2013. március 8. péntek

márc. 8
0:06
NS: Moniz az Újpestről; Elek a Győrről és a Valceáról - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
márc. 8
1:00
Videó: dunaújvárosi aranyünnep Miskolcon (She)
A Dab.Docler jégkorongcsapata csütörtökön túlórás mérkőzésen nyert Miskolcon a házigazda Jegesmedvék ellen, amivel 2002 után diadalmaskodtak ismét a magyar bajnokságban. A játékosok a mérkőzés után elmondták, apró dolgok döntöttek el a találkozót.
márc. 8
1:18
15 kedvenc tavaszi kozmetikumunk (NLC)
Ha jól akarunk kinézni, amikor először lesz húsz fok, már most el kell kezdeni dolgozni a projekten. Ezek a termékek segítenek nyári formába lendülni.
márc. 8
3:12
Méhsüllyedés - Kiváltó okok, tünetek és kezelés (WebBeteg)
A méhet normális körülmények között a medence belsejében különböző izmok, szövetek és ínszalagok tartják. Néha szülés vagy nehéz munka hatására ezek az izmok meggyengülnek. Az életkor előrehaladtával és az ösztrogén hormon szintjének csökkenésével a méh a hüvelycsatornába süllyedhet, amit méhsüllyedésnek nevezünk.
márc. 8
4:12
Videó: Sinka László erőművész bírja foggal (Blikk)
márc. 8
4:21
Hol a legjobb dolgozni ma Magyarországon? (ProfitLine)
Tegnap ünnepélyes keretek között kihirdették Magyarország Legvonzóbb Munkáltatóit. A Munkáltatói Márka Kutatás Magyarországon egyedülálló módon 14,000 válaszadó véleményét tükrözi. A kutatásból az országban jelenleg 10 legvonzóbb cég listája mellett egy sor aktuális munkerőpiaci kérdésre is választ kapunk. Álláskeresési lehetőségeiket tekintve az informatikusok a leginkább magabiztosak, míg a…
márc. 8
4:36
Szakított a Voice álompárja (NLC)
Nem akar több duettet Pál Dénes, mert önálló karriert szeretne építeni. Duettpárja, Agárdi Szilvi elfogadta a Voice-győztes döntését, és a jövőben külön folytatják – írja a Bors.
márc. 8
4:48
Ő a legszexibb magyar pasi (Blikk)
BUDAPEST - A Blikk olvasói szerint Fehér Balázs (29) a legszexibb magyar pasi.
márc. 8
4:52
Tenki Réka és Hien: Drágaságom! (Blikk)
Budapest - Csillogóbbnál csillogóbb ékszerek között válogathatott nőnap alkalmából Tenki Réka (26) és Hien (19).
márc. 8
4:54
Így kezdett új életet Demcsák Zsuzsa (NLC)
A tönkrement házassága után talpra állt Demcsák Zsuzsa. A válófélben lévő műsorvezető a gyerekeivel új életet alakított ki, a rossz emlékektől és tárgyaktól pedig igyekezett megszabadulni – írja a Blikk.
márc. 8
4:54
A látszat csal - Erős az OTP (Portfolio)
Ha csak a profitszámot nézzük, az OTP elmaradt a várakozásoktól, a felületes befektetők elkezdhetik adni az OTP részvényeket. A ma hajnalban közzétett gyorsjelentésből azonban több pozitívum is...
márc. 8
4:56
Zámbó Krisztán a tévéből tudta meg, hogy Jimmy főbe lőtte magát (Blikk)
Budapest - Élete legszörnyűbb napján, 2001. január 2-án hajnalban Zámbó Krisztián örökre elvesztette apját, Zámbó Jimmyt (†42). Az Ide lőjetek! című az Ulpius-ház Könyvkiadónál megjelenő könyvből kiderül, a fiatal énekes a tévéből tudta meg, mi történt az apjával.
márc. 8
5:06
Fellépéssel ünnepli a nőnapot Falusi Mariann (Blikk)
A Centrál Színház Hét boszorka című koncert-előadásával ünnepli az idén a nőnapot Falusi Mariann (53), de készül már a Pa-Dö-Dő 25 éves jubileumára is.
márc. 8
5:06
Állj, vagy lő a babám! (Blikk)
Magyarország - Attól még, hogy egy rendőr szemrevaló, csinos nő, még nem kevésbé kemény, mint férfi társai.
márc. 8
5:08
Átváltoztatott minket a Blikk (Blikk)
Budapest - Bombázókat varázsolt a Blikk profi csapata két szerencsés olvasónkból nőnap alkalmából. A hölgyek bizonytalanul engedték át magukat a szakértő kezeknek, ám az idő és persze az eredmény a stábot igazolta. A fárasztó nap végén elégedett mosollyal az arcukon álltak a fényképezőgép elé.
márc. 8
5:10
Soha nem hallott titkok a miniszterről (Blikk)
Budapest - Ma ő a legmagasabb politikai posztot betöltő nő Magyarországon, a miniszterek közt az egyetlen hölgy, mégis róla tudnak az emberek a legkevesebbet a kormánytagok közül.
márc. 8
5:12
Megüzenték: az alkotmány nem játék (Alternatív Energia)
Több száz tüntető részvételével az Alkotmánybíróságnál ért véget az alaptörvény negyedik módosítása elleni demonstráció. Mintegy tucatnyi rendőr sorfala előtt többek közt Tamás Gáspár Miklós filozófus szólt a tömeghez. A fiatalok az Andrássy úton és a Lánchídon át békésen vonultak át a budai Várba. Előzőleg mintegy 10 órán át tiltakoztak a Fidesz Lendvay utcai székházánál, ahol lelkiismereti…
márc. 8
5:12
Megfenyegették Hajdú Pétert (NLC)
Egy ismeretlen férfi életveszélyesen megfenyegette a Frizbi műsorvezetőjét. Hajdú komolyan vette a veszélyes fenyegetést, és rendőrségi feljelentés lett az ügyből – írja a Blikk.
márc. 8
5:12
„Komoly figyelmeztetés” Strasbourgból üzentek Orbánéknak (ATV)
Levélben válaszolt az Európa Tanács főtitkárának Navracsics Tibor. A miniszterelnök-helyettes azt írta: az Alkotmánybíróság nem tartalmi okok miatt semmisítette meg az átmeneti rendelkezéseket, ezért az alaptörvény mostani változtatásai a vitatott passzusok beépítését célozzák. Thorbjorn Jagland egy német lapnak adott interjújában elmondta: Kövér Lászlóhoz és Navracsics Tiborhoz fordult annak…
márc. 8
5:18
Varázslat a tökéletesen domború hátsó formákért: GAS Pop-Up Jeans (Joy)
Stratégiai újítás. Stretch anyagból készült, amely újraformálja az alakot, de elrejtettünk benne valami különlegeset, amely harmonikus, csábító sziluettet kölcsönöz: GAS POP UP JEANS.
márc. 8
5:24
Szexet kérnek ajándékba a nők (Blikk)
Magyarország - Szexet akarnak a hölgyek nőnapra! Ez derült ki a Blikk internetes felméréséből, amiben arra voksolhattak hölgy olvasóink, hogy milyen meglepetésnek örülnének párjuktól nőnapra.
márc. 8
5:26
Megfenyegették Hajdú Pétert (Blikk)
Budapest - Életveszélyesen megfenyegette egy titokzatos férfi Hajdú Pétert (37).
márc. 8
5:28
Liptai Claudia átvette a hatalmat a Blikkben (Blikk)
A műsorvezető nőnapi számunk elkészítésében segédkezett, nem is rosszul.
márc. 8
5:30
Pénz helyett jön a szigor (Alternatív Energia)
Egyetért a Fidesz a Belügyminiszérium javaslatával; a kormánypárti frakció támogatja, hogy azok a közmunkások, akiknek a gyereke 30 óránál többet hiányzik igazolatlanul, ne dolgozhassanak. Arra nincs válasz, hogy ezeknek a családoknak miből kellene megélniük, és arra sem, ez a szigorítás miért csak a közmunkásokra vonatkozik. A szociológus szerint gyerekellenes intézkedésről van szó, amelynek nem…
márc. 8
5:30
Visszatért a Barátok közt sztárja (NLC)
Szívműtétjéből a vártnál korábban épült fel Várkonyi András, ezért hétfőtől ismét forgat. A sorozatsztárnak, aki mostanáig szanatóriumban lábadozott, eleinte kevesebb jelenete lesz – írja a Blikk.
márc. 8
5:30
Családi ház 5 millió alatt? Nem lehetetlen - itt a lista! (Pénzcentrum)
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki családi ház vásárlásra adja a fejét - gondolná az ember, pedig ma Magyarországon minden ötödik tranzakció az 5 millió forint alatti árszegmensből kerül ki. Éppen ezért a Pénzcentrum.hu ezúttal az öt millió forint alatt kínált házakat vette górcső alá és megvizsgálta, hogy ezért az összegért milyen ingatlant lehet ma vásárolni az országban....
márc. 8
5:32
Férfiak uralják a terepet (Alternatív Energia)
Csak demográfiai szempontból számítanak a kormány számára a nők. Erről beszélt lapunknak Lévai Katalin a nőnap alkalmából. Megjegyezte, a nők hiába akarnak más életcélt követni, kizárólag a gyereknevelés feladatát szánja nekik a hatalom. Csak a legrosszabbul fizetett munkakörökben emelkedik a foglalkoztatásuk, a családon belüli erőszak kérdését pedig elbagatellizálja a kabinet.
márc. 8
5:34
A feleségét feldaraboló életfogytiglan ülni fog (Alternatív Energia)
Jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki 2010-ben meggyilkolta, majd közös gyermekük jelenlétében földarabolta volt feleségét.
márc. 8
5:36
Időt kell hagyni az iratok megismeréséhez (Alternatív Energia)
Soron kívüli eljárásban ugyanúgy biztosítania kell a nyomozó hatóságnak a nyomozati iratok megismeréséhez szükséges időt és körülményeket a gyanúsított és védője számára, mint más esetekben - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala csütörtökön.
márc. 8
5:38
Lázár Jánost cáfolták a reformátusok (Alternatív Energia)
Valótlant állított Lázár János, amikor arra hivatkozva jelentette be az egyházi devizahitelek esetleges állami átvállalását vagy törlesztés-könnyítését, hogy "2002 után a Medgyessy-, majd a Gyurcsány-kormány megszegte az egyházi ingatlanokkal kapcsolatos kárpótlási megállapodást".
márc. 8
5:40
Harci zajjal kísért sikertörténet (Alternatív Energia)
Nem egészen húsz évvel ezelőtt egy maroknyi ápolásvezető összeült, hogy kitalálja, miképp lehetne megváltani a világot. Fittyet hányva az előírások és szabályzatok útvesztőjére, olyan szolgálatot szerveztek, amely a családi segítség nélkül maradt betegek gyógyításának otthoni folytatását vállalta magára. Az 1995-ben született szándékból - a különböző ellenállások, meg nem értések esztendei…
márc. 8
5:42
Demcsák Zsuzsa új életet kezd gyerekeivel (Blikk)
Tönkrement házassága után új életet alakított ki magának a TV2 műsorvezetője.
márc. 8
5:42
Új alkotmányt szorgalmaz az ellenzék (Alternatív Energia)
Helyre kell állítani a jogállamiságot, a demokráciát Magyarországon - többek között ez áll a közjogi tárgyú egyeztetések után a demokratikus ellenzéki pártok és szervezetek által elfogadott zárónyilatkozatban. Bárándy Gergely, az MSZP delegációvezetője az aláírást követően mérföldkőnek nevezte a megállapodást. Lapunknak úgy nyilatkozott, a megállapodás azt üzeni, hogy lesz ellenzéki összefogás.
márc. 8
5:44
Dílerek köpték be Gáspár Lacit (Blikk)
Gödöllő - Az éjszaka császárához, V. László szórakozóhelyéhez vezetnek az egy héttel ezelőtti drograjtaütés szálai.
márc. 8
5:44
Véget vetnek a félelemnek (Alternatív Energia)
A félelemnek nemcsak véget kell, hanem véget is tudunk vetni, az Orbán-rezsim leváltható. Egyebek között erről beszélt Harangozó Gábor, az MSZP választmányi elnökhelyettese a Hét Olajfa rendezvény vendégeként.
márc. 8
5:48
Menekülés az elégedetlenség elől (Üzlet és Utazás)
Újabb devizahiteles mentőcsomag van a láthatáron. Az eddig csúfos kudarcot valló próbálkozások után a kormány arra készül, hogy a devizában eladósodott, és 90 napnál hosszabb idejű, késedelmes tartozásokat forintra váltanák át. Reális esélye van annak, hogy a Bankszövetséggel is dűlőre tudnak jutni. Most már csak az a nagy kérdés, hogy ha a devizahitel-adósok tartozásának egy részét elengedik, ez…
márc. 8
5:50
MNB: Matolcsy átszervez (Üzlet és Utazás)
Első munkanapján átstrukturálta a jegybank jól működő vezetési rendszerét, és közleményben bírálta - nem nevesítve - elődje Simor András tevékenységét Matolcsy György, a jegybank újonnan kinevezett elnöke. A Szabadság térre újabb vezetők érkeztek a nemzetgazdasági tárcától, akiknek közös jellemzőjük az unortodox gazdaságpolitika iránti feltétlen hűségük, valamint az, hogy eddigi életútjuk során…
márc. 8
5:52
Az eurózónában nem lesz növekedés (Üzlet és Utazás)
Az euróövezeti gazdasági növekedési kilátások fokozatosan javulhatnak az erőteljes exportkeresletnek, a kisebb euróövezeti pénzpiaci töredezettségnek, illetve annak köszönhetően, hogy az EKB monetáris politikája laza "marad, ameddig csak szükség van erre" - közölte Mario Draghi a szervezet kamatdöntő ülését követően csütörtökön.
márc. 8
5:54
Újra mentegetőzik Orbán a gazdaságpolitikája miatt (Üzlet és Utazás)
Olyan európai politikát szeretnénk látni, amely az adósságcsökkentés és a hiánykarbantartás mellett képes arra, hogy gazdasági növekedést hozzon létre - jelentette ki Orbán Viktor a visegrádi országok (V4) csúcstalálkozója után.
márc. 8
5:56
Hatalmas hiány az államháztartásban (Üzlet és Utazás)
Az első két hónapban összesen 339,5 milliárdos hiány keletkezett, ami rosszabb a tavalyi 286,6 milliárdos deficitnél, mivel 2012-ben január hónap 107,3 milliárdos többletet hozott szemben az idei minimális mínusszal.
márc. 8
5:58
Tizedik éve stagnál az agrárium teljesítménye (Üzlet és Utazás)
A magyar mezőgazdaság volumene 2004 óta stagnál, éves növekedési ütemének átlaga zéró - mondta Raskó György agrárvállalkozó, az agrártárca korábbi államtitkára egy konferencián tegnap, jelezve, hogy a lengyel mezőgazdaság ugyanebben az időszakban évente átlagosan egy százalékkal, a cseh 0,6 százalékkal, a szlovák 0,3 százalékkal nőtt.
márc. 8
6:00
Úszással gyógyul a nyúl (Infostart)
Úszni jár egy brit óriásnyúl ízületi bajai miatt. A vízben mentőmellényt visel és úszósapkát, amely védi füleit a "beázástól".
márc. 8
6:06
Feladta magát a családot kiirtó gyorshajtó (Vezess)
Százzal rohant bele a várandós fiatalasszonyt szállító taxiba, a szemtanúk felszólítása ellenére elhagyta a helyszínt. A baleset másnapján az újszülött is elhunyt.
márc. 8
6:06
Botrányok közt távozik a cseh elnök (Kripto Akadémia)
Ma jár le Václav Klaus hivatali ideje, s adja át a helyét a januárban megválasztott Milos Zemannak. A cseh elnök botrányos körülmények között távozik, miután hétfőn a szenátus felségárulás vádjával eljárást indíttatott ellene az alkotmánybíróságon. Az ügy jól mutatja, milyen politikai helyzetbe került Csehország.
márc. 8
6:08
Tovább csúszik a schengeni döntés (Kripto Akadémia)
Tanácskozást tartottak tegnap Brüsszelben az uniós országok belügyi tárcavezetői, ahol a várakozásoknak megfelelően nem döntöttek arról, hogy többszöri halasztás után csatlakozhat-e Románia és Bulgária a belső határellenőrzés nélküli schengeni övezethez.
márc. 8
6:10
Atomcsapással fenyeget Phenjan (Kripto Akadémia)
Megelőző atomcsapással fenyegette meg Észak-Korea az Egyesült Államokat néhány nappal azután, hogy Phenjan azzal fenyegetőzött, felmondja a Dél-Koreával 1953-ban megkötött fegyverszünetet.
márc. 8
6:12
Brüsszelben tárgyalt Simon Peresz (Kripto Akadémia)
Simon Peresz izraeli államfő a NATO-főtitkárral, valamint az Európai Bizottság elnökével folytatott tárgyalásokat Brüsszelben.
márc. 8
6:14
Börtön Berlusconinak (Kripto Akadémia)
Egy éves börtönbüntetésre ítélte első fokon a milánói bíróság Silvio Berlusconi volt kormányfőt, testvére, Paolo pedig két év három hónapot kapott az úgynevezett BnL-Unipol ügy kapcsán. Berlusconi újabb botrányának köszönhetően rövid időre a kormányalakítás körüli herce-hurca is háttérbe szorult.
márc. 8
6:18
Ahol jobban keresnek a nők a férfiaknál (Infostart)
Magyarországon a nők átlagosan 21 százalékkal keresnek kevesebbet a férfiaknál, míg európai átlagban 17 százalék a bérkülönbség - derül ki a Workania.hu legújabb kutatásából. Ficza János, a portál szóvivője elmondta: a legnagyobb különbség a diplomások és a felsővezetők fizetésében látható.
márc. 8
6:18
Szakított Szilvivel Pál Dénes (BorsOnline)
Szertefoszlott egy álom, szó sincs szerelemről. Hiába is akartak a nézők többet látni a rokonszenves pár kapcsolatában, Dénes nem akar több duettet, a saját karrierjére akar koncentrálni, s felszabadultnak érzi magát, hogy véget ért a közös éneklés. Szilviának hiányozni fog a fiú, de elfogadta a döntést.

Keresés