2013. március 4. hétfő

márc. 4
6:42
Alan Parker Budapesten (Spa Trend Online)
Telt ház előtt tartotta Alan Parker világhírű brit filmrendező és forgatókönyvíró mesterkurzusát a budapesti Corvin moziban.
márc. 4
6:44
Megjelent a MúzeumCafé (Spa Trend Online)
Hogyan használják fel a hazai múzeumok az EU-s pénzforrásokat? Mit gondol Nicholas Penny, a londoni National Gallery igazgatója a budapesti Cézanne-kiállításról, valamint a Szépművészeti Múzeum és a Nemzeti Galéria újraegyesítéséről?
márc. 4
6:46
A golyóstollaktól a rendőrségig (Spa Trend Online)
Az egyetemistának készülő fiatal Thomas Müllert leállította két rendőr, mert észrevették, hogy motorkerékpárja gumijai tükörsímák.
márc. 4
6:48
Unortodoxia A Dalban is - VIDEÓ (Spa Trend Online)
Egy teljesen ismeretlen énekes képviselheti Magyarországot az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A ByeAlex néven induló Márta Alex Kedvesem című száma kapta ugyanis a legtöbb szavazatot a közönségtől.
márc. 4
10:54
Emelkedhet a Kossuth- és Széchenyi-díjak összege (Spa Trend Online)
Az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottsága hétfői ülésén tárgysorozatba vételre és általános vitára alkalmasnak találta azt a törvénymódosító javaslatot, amely emelné a Kossuth- és Széchenyi-díjakkal járó pénzjutalom összegét.
márc. 4
12:24
Újra bíróság elé áll Stohl András (Spa Trend Online)
Jó hírnév megsértése miatt polgári pert indított Stohl András színész és Szalai Vivien újságíró, a Magyar börtönpokol című könyv szerzője ellen a Budapesti Fegyház és Börtön. Az első tárgyalást május 23-ra tűzték ki - tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-t.
márc. 4
12:42
Dés László jövőre születésnapi koncertet ad az Arénában (Spa Trend Online)
Hatvanadik születésnapját, valamint zenei pályafutásának 40 éves jubileumát nagyszabású koncerttel ünnepli Dés László Kossuth- és Liszt-díjas zeneszerző, előadóművész. Az elsősorban szaxofonosként ismertté vált muzsikus 2014. január 11-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.
márc. 4
14:48
Két magyar film a portói fesztiválon (Metropol)
Deák Krisztina Aglaja és Bergendy Péter A vizsga című filmjét a Rendezők hete elnevezésű versenyprogramba hívták meg.
márc. 4
15:42
Nem Munkácsyé a Vérvád-festmény (Metropol)
Kizártnak tartja Bellák Gábor művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria főmuzeológusa, hogy a közelmúltban előkerült Vérvád című festmény Munkácsy Mihály alkotása lenne.

Keresés