2013. március 8. péntek

márc. 8
1:18
15 kedvenc tavaszi kozmetikumunk (NLC)
Ha jól akarunk kinézni, amikor először lesz húsz fok, már most el kell kezdeni dolgozni a projekten. Ezek a termékek segítenek nyári formába lendülni.
márc. 8
9:06
Hétvégi programok: magyar ízek, magyar bor (NLC)
Őstulokból készült szalámi, libanoni borok kóstolója vagy egy jó bollywoodi mozi. Ti hova mentek hétvégén?
márc. 8
9:08
Várandós nőknek oszt divattanácsokat Kim Kardashian (NLC)
Sokkal inkább ő maga szorulna öltözködési tanácsokra…
márc. 8
10:00
Kelly Osbourne és Justin Bieber is kórházba került – fotók (NLC)
Bieber elájult, az Osbourne lány szélütést kapott.
márc. 8
10:18
Önnyugtatás vagy autizmus? (NLC)
„Egy 16 hónapos ikerpár édesanyja vagyok, és a sok – speciálisan ikres – lelki nevelési kérdés mellett van egy aggasztó jelenség a kislányomnál, ami talán más szülőknél is probléma lehet.”
márc. 8
10:20
Minikutatásunk eredménye: Nőnek lenni 2013-ban: jóóó! (NLC)
Te hogyan folytatnád a mondatot: „Nőnek lenni 2013-ban...”? Kutatásunkból kiderül, a többség mennyire érzi magát jól a bőrében.
márc. 8
10:54
Végre nőnap! Ide menj ma! (NLC)
Hatalmas szabadtéri buli vagy romantikus vacsora! Válogattunk nektek a nőnapi kínálatól!
márc. 8
11:12
Kéket a nyakba, sárgát az ágyba (NLC)
Tudtad, hogy a narancssárga lepedő a legjobb választás, ha beteg vagy? Segítünk, hogyan válassz színt, ha ágynak estél!
márc. 8
11:14
Jót tesz a szívnek az önkéntes munka (NLC)
Egészségesebb érrendszer, kiegyensúlyozott lelkiállapot, alacsonyabb testtömegindex – többek közt ezek lehetnek a következményei már akár tíz hét közösségi munkának.
márc. 8
13:18
Várd a tavaszt mandalás ablakdísszel! (NLC)
Kapcsolj ki, és köszöntsd a közeledő tavaszt ezekkel a papírból kivágható mandalákkal. Nyomtasd ki a sablonokat, és vágd ki őket, hogy napmandala vagy virágmandala díszíthesse az otthonodat!
márc. 8
13:20
A hét szexkérdése: Belenézzek a férjem telefonjába? (NLC)
Vajon melyik az erősebb: a női megérzés vagy a bizalom? Egy női olvasónkban erősen dolgozik a gyanú, hogy férje titkol valamit, de a gyanú elég ahhoz, hogy a másik mobiljában kutassunk?
márc. 8
13:22
A férfiak hamarabb mondják ki a szeretleket (NLC)
A pasik nem is félnek annyira az elköteleződéstől, mint azt feltételezik róluk.
márc. 8
13:24
Házhoz viszik a kukákat (NLC)
Nem kell a szelektív hulladékgyűjtőig cipelni a szemetet Budapesten, ugyanis minden házhoz visznek új, kifejezetten szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas kukákat.
márc. 8
14:12
Legyél sajtmester: receptek házi sajthoz (NLC)
Olyan büszkévé teszi az embert, ha valami igazi házi, saját készítésű fogást tud feltálalni. A házi sajt ráadásul külön boldogság, ugyanis nemcsak egyszerű elkészíteni, de csak rajtunk múlik, hogyan variáljuk.
márc. 8
14:30
Az anonim szülés bevezetését kezdeményezik (NLC)
Az LMP törvényjavaslatot nyújt be az anonim szülés és terhesgondozás intézményének bevezetésére a csecsemőhalálozás visszaszorítása érdekében.
márc. 8
16:18
Hétvégi szerelmi horoszkóp március 8-tól (NLC)
A szívünk kétfelé húz ezen a hétvégén. Szívesen mennénk, de szívesen maradnánk is. Várjuk a változást, de nem akarjuk elengedni a kényelmes megszokásokat. Ez a kettős érzelem még a jövő hét elején is tarthat, és könnyen lehet, hogy csak hetek múlva találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb párkapcsolati megoldásokat.
márc. 8
16:20
A fiú, aki a szívével hall (NLC)
Négy gyerek, nyolc unoka, három dédunoka. És Krisztián. Akinek nem a nagyszülei, hanem a gyámjai Hopkáék. Felnevelték, szeretik, és pontosan tudják, hogy benne is, ahogy siket sorstársaiban is, mennyi érték rejlik.
márc. 8
16:22
Marsról jött férfiak és Vénuszról jött nők: egy romboló mítosz vége (NLC)
Hol a helye a nőnek a mai világban? Tudjuk-e, hogy mit keresünk, mit szeretnénk megtalálni, amikor erről beszélünk? Bombera Krisztina nőnapi gondolatai.
márc. 8
18:06
Pillanatképek: Nők a világ körül – fotók (NLC)
A világ elvesztené összes színét, ha nem lennénk rajta mi, nők... Boldog nőnapot!
márc. 8
20:12
Feszült szülő, szorongó gyerek (NLC)
Minden családban van valaki, aki a legsérülékenyebb, aki a legérzékenyebben reagál a változásokra, a feszültségekre. Ő lesz az, aki leginkább átéli a családi konfliktusokat, ezért végül mindig rajta „csattan az ostor”. A viselkedése is többnyire átalakul és ezzel a figyelem középpontjába kerül, mindenki őt okolja majd, vagy jobb esetben rajta akar segíteni. Pedig gyakran nemcsak ő van bajban,…
márc. 8
20:14
Íme, a házas férfiak vágylistája... (NLC)
Bár gyanítjuk, a legtöbb nő e cikk olvasása nélkül is tudja nagyjából a választ, a megerősítés végett most mégis megsúgjuk, hogy mire vágynak a házas férfiak leginkább az ágyban.
márc. 8
21:06
Egy dekadens nő naplója (NLC)
Egyre több nő játszik el a gondolattal, hogy itt hagy mindent, és az országhatáron túl próbál szerencsét. Úgy gondolja, a költözés gyors megoldást nyújthat a problémáira. Hiszen a külföldön töltött idő olyan, mint egy végtelennek tűnő nyaralás: sem az adott ország, sem a saját kultúra szabályait nem kell betartani. Ám ennek ára van…

Keresés