
Aki látott már egyet is Carlos Reygadas filmjei közül, az tudja, hogy milyen nézőt próbáló kalandra is vállalkozik, amikor újabb kísérletet tesz a mexikói rendező alkotásaival. Az öngyilkosságra készülő festő és az öreg indián asszony...
márc. 4
15:40
Született gengszterek - Stand Up Guys (est.hu)
Ami azt illeti, én már nagyjából leírtam Al Pacinót, aki az elmúlt jó pár filmjében mást se csinált, csak ripacskodva hadonászott, kacsintgatott, és reszelős hangon játszott rá bronxi kiejtésére, de úgy tűnik, végre újra formába jött.
márc. 4
18:06
Warren Farrell, a szuperterapeuta (NLCafé)
Mit érez az az apa, aki az életét a családnak adta, de hirtelen a felesége kivágja a családból, mert friss szerelemre vágyik? Miért van az, hogy a statisztikák szerint a férfiak tízszer gyakrabban öngyilkosok, ha a nők elhagyják őket, mint a nők, ha a férfiak hagyják el őket? Dr. Warren Farrell párkapcsolati terapeuta, John Lennon és a Clinton házaspár egykori lelki tanácsadója ilyen és ehhez…
márc. 4
23:06
Péterfy Borival melegít be a Titanic (est.hu)
Idén április 5. és 13. között rendezik meg a 20. születésnapját ünneplő jubileumi Titanic Nemzetközi Filmfesztivált, de már egy hónappal korábban megkezdődnek az eseményhez kötődő filmes programok. Március 6-án, 20 órakor...

Keresés