2013. március 8. péntek

márc. 8
0:54
Új dalokkal turnézik a Kowalsky meg a Vega (est.hu)
A hazai klub- és fesztiválélet egyik legnépszerűbb zenekara, a Kowalsky meg a Vega 2012 őszétől ismét legismertebb felállásában járja az országot, március 13-án dal- és klippremierrel jelentkezik, míg a turné április 5-én pedig a Barba Negrában tetőzik.
márc. 8
0:58
Lemezt készít az ABBA énekesnője (est.hu)
Kilenc év hallgatás után újra lemezt készített Agnetha Fältskog, a svéd ABBA együttes egykori énekese.
márc. 8
1:18
15 kedvenc tavaszi kozmetikumunk (NLCafé)
Ha jól akarunk kinézni, amikor először lesz húsz fok, már most el kell kezdeni dolgozni a projekten. Ezek a termékek segítenek nyári formába lendülni.
márc. 8
9:06
Hétvégi programok: magyar ízek, magyar bor (NLCafé)
Őstulokból készült szalámi, libanoni borok kóstolója vagy egy jó bollywoodi mozi. Ti hova mentek hétvégén?
márc. 8
9:08
Várandós nőknek oszt divattanácsokat Kim Kardashian (NLCafé)
Sokkal inkább ő maga szorulna öltözködési tanácsokra…
márc. 8
10:00
Kelly Osbourne és Justin Bieber is kórházba került – fotók (NLCafé)
Bieber elájult, az Osbourne lány szélütést kapott.
márc. 8
10:18
Önnyugtatás vagy autizmus? (NLCafé)
„Egy 16 hónapos ikerpár édesanyja vagyok, és a sok – speciálisan ikres – lelki nevelési kérdés mellett van egy aggasztó jelenség a kislányomnál, ami talán más szülőknél is probléma lehet.”
márc. 8
10:20
Minikutatásunk eredménye: Nőnek lenni 2013-ban: jóóó! (NLCafé)
Te hogyan folytatnád a mondatot: „Nőnek lenni 2013-ban...”? Kutatásunkból kiderül, a többség mennyire érzi magát jól a bőrében.
márc. 8
10:48
Újabb szereplőkkel bővül a Barátok közt csapata (est.hu)
A nemrég szívműtéten átesett Várkonyi András március 11-től újra forgat, de hamarosan új szereplők is érkeznek a Mátyás király térre. A Bartha család legújabb tagját Seprenyi László, a Szabó ikrek nagynénjét pedig Pataki Szilvia alakítja majd.
márc. 8
10:54
Végre nőnap! Ide menj ma! (NLCafé)
Hatalmas szabadtéri buli vagy romantikus vacsora! Válogattunk nektek a nőnapi kínálatól!
márc. 8
11:12
Kéket a nyakba, sárgát az ágyba (NLCafé)
Tudtad, hogy a narancssárga lepedő a legjobb választás, ha beteg vagy? Segítünk, hogyan válassz színt, ha ágynak estél!
márc. 8
11:14
Jót tesz a szívnek az önkéntes munka (NLCafé)
Egészségesebb érrendszer, kiegyensúlyozott lelkiállapot, alacsonyabb testtömegindex – többek közt ezek lehetnek a következményei már akár tíz hét közösségi munkának.
márc. 8
11:42
A közmédiában hétvégén a sporté lesz a főszerep (est.hu)
Már pénteken, a rövidpályás gyorskorcsolya-vb indulása megadja az alaphangot a sportos hétvégéhez, amit a vasárnapi sportdélután tesz teljessé: exkluzív Talmácsi-interjúval, a gyorskorcsolya-vb zárónapjával, valamint a Fradi-Újpest derbivel.
márc. 8
12:18
Született július 4-én (est.hu)
Egy jó rendező még a számunkra legellenszenvesebb színészből is képes olyasmit kihozni, melynek hatására el-elfeledkezünk róla, hogy normális esetben villáskulccsal vernénk csipkésre az illető nyelőcsövét. Nos, a Született július 4-én tipikus példája ennek.
márc. 8
12:20
Zongoralecke (est.hu)
Hétköznaponként az esti műsorsávban a valódi tartalommal bíró dráma legalább olyan gyakori jelenség, mint Kovi-filmben a lakásszentelés motívuma. Ez a mű azonban egyértelmű kivételt képez, és maximálisan rászolgál, hogy másnap karikás szemekkel menjünk munkába.
márc. 8
12:22
Förtelmes főnökök (est.hu)
A legendával ellentétben bármely hivatás lehet megalázóbb a csirkejelmezes szendvicsemberénél. Csupán egy megfelelően tapló főnök szükségeltetik hozzá. A szóban forgó mű három főhőse pl. rendszeresen szenved feljebbvalója zaklatásától, míg nem...
márc. 8
12:36
A végső állomás 4. (est.hu)
"A halál kamionja mindenkit elgázol, akkor is megdöglesz, ha a falra mászol" - tartja a költő. A Kaszás elől ugyanis még a stelázsi alatt, a sublót mögött és a kutrica legeldugottabb zugában sincs menekvés, hiába bírnak az alábbi objektumok különösen egzotikus névvel.
márc. 8
13:18
Várd a tavaszt mandalás ablakdísszel! (NLCafé)
Kapcsolj ki, és köszöntsd a közeledő tavaszt ezekkel a papírból kivágható mandalákkal. Nyomtasd ki a sablonokat, és vágd ki őket, hogy napmandala vagy virágmandala díszíthesse az otthonodat!
márc. 8
13:20
A hét szexkérdése: Belenézzek a férjem telefonjába? (NLCafé)
Vajon melyik az erősebb: a női megérzés vagy a bizalom? Egy női olvasónkban erősen dolgozik a gyanú, hogy férje titkol valamit, de a gyanú elég ahhoz, hogy a másik mobiljában kutassunk?
márc. 8
13:22
A férfiak hamarabb mondják ki a szeretleket (NLCafé)
A pasik nem is félnek annyira az elköteleződéstől, mint azt feltételezik róluk.
márc. 8
13:24
Házhoz viszik a kukákat (NLCafé)
Nem kell a szelektív hulladékgyűjtőig cipelni a szemetet Budapesten, ugyanis minden házhoz visznek új, kifejezetten szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas kukákat.
márc. 8
14:12
Legyél sajtmester: receptek házi sajthoz (NLCafé)
Olyan büszkévé teszi az embert, ha valami igazi házi, saját készítésű fogást tud feltálalni. A házi sajt ráadásul külön boldogság, ugyanis nemcsak egyszerű elkészíteni, de csak rajtunk múlik, hogyan variáljuk.
márc. 8
14:30
Az anonim szülés bevezetését kezdeményezik (NLCafé)
Az LMP törvényjavaslatot nyújt be az anonim szülés és terhesgondozás intézményének bevezetésére a csecsemőhalálozás visszaszorítása érdekében.
márc. 8
16:18
Hétvégi szerelmi horoszkóp március 8-tól (NLCafé)
A szívünk kétfelé húz ezen a hétvégén. Szívesen mennénk, de szívesen maradnánk is. Várjuk a változást, de nem akarjuk elengedni a kényelmes megszokásokat. Ez a kettős érzelem még a jövő hét elején is tarthat, és könnyen lehet, hogy csak hetek múlva találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb párkapcsolati megoldásokat.
márc. 8
16:20
A fiú, aki a szívével hall (NLCafé)
Négy gyerek, nyolc unoka, három dédunoka. És Krisztián. Akinek nem a nagyszülei, hanem a gyámjai Hopkáék. Felnevelték, szeretik, és pontosan tudják, hogy benne is, ahogy siket sorstársaiban is, mennyi érték rejlik.
márc. 8
16:22
Marsról jött férfiak és Vénuszról jött nők: egy romboló mítosz vége (NLCafé)
Hol a helye a nőnek a mai világban? Tudjuk-e, hogy mit keresünk, mit szeretnénk megtalálni, amikor erről beszélünk? Bombera Krisztina nőnapi gondolatai.
márc. 8
18:06
Pillanatképek: Nők a világ körül – fotók (NLCafé)
A világ elvesztené összes színét, ha nem lennénk rajta mi, nők... Boldog nőnapot!
márc. 8
20:12
Feszült szülő, szorongó gyerek (NLCafé)
Minden családban van valaki, aki a legsérülékenyebb, aki a legérzékenyebben reagál a változásokra, a feszültségekre. Ő lesz az, aki leginkább átéli a családi konfliktusokat, ezért végül mindig rajta „csattan az ostor”. A viselkedése is többnyire átalakul és ezzel a figyelem középpontjába kerül, mindenki őt okolja majd, vagy jobb esetben rajta akar segíteni. Pedig gyakran nemcsak ő van bajban,…
márc. 8
20:14
Íme, a házas férfiak vágylistája... (NLCafé)
Bár gyanítjuk, a legtöbb nő e cikk olvasása nélkül is tudja nagyjából a választ, a megerősítés végett most mégis megsúgjuk, hogy mire vágynak a házas férfiak leginkább az ágyban.
márc. 8
21:06
Egy dekadens nő naplója (NLCafé)
Egyre több nő játszik el a gondolattal, hogy itt hagy mindent, és az országhatáron túl próbál szerencsét. Úgy gondolja, a költözés gyors megoldást nyújthat a problémáira. Hiszen a külföldön töltött idő olyan, mint egy végtelennek tűnő nyaralás: sem az adott ország, sem a saját kultúra szabályait nem kell betartani. Ám ennek ára van…

Keresés