2013. március 11. hétfő

márc. 11
0:06
Férfi kosár: Hanga hét pontot dobott, a Manresa kikapott (She)
Hanga Ádám csapata, a Basquet Manresa újabb fájó hazai vereséget szenvedett a spanyol kosárlabda-bajnokságban az euroligás Unicaja Malaga ellen. Hanga hasznos játékkal próbálta meccsben tartani a katalánokat.
márc. 11
0:10
NS: mindent a Fradi-Újpestről, Trajkovics Lundéról - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
márc. 11
0:42
Videó: cserepados győzelem Debrecenben, beijesztett a Pécs (She)
A DVSC-Teva hátrányba került a Pécsi MFC ellen a labdarúgó NB I. 19. fordulójában, ám a becserélt Ibrahima Sidide és Dombi Tibor vezérletével a hajdúságiak fordítottak, és végül fölényes győzelmet arattak. Kondás Elemér vezetőedző szerint ezért vannak a „cserepadosok". Pölöskey Péter a gyors egyenlítésben látta a siker kulcsát.
márc. 11
0:46
FTC-Újpest: osztályozza a derbi játékosainak teljesítményét! (She)
A Ferencváros hazai környezetben 2–1-re nyert az ősi rivális Újpest ellen. A találkozón több kiváló és kevésbé szenzációs teljesítményt is láthattunk a játékosoktól. Osztályozza ön is a labdarúgók teljesítményét. Összeállításunkban 1-10-es skálán értékelheti a labdarúgókat, a 75. perc után pályára lépő futballistákra nem lehet szavazni.
márc. 11
1:36
Feltámaszthatják a halott fiukat (Blikk)
márc. 11
3:06
Epilepsziás lehet Kelly Osbourne (Blikk)
márc. 11
3:24
Modellkedik Kim Basinger lánya (Blikk)
márc. 11
4:12
Aczél kerítésen kívülről irányítja a Veresegyházt (Blikk)
Újlengyel - „Nézőként”, a pályát körülvevő kerítés mögül dolgozik újra a magyar labdarúgásban Aczél Zoltán (45).
márc. 11
4:21
Reszkess Jockey Ewing! Érkezik a palaolaj! (ProfitLine)
A palaolaj kitermelés világpiacra gyakorolt hatása forradalmasíthatja az energiapiacot a következő néhány évtizedben, mivel jelentős olajár-csökkenést és magasabb globális GDP-t hozhat magával. Várhatóan geo- és üzletpolitikai változtatásra is kényszeríti az olaj- és gázvállalatokat – állítják a PwC szakértői nemrég megjelent elemzésükben. A Shale oil – the next energy revolution című tanulmány…
márc. 11
4:36
Rendőrökkel védi nejét Hajdú Péter (NLC)
A Frizbi műsorvezetője feljelenti a zaklatót, aki a múlt héten megfenyegette őt és a családját. Felesége, Sarka Kata ugyanis halálra rémült, mivel a férfi őt hívogatta – írja a Bors.
márc. 11
4:48
Összeomlott Toncsi a kieséstől (Blikk)
Budapest ‒ Összeomlott Bálint Antónia (43)! Párjával, Angyal Andrással (31) ugyanis ők lettek a Szombat esti láz első kiesői, a kudarc pedig annyira megviselte az egykori szépségkirálynőt, hogy egyszerűen vigasztalhatatlan volt.
márc. 11
4:54
Ezért zárta ki fiát az örökségből Komár (NLC)
Az énekes egy vagyont költött a fiára, az ausztráliai tanulmányait is ő finanszírozta. A tavaly elhunyt Komár László észben tartotta a neki utalt pénzösszegeket, listát készített róluk – írja a Blikk.
márc. 11
5:06
Szabadon engedik a gyerekgyilkos apát, ha nem normális (Blikk)
Abony - Vajon bíróság elé tudják-e állítani valaha H. T. Mihályt (44), aki Abonyban fejbe lőtte alvó kislányát, majd magát? A gyerekgyilkosnak el kellett távolítani a homloklebenyének egy részét, jelenleg is a tököli rabkórházban ápolják.
márc. 11
5:08
Hazavihette kislányát a kórházból Doszpot (Blikk)
Budapest - Végre ismét együtt lehet az egész Doszpot-család, miután Zia (3) megnyerte élete nagy csatáját, és felgyógyult az életét is veszélyeztető, vírusfertőzés okozta tüdőgyulladásból. Ziácskát 13 nap, pontosabban 336 óra után pénteken vitte haza a kórházból az édesapja, Doszpot Péter (51).
márc. 11
5:12
Mesterházy: "Bazi nagy iksz" kell a változáshoz (Alternatív Energia)
Magyarország változást akar, a változás pedig elkezdődött - üzeni Mesterházy Attila azon a szórólapon, amelyet szombaton, az MSZP évértékelő nagygyűlésén résztvevők vehettek először kézbe. A pártelnök, aki meghirdette a "fejlődés és szabadság" programját kijelentette, hogy a szocialisták megtették az első lépést a kormányváltás felé.
márc. 11
5:12
Tíz százalékos buktát kommunikál sikerként Orbán (Üzlet és Utazás)
4,3 milliárd eurónyi veszteség - a vidéknek majdnem 1 milliárddal jut kevesebb; a kormány az óriási válságban szenvedő vidék rovására javította alkupozícióit; kicsi az esélye, hogy 2014-ben áramolni kezdjenek a vidékfejlesztési pénzek - avagy mit érdemes tudni az EU-s agrárköltségvetésről.
márc. 11
5:12
Ez az igazság Vajna és Palácsik kapcsolatáról (NLC)
A filmproducer szerint csak kósza pletykák a szakításukról szóló hírek, ugyanis nagyon jól megvannak Palácsik Tímeával. Egy hétvégi partin is együtt jelentek meg, sőt jól érezték magukat egymás társaságában – írja a Bors.
márc. 11
5:12
Óriási balhé volt Budapesten – felvétel (ATV)
Mint arra számítani lehetett: óriási balhé előzte meg a vasárnapi Ferencváros-Újpest NB1-es rangadót, melyet végül a Fradi nyert 2-1-re. A lilák drukkerei külön metróval indultak az Üllői útra, de már az újpesti városkapunál rátámadtak a rendőrökre. A verekedés során záporoztak az üvegek és a KRESZ-táblák. Kődobálás azonban akkor is volt, mikor megérkeztek a Népligethez, ott a Fradi-drukkerek…
márc. 11
5:14
Alkotmányellenesen vadásznak az autósokra az autópálya-ellenőrök (Alternatív Energia)
Bár kormányrendeletre hivatkozva állítják meg az Állami Autópálya Kezelő Zrt. ellenőrei az autósokat, akiknek nincsen matricájuk, ez a jogszabály szakértők szerint alkotmányellenes. Közterületen csak a rendőröknek, a vám-és pénzügyőröknek és a Nemzeti Közlekedési Hatóság embereinek van joga járműveket leinteni. Az ÁAK tavaly december óta működtet mobil ellenőrzőcsoportokat, amelyek pihenőhelyeken,…
márc. 11
5:14
„Elteszi az útból a gyereket…” - ezt nem lehet feldolgozni (ATV)
Kaposváron az iratismertetéssel lezárult a nyomozás a brutálisan meggyilkolt kisfiú, Szita Bence ügyében. A rendőrség közölte a családdal, mit sikerült kiderítenie. A vallomások szerint az egyik gyanúsított férfi azt ígérte Bence mostohaanyjának, hogy „megszabadítja minden bajtól, és elrakja az útból a gyereket”. Megrázó riport.
márc. 11
5:16
Kiosztották a Pulitzer-emlékdíjakat (Alternatív Energia)
Az írott sajtó kategóriában Blahó Miklós (Népszabadság), televíziós riporteri, szerkesztői és műsorvezetői tevékenységéért Kálmán Olga (ATV, Egyenes beszéd), az alkotóközösségek közül pedig a Házon kívül (RTL Klub) szerkesztősége vehette át a Pulitzer-emlékdíjat tegnap Budapesten.
márc. 11
5:18
Szolidaritást kérnek a sztrájkoló pedagógusok (Alternatív Energia)
Az oktatási intézményben sem oktatást - nevelést, sem gyermekfelügyeletet nem lát el a sztrájkoló munkavállaló a munkabeszüntetés ideje alatt. Egyebek között ez az információ olvasható a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) oldalán a március 18.-ai héten kezdődő gördülősztrájkról. Ugyanakkor az is kiderül, a gyerekek ellátását intézményen belül meg kell oldani.
márc. 11
5:24
Korlátdarabbal verték agyon honfitársukat (Blikk)
márc. 11
5:26
Tóth Gabi melltartó nélkül táncolt (Blikk)
Villantottak a Szombat esti láz első adásában a női versenyzők. Tóth Gabi (25) már a nyitó táncban bedobta új mellét.
márc. 11
5:30
Alkotmánymódosítás: a köztársasági elnök vétója az egyetlen lehetőség Sólyom szerint (Infostart)
Mielőtt a kapu bezárulna, és gyakorlatilag visszavonhatatlanul rögzülne az eredeti alaptörvénynek ellentmondó állapot, egy lehetőség maradt, a köztársasági elnök vétója. A köztársasági elnök olyan döntés előtt áll, amelyben értelmeznie kell hivatalát és a hivatását: az államszervezet demokratikus működése feletti őrködést - vélekedik Sólyom László volt államfő a hétfői alkotmánymódosítás kapcsán…
márc. 11
5:30
USA: Kerry külügyminiszter körútjának arab állomásai (Kitekintő)
John Kerry, amerikai külügyminiszter hivatalos körútjának arab állomásain Szíria és Irán a központi kérdés.
márc. 11
5:30
Nyugdíjra vágysz? Így számolhatsz a "40 éves" kedvezménnyel (Pénzcentrum)
Óriási az érdeklődés a nők körében a 40 év jogosultsági idő mellett igénybe vehető korábbi nyugdíjba vonulási lehetőség iránt. A Pénzcentrum.hu összegyűjtötte, milyen feltételeknek kell ehhez megfelelni. Cikkünkből az is kiderül, hogyan lehet a kedvezményes nyugdíjba vonulás után is dolgozni....
márc. 11
5:42
30 milliót költött a fiára Komár (Blikk)
Budapest ‒ „Nagykorú fiam kötelesrész iránti igényét éle­tében teljes egészében kielégítettem, így kötelesrész iránti igénye a hagyatékommal szemben nem lehet. Ez az én végrendeletem. Kérem a hátramaradottakat, tartsák tiszteletben” – derült ki Komár László (†67) testamentumából, amelyet a televí­zióban olvastak fel.
márc. 11
5:48
A cégvezetők harmada nő (Infostart)
Évek óta 33,5 százalék a vezető beosztású nők aránya a cégekben, és ez az arány az elmúlt években csak minimálisan változott, áll a Bisnode csoporthoz tartozó PartnerControl döntéstámogató céginformáció szolgáltató nemzetközi nőnapi elemezésében. A Bisnode a cégbíróságon bejegyzett cégvezetők és cégtulajdonosok nemét vizsgálta öt év távlatában.
márc. 11
5:48
Beállt a gázbéke: az oroszok jelentősen leengedték az árat (Üzlet és Utazás)
Hírügynökségi értesülés szerint Kijev és Moszkva állítólag hamarosan megállapodást ír alá az ukrajnai gázvezetékek közös üzemeltetéséről, amiért cserébe Oroszország hajlandó lesz jelentős engedményt adni az Ukrajnának szállított földgáz árából.Az UNIAN ukrán hírügynökség a hétvégén meg nem nevezett forrásra hivatkozva közölte, hogy Viktor Janukovics ukrán és Vlagyimir Putyin orosz elnök március…
márc. 11
5:48
Milliókért nyaraltatja Klapka a beosztottait (NLC)
Thaiföldre vitte nyaralni az alkalmazottjait az üzletember. Klapka György beosztottjai lassan már a fél világot bejárták, hála a nagylelkű munkaadójuknak – írja a Blikk.
márc. 11
5:50
Megoldást sürgetnek a bedőlt hitelesek (Üzlet és Utazás)
Kártérítésként engedjék el a még fennálló devizahitel-tartozásokat - ezt követelték azok a civil szervezetek, amelyek szombaton demonstráltak Budapesten. A pénzügyi jogok biztosa ma áll elő javaslatával. A kormány és a Fidesz "végleges és biztonságos megoldást" keres, ám a kilakoltatási moratóriumot nem hosszabbítják meg.
márc. 11
5:52
Jön a jegybanki unortodoxia (Üzlet és Utazás)
Aggódva figyeli a piac Matolcsy György új jegybankelnök minden lépését: jól jelzi ezt, hogy a forint lejtőre került, miután a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alig egyhetes vezetőjeként péntek délután félreállította a jegybank két alelnökét.
márc. 11
5:54
Rezsicsökkentés: Törvénymódosítással támadják a bírósági ítéletet (Üzlet és Utazás)
Nem háríthatják az egyetemes fogyasztókra az energiaszolgáltatók sem a közműadót, sem a tranzakciós illetéket, sem pedig a megemelt mértékű Robin Hood-adót, hiába adott igazat ezügyben a gázszolgáltatóknak a bíróság a Magyar Energia Hivatallal (MEH) szemben.
márc. 11
6:06
Az alaptörvény negyedik módosításáról dönthet a parlament (Infostart)
A tavaly hatályba lépett alaptörvény negyedik, kormánypárti képviselők által javasolt módosításáról szavazhat az Országgyűlés hétfőn. A képviselők azt követően fogadhatják el az alkotmánymódosítást, hogy az ellen civilek a héten többször is tiltakoztak, valamint az Európai Unió is aggodalmának adott hangot, mondván a változtatások alááshatják a jogállamiságot.
márc. 11
6:06
Székely szabadság napja: így reagált a román kormányfő (Infostart)
Konfrontációval és szélsőséges megnyilvánulásokkal semmit sem lehet elérni - hangoztatta Victor Ponta román miniszterelnök egy vasárnap esti tévéműsorban a székely szabadság napja elnevezésű marosvásárhelyi autonómiatüntetésre reagálva.
márc. 11
6:06
Több ezer méh szállta meg az asszony autóját (Vezess)
Kis híján autója foglya lett az a nyugdíjas nő, akinek Hondáját méhek ezrei lepték el egy texasi parkolóban.
márc. 11
6:06
Esterházy: az állam egyre hatalmasabb (Alternatív Energia)
Nincs párbeszéd, a politikában és a társadalomban egyaránt megosztottság van, és ezeknek a csoportoknak a képviselői gyakorlatilag nem beszélnek egymással - egyebek így fogalmazott Esterházy Péter az APA osztrák hírügynökségnek adott interjújában.
márc. 11
6:06
Székelyek és katalánok (Kripto Akadémia)
Először ünnepelték a "székely szabadság napját" Marosvásárhelyen, a Székely Nemzeti Tanács viszont hagyományt teremtene. Az ellenzéki pártok presztízsrendezvényétől az RMDSZ vezetői távol maradtak. A kívülállók attóltartottak, hogy az 1990. március 20.-i véres etnikai konfliktus okozta sebeketMarosvásárhely még nem heverte ki. Román ellentüntetésre azonban nemkerült sor, a rendezvény mindvégig…
márc. 11
6:06
Zöld, a szezon kedvenc színe (NLC)
Idén a tervezők a zöld ezer árnyalatával árasztanak el minket, melyek a halvány mentazöldtől kezdve a fűzöldön keresztül, egészen a palackzöldig terjednek. Ezek a színek lesznek trendik 2013-ban.
márc. 11
6:08
Vallási pártok nélküli kormány Izraelben (Kripto Akadémia)
Benjamin Netanyahu izraeli kormányfő ma terjeszti a Kneszet elé kormánya összetételét, a szavazásra szerdán kerülhet sor, jelentette tegnap az izraeli közszolgálati rádió.
márc. 11
6:10
Csernobil a prioritás (Kripto Akadémia)
Ukrán médiaértesülések szerint a közeljövőben elkezdődhet a csernobili atomerőmű biztonságosabbá tételét célzó program.
márc. 11
6:12
Lassú változás az olaj venezuelai piacán (Kripto Akadémia)
A hatalmas venezuelai kőolajkészletek nem fognak egyhamar megjelenni a kőolaj globális piacain Hugo Chavez elnök halála után - vélekedett Ole Hansen, a Saxo Bank vezető árutőzsde stratégiája, a kőolaj árára gyakorolt rövid távú hatása is csak korlátozottan érvényesül.
márc. 11
6:18
Tóth Gabi: Miért a cicimmel foglalkoznak? (BorsOnline)
Még magasabbra szökött a szombat esti láz, amikor a színpadon száguldozó Tóth Gabi felturbózott keble önálló életet kezdett élni melltartó nélkül viselt lenge pólójában. Az énekesnő állítja, a tánctudását akarta kidomborítani.
márc. 11
6:21
Betétdíj jön az eldobható palackra is? (Napi)
Kérdés, a fogyasztó képes-e megérteni, hogy a műanyag palackra rakott többletár visszajár, ha tudatosabban kezeli saját hulladékát. A Napi Gazdaság hétfői számának cikkeEgy az összes eldobható italcsomagolásra ... ...
márc. 11
6:24
Fejfájást okoz Románia az EU döntéshozóinak (Kitekintő)
Az európai alapértékek védelmében a jelenleginél erősebb mechanizmus létrehozását sürgeti Dánia, Németország, Finnország és Hollandia külügyminisztere abban a március 7-i keltezésű levélben, amelyet José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének címeztek.
márc. 11
6:24
Ide soha nem jövök vissza - ordította az énekes és törölte koncertjeit (hirado.hu)
Úgy tűnik Justin Biebert egész Anglia ki nem állhatja. Ki is utálták az országból.
márc. 11
6:24
Rövid, de mozgalmas hetünk lesz (Portfolio)
Bár a szokásosnál rövidebb hetünk lesz, izgalmakból nem lesz hiány. A KSH a napokban teszi közzé a friss inflációs és külkereskedelmi statisztikákat, és ezen a héten lát napvilágot a legutóbbi...
márc. 11
6:24
Ismét módosíthatják az alaptörvényt, már Brüsszel is felhördült (ATV)
Negyedszer módosíthatja a tavaly év eleje óta hatályos alaptörvényt az Országgyűlés a mai ülésén. Korábban civilek és az Európai Unió is aggodalmának adott hangot, mivel szerintük a változtatások alááshatják a jogállamiságot. A kormány szerint az alkotmánymódosítás megfelel a brüsszeli normáknak.
márc. 11
6:26
Vadak a városban: megindult a vadászat (hirado.hu)
Több helyen időszakos kilövési engedélyt adtak ki.

Keresés