2013. március 4. hétfő

márc. 4
1:24
Törölték a cégünket, de nem szóltak (Tékozló Homár)
Naiv ügyfél cége folyamatos kapcsolatban állt a NAV-val, ennek ellenére csak az idei adóbevallásnál derült ki, hogy tavaly nyáron törölték az adószámukat, azaz háromnegyed éve nem létezik a cég. Elég kafkai helyzetbe kerültünk, és azért írok, hátha tudtok segíteni a történet megírásával. Van egy kávézót működtető cégünk, és most kiderült, hogy tavaly nyáron törölték az adószámát. A NAV küldött…
márc. 4
4:30
Michelisz eljegyezte szerelmét (Blikk)
Pécs — Vőlegényként vág neki a túraautó-világbajnokság 2013-as szezonjának Michelisz Norbert (28). A Zengő Motorsport pilótája megkérte szerelme, Johanna (27) kezét, így már jegyespárként élnek együtt.
márc. 4
4:36
Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián (NLCafé)
Az énekes nem titkolja, léhűtő életet élt apja, Zámbó Jimmy pénzéből. Milliókat költött drogra, bulikra és rossz üzletekre, miután húszévesen megörökölte apja vagyonát – írja a Blikk.
márc. 4
4:48
Könyörtelen a bank Angyalka (†1) családjával (Blikk)
Kolontár ‒ Nem enyhít az iszapkatasztrófában a kislányukat, Angyalkát (†1) elvesztő család terhein hitelező bankjuk - állítja a négy gyermekes anyuka.
márc. 4
5:06
Vérig sértette Hajdú Lajcsit (Blikk)
Tata — Botrányba fulladt a Hal a tortán ma esti adásának felvétele! Hajdú Péter (37) fittyet hányt az illemre és a forgatásra, ezért úgy döntött, kivonja magát a forgalomból.
márc. 4
5:06
200 ezerre húzta le tanácsadója Osztolykánt (Blikk)
Budapest — Meglopták Osztolykán Ágnes (38) LMP-s politikust, jelenleg független országgyűlési képviselőt. A honanya bankkártyájáról a Blikk információi szerint 200 ezer forintot emelt le volt frakciójának egykori tanácsadója. Megkerestük a képviselőt, aki elismerte, hogy meglopták.
márc. 4
5:12
Újabb fejlemények Cipő állapotáról (NLCafé)
Naponta átmozgatják a két hete kómában fekvő énekes izmait. Családja és zenésztársai folyamatosan mellette vannak. Ma újra összeülnek az orvosok, hogy további vizsgálatokról döntsenek – írja a Bors.
márc. 4
5:24
Törőcsik: Remélem Cipő is visszatér (Blikk)
Budapest — Egy ország szeretete és imádsága segíthet visszajönni Cipőnek a kómából – véli Törőcsik Mari (77), akiért négy évvel ezelőtt szintén milliók imádkoztak, amíg egy héten át öntudatlanul feküdt a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán.
márc. 4
5:30
Órák alatt őszült meg Liptai Claudia (NLCafé)
A többórás vajúdás végére megváltozott a műsorvezető hajszíne. A fehér tincseit azóta változatos hajszínekkel takarja el A Nagy Duett háziasszonya, akit kislánya mindenért kárpótol – írja a Bors.
márc. 4
5:42
Zámbó Krisztián tízmilliós vagyont tapsolt el (Blikk)
Budapest ‒ Pár év alatt tapsolta el az apjától, Zámbó Jimmytől (†42) örökölt milliókat Zámbó Krisztián (32). Az énekes bulikra, drogra, barátokra és nőkre szórta el a vagyon egy részét. Hamarosan megjelenő könyvében a fiatal énekes így vall erről az időszakról:
márc. 4
6:06
Hoppá! Lefújták az esküvőt Orosz Barbaráék (Habostorta)
Mégsem adja be a derekát a "vörös démon"? Úgy tűnik, kár volt elkiabálniuk örömüket és boldogságukat Orosz Barbaráéknak. Hiába készült ugyanis a tévés hosszú hónapok óta élete nagy napjára, lehet, hogy elmarad a várva várt esküvő. A Blikk információi szerint Orosz Barbara és ügyvéd kedvese, dr. Pap Lajos elnapolják a lakodalmat, mitöbb, Barbi már el is költözött közös lakásukból, ahol két…
márc. 4
6:24
Martonyi János kétnapos hivatalos látogatásra Bukarestbe utazik (Híradó)
A magyar külügyminiszter hétfőn Titus Corlatean román külügyminiszterrel folytat megbeszélést.
márc. 4
6:26
Már nem tudja visszafordítani: véget ért az álomszerelem (Híradó)
Kristen Stewart utolsó eréjével is azért a szerelemért küzd, amelynek már régen vége.
márc. 4
6:28
Házszabálytól való eltéréssel változhat az idei költségvetés (Híradó)
Az E.ON gázüzletágának állami felvásárlásával összefüggésben változtathat az idei évi költségvetésen az Országgyűlés, amennyiben a képviselők négyötöde megszavazza az ehhez szükséges házszabálytól való eltérést.
márc. 4
6:30
GKI: stagnáló gazdaság, lassuló infláció 2013-ban (Híradó)
A GKI Gazdaságkutató Zrt. előrejelzése szerint a tavalyi 1,7% körüli GDP-visszaesés után 2013-ban stagnálás várható, és ezzel folytatódik a magyar gazdaság regionális leszakadása.
márc. 4
6:32
Tömegével jönnek az androidos kártevők (Híradó)
Az elmúlt hónapokban számtalan új androidos kártevő bukkant fel, a bűnözők ráadásul egyre összetettebb támadásokat valósítanak meg.
márc. 4
6:42
Incidensek közepette kezdődtek meg a választások Kenyában (Híradó)
Az afrikai országban elnök-, parlamenti és önkormányzati választásokat tartanak, első alkalommal azóta, hogy a 2007-es választások után a feltételezett csalások miatt véres zavargások robbantak ki.
márc. 4
6:44
Párizs: Mali felszabadítása még nem fejeződött be (Híradó)
Jean-Yves Le Drian szerint a múlt hét végén súlyos harcok voltak francia egységek és az iszlamisták között az ország északi részében.
márc. 4
7:00
Erdőlátogatási tilalmat rendeltek el Gemencen (Híradó)
A vadváltókat járó illegális agancskereskedők zavarják az állatokat, emellett komoly veszélynek vannak kitéve.
márc. 4
7:12
Új műsorvezető az RTL Klubnál (storyonline)
Mától Pintér Adrienn - közismert nevén Ada - vezeti az RTL Klub népszerű magazinműsorát, a Reflektort. A feladatot az egykori vivás Mádai Vivientől vette át.
márc. 4
7:18
Rácz: az átalakítás gazdaságilag előnyös a kórházaknak (Híradó)
Költségvetési intézménnyé alakítana át 28 kórházat a kormány. A Magyar Kórházszövetség elnöke szerint nem kell attól tartani, hogy bárkit elbocsátanának.
márc. 4
7:30
Buszába fulladt bele a lelkiismeretes sofőr (MaHu)
A szabályok szigorú betartása miatt vesztette életét egy buszvezető Kínában: hogy ne fagyjon meg éjjel a gondjaira bízott járműben, tüzet gyújtott egy vödörben.
márc. 4
7:36
Óvakodjunk a Baktól, bal lábbal kelt fel! - napi horszkóp (Híradó)
A Bika izgalmas híreket kaphat, a Ráknak időre van szüksége, a Szűz ma az élő fába is beleköt.
márc. 4
7:38
Pénzügyi támogatást ígért Kerry Egyiptomnak (Híradó)
Az Egyesült Államok 250 millió dolláros pénzügyi támogatást nyújt Egyiptomnak.
márc. 4
7:40
Alig változott a forintárfolyam (Híradó)
Az eurót 294,82 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben, közel megegyezően a péntek délutáni 294,90 forinttal.
márc. 4
7:54
Pornó, lecsupaszítva (cotcot)
A közelmúltban egy Jon Millward nevű blogger jó giga hullámokat kavart az interneten, mikor egyik írásában azt ecsetelte, hogy az átlagos pornócsillag nem szőke, hanem barna, és hogy a keblei távolról se focilabdák, inkább a közepes-kis határt súrolják. A publikáció nem légből kapott, és nem is saját XXX-es filmélményekre alapozott tényeket dolgoz fel. Komoly, fél éves kutató- és elemzőmunka…
márc. 4
7:56
Köszöntsd életed legjobb formájával a tavaszt! (x) (cotcot)
Hamarosan lekerülnek rólunk a nagykabátok, bő pulóverek, és már nem takarják jótékonyan a téli hónapok alatt zsírpárnákba burkolózott, tónusosnak még véletlenül se nevezhető idomainkat. A jó hír: ha még most belevágsz, akkor az első igazán kellemes tavaszi napokat akár életed legjobb formájával köszönheted! Ennek egyik alappillére a rendszeres testmozgás. Milyen formát válassz? A legjobb, ha az…
márc. 4
8:06
Rendszeresen veri barátnőjét a magyar tévés (storyonline)
Damu Roland története egy országot döbbentett meg. Pedig nem ő az egyetlen férfi a magyar sztárvilágban, akinek hirtelen dühében eljár a keze, tudta meg a Story
márc. 4
8:08
Szabó Győző félt közel menni a Lipót kerítéséhez (storyonline)
Önként vonult be 12 évvel ezelőtt a drogelvonóra Szabó Győző, hogy megszabaduljon függőségétől. Az Aktívval visszalátogatott az azóta már bezárt Országos Pszichiátriai és Neurológiai intézetbe felidézni a múltat.
márc. 4
8:10
Életveszélyes vírus támadta meg Doszpot kislányát (storyonline)
A műsorvezető kislányát életveszélyes vírus támadta meg: aggódástól álmatlan éjszakák, embert próbáló napok vannak a család mögött.
márc. 4
8:12
Megkérte párja Csézy kezét (storyonline)
Tragédiája, egykori párja öngyilkossága után két évvel újra tud mosolyogni Csézy. Az énekesnő boldog és szerelmes, kedvese pedig a kezét is megkérte, ő pedig igent mondott.
márc. 4
8:12
Legfrissebb számítás: ekkor ér ide a 18 fokos tavasz (Híradó)
Erre lehet számítani.
márc. 4
8:14
Lefújták az esküvőt Orosz Barbaráék (storyonline)
Hiába készült hosszú hónapok óta Orosz Barbara élete nagy napjára, úgy tűnik, elmarad a várva várt esküvő.
márc. 4
8:14
A tetvek génjei betekintést nyújtanak a népmozgásokba (Híradó)
Az emberen élősködő tetvek génjeinek tanulmányozásával képet lehet alkotni arról, hogy milyen nagyobb népmozgások zajlottak le az évezredek során - állítja egy új tanulmány.
márc. 4
8:48
Varga: Brüsszel ugrásra készen várja a konvergenciaprogramot (Híradó)
A leendő nemzetgazdasági miniszter szerint ez jelöli ki a következő 2-3 év pályáját, ezért kiemelten fontos a minősége.
márc. 4
9:06
Százmillió cápa pusztulhat el évente a halászat miatt (Híradó)
A cápákat húsukért, májolajukért, porcukért és értékes uszonyukért halásszák.
márc. 4
9:06
Így ünnepelt a kismama Ördög Nóra – fotók (NLCafé)
Wolf Katival ünnepelt a szülés előtt álló boldog kismama, Ördög Nóra. Galéria!
márc. 4
9:08
Rekordnyereséget mutatott ki tavaly a legnagyobb cseh bank (Híradó)
16,61 milliárd koronával zárta a tavalyi évet a Ceská Sporitelna (CS).
márc. 4
9:10
Négyen haltak meg a hétvégén az utakon (Híradó)
Az elmúlt 72 órában 91 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, ezekben négyen meghaltak, 28 ember súlyos, 59 könnyű sérülést szenvedett.
márc. 4
9:18
Dagad a botrány ByeAlex körül (storyonline)
ByeAlex és a Kedvesem című dal képviseli Magyarországot az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Malmőben. A zsűri és a nézők együttes döntése kiverte a biztosítékot a civilek és a sztárok körében, sokan nem értik, a fiú győzelmét.
márc. 4
9:18
Depressziós az elgázolt Jutta (Blikk)
BUDAPEST — Nagyon lassan gyógyul Jutta (33), a Josh és Jutta formáció hölgy tagja.
márc. 4
9:20
Mélyhűtőben is szexelt az Éjjel-nappal Budapest Lalija (Blikk)
Budapest — A nők terén a legkevésbé sem panaszkodhat Kamarás Norbert (24).
márc. 4
9:24
Dennis Rodman: Kim Dzson Un hívást vár Obamától (Híradó)
Kim Dzson Un észak-koreai vezető azt üzente Barack Obamának: arra vár, hogy az amerikai elnök felhívja - mondta Dennis Rodman volt kosárlabda-sztárjátékos.
márc. 4
9:26
Kőszegi: Az adósságátvállalás az emberek érdekeit szolgálja (Híradó)
Az adósságrendezés nyomán újjászülethetnek a települések, több család kaphat támogatást, és a közlekedési infrastruktúrát is fejleszthetik - állítja Kőszegi Zoltán dabasi polgámester.
márc. 4
9:28
Peking nem adta ki a költségvetést (Híradó)
A hagyományoktól eltérően nem ismertették a védelmi költségvetés tervezett számait Pekingben.
márc. 4
9:30
Varga Sándor Márton: Lájvszkúl 24. Hogyan csináljunk valamit? (Híradó)
márc. 4
9:39
Kátyúfotósok figyelmébe (Tékozló Homár)
1. ábra: helytelen kompozíció Hihetetlen, de a kátyúkárok több mint felét a megfelelő dokumentáció hiánya miatt nem fizetik ki. Érdemes az utcával együtt felismerhetően lefényképezni a kiszemelt gödröt, és az a tuti, ha még rendőrt is hívnak a hatósági jegyzőkönyvet szeretik igazán a biztosítók. Persze a rendőrség meg jól megállapítja a söfőr felelősségét, és megbünteti, de az a kisebbik rossz.…
márc. 4
9:42
Szivarral a kubai egészségügyért (Híradó)
Több mint egymillió dollár gyűlt össze a kubai egészségügy javára a karib-tengeri országban helyi idő szerint vasárnap rendezett, különleges aukción.
márc. 4
9:44
Elnapolták a kambodzsai ENSZ-törvényszék tárgyalását (Híradó)
A rémuralom bűntényeit vizsgáló ENSZ-törvényszék mintegy 270 kambodzsai alkalmazottja december-január óta nem kapott fizetést.
márc. 4
9:46
Ifjúsági garanciaprogram: összhangban a magyar és uniós célkitűzések (Híradó)
Magyarország 50 millió eurót kap a fiatalkorú munkanélküliség felszámolására az EU-tól, Budapest már számos fontos intézkedést hozott.

Keresés