2013. március 4. hétfő

márc. 4
0:06
NS: Miért büntettek meg egy FTC-szurkolót? - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
márc. 4
0:18
Megszorításokat és stagnálást vár idén a GKI (Privátbankár)
A GKI Gazdaságkutató Zrt. előrejelzése szerint a tavalyi 1,7 százalék körüli GDP-visszaesés után 2013-ban stagnálás várható, s ezzel folytatódik a magyar gazdaság regionális leszakadása, az infláció viszont több mint két százalékponttal, 3,5 százalékra lassul, így a reálkeresetek kissé emelkednek.
márc. 4
1:18
Turbózd fel magad Méhpempővel! (HáziPatika)
Ha máshonnan nem is, a samponreklámból és az arcápoló krémek összetevőiből bizonyára ismerős lehet a méhpempő. A méhpempő azonban nem csak a hajnak és a bőrnek, de az egész szervezetnek jó szolgálatot tesz. ...
márc. 4
3:06
Lecsukták a piás Bobby Brownt (Blikk)
márc. 4
4:30
Michelisz eljegyezte szerelmét (Blikk)
Pécs — Vőlegényként vág neki a túraautó-világbajnokság 2013-as szezonjának Michelisz Norbert (28). A Zengő Motorsport pilótája megkérte szerelme, Johanna (27) kezét, így már jegyespárként élnek együtt.
márc. 4
4:36
Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián (NLC)
Az énekes nem titkolja, léhűtő életet élt apja, Zámbó Jimmy pénzéből. Milliókat költött drogra, bulikra és rossz üzletekre, miután húszévesen megörökölte apja vagyonát – írja a Blikk.
márc. 4
4:48
Könyörtelen a bank Angyalka (†1) családjával (Blikk)
Kolontár ‒ Nem enyhít az iszapkatasztrófában a kislányukat, Angyalkát (†1) elvesztő család terhein hitelező bankjuk - állítja a négy gyermekes anyuka.
márc. 4
4:54
Botrányt okozott Hajdú Péter (NLC)
Tiszteletlenül viselkedett a tévés Lagzi Lajcsinál a Hal a tortán című műsor felvételén. A házigazdát kiakasztotta, hogy Hajdú Péter folyamatosan mobilozott, miközben ő éppen a családjáról sztorizgatott – írja a Blikk.
márc. 4
5:06
Vérig sértette Hajdú Lajcsit (Blikk)
Tata — Botrányba fulladt a Hal a tortán ma esti adásának felvétele! Hajdú Péter (37) fittyet hányt az illemre és a forgatásra, ezért úgy döntött, kivonja magát a forgalomból.
márc. 4
5:06
200 ezerre húzta le tanácsadója Osztolykánt (Blikk)
Budapest — Meglopták Osztolykán Ágnes (38) LMP-s politikust, jelenleg független országgyűlési képviselőt. A honanya bankkártyájáról a Blikk információi szerint 200 ezer forintot emelt le volt frakciójának egykori tanácsadója. Megkerestük a képviselőt, aki elismerte, hogy meglopták.
márc. 4
5:12
Újabb dugókat hozhat az új Rákóczi-tengely - Képek (Alternatív Energia)
Halaszthatatlan a Kossuth Lajos utca és a Rákóczi út komplex újragondolása - összegezte lapunknak a Budapesti Közlekedési Központ a látványtervekkel együtt ismét terjedő híreket a Rákóczi-tengely átalakításáról. Útfelújítási programjukban "prioritást" élvez, ám a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület szerint kizártnak tűnik, hogy a 4-es metró átadása előtt fognának hozzá. Ráadásul a rendes…
márc. 4
5:12
Újabb fejlemények Cipő állapotáról (NLC)
Naponta átmozgatják a két hete kómában fekvő énekes izmait. Családja és zenésztársai folyamatosan mellette vannak. Ma újra összeülnek az orvosok, hogy további vizsgálatokról döntsenek – írja a Bors.
márc. 4
5:12
Botrány okozott Hajdú Péter (NLC)
Tiszteletlenül viselkedett a tévés Lagzi Lajcsinál a Hal a tortán című műsor felvételén. A házigazdát kiakasztotta, hogy Hajdú Péter folyamatosan mobilozott, miközben ő éppen a családjáról sztorizgatott – írja a Blikk.
márc. 4
5:12
Döglött ló, disznómirígy a kolbászban: megszólalt a kereskedő (ATV)
Az igazi lóhús-botrányt nem külföldön, hanem itthon kell keresni, állította egy Zala megyei lókereskedő az ATV Szabad Szemmel című műsorában. Beszélt hamisított ló útlevelekről, megvesztegetett állatorvosokról és „disznóvá vált” lovakról.
márc. 4
5:14
Tévhit, hogy csak felfelé van út (Alternatív Energia)
A választót nem az érdekli, milyen egyeztetéseket folytat a demokratikus ellenzék, hanem hogy ki, milyen válaszokat ad a mindennapok kérdéseire. Aki elsősorban a maga jobb pozíciójáért harcol, az kevéssé tudja elmondani, miért érdemes éppen rá szavazni - vélekedik Somogyi Zoltán. Ezzel szemben Orbán Viktor láthatóan jó hangulatban van, úgy érzi, hogy meg fogja nyerni 2014-et.
márc. 4
5:24
Törőcsik: Remélem Cipő is visszatér (Blikk)
Budapest — Egy ország szeretete és imádsága segíthet visszajönni Cipőnek a kómából – véli Törőcsik Mari (77), akiért négy évvel ezelőtt szintén milliók imádkoztak, amíg egy héten át öntudatlanul feküdt a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán.
márc. 4
5:30
A Fidesznek buknia kell (Alternatív Energia)
Orbán Viktornak mennie kell, a Fidesznek pedig vele bukni. Ezzel zárul az a húszperces kisfilm, amelyet tegnap óta az MSZP honlapján, illetve a YouTube-on is megnézhetnek az érdeklődők. A rendhagyó alkotás a szocialisták szerint nem a tündérmesék világába kalauzol.
márc. 4
5:30
Egy jó bankváltással sokat lehet spórolni (Üzlet és Utazás)
Egyre többen cserélik olcsóbbra bankszámláikat a hazai pénzintézetek ügyfelei közül. A tranzakciós adó következtében kiéleződött piaci versenyben átlagosan 21 000 forinttal találhatnak olcsóbb számla ajánlatot az ügyfelek - tájékoztatta lapunkat a Biztosítás.hu hírportál.
márc. 4
5:30
Órák alatt őszült meg Liptai Claudia (NLC)
A többórás vajúdás végére megváltozott a műsorvezető hajszíne. A fehér tincseit azóta változatos hajszínekkel takarja el A Nagy Duett háziasszonya, akit kislánya mindenért kárpótol – írja a Bors.
márc. 4
5:30
Interneten adod el a cuccaidat? Így úszhatod meg az adózást (Pénzcentrum)
Az egyre növekvő forgalmú aukciós oldalakon eladók jelentős részének fogalma nincs arról, mikor, és mennyit kell adóznia az értékesítései után. Alaposan meggyűlhet a bajuk az adóhatósággal azoknak, akik nincsenek tisztában az adózási szabályokkal. A Pénzcentrum.hu ebben próbál segítséget nyújtani. Mint kiderül, egyáltalán nem könnyű eligazodni a szabályok rengetegében....
márc. 4
5:32
Vége a HÖOK és a HaHa szövetségének (Alternatív Energia)
Megszegte a Hallgatói Hálózattal (HaHa) kötött megállapodást a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és a Magyar Rektori Konferencia (MRK), mivel úgy vettek részt a múlt pénteki Felsőoktatási Kerekasztalon, hogy előtte nem egyeztetettek az Országos Felsőoktatási Érdekegyeztető Fórummal (OFÉF). A HÖOK és az MRK mellett ennek tagja egyebek közt a Középiskolai Hálózat, az Oktatói…
márc. 4
5:34
Megkezdődtek ismét a kilakoltatások (Alternatív Energia)
Múlt pénteken lejárt a kilakoltatási moratórium, az adós családokat már nem semmi nem védi meg attól, hogy az utcára kerüljenek.
márc. 4
5:36
Alkotmányos bosszú Orbán-módra (Alternatív Energia)
Az alaptörvény negyedik módosítása "rossz alkotmányos ötletek mérgező szemétdombja" - fogalmazott Kim Lane Scheppele a Nobel-díjas Paul Krugman közgazdász blogján, a New York Times weboldalán pénteken megjelent bejegyzésében.
márc. 4
5:38
Ombudsmanhoz fordult nyugdíjügyben a MOK (Alternatív Energia)
Az alapvető jogok biztosához fordult a Magyar Orvosi Kamara (MOK) a közszféra új nyugdíjszabályai miatt. A köztestület tagjai között szétküldött ombudsmani beadvány szerint, túl azon, hogy erős kételyeik vannak a szabályozás, illetve az előírt kormányzati intézkedések társadalmi hasznosságát illetően, a szabályozással létrejött rendszert diszkriminatívnak, jogsértőnek, az alaptörvénybe ütközőnek…
márc. 4
5:42
Zámbó Krisztián tízmilliós vagyont tapsolt el (Blikk)
Budapest ‒ Pár év alatt tapsolta el az apjától, Zámbó Jimmytől (†42) örökölt milliókat Zámbó Krisztián (32). Az énekes bulikra, drogra, barátokra és nőkre szórta el a vagyon egy részét. Hamarosan megjelenő könyvében a fiatal énekes így vall erről az időszakról:
márc. 4
5:48
Az új jegybankelnök maga a kockázat (Üzlet és Utazás)
Még be sem iktatták Matolcsy Györgyöt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) - és ennek révén a Monetáris Tanács - elnöki pozícíójába, de már rajta is hagyta a keze nyomát a jövendő munkahelyén nemzetgazdasági miniszteri lehetőségeit kihasználva módosította a jegybank belső szabályzatát. Ez egyértelműen azt jelzi: hűséges fideszesekkel cseréli le az MNB több elnököt kiszolgáló stábját.
márc. 4
5:50
Olcsóbb lehet az orosz gáz Ukrajnának (Üzlet és Utazás)
Mikola Azarov ukrán miniszterelnök meggyőződése, hogy idén Oroszország hajlandó lesz csökkenteni az Ukrajnának szállított földgáz árát. Azarov szavai szerint Kijev arra számít, hogy a Nemzetközi Valutalap (IMF) azután köti meg az új hitelszerződést Ukrajnával, miután Kijev megállapodott Moszkvával egy számára kedvezőbb gázárban.
márc. 4
5:52
Továbbra is borúlátóak a régiós bankárok (Üzlet és Utazás)
Közép-Kelet-Európa bankszektorának helyzete stabilizálódott, de a régió bankjai - a románok kivételével - még mindig a belső racionalizálásra helyezik a hangsúlyt, a külső környezettől ugyanis nem sok jót várnak; a magyar bankároknak is csak 33 százaléka számít a bevételek növekedésére - derült ki a KPMG száz régiós bankvezetőt megkérdező felméréséből.
márc. 4
5:54
Adósaláta Matolcsy módra (Üzlet és Utazás)
Adójogi salátatörvény-javaslatot nyújtott be búcsúzóul az Országgyűlésnek pénteken Matolcsy György akkor még nemzetgazdasági miniszter, jelenlegi jegybank elnök.
márc. 4
6:06
Hoppá! Lefújták az esküvőt Orosz Barbaráék (Habostorta)
Mégsem adja be a derekát a "vörös démon"? Úgy tűnik, kár volt elkiabálniuk örömüket és boldogságukat Orosz Barbaráéknak. Hiába készült ugyanis a tévés hosszú hónapok óta élete nagy napjára, lehet, hogy elmarad a várva várt esküvő. A Blikk információi szerint Orosz Barbara és ügyvéd kedvese, dr. Pap Lajos elnapolják a lakodalmat, mitöbb, Barbi már el is költözött közös lakásukból, ahol két…
márc. 4
6:06
Jól ment a párizsi szállodáknak (Infostart)
Párizs továbbra is a legkedveltebb turisztikai célpont a világon: a francia fővárost 29 millió turista kereste fel tavaly, a szállodák pedig nyolcvan százalékos kihasználtsággal rekordévet zártak 2012-ben - közölte a francia turisztikai hivatal.
márc. 4
6:06
A legjobb városi szabadidő-autó? (Vezess)
A hobbiterepjárók talán legjobbika az új Toyota RAV4, de a tucatnyi rivális által szédített vevők számára nem biztos, hogy a minőség és a méret a lényeg.
márc. 4
6:06
Bajba kerülnek a Mal beszállítói (Üzlet és Utazás)
A Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. (Mal) beszállítói elérték teljesítőképességük határát: a többségében eladósodott vállalkozások választ várnak arra, hogyan akarja megmenteni őket a kormány - mondta az Ipartestületek Országos Szövetségének (Iposz) elnöke.
márc. 4
6:06
Mali: hírhedt iszlám terroristát öltek meg (Kripto Akadémia)
Az egyik legismertebb észak-afrikai al-Kaida vezérel végeztek a csádi csapatok Maliban: megölték a "félszeműként" is emlegetett Mokhtar Belmokhtart, aki az algériai gázmezőn történt túszejtő akció agytrösztje volt.
márc. 4
6:08
Egymásra tüzelő Audik (Vezess)
Fiatalos promóvideóval próbálja meg az Audi trendibbé tenni az eminens RS4 Avantot, de a show-t két laza arc viszi el.
márc. 4
6:08
Nincs kiút az Itáliában (Kripto Akadémia)
Egyre valószínűbbnek látszik, hogy az előrehozott választás jelenti a kiutat az olasz belpolitikai válságból.
márc. 4
6:10
Egymást lőtték az Audisok (Vezess)
Fiatalos promóvideóval próbálja meg az Audi trendibbé tenni az eminens RS4 Avantot, de a show-t két laza arc viszi el.
márc. 4
6:10
Reflektorfényben a First Lady (Kripto Akadémia)
Bemutatták Michelle Obama új hivatalos portréját, a First Lady "Mama-táncot" adott elő egy tévéshowban, fellépett a tavalyi választási kampány egyik főszereplőjévé lett Nagymadárral (Big Bird), sőt videólánc segítségével még az Oscar-díjátadón is megjelent.
márc. 4
6:12
Kétes erkölcsű főpapok (Kripto Akadémia)
Ma kezdődik meg 115 bíboros részvételével az "előkonklávé", amelyen a főpapok a pápaválasztás előkészítéséről tanácskoznak. Hírek szerint a konklávé március 11-én kezdődik. A pápaválasztáson olyan főpapok is megjelennek, akik pedofil papokat fedeztek.
márc. 4
6:18
Több mint 20 éve nem volt ilyen helyzet a jegybankban (Napi)
1991 óta nem volt példa arra, hogy egyetlen politikai erő állítson minden posztra jelöltet a jegybankban − ez az új helyzet még újabb kérdéseket vethet fel - mondta lapunknak Bod Péter Ákos volt ... ...
márc. 4
6:21
Társadalombiztosítás Svédországban (Adózóna)
Cikksorozatunkat, amelyben ismertetjük több Európai Uniós tagállam társadalombiztosítását, most Svédország társadalombiztosításának bemutatásával folytatjuk.
márc. 4
6:24
Zmajkovičová: új főügyészt kell választania a parlamentnek (Kitekintő)
Renáta Zmajkovičová, a Smer parlamenti alelnöke szerint a törvényhozásnak még az Alkotmánybíróság döntése előtt új főügyészt kellene választania, a testület ugyanis megerősítette, hogy az államfőnek oka van megtagadni Jozef Čentéš kinevezését.
márc. 4
6:24
Orbánhoz fordulnak a titkos akták miatt (168 Óra Online)
Hozza nyilvánosságra a kormány a magyarországi ufóaktákat – ezt kéri a Magyar Ufókutató Szövetség Orbán Viktor miniszterelnöktől és Hende Csaba honvédelmi minisztertől. A földönkívüliekkel foglalkozó szervezet hét végi kongresszusán határozott erről, memorandumukat pedig a hét elején küldik el a kormánynak.
márc. 4
6:24
Martonyi János kétnapos hivatalos látogatásra Bukarestbe utazik (hirado.hu)
A magyar külügyminiszter hétfőn Titus Corlatean román külügyminiszterrel folytat megbeszélést.
márc. 4
6:24
Hamarosan kiderül, kivel bővül a monetáris tanács (Portfolio)
Múlt héten minden a jegybankelnök-kinevezésről szólt, és előreláthatólag a következő napokban sem lesz ez másként. Közben az Egyesült Államokból friss munkaerőpiaci adatok érkeznek, Frankfurtban...
márc. 4
6:24
Sikerült teljesen meggyógyítani egy HIV-fertőzött kislányt (ATV)
Sikerült kigyógyítani egy kislányt a veleszületett HIV-fertőzésből Mississippi államban - jelentették be vasárnap egy atlantai tudományos konferencián.
márc. 4
6:26
Már nem tudja visszafordítani: véget ért az álomszerelem (hirado.hu)
Kristen Stewart utolsó eréjével is azért a szerelemért küzd, amelynek már régen vége.
márc. 4
6:26
Rodman tolmácsolta Kim Dzsong Un üzenetét Obamának (ATV)
Kim Dzsong Un észak-koreai vezető azt üzente Barack Obamának: arra vár, hogy az amerikai elnök felhívja - jelentette ki vasárnap az ABC televíziónak Dennis Rodman volt kosárlabda-sztárjátékos, aki az elmúlt napokban Phenjanba látogatott.
márc. 4
6:28
Házszabálytól való eltéréssel változhat az idei költségvetés (hirado.hu)
Az E.ON gázüzletágának állami felvásárlásával összefüggésben változtathat az idei évi költségvetésen az Országgyűlés, amennyiben a képviselők négyötöde megszavazza az ehhez szükséges házszabálytól való eltérést.
márc. 4
6:28
Soha nem volt ennyi turista Magyarországon (ATV)
Minden idők legjobb évét zárta a turizmus tavaly. Sosem volt még ennyire sok külföldi vendég Magyarországon, az általuk itt eltöltött vendégéjszakák száma nyolc és fél százalékkal nőtt, ami a Fidesz szerint azt mutatja, hogy a turizmus terén is jobban teljesít az ország, mint korábban. Az utazási vásár zárónapján még mindig több ezren voltak, a kedvezmények miatt sokan már most lefoglalták…

Keresés