2013. március 8. péntek

márc. 8
0:54
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
márc. 8
1:00
Víztisztító az egészséges ivóvízért (sajtokozlemeny.com)
Szakértők által is bizonyított tény, hogy a vezetékes vízrendszerből a szervezetünkbe kerülő vízben számtalan olyan elem van, amely hosszútávon káros a szervezetünkre. Ezek lehetnek kémiai anyagok tucatjai, akár gyógyszerek maradványai, vagy olyan szerves anyagok is, melyek lerakódnak szervezetünkben. Tévhitek a víz tisztításáról Tudja-e azt, hogy az sem egészséges ha hosszú időn keresztül csak…
márc. 8
3:12
Méhsüllyedés - Kiváltó okok, tünetek és kezelés (WebBeteg)
A méhet normális körülmények között a medence belsejében különböző izmok, szövetek és ínszalagok tartják. Néha szülés vagy nehéz munka hatására ezek az izmok meggyengülnek. Az életkor előrehaladtával és az ösztrogén hormon szintjének csökkenésével a méh a hüvelycsatornába süllyedhet, amit méhsüllyedésnek nevezünk.
márc. 8
6:00
Úszással gyógyul a nyúl (Infostart)
Úszni jár egy brit óriásnyúl ízületi bajai miatt. A vízben mentőmellényt visel és úszósapkát, amely védi füleit a "beázástól".
márc. 8
6:39
Azonnal törölje, ha ilyen üzenetet kap! (HáziPatika.com)
Hamis tartalommal kering e-mailen egy üzenet, amit ismeretlen személy egy tatabányai onkológus főorvos nevével hitelesítve terjeszt egy veszprémi családról - hívja fel a figyelmet a feol.hu. ...
márc. 8
6:54
Március gyógynövénye: a kakukkfű (HarmoNet)
A kakukkfű kedvelt fűszer, főleg az olaszos konyha kedvelt hozzávalója, azt azonban kevesebben tudják, hogy teaként és illóolaja mire használható.
márc. 8
7:00
Napi Horoszkóp - március 8. (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod? Tudd meg most!
márc. 8
7:18
Mi az a vérzékenység, és mi okozza? (kamaszpanasz)
Ha gördeszkázol vagy sportolsz, valószínűleg számodra sem idegenek a horzsolások, a bevágott könyökök és állak. Azonban azoknak, akik abban a ritka betegségben szenvednek, amit hemofíliának vagy más néven vérzékenységnek hívunk, gyakran egy kisebb horzsolás vagy vágás is nagy problémákat okozhat. Ma van a Hemofília Világnap.
márc. 8
7:45
Péntek: sárga szalagot a kabátokra! (HáziPatika.com)
A világ figyelme egy rövid időre a nőkre irányul ezen a héten, de nem csak a nőnap miatt: ilyenkor lehetőség nyílik arra, hogy az ünneplés mellett felhívják a figyelmet a nők problémáira is. ...
márc. 8
7:48
Lehangoló időre számíthatunk a következő napokban (HVG)
Pénteken időjárási front nem lesz térségünkben, de a melegfrontokra jellemző tünetek jelentkezhetnek az érzékenyeknél. Az elkövetkező időszakban alig lesz napsütés, lehangoló időre számíthatunk.
márc. 8
8:06
Tavasz: újítsd meg a nőiességedet is! (HarmoNet)
A tavasz a megújulás és az átalakulás intenzív időszaka! A természet ilyenkor újjászületik, kibontja és megmutatja a benne rejlő értékeket, lehetőségeket. A színek, a formák, és a minőségek változásai ilyenkor különösen élénkek és szembetűnőek. Használjuk fel ezt a saját életünkben. Érezzük meg mi, Nők is a saját belső értékeinket, a megújulásra lehetőséget adó nőies teremtő erőnket!
márc. 8
8:08
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2013-03-08 (HarmoNet)
A mai nap a barátoké lesz. Hívjunk össze minél nagyobb társaságot, örülünk az új arcoknak is. Kedvünkre lesz egy jó mozi, vagy egy érdekes kiállítás. Az újdonságokban örömünket leljük, menjünk új helyre szórakozni! Lábszárunkat, bokánkat óvjuk meg a mai napon. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha kerüli a hosszas állást, ne tervezzünk mára bevásárló körutakat. Akinek érzékeny a lába, a mai…
márc. 8
8:10
Heti szexhoroszkóp 2013. március 8-tól 14-ig (HarmoNet)
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
márc. 8
8:18
Igen bizarr, de hatékony gyógymód bélbetegségekre (HáziPatika.com)
A Clostridium difficile fertőzésekre és más bélrendszeri panaszokra egyaránt igen hatásosnak bizonyul a székletátültetés - ismertette kutatási eredményeit egy amerikai professzor. ...
márc. 8
8:20
Tovább élnek a pesszimisták? (HáziPatika.com)
Azok az idős emberek, akiknek kisebbek az elvárásaik saját hátralevő életükkel kapcsolatban, nagyobb valószínűséggel élnek hosszú és egészséges életet, mint azok, akik derűs, boldog napokra számítanak életük végéig. ...
márc. 8
9:18
Hogyan védd meg magad? (HarmoNet)
Örök kérdés, hogy mi a teendő akkor, ha megtámadnak. Ez sok mindentől függ. Függ attól, hogy hol vagy, kivel és milyen közegben. Van, aki a harcművészetek gyakorlását javasolja, van, aki a futást. Mi az igazság?
márc. 8
9:20
2013. 03. 23. Újjászületés a márciusi energiákban (HarmoNet)
A tavasz mindig az élet újraindulására, újrakezdésére ösztönöz. 2013-ban minden eddiginél nagyszerűbb lehetőségek nyílnak a legmélyebb szintekig ható újjászületésre...
márc. 8
9:24
Lelki különbségek a két nem között (HáziPatika.com)
Akár hölgyek társalgásába hallgatunk bele, akár a férfiak jóízű, italozás melletti beszélgetésébe, a fő téma mindig a másik nem - hol ilyen, hol olyan hangulatban. Miért értjük meg olyan nehezen a másik nemet? Milyen különbségek okozzák a konfliktusokat? ...
márc. 8
9:26
Jogunk van kérdezősködni az orvosnál (HáziPatika.com)
Ahhoz, hogy egészségügyi ellátásunk esetén felelős döntést tudjunk hozni kezelésünkkel kapcsolatban, szükséges, hogy a lehető legalaposabban ismerjük állapotunkat, a javasolt vizsgálatok miben létét, vagy éppen a lehetséges kockázatokat. ...
márc. 8
9:28
Tönköly: a gyógyító gabona (HáziPatika.com)
A gyermekek ösztönösen a minőségi gabonát, a tönkölyből készült péksüteményeket választják, ha tehetik. Vajon miért különleges és gyógyító hatású a tönköly? ...
márc. 8
9:30
Ettől majd nem kíván zsírosat (HáziPatika.com)
Egy új növényi étrend-kiegészítő állítólag képes csökkenteni az étvágyat és a zsíros ételek utáni vágyakozást. ...
márc. 8
9:54
Az új, SARS-szerű koronavírus veszélyére figyelmeztetnek (MaHu)
Az új, SARS-szerű koronavírus veszélyére hívta fel az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) az állami és helyi egészségügyi hatóságok figyelmét, hangsúlyozva, hogy a vírus okozta fertőzés halálos kimenetelű is lehet.
márc. 8
10:03
Életem... vagy mégsem? (kamaszpanasz)
Nem igazán olyan az én életem, mint amilyenről álmodtam...
márc. 8
10:12
Nőnap: egy átalakuló női minőség (HarmoNet)
A világ, amit kialakítottunk, megkeményítette a nőket is. Vajon mi, nők megengedjük-e magunknak a valódi tiszteletet, az elismerést, az igazi hálát és odafigyelést? Vagy a Nőnap is csak a női-férfi kapcsolat színdarabjának része?
márc. 8
10:18
Így spórol a szupertakarékos anyuka (NLCafé)
Még a teafiltereket és az uzsonnászacskókat sem pazarolja a család.
márc. 8
10:30
Százból egy gyerek érintett (HáziPatika.com)
Az epilepszia felnőtteknél az agyi vérellátási zavarok (stroke) után a második, gyerekeknél az első leggyakoribb agyi megbetegedés. A szakértők szerint a népesség fél-egy százaléka epilepsziás. Ma már jól kezelhető, azonban még mindig nem gyógyítható. ...
márc. 8
10:33
Légiesen ipari (Lakáskultúra)
Gépészmérnökök álma Christopher Moulder csillárja.
márc. 8
11:12
Babaálom 3 lépésben (divatláz)
Porcelánbőr, nagy kerek szem és csókos, szexi ajak: teljesen új trend a Moschino kifutóján a babás stílus, amely kiválóan illik a jó humorérzékű, öntudatos nőkhöz.
márc. 8
11:24
Itt a tavasz, ChiGyalogolj! (HarmoNet)
A ChiGyaloglás energiát adó és járható módszer a jó erőnlét és egészség megszerzéséhez a sok más sportra jellemző feszültség, stressz és sérülésveszély nélkül. Ez egy teljes fitneszprogram, amellyel az erőnlét tetszőleges szintjét elérhetjük.
márc. 8
12:06
Újabb pihent ötlet japánból! Kulcsjuk szerű ház (lakaskinalat.hu)
Eastern Design Office szokatlan építészeti megoldásairól ismert, a Keyhole házat egy egyszerű ötlet ihlette.
márc. 8
12:39
Nem változott jelentősen az egészségügyi szolgáltatásokba vetett bizalom 4 év alatt (WebBeteg)
Továbbra is a magánegészségügyi szolgáltatások megítélése a legjobb ebből a szempontból, ugyanakkor nem figyelhető meg jelentős változás az ellátórendszer szolgáltatásiról alkotott lakossági véleményekben – derül ki a Szinapszis Kft. legfrissebb kutatásából, melyet a cég a WEBBeteg.hu egészségportál megbízásából készített.
márc. 8
12:39
Asztali lámpa Bongo-tól (lakaskinalat.hu)
Asztali lámpájának fa borítású fénytestét úgy tervezték, hogy 360 fokban elforgatható legyen.
márc. 8
12:54
Új lehetőség azoknak, akik le akarnak szokni a cigiről (HVG)
Hivatalosan is megnyitották pénteken a dohányzásról való leszokást támogató módszertani központot Budapesten. A XII. kerületi Korányi-intézetben kialakított részleg telefonon is segítséget nyújt, pszichológusok és orvosok várják a hívásokat.
márc. 8
13:42
Ficam és rándulás - Elsősegély (WebBeteg)
A ficam és a rándulás a leggyakoribb sportbalesetek közé tartozik, de egy rossz mozdulat is lehet okozójuk. A szakszerű laikus segítség jelentősen csökkentheti a fájdalmat és segítheti a gyors gyógyulást.
márc. 8
14:12
Lábujjrövidítés: a magassarkúért bármit (NLCafé)
Fájdalom ide vagy oda, vannak nők, akik annyira fanatikusan ragaszkodnak a magassarkúhoz, hogy még a lábujjaikat is hajlandók levágatni, csak hogy ne kelljen lemondaniuk a tűsarokról.
márc. 8
14:24
Sokaknak elrontja a napját ma egy fa (HVG)
Az éger esetében csütörtökön már nagyon magas pollenkoncentrációt regisztráltak, ami azt jelenti, hogy az arra allergiásoknak már heves tüneteik lehetnek – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat pénteken.
márc. 8
14:26
Bevezetné az anonim szülést az LMP (HVG)
Az LMP törvényjavaslatot nyújt be az anonim szülés és terhesgondozás intézményének bevezetésére a csecsemőhalálozás visszaszorítása érdekében.
márc. 8
14:51
Ismerjük meg a Borlotti babot! (HáziPatika.com)
Mit főzzek ma? Az örök kérdés, ami naponta akár többször is felmerül a legtöbb háziasszony fejében. Különösen nehéz dilemma ez télen, amikor a friss zöldség és gyümölcs alig elérhető. A babfélék ilyenkor jó alternatívát kínálnak. ...
márc. 8
15:00
Mitől döglik a légy? Különbség a lóhús és a marhahús között (MaHu)
A lóhús fehérjetartalma nagyobb, mint a marhahús különböző részeié, ugyanakkor zsírtartalma jóval kisebb, így energiatartalma is. Vagyis ideális a diétázók és fogyni vágyók számára.
márc. 8
16:12
Irsai Olivér: a világverő magyar bor (Infostart)
Az idei párizsi borversenyen (Vinalies Internationales) ismét az Irsai Olivér volt az egyik titkos fegyver. A március 1-5. között lezajlott versenyen a magyar borok szép eredményt értek el.
márc. 8
16:30
Böjt és tisztítókúra: egészséges vagy veszélyes? (HáziPatika.com)
A tisztítókúra vagy más néven böjt az evéstől és az ivástól való tartózkodást jelenti. Minden ősi vallás alapjaiban szerepel ez a fajta önmegtartóztatás: a böjtölő megtisztul, és ezáltal közelebb kerülhet Istenhez. ...
márc. 8
16:48
Több tízezer szalmonellás csirkét pusztítottak el Romániában (HVG)
Romániában 37 ezer szalmonellával fertőzött csirkét talált egy farmon az állategészségügyi és élelmiszerbiztonsági hatóság. Az állatokat levágták, húsukat megsemmisítették. A farmot csak akkor nyitják meg újból, amikor már nem áll fenn a fertőzés veszélye – közölték pénteken.
márc. 8
17:06
Áprilistól szűnik meg a Madarász utcai kórház sebészeti ügyelete (HVG)
Április elsejével megszűnik a gyermeksebészeti ügyelet a budapesti Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyén, ezért Budapest és Pest megye sürgősségi ellátásában átalakul a közép-magyarországi nagytérségi ügyeleti rend.
márc. 8
17:36
Veszélyes a zselés manikűr? (HáziPatika.com)
A bőrgyógyászok szerint érdemes mértékletesen használni a szépségipar egyik legújabb vívmányát, a zselés körömlakkot, mert egészségügyi aggályokat vet föl. ...
márc. 8
17:45
A legjobb tippek kezdő atlétáknak - Legyen edzőtársad! (kamaszpanasz)
Az intenzív, rendszeres testmozgás fontos a szervezet számára. Elkezdeni azonban csak körültekintően, bizonyos szabályok betartása mellett szabad.
márc. 8
18:00
Egyre több a drogos és alkoholista fiatal Németországban (HVG)
Kutatások szerint a 15-18 éves német fiatalok nyolc százaléka túl sok alkoholt iszik, két százalékuk pedig rendszeresen használ illegális szereket, elsősorban kannabiszt.
márc. 8
19:45
Nem jár emelt családtámogatás a laktózérzékeny gyerek után (HáziPatika.com)
Áprilistól nem jár az emelt összegű családi pótlék és más kedvezmény sem a laktózérzékeny gyerekek után - írja a babaszoba.hu. ...
márc. 8
19:47
Segíthet a leszokásban a tubák (HáziPatika.com)
Azok a füstmentes dohányosok, akik állításuk szerint nem szándékoztak leszokni, meggondolták magukat illetve jelentősen csökkentették fogyasztásukat, miután a kísérletben nikotinos tablettát vagy dohánymentes tubákot kaptak. ...
márc. 8
21:18
Vírusfertőzés miatt fordult vissza egy luxushajó (HVG)
Vissza kellett térnie a floridai kikötőbe a Royal Caribbean Vision of the Seas luxushajónak, mert egy norovírus-fertőzés több mint száz utasnál gyomorbántalmakat okozott.
márc. 8
21:54
Ahmadinezsád és Lukasenka őrizte Chávez koporsóját - fotó (HVG)
Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök és Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök is díszőrséget állt a nemzeti lobogóval letakart koporsó mellett Hugo Chávez venezuelai elnök pénteki gyászszertartásán a caracasi katonai akadémián.

Keresés