2013. március 5. kedd

márc. 5
4:48
15 milliós kártérítés a hőlégballon áldozatáért (Blikk)
Luxor - 15 millió forintot ért Gy. Zsuzsanna (†34) élete annak az egyiptomi hőlégballonos cégnek, amely egy héttel ezelőtt a halálba vitte a magyar nőt és 18 másik utasát.
márc. 5
4:52
Vagnerra vallottak a bundaügyben? (Blikk)
Budapest – A korábbi FIFA-kerettag, a honi labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottságának (jb) egykori elnöke, Vágner László (57) is érintett a bundaügyben – ezt állítja a rangado.hu.
márc. 5
4:54
A konkurenciához igazolt az RTL Klub sztárja (NLC)
Elhagyja az RTL csoportot Friderikusz Sándor, és ismét a konkurenciához szerződik. A TV2-nél az áprilisban induló gyerek-Megasztár műsorvezetője lesz – írja a Blikk.
márc. 5
4:56
Túlélte volna a kínzást Bence, ha nem ássák el (Blikk)
Budapest - Túlélte volna Szita Bence (†11) a brutális kínzást, ha nem temetik el élve az előre megásott sírjába.
márc. 5
5:06
Jimmy a szeretőjével járt haza a feleségéhez (Blikk)
Budapest - Igazi édeshármasban élt Zámbó Jimmy (†42). Egyszerre lakott együtt Zámbó Krisztián (32) anyjával, Veronával és az időközben barátnőjévé lett Edit asszonnyal.
márc. 5
5:12
A szeretőjével járt haza Zámbó Jimmy (NLC)
Az életrajzi könyvében édesapja szeretőjéről is ír Zámbó Krisztián. Mint a vallomásokból kiderül, édesanyja csupán miatta tűrte az édes hármast – írja a Blikk.
márc. 5
5:24
Gyerekekkel tér vissza Friderikusz a TV2-n (Blikk)
Budapest – Újra a TV2-n tűnik fel Friderikusz Sándor (54). A műsorvezető az elmúlt esztendő kvízjátéka után ezúttal ismét egy tehetségkutatóban vállal szerepet, ő lesz ugyanis Az ének iskolája című műsor házigazdája.
márc. 5
5:42
ByeAlex: Nem érdemeltem győzelmet (Blikk)
Budapest - Túlzás nélkül az egész ország azt találgatja szombat este óta, hogy ki az a bokalengő nadrágban, kötött sapkában, egykedvűen dúdolgató ByeAlex (28), aki, lezúzva az összes favoritot, megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál honi selejtezőjét.
márc. 5
5:48
Ő A Dal győztesének a kedvese (NLC)
Ugyan ByeAlex nem beszél a magánéletéről, mégis sikerült megtalálni, kiről is szól a győzelmet hozó slágere. Az énekest egyébként sokkolta, hogy kijutott az Eurovízióra.
márc. 5
6:06
Emmi: több mint 2400 nyugdíjas korú maradna a közszférában (hirado.hu)
Az érintettek tanároknak és egészségügyben dolgozóknak február végéig kellett nyilatkozniuk arról, melyik lehetőséget választják: nyugdíjba vonulnak, vagy tovább dolgoznak.
márc. 5
6:24
Kamerák előtt jelentette be: gyereke lesz (hirado.hu)
Az énekesnő kerek-perec kijelentette mire van szüksége.
márc. 5
6:26
Bíznak a német cégek Magyarországban (hirado.hu)
Az újrabefektetett jövedelmek több mint felét német cégek adják. Ez jelzi, hogy hosszú távon tervezik Magyarországon a működésüket – véli a német-magyar ipari kamara.
márc. 5
6:28
Újabb hóvihar fenyegeti az Egyesült Államok keleti régióit (hirado.hu)
A Nagy Síkságot és a Középnyugatot már hétfőn elérte az erős havazás, amely csütörtökre jut el a keleti partvidékre, az Észak-Karolinától New Jerseyig terjedő sávban.
márc. 5
6:30
A Samsung kihozta az első videót a Galaxy S 4-ről (hirado.hu)
A koreai óriás most publikálta az első videót okostelefon flottájának zászlóshajójáról.
márc. 5
6:32
Módosíthatja a költségvetést az Országgyűlés (hirado.hu)
A képviselők mára virradó éjszaka megtárgyalták, délelőtt pedig el is fogadhatják az idei büdzsé második módosítását.
márc. 5
6:34
Rosszabbodott a venezuelai elnök egészségi állapota (hirado.hu)
A legfrissebb hírek szerint rosszabbodott a súlyos rákbetegségben szenvedő venezuelai elnök egészség állapota, Hugo Chávez újabb légúti fertőzést kapott, és akut légzési nehézségekkel küszködik.
márc. 5
6:36
Megtaláltuk ByeAlex valódi kedvesét (BorsOnline)
ByeAlex nevét és Kedvesem című dalát most már egy ország, hamarosan pedig egész Európa ismerni fogja. A Bors megtudta, hogy ki is valójában A Dal győztesének kedvese. Titkos Facebook-oldalán ott virít, hogy kapcsolatban él, sőt közös képet is feltett a barátnőjéről, akiről viszont nem akar beszélni.
márc. 5
6:38
Nem javul Cipő állapota (BorsOnline)
Tegnap orvosi konzíliumot tartottak a kómában fekvő Cipő állapotáról. A szakemberek türelemre intették a családtagokat, barátokat: akár hónapokig eltarthat, míg változás következik be a betegnél.
márc. 5
6:42
Bunga-bunga partik: "Nem vacsorákat, orgiákat rendezett Berlusconi" (hirado.hu)
Az illetékes milánói bíróság hétfőn tartotta az úgynevezett Ruby-per tárgyalási fordulóját.
márc. 5
6:54
Növényi váltja a kirúgott sorozatsztárt (BorsOnline)
Az egykori birkózó lép a rablással gyanúsított és a TV2-től kirúgott K. István helyére a Bűnök és szerelmek című sorozatban.
márc. 5
6:56
Vitatott Komár öröksége (BorsOnline)
Perektől tart Komár László özvegye, hiszen az énekes kizárólagos örökösként minden vagyonát rá hagyta. Szeretett lánya, Karolina papíron semmit nem kap.
márc. 5
6:57
Ők is tekernek! Bicikliző sztárpasik (Joy)
Futunk, aerobicozunk, spinningelünk, tornázunk és még súlyt is emelgetünk, ha mozgásról van szó. A mi tippünk idén tavaszra az, hogy pattanjatok két kerékre is! Nézzétek csak, hogy mennyi híres pasi teszi ezt rendszeresen!
márc. 5
7:00
Egyre népszerűbb Románia a magyar turisták körében (hirado.hu)
Tavaly közel 3 millió magyarországi látogatott legalább egy napra a szomszédos országba, elsősorban a magyarok által is lakott vidékekre.
márc. 5
7:12
Bajor: kopaszon Imi bácsi lennék (BorsOnline)
Bajor Imre nem foglalkozna ennyit a külsejével, ha nem a színpadon állna. Ezért is mondott rögtön igent a kellemetlen hajbeültetésre, immár másodjára.
márc. 5
7:14
Nem ad életjelet Kata gyilkosa (BorsOnline)
Két hete nem tud kapcsolatba lépni fiával Gyevnár Istvánné. A Bándy-gyilkossággal gyanúsított Péntek László édesanyja attól tart, hogy gyermekét baj érhette a börtönben.
márc. 5
7:30
Halálos fenyegetést kaptak az újpestiek (BorsOnline)
Amíg a Ferencvárosnál hurrá-, Újpesten síri a hangulat a hétvégi derbi előtt. A fradisták az utolsó ezer darab jegyet is elkapkodták, míg az újpesti ultrák megfenyegették a focistákat.
márc. 5
7:36
Ikrek, minden csupa izgalom és flört! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Rák esze és szíve között óriási szakadék tátong, a Szűznek függő feldatait kell tető alá hozni, a Vízöntőnek talán mérlegre kellene állni.
márc. 5
7:38
Szijjártó: 20 milliárd dollárra nőhet a magyar-kínai kereskedelmi forgalom (hirado.hu)
Az államtitkár növelné a kínai kereskedelmi forgalmat, valamint bővítené az magyar-orosz exportot is.
márc. 5
7:40
Kissé erősödött a forint (hirado.hu)
Az euró 7 óra tájban 297,52 forinton forgott a hétfő esti 298,36 forinttal szemben.
márc. 5
7:42
Növelik a katonai kiadásokat Kínában (hirado.hu)
2013-ban 720,2 milliárd jüant kap a hadsereg, ami 114,3 milliárd dollárnak felel meg. Az elmúlt évben a növekedés mértéke 11,6%-os volt, értéke a GDP körülbelül 1,25%-ának felel meg.
márc. 5
7:54
VV Attila Kingát vitte magával az álomnyaralásra (Habostorta)
Ilyenek voltak VV Attila és Kinga romantikus napjai Bali szigetén A ValóVilág legutóbbi szériájának folyamatosan egymással veszekedő párja, Attila és Kinga a jelek szerint nem is utálják egymást annyira, sőt nagyon is együtt vannak, ám erről nem beszélnek. Kapcsolatuk kísértetiesen hasonlít az Istenes Bence-Csobot Adél formációhoz, legalábbis ami a titkolózást illeti. A Fókusz tegnap bemutatta,…
márc. 5
7:54
Aggodalmak a székely autonómiatüntetés előtt (hirado.hu)
Székelyföldi vélemények szerint fennáll a veszélye, hogy a kellő tömeg hiányában a kívánttal ellentétes eredményt ér el a Marosvásárhelyre szervezett autonómiatüntetés.
márc. 5
8:06
Mónikát takarékra tették (BorsOnline)
Erdélyi Mónika, a talkshow-k koronázatlan királynője remekül szerepelt A Nagy Duettben, de nem erre szerződött a TV2-höz. A csatorna a kiesése után is számít rá, bár az sincs kizárva, hogy még egy darabig nem látjuk képernyőn.
márc. 5
8:08
Újabb négy gyilkossággal gyanúsítják Rohácot (BorsOnline)
A négy áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantással is meggyanúsította a rendőrség Jozef Rohácot, a Fenyő-gyilkosság feltételezett tettesét. Ez az első eljárás, amelyben – hivatalosan – Portik Tamás a lehetséges felbujtó, Rohác pedig a feltételezett bérgyilkos.
márc. 5
8:12
WSJ: Obama támogatóit, bizalmasait nevezi ki nagykövetnek (hirado.hu)
Az amerikai napilap úgy értesült, hogy Caroline Kennedy, John F. Kennedy lánya Kanadában vagy Japánban szeretné irányítani hazájának külképviseletét.
márc. 5
8:14
Megelégelte: így védekezik a lopások ellen egy boltos (hirado.hu)
Üvegfalat húzott az áruk és a vásárlók közé egy szegedi boltos több üzletében, hogy megakadályozza a lopásokat.
márc. 5
8:42
Teréz anya mégsem volt szent? (BorsOnline)
Önfeláldozó jósága közmondásos volt, az egész világ szent asszonyként tisztelte Teréz anyát. Kanadai kutatók azonban meglepő dolgokat fedeztek fel.
márc. 5
8:48
Kocsis: 35 milliárddal segítik a fiatalok foglalkoztatását (hirado.hu)
Ami az előző politikai ciklus alatt elromlott, most megjavítottuk - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
márc. 5
9:00
Gesztesit nem érték váratlanul Claudia könnyei (BorsOnline)
A műsorvezetőt nagyon meghatotta volt férje előadása a Nagy Duettben, végül egy puszi is elcsattant. A nézők örülnének, ha újrakezdenék kapcsolatukat, ám az érintettek szerint erről szó sincs.
márc. 5
9:06
22 éves színésznővel randizik a 48 éves Russell Crowe – fotó (NLC)
Már nem csodálkozunk azon, hogy Russell Crowe feleségének esze ágában sincs visszamenni az urához, akitől tavaly októberben elköltözött. Igaz, Crowe azt bizonygatja, mennyire rajong a családjáért, de ez láthatóan nem akadályozza meg abban, hogy 22 éves kolléganőjének udvaroljon.
márc. 5
9:18
50 milliós műkinccsel bukott le két bolgár (BorsOnline)
Kelta kardok, középkori hasispipák és érmék ezrei kerültek elő egy bolgár műkincscsempészpáros kocsijából Rajkán. A lefoglalt régiségek összértéke eléri az ötvenmillió forintot.
márc. 5
9:24
Martonyi: Magyarország nem ellensége Romániának (hirado.hu)
A magyar külügyminiszter szerint a két ország közötti stratégiai együttműködés alapjai változatlanok, bár véleménykülönbségek vannak.
márc. 5
9:26
BUX: +0,26 százalék a nyitáskor (hirado.hu)
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 48,91 pontos emelkedéssel, 18 ezer 668,97 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,26 százalékkal erősödött.
márc. 5
9:28
MSZP-film: újabb médiumok tiltakoznak (hirado.hu)
Több médium is tiltakozott kedden megjelent lapszámában, mert az MSZP a Magyarország ma című kampányfilmjében engedély nélkül használta fel az általuk készített képeket.
márc. 5
9:36
Vágnert is belekeverték a bundázó bírók ügyébe (BorsOnline)
A rangado.hu birtokában lévő rendőri jelentés szerint egy Frédi becenevű menedzser arról informálta L. Mátyást, hogy Vágner László korábbi JB-elnök pénzt kapott a csaló bírók küldéséért.
márc. 5
9:42
Előkészítik a fehér gólyák fészkelését Nógrádban (hirado.hu)
Eddig Nógrádszakálban és Ludányhalásziban helyeztek ki új fészektartó állványokat, illetve a Szécsényhez tartozó Pösténypusztán felújítottak egy három éve lakatlan fészket.
márc. 5
9:44
Kiderült a magyar turkálók titka (hirado.hu)
A magyar turkálókban árusított ruhák döntő többsége a brit karitatív boltoknak ingyen adományozott árukészletből származik, amit a brit piac már nem tudott felszívni.
márc. 5
9:54
Ötmilliót követelnek Stohléktól (BorsOnline)
Stohl András börtönnaplójából írt könyvet Szalai Vivien, most mindkettőjüknek felelniük kell a mű tartalmáért. A színész májusban áll bíróság elé.
márc. 5
9:54
Videó: Péter Szabó Szilvi még keresi az igazi pasit (Blikk)
márc. 5
9:56
Cirkusz miatt cirkuszolt a polgármester (Blikk)
Újpalota — Magából kikelve, kiabálva zavarta el egy magáncirkusz épí­tőit László Tamás, Újpa­lota polgármestere.

Keresés