2013. március 4. hétfő

márc. 4
4:30
Michelisz eljegyezte szerelmét (Blikk)
Pécs — Vőlegényként vág neki a túraautó-világbajnokság 2013-as szezonjának Michelisz Norbert (28). A Zengő Motorsport pilótája megkérte szerelme, Johanna (27) kezét, így már jegyespárként élnek együtt.
márc. 4
4:36
Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián (NLC)
Az énekes nem titkolja, léhűtő életet élt apja, Zámbó Jimmy pénzéből. Milliókat költött drogra, bulikra és rossz üzletekre, miután húszévesen megörökölte apja vagyonát – írja a Blikk.
márc. 4
4:48
Könyörtelen a bank Angyalka (†1) családjával (Blikk)
Kolontár ‒ Nem enyhít az iszapkatasztrófában a kislányukat, Angyalkát (†1) elvesztő család terhein hitelező bankjuk - állítja a négy gyermekes anyuka.
márc. 4
5:06
Vérig sértette Hajdú Lajcsit (Blikk)
Tata — Botrányba fulladt a Hal a tortán ma esti adásának felvétele! Hajdú Péter (37) fittyet hányt az illemre és a forgatásra, ezért úgy döntött, kivonja magát a forgalomból.
márc. 4
5:06
200 ezerre húzta le tanácsadója Osztolykánt (Blikk)
Budapest — Meglopták Osztolykán Ágnes (38) LMP-s politikust, jelenleg független országgyűlési képviselőt. A honanya bankkártyájáról a Blikk információi szerint 200 ezer forintot emelt le volt frakciójának egykori tanácsadója. Megkerestük a képviselőt, aki elismerte, hogy meglopták.
márc. 4
5:12
Újabb fejlemények Cipő állapotáról (NLC)
Naponta átmozgatják a két hete kómában fekvő énekes izmait. Családja és zenésztársai folyamatosan mellette vannak. Ma újra összeülnek az orvosok, hogy további vizsgálatokról döntsenek – írja a Bors.
márc. 4
5:24
Törőcsik: Remélem Cipő is visszatér (Blikk)
Budapest — Egy ország szeretete és imádsága segíthet visszajönni Cipőnek a kómából – véli Törőcsik Mari (77), akiért négy évvel ezelőtt szintén milliók imádkoztak, amíg egy héten át öntudatlanul feküdt a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán.
márc. 4
5:30
Órák alatt őszült meg Liptai Claudia (NLC)
A többórás vajúdás végére megváltozott a műsorvezető hajszíne. A fehér tincseit azóta változatos hajszínekkel takarja el A Nagy Duett háziasszonya, akit kislánya mindenért kárpótol – írja a Bors.
márc. 4
5:42
Zámbó Krisztián tízmilliós vagyont tapsolt el (Blikk)
Budapest ‒ Pár év alatt tapsolta el az apjától, Zámbó Jimmytől (†42) örökölt milliókat Zámbó Krisztián (32). Az énekes bulikra, drogra, barátokra és nőkre szórta el a vagyon egy részét. Hamarosan megjelenő könyvében a fiatal énekes így vall erről az időszakról:
márc. 4
6:06
Hoppá! Lefújták az esküvőt Orosz Barbaráék (Habostorta)
Mégsem adja be a derekát a "vörös démon"? Úgy tűnik, kár volt elkiabálniuk örömüket és boldogságukat Orosz Barbaráéknak. Hiába készült ugyanis a tévés hosszú hónapok óta élete nagy napjára, lehet, hogy elmarad a várva várt esküvő. A Blikk információi szerint Orosz Barbara és ügyvéd kedvese, dr. Pap Lajos elnapolják a lakodalmat, mitöbb, Barbi már el is költözött közös lakásukból, ahol két…
márc. 4
6:24
Martonyi János kétnapos hivatalos látogatásra Bukarestbe utazik (hirado.hu)
A magyar külügyminiszter hétfőn Titus Corlatean román külügyminiszterrel folytat megbeszélést.
márc. 4
6:26
Már nem tudja visszafordítani: véget ért az álomszerelem (hirado.hu)
Kristen Stewart utolsó eréjével is azért a szerelemért küzd, amelynek már régen vége.
márc. 4
6:28
Házszabálytól való eltéréssel változhat az idei költségvetés (hirado.hu)
Az E.ON gázüzletágának állami felvásárlásával összefüggésben változtathat az idei évi költségvetésen az Országgyűlés, amennyiben a képviselők négyötöde megszavazza az ehhez szükséges házszabálytól való eltérést.
márc. 4
6:30
GKI: stagnáló gazdaság, lassuló infláció 2013-ban (hirado.hu)
A GKI Gazdaságkutató Zrt. előrejelzése szerint a tavalyi 1,7% körüli GDP-visszaesés után 2013-ban stagnálás várható, és ezzel folytatódik a magyar gazdaság regionális leszakadása.
márc. 4
6:32
Tömegével jönnek az androidos kártevők (hirado.hu)
Az elmúlt hónapokban számtalan új androidos kártevő bukkant fel, a bűnözők ráadásul egyre összetettebb támadásokat valósítanak meg.
márc. 4
6:36
Beszóltak a celebek ByeAlexnek (BorsOnline)
Bár a Dal szavazóinak többsége ByeAlexet szeretné látni az Eurovíziós Dalfesztiválon, a celebek összeesküvés-elméleteket gyártanak. Gyanúsnak tartják, hogy a Kedvesem című szám előadója és a tavalyi győztes Compact Disco egy kiadónál dolgozik.
márc. 4
6:38
Beleőszült a sokkba Liptai (BorsOnline)
Néhány óra leforgása alatt őszült meg Liptai Claudia. A drámai változás a szülőszobában zajlott le, miközben életet adott kislányának, Pankának. Azóta változatos színekkel takarja el fehér tincseit.
márc. 4
6:42
Incidensek közepette kezdődtek meg a választások Kenyában (hirado.hu)
Az afrikai országban elnök-, parlamenti és önkormányzati választásokat tartanak, első alkalommal azóta, hogy a 2007-es választások után a feltételezett csalások miatt véres zavargások robbantak ki.
márc. 4
6:44
Párizs: Mali felszabadítása még nem fejeződött be (hirado.hu)
Jean-Yves Le Drian szerint a múlt hét végén súlyos harcok voltak francia egységek és az iszlamisták között az ország északi részében.
márc. 4
6:54
30 évvel fiatalabb nőt vesz el Szanyi Tibor (BorsOnline)
Még az idén „bekötik a fejét” és újra apa lesz Szanyi Tibor. Az MSZP 56 esztendős fenegyereke egy nála jóval fiatalabb hölggyel jegyezte el magát. Augusztusban jön a baba is.
márc. 4
7:00
Erdőlátogatási tilalmat rendeltek el Gemencen (hirado.hu)
A vadváltókat járó illegális agancskereskedők zavarják az állatokat, emellett komoly veszélynek vannak kitéve.
márc. 4
7:12
Családja nem mond le Cipőről (BorsOnline)
Felébredhet holnap, de az orvosok szerint előfordulhat, hogy évekig is kómában marad a Republic frontembere. A szerettei és a zenésztársak folyamatosan ott vannak mellette. Szakértők szerint Cipő hallja, ha beszélnek hozzá.
márc. 4
7:14
VV Cristofel pornóra fanyalodna (BorsOnline)
Mint a partra vetett hal, úgy vergődik Cristofel, mióta kiszavazták a ValóVilágból. Jelenleg munkanélküli, és tanulással akarja megalapozni jövőjét. A tandíjra valót viszont pornózással szeretné előteremteni.
márc. 4
7:16
Három fiút nevel a gyászoló apa (BorsOnline)
A pokol legmélyebb bugyrait járja Fontos Róbert. A timári férfi fél éve vesztette el feleségét, akivel 19 esztendőt éltek boldog házasságban. Mónika harmadik fiukat várta, a császármetszés közben fellépő vérveszteségbe halt bele.
márc. 4
7:18
Rácz: az átalakítás gazdaságilag előnyös a kórházaknak (hirado.hu)
Költségvetési intézménnyé alakítana át 28 kórházat a kormány. A Magyar Kórházszövetség elnöke szerint nem kell attól tartani, hogy bárkit elbocsátanának.
márc. 4
7:30
Dombi titkolja, ki az új barátnője (BorsOnline)
Tegnap reggel indultak sevillai edzőtáborukba férfi kajako­saink. London olimpiai bajnokát, Dombi Rudolfot ugyan nem kísérte ki senki, de nekünk azért elárulta: Verrasztó Evelinnel való két és fél éves kapcsolata után újra szerelmes.
márc. 4
7:36
Egy ismert szivar, szivarral a szájában (Metropol)
Boris Becker egykori német teniszcsillag a 15. Szivarfesztiválon Havannában.
márc. 4
7:36
Óvakodjunk a Baktól, bal lábbal kelt fel! - napi horszkóp (hirado.hu)
A Bika izgalmas híreket kaphat, a Ráknak időre van szüksége, a Szűz ma az élő fába is beleköt.
márc. 4
7:38
Pénzügyi támogatást ígért Kerry Egyiptomnak (hirado.hu)
Az Egyesült Államok 250 millió dolláros pénzügyi támogatást nyújt Egyiptomnak.
márc. 4
7:40
Alig változott a forintárfolyam (hirado.hu)
Az eurót 294,82 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben, közel megegyezően a péntek délutáni 294,90 forinttal.
márc. 4
7:48
Partnere nem tudta Tóth Gabiról, hogy kicsoda (BorsOnline)
Talán az énekesnő folyton változó külseje miatt nem ismerte fel őt az eddig Rómában élő táncpartnere. Mostanra azonban már igencsak közel kerültek egymáshoz.
márc. 4
8:06
Gimnazista lesz ősztől Sztojka (BorsOnline)
Pszichológiai könyveket olvas a börtönben a Cozma-gyilkosság miatt elítélt Sztojka Iván, hogy – mint mondja – jobban megértse az ­embe­reket. A férfi Sopronkőhidán ül, és állítja: nincs mit megbánnia.
márc. 4
8:12
Legfrissebb számítás: ekkor ér ide a 18 fokos tavasz (hirado.hu)
Erre lehet számítani.
márc. 4
8:14
A tetvek génjei betekintést nyújtanak a népmozgásokba (hirado.hu)
Az emberen élősködő tetvek génjeinek tanulmányozásával képet lehet alkotni arról, hogy milyen nagyobb népmozgások zajlottak le az évezredek során - állítja egy új tanulmány.
márc. 4
8:42
Kutya mentette meg az eltűnt kislányt (BorsOnline)
A család kutyája mentette meg az életét annak a hároméves lengyel kislánynak, akire egy mocsárban találtak rá. Czarus egész éjjel a testével melegítette a csuromvizes Juliát.
márc. 4
8:48
Varga: Brüsszel ugrásra készen várja a konvergenciaprogramot (hirado.hu)
A leendő nemzetgazdasági miniszter szerint ez jelöli ki a következő 2-3 év pályáját, ezért kiemelten fontos a minősége.
márc. 4
9:00
Dér Heni feladná a karrierjét (BorsOnline)
Az énekesnő még várni akar néhány évet a gyermekvállalással, ám ha véletlenül mégis becsúszna a baba, akkor minden mást háttérbe szorítana.
márc. 4
9:06
Százmillió cápa pusztulhat el évente a halászat miatt (hirado.hu)
A cápákat húsukért, májolajukért, porcukért és értékes uszonyukért halásszák.
márc. 4
9:06
Így ünnepelt a kismama Ördög Nóra – fotók (NLC)
Wolf Katival ünnepelt a szülés előtt álló boldog kismama, Ördög Nóra. Galéria!
márc. 4
9:08
Rekordnyereséget mutatott ki tavaly a legnagyobb cseh bank (hirado.hu)
16,61 milliárd koronával zárta a tavalyi évet a Ceská Sporitelna (CS).
márc. 4
9:10
Négyen haltak meg a hétvégén az utakon (hirado.hu)
Az elmúlt 72 órában 91 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, ezekben négyen meghaltak, 28 ember súlyos, 59 könnyű sérülést szenvedett.
márc. 4
9:18
Munkatársa lopta meg a parlamenti képviselőt (BorsOnline)
Az LMP-s Osztolykán Ágnes bankkártyájával vett fel nagyobb összeget egyik kollégája, miközben a politikus egy értekezleten ült. A munkatárs elismerte tettét, és visszaadta a pénzt.
márc. 4
9:18
Depressziós az elgázolt Jutta (Blikk)
BUDAPEST — Nagyon lassan gyógyul Jutta (33), a Josh és Jutta formáció hölgy tagja.
márc. 4
9:20
Urbán óva inti volt csapattársát (BorsOnline)
A Paks hat-nullás győzelmével letaglózta az Újpestet, amely a Megyeri úton sohasem szenvedett ilyen súlyos vereséget NB I-es futballmeccsen.
márc. 4
9:20
Mélyhűtőben is szexelt az Éjjel-nappal Budapest Lalija (Blikk)
Budapest — A nők terén a legkevésbé sem panaszkodhat Kamarás Norbert (24).
márc. 4
9:24
Dennis Rodman: Kim Dzson Un hívást vár Obamától (hirado.hu)
Kim Dzson Un észak-koreai vezető azt üzente Barack Obamának: arra vár, hogy az amerikai elnök felhívja - mondta Dennis Rodman volt kosárlabda-sztárjátékos.
márc. 4
9:26
Kőszegi: Az adósságátvállalás az emberek érdekeit szolgálja (hirado.hu)
Az adósságrendezés nyomán újjászülethetnek a települések, több család kaphat támogatást, és a közlekedési infrastruktúrát is fejleszthetik - állítja Kőszegi Zoltán dabasi polgámester.
márc. 4
9:28
Peking nem adta ki a költségvetést (hirado.hu)
A hagyományoktól eltérően nem ismertették a védelmi költségvetés tervezett számait Pekingben.
márc. 4
9:30
Varga Sándor Márton: Lájvszkúl 24. Hogyan csináljunk valamit? (hirado.hu)
márc. 4
9:42
Szivarral a kubai egészségügyért (hirado.hu)
Több mint egymillió dollár gyűlt össze a kubai egészségügy javára a karib-tengeri országban helyi idő szerint vasárnap rendezett, különleges aukción.

Keresés