2013. március 9. szombat

márc. 9
4:30
Sokkoló képekkel kampányolnak a légimentők (Blikk)
Magyarország — Felszisszentünk a borzalmas látványtól, és sokszor fél szemmel is alig mertünk odanézni – mesélte remegő hangon A. Károlyné Éva, annak a motorosnak az édesanyja, akibe hat évvel ezelőtt frontálisan csapódott bele O. Zsolt (28) Pécs és Mánfa közelében.
márc. 9
4:48
Vörösborral kábították Szita Bencét gyilkosai (Blikk)
Kaposvár - Bódítószert kevertek Szita Bence (†11) üdítőjébe, kínzása előtt pedig vörösborral itatták – informá­cióink szerint a szőke kiskamasz feltételezett gyilkosai így próbálták eltompítani a kisfiú érzékeit, hogy ne tudjon elmenekülni kínzói elől, akik ásóval és késsel estek a védtelen gyereknek a Sántoshoz közeli erdőben.
márc. 9
5:06
Még ennivalóra sem volt pénzük Zámbó Krisztiánéknak (Blikk)
Árverezték a házukat, a bank pedig az autóját vitt el a szerencsétlen sorsú fiúnak.
márc. 9
5:06
Luxusvillát épít Láng, de miből? (Blikk)
Budapest - Közgazdaságilag lehetetlen tettet hajtott végre Láng Zsolt II. kerületi polgármester, aki mögött Zsiga Marcell miskolci alpolgármester is elbújhat a 40 milliós új házával!
márc. 9
5:24
Eperjes Károly: Idegösszeomlás határán voltam (Blikk)
Kollégáját, Alföldi Róbertet is kritizálta előadásán a népszerű Szamóca.
márc. 9
5:42
Fejre ejtette a táncost Győrfi Pál (Blikk)
Budapest — Hajszálon múlott, hogy ne adja fel a versenyt már a produkció indulása előtt a Szombat esti láz egyik táncospárja.
márc. 9
6:06
VV Anikó két gyereket szeretne (Habostorta)
Magánélete jelenleg rendben van és új munkát is kapott VV Anikó azon szerencsés valóságshow szereplők közé tartozik, akiket (egyelőre) nem nyelt el a süllyesztő. Hű maradt anyacsatornájához, és amikor éppen nem láthattuk őt a képernyőn, a magánéletéről szóló hírek továbbra is a köztudatban tartották (rövid ideig például az ugyancsak RTL Klubos színekben dolgozó Istenes Bence párja volt). A…
márc. 9
6:06
Keresztes Ildikó: Befejeztem! (NLC)
Keresztes Ildikó eldöntötte, nem tér vissza az X-Faktorba. Így Malek Miklós mellett az ő széke is üresen maradt – írja a Blikk.
márc. 9
6:24
Kamerák előtt esett össze - hívták a mentőt (hirado.hu)
A fiatal sztár csak annyit tudott mondani, hogy rosszul érzi magát, s már el is ájult felvétel közben.
márc. 9
6:24
Baleset a Szombat esti lázban (NLC)
Győrfi Pál számára nem indult tökéletesen a Szombat esti láz. Az egyik próba alatt fejére ejtette partnerét.
márc. 9
6:36
Cipő 3 hét után kinyitotta a szemét (BorsOnline)
A Republic frontembere nézelődik, és a kezét is mozgatja a kórházi ágyon fekve, ami mindenképpen reménykeltő. Orvos szakértőnk szerint a jelek alapján javul a zenész állapota. Talán a felé áradó pozitív energiák, a család, a rajongók szeretete ad neki erőt.
márc. 9
6:38
Moziban kérte meg kedvese kezét Zámbó Krisztián (BorsOnline)
Sötét nézőtéren törtek romantikus érzelmek Zámbó Krisztiánra, aki nem is állt ellen, ott, a moziban megkérte szerelme, Zsuzsi kezét. A lány igent mondott, de anyagi okokból még várni kell az esküvővel.
márc. 9
6:42
Nicolás Madurót beiktatták ideiglenes elnöki hivatalába Venezuelában (hirado.hu)
Letette a hivatali esküt a venezuelai parlamentben az alelnök, aki Hugo Chávez államfő halála miatt az elnökválasztásokig ideiglenesen irányítani fogja a latin-amerikai országot.
márc. 9
6:42
Cipő kinyitotta a szemét (NLC)
A Republic együttes frontembere már három hete fekszik kómában, ám most kinyitotta a szemét.
márc. 9
6:44
Évértékelő nagygyűlést tart ma az MSZP (hirado.hu)
A rendezvénynek otthont adó Papp László Budapest Sportarénába több mint tízezer szocialista párttagot, szimpatizánst várnak.
márc. 9
6:46
A magyarok 27 százaléka vett részt felnőttoktatásban (hirado.hu)
A 25-64 éves magyar népesség 27,2%-a vett részt iskolarendszeren belüli, illetve azon kívüli oktatásban, képzésben - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb, Statisztikai tükör című kiadványából.
márc. 9
6:48
Árammal őrzött garázs: féltik a gyerekeket (hirado.hu)
Nem tudni, hogy a kiírás valós veszélyre figyelmeztet-e.
márc. 9
6:50
Obama: Az USA továbbra is világszerte harcol a nők jogaiért (hirado.hu)
A nemzetközi nőnap alkalmából az Egyesült Államok ismételten elkötelezte magát amellett, hogy világszerte harcoljon a lányok és asszonyok jogaiért és esélyegyenlőségéért.
márc. 9
6:52
Egy amerikai kisvárosban kötelezővé tennék a fegyvertartást (hirado.hu)
A városi tanács ezt javasoló tagja azzal érvel, hogy egyetlen rendőr nem elég az 1314 lakos védelmére - írta helyi híradás alapján a Time magazin pénteken.
márc. 9
6:54
Kábítószert csempésztek Gáspár Laci italába? (BorsOnline)
A drogügyben tanúként kihallgatott énekes ügyvédje nem tartja kizártnak, hogy ha kábítószer került a sztár szervezetébe, akkor azt titokban belecsempészték a poharába.
márc. 9
7:00
Kell, hogy egy nő humoros legyen? (Habostorta)
Vicces nők klubja - vajon létezik? A humor a férfi asztala, a nő legfeljebb csak leszedheti a terítéket? Mennyire fontos a párkeresésben, hogy a nőnek is legyen humora? Sokak szerint nem a nők dolga, hogy viccesek legyenek, azt inkább a férfiakra kell bízni. Tény, hogy az ideális férfi "összetevőinek" listáján szinte minden esetben megtalálhatjuk a humort, mint szükséges adalékot, ám ha a…
márc. 9
7:00
Londoni felolvasóesten szerepel Visky András (hirado.hu)
A drámaíró Megöltem az anyámat című drámájának angliai bemutatója után hétfőn felolvasóesten ismerhetik meg a darabot és szerzőjét az érdeklődők.
márc. 9
7:12
Varga Iza kimenőt kapott férjétől (BorsOnline)
Varga Iza néhány hete valóban úgy él, mint egy művésznő. A Barátok közt sztárjának férje átvállalta az otthoni teendők nagy részét, hogy felesége szombat esténként a legjobb formáját hozza a táncparketten.
márc. 9
7:14
Életfogytiglant kaphat a csörögi rém (BorsOnline)
Tagadja bűnösségét az egy nő megerőszakolásával, egy másik összeszurkálásával gyanúsított N. Sándor, akit tegnap előzetes letartóztatásba helyeztek. A csörögi rémként elhíresült 23 éves férfi alig fél éve szabadult hatéves börtönbüntetéséből, amit fegyveres rablásokért húzott le.
márc. 9
7:18
Az emberiesség ellen bűnökkel gyanúsított Kenyatta nyerte meg a kenyai elnökválasztást (hirado.hu)
Kenyatta a szavazatok 50,03 százalékát kapta meg, vagyis 6,17 milliónyian adták rá voksukat az első fordulóban. Legfőbb riválisa, Raila Odinga miniszterelnök 5,34 millió szavazatot kapott.
márc. 9
7:18
Katasztrófafilm közben kérte meg barátnője kezét Zámbó (NLC)
Moziban történt a nagy esemény.
márc. 9
7:20
Megkezdődött a pápaválasztás előtti visszaszámlálás (hirado.hu)
A konklávé március 12-re való kitűzése felerősítette a találgatásokat az új pápa személyéről, a jelöltekről a pápaválasztó bíborosok egészen a konklávé kezdetéig folytatják az egyeztetéseket.
márc. 9
7:22
Szűz, van itt néhány probléma! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Bika ma legyen nagyon óvatos a közlekedésben, az Ikrek gondolja meg csípős megjegyzéseit, a Skorpió türelmesen bánjon családtagjaival.
márc. 9
7:24
Washington rendkívül sajnálatosnak tartja Phenjan harcias retorikáját (hirado.hu)
Washington rendkívül sajnálatosnak tartja azt a bejelentést is, hogy megszakítja a Korea-közi forródrót kapcsolatot - közölte pénteken Victoria Nuland amerikai külügyi szóvivő.
márc. 9
7:30
Kiárusítják a Fradi-stadiont (BorsOnline)
Megvan az építtető az FTC új stadionjára, így már csak napok kérdése, mikor kezdik el lebontani az 1974 óta álló jelenlegi létesítményt. A klub hamarosan kiárusítja az Albert-stadion „kellékeit”.
márc. 9
7:36
Már nyíltan vállalja másságát Lakatos Márk (Habostorta)
Anyukája már akkor tudta, hogy "gond" van, amikor fia óvodás volt Lakatos Márk egyetlen pillanatra sem bánta meg, hogy nyíltan felvállalta a másságát, még akkor sem, ha olykor kegyetlen megjegyzéseket kell elviselnie. Úgy érzi, őszinte és boldog életet él, bár rengeteg áldozatot kellett hoznia mindezért. "Rólam mindenki tudja, hogy meleg vagyok, mert úgy viselkedem, úgy öltözködöm, hogy az…
márc. 9
7:48
Sarka Kata második esküvőjére készül (BorsOnline)
Sarka Kata, ha kiruccan otthonról, akkor annak megadja a módját. A szexi anyuka ezúttal egy esküvői ruhabemutatón került a vakuk kereszttüzébe vad dekoltázsával. Hajdú neje elárulta: már most a második kézfogóját tervezi.
márc. 9
7:54
Kapcsolt vállalkozások adózása: változik a nyilvántartási kötelezettség (hirado.hu)
A nemzetgazdasági miniszter ezt módosító rendelettervezete a kormány honlapján olvasható.
márc. 9
8:06
Még mindig tagad a brutális gyilkos (BorsOnline)
A meggyilkolt élettársán lévő harminc sérülés és a nyomozás során tett beismerő vallomás eldöntötte Ny. József sorsát: életfogytiglani fegyházbüntetést kapott, legkorábban harminc év múlva bocsátható szabadlábra.
márc. 9
8:12
Ökumenikus egyházi küldöttség látogat a NATO-központba Szegedről (hirado.hu)
A küldöttség háromnapos látogatást tesz a NATO brüsszeli központjában hétfőtől a Gerhardus Külügyi Intézet szervezésében - tájékoztatta Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök az MTI-t.
márc. 9
8:14
Új feldolgozásban mutatja be a Fehérlófiát a Budapest Bábszínház (hirado.hu)
A Budapest Bábszínház idei ötödik bemutatója a színház klasszikus magyar meséket új feldolgozásban, friss szemlélettel színpadra állító előadásainak sorába illeszkedik.
márc. 9
8:16
Pokolgépes merénylet az afgán védelmi minisztérium mellett: 9 halott (hirado.hu)
Öngyilkos merényletet követtek el szombaton az afgán védelmi minisztérium épületegyüttese mellett.
márc. 9
8:18
Állami és pártrendezvények, családi programok március 15-én (hirado.hu)
Díszünnepség a Múzeumkertben, nyílt nap a Parlamentben, a budai Várban koncertek, viselettörténeti bemutató és ingyenesen látogatható múzeumok is várják az érdeklődőket a nemzeti ünnepen.
márc. 9
8:30
Népszavazáson döntenek a Falkland-szigetek hovatartozásáról (hirado.hu)
Az önrendelkezési jog gyakorlásának jegyében népszavazáson dönt a brit fennhatóság alatt álló, ám Argentína által magának követelt szigetcsoport hovatartozásáról a lakosság.
márc. 9
8:32
Három személyautó ütközött a 41-es főúton: teljes útzár (hirado.hu)
Hárman súlyosan megsérültek.
márc. 9
8:42
Túlélte az öngyilkosságot, de megnémult (BorsOnline)
Egyelőre kommikációképtelen az a zavart nő, aki az Erzsébet hídról ugrott a Dunába, feltehetőleg öngyilkossági szándékkal. Csoda, hogy túlélte az esetet.
márc. 9
8:48
Kína a nagy országok közti új típusú kapcsolatot szorgalmazza (hirado.hu)
Kína reméli, hogy az Egyesült Államok hajlandó egy újfajta kapcsolatrendszer kialakítására vele.
márc. 9
9:00
Hajdú sportot űz a beszólásokból (BorsOnline)
A műsorvezető-producer gyakorlatilag mindenkit kiakasztott a Hal a tortán forgatásain, ám ő állítja, mindezt csak a szórakoztatás érdekében tette.
márc. 9
9:06
Előre hozott parlamenti választásokat tartanak Máltán (hirado.hu)
Azért kellett kiírni a választásokat, mert az idei költségvetésről szóló, tavaly év végi szavazáson megbukott a kormány, és Lawrence Gonzi miniszterelnök kérésére az államfő januárban feloszlatta a parlamentet.
márc. 9
9:08
Fogyasztóvédelem: a legtöbb probléma a gyerekjátékokkal van (hirado.hu)
Nyílt napon belül mutatta be a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a laboratóriumi vizsgálati módszereit.
márc. 9
9:18
Testvérei adnak erőt a leukémiás Alexnek (BorsOnline)
Valódi kis hős a hároméves Kalocsai Alex: zokszó nélkül tűri a fájdalmas vizsgálatokat és kezeléseket, amióta kiderült, hogy leukémiás. Tízéves epilepsziás nővére és három hónapja született kisöccse feledteti vele a megpróbáltatásokat.
márc. 9
9:18
Kérdezd Bálint Antóniát és Angyal Andrást! (Blikk)
márc. 9
9:20
Szilágyi Áron éremért lép pástra (BorsOnline)
Olimpiai bajnok kardozónk szeretne hazai közönség előtt is bizonyítani, hiszen London óta csak külföldi versenyeken szerepelt.
márc. 9
9:24
Tartja magát a tinibálvány - kórházban ápolják (hirado.hu)
A tinibálvány csütörtöki rosszulléte előtt a Twitteren már úgy viselkedett, mint egy prédikátor.
márc. 9
9:36
Fűszerezz egészségesen! (Blikk)

Keresés